2010 Nisan Anneleri

merhabalar canım özlettin kendini ben ilk reglimi bu ay oldum ama başka topiklerde 7-8 ay olmayanları ve bunun normal olduğunu okumuştum. malesef regl den sonra ne göbeğim indi ne de kilo vermem hızlandı.

benimde bebeğimin gözleri hala koyu mavimsi bir renk bence daha rengi oturmadı herkes böyle kalacak diyor ama sanırım 6 aydan sonra değişmiyomuş genelde.

ben rota aşısı yaptırmadım çok gerekli olsa devlet yapardı diyorum birde doktorumuz da hiç sözünü etmedi 2. ayı kaçırdık 3. ay kontrolümüzde soracam ama.

tygbacım canım sutunun azalmasına uzuldum caım ama sıkma caını ıns duzelır tatlım bu arada bı ara gebzeye gelcem geldıgımde arıycam senıııı

canım ben 2 kez regl oldum agrı sancı gecer dedıler koca bır yalan aynen devam edıyor kılolar desen yapıstı kaldı gıtmedı gıdecek gıbıde durmuyor kendımı balına ete alıstııyorum benım kızın gozlerı dogdugunda mavı yesıl ortası bıseydı hala daha oyle degısmedı babası ve ben yesıl gozluyuz annem tarafı mavı kardesler ela gozlu bızde yanı kıme cekerse ceksın en renksız ela olur herhalde bu arada bız rota vır. Asısı olmadık

ikinizede cok teşekkürler verdıgınız cevaplar için desenize ne bu kilolardan kurtula bılecegız nede gobekten görenler nekadar kilo almışsın dedıkce daha da kötü oluyorum zaten morelım bozuluyo oyle dıyınce bıde ınsanlar hepten bitiyorum (

ay sorma canım ya bıde sankı dogum yapmamısız gıbı goren aa ne kadar kılo almıssın yada sen kılomu aldın yok deve ulan dogum yaptım yaaaa

Dun bir internet sitesinde 3 aylik bebek gelisimi diye bir yazi okudum yazida bebeginizin uykusu geldiginde onu yatagina birakmaniz yeterlidir kendisi uyuyacaktir mudahale etmeyin diyor bu nasil bir yalandir yaufff! bugun denedim hic bir ise yaramadi :):) koydum yataga gittim diger odaya once hafif hafif ardindan hizla ve yuksek sesle bir bagirma cagirma mizirdanma ve en sonunda kopma yasadi elleriylede yuzune saldirmis hep cizik cizik muslumculer gibi olmus bu en ya simdi :):)

reyhancığım,fundacığım,mehtapcığım,tuğbacığım çok saolasınız güzel dilekleriniz için bugün bakmaya gittik daha içi yeni yapılıyo inşallah 1 aya çıkarda taşınırız artık kızımın artık bir odası olmuş olur geçte olsa:))gerçi ben asla yanımdan ayırmam zaten odasına bir tane baza almayı düşünüyoruz tek kişilik odasını ayırsamda ilerde yanında yatarım kuzumun gerçi benimki hiç memnun kalmaz ama neyseeeee:))

kızlar bugün çok yoruldum az önce fundayada demiştim ayyy bir araba yükü denilirya işte o kadar misafir geldi gündüz evim zaten çok geniş değil iyicene bunaldım havalarda sıcak off off sormayın gitsin valla gerçi ben bebişimle ilgilendim görümcem yaptı ama o bile yetti birde en kızdığım şey çocuklarına dur dememeleri nerdeyse yatağımın üstünde oyun oynayacaklardı yaa bazen diyorum acaba bende kızım yaramaz olsa kızmazmıyım başkasının evinde bu türlü hareket etse diye düşünüyorum ama asla izin vermem başkalarını rahatsız etmesine ne bilim yaa

almilacığım canım ben sanırım 2. adetimi oldum ilkini kırkım çıkmadan oldum sanıyorum:))amam bu adetim migren ağrısı ve bel ağrısı eşliğinde devam etti üstüne birde kalabalık bir misafir topluluğu sorma canım

mehtapcığım tahlillerinizin temzi çıkmasına sevindim özünüz aydın bitanem

kaydirigubbakcemile3:roflol: aynen canım öyle bir bebk daha görmedim duymadım varmı acaba beşiğine koyup kendi kendine uyuyan bazen benimki emerken uyuyo onda bile beşiğine koyunca tek gözünü açıp bakıyo:))))sengözlerimebaksanab

yurdagülcüğüm canım o soruyu bana taa kırkım çıkmadan soruyolardı ayyy hiç kilo verememişsin:)))karnında sanki bir bebk daha var gibi:)) bu karnını sar sar yoksa gitmez:))daha neler neler yaa bu milleti memnun edemezsin valla sallayacaksın gitcek kadının teki ban dedi ki gizoşu bakmaya geldiğinde kendileri birazcık dengesizdir hiç sevmem zaten erkekler kavak ağacı gibi dal gibi hatunlardan hoşlanır dedi bende bizimki meşe ağacını seviyo dedim o yüzden böyleyim dedim oturdu kaldı ağzını bile açamadı zayıfla falan ayağına vurdu şu ilçede en nefret ettiğim kadınlardan birisi dedikodu manyağı zaten sırf bebk nasıl kime benziyo hani bizimkisi tüp bebkle olduya yrı bir merek konusu uyanıyo çevrede ayy şimdi bu tüpmü falan yok aygaz diyecem artık:))

zeynepcim umarim iyisindir canim
suraya on kere yaziyorum inanki isimde verim bi tugba bi sen bide funda cevap veriyor nasil istir anlamadim görmezden gelenler var beni bunu herzaman belirtmek istedim ama hep ya görmemislerdir dedim tamam cocuklarla ilgileniliyor bunun farkindayim ama günde yazdigim zaten iki mesaj tas catlasin 3 mesaj ve bunlarda görmezden geliniyor
neyse cokta önemli degil ama syk girenler bana nedense cevap verme geregi bile duymuyorlar
mehtap ve gülsemin syk girmemelerine ragmen nedense yazilarimi görüyorlar
bundan sonrada acikcasi buraya bisey yazmayi düsünmüyorum
hepinize cok tesekkür ederim sayan seven herkese
ama girmipte cevap alamamak daha canimi sykiyor acikcasi
facebook sayfasinda görüsürüz arkadaslar
diyeceksinizki cocuk gibisin ama alakasi yok insan burda azda olsa birseyini paylasmaya calisiyorum ama bakiyorumki neyse ya görüsürüz

ayy kıyamam reyhancığım ne olu bitanem öyle düşünme elimden geldiği kadar bilirsin herkese cevap vermeye çalışıyorum valla canım gül geç cevap vermeyenlere canımcım salla bazen benimde dikkatimi çekiyo adamlara sanki bişey yapmışız gibi cvb yazma gereği gçörmüyolar nedense boşver canım çekemeynler ölsün valla çatlasınlarda patlasınlar umrumda bile değiller belirli kişiler var zaten değer verdiğim ben bunu her zaman açıkca söylüyorum valla bi kaç kişide umrumda olmasın yaa kendilerini yer bitiriler o kadar canımcım salla gitsin selam verenlerin canı sağ olsun vermeyenlerede eyvallah de gitsin bebeğim benim sensiz olmaz gel çabuk buraya canım bende artık eskisi kadar sık giremiyorum canım elimden geldiğince ama cvb veriyorum genelde severiz teyzoşumuzu dön buraya çabuk ama heeee

isimleri saydim zaten canim ama canimin ici refisi ve jaleyi unuttum
gerci herkesi seviyorum tabiki ama aslinda bosvermek lazimda üst üste olunca yazmasam ne olur sanki diyor insan bu saydigim isimler haricinde kimse tinlamiyo bile
gerci yetersiniz ama
bi sen
refis
gülsemin
tugba
jale
funda
mehtap
burasi bunlardan ibaret degil ama neyse bosver
bundan sonra gerektigi kadar yazacam baktim gereksiz seyler yazma geregi bile duymayacam acikcasi

canım farkında olmadan seni kırmışız bunda benimde payım varsa kendi adıma özür dilerim inanki ben burada senden daha az kişi tanıyorum ve dikkate alınıyorumdur benimde sayılıdr cevap verenlerim ama ben takmadım çükü ben buraya sonradan üye olanlardanım bakıyorum burada herkes önceden tanıştıkları için çok güzel dostluklar kurmuşlar ben geç kalmış olarak gördüm kendimi seni anlıyorum çünkü hamileliğimde başka bir siteye yengemin tavsiyesiyle üye olmuştum kimse ilgilenmemişti kenikendime yazıyordum sanki ve bunedenle bıraktım o siteyi burayada tesadifen rastladım saysam benimde adımı bilen en fazla 5 kişi çıkar ama ben buradakilerin çogunun ismini karşılıklı mesajlaşmasakta biliorum dedimya canım sonradan katıldığım için bişey diyemem

aaa bende varim ama anlamadim tam neden kizdin ama ben pek kk ya giremiyorum girince de gecmisi cok hizla okuyorum coklu alintida yapamiyorum hala

aaa bende varim ama anlamadim tam neden kizdin ama ben pek kk ya giremiyorum girince de gecmisi cok hizla okuyorum coklu alintida yapamiyorum hala
sm filiz napıyorsun minnoş rnapıyor ben oburiks olma yolunda ilerliyorumtıkınıp duruyorum ya biri beni durdurmalııı ama buseferde sütten kaybedşyomya

var valla canım ölesi benim arkadaşın oğlu anasıyla yatıyo anasıyla kalkıyor yerine koy uyuyor kendiliğinden ne kucak biliyor ne sallama bizimkide tam tersi:))

bu bir sefere mahsuz degil bu her zaman olan bir sey aslinda cocukca düsünce olabilir benimki ama bana göre degil iste
benden sonra yazilan mesajlari görüpte benim mesajimi görmemeleri sizce tesadüffmü
ayrica syk syk girenlerle nadir girenleri zaten ayiriyorum cünki gecmis okumayan cok arkadasimiz var ama benim pesime yazipta görmemeleri mucize olmali
neyse ya dedim ya gereginden fazla yazmicam bundan sonra
bebegim kilo almis kime ne dimi ama bunu ben yazdigim zaman
yaaa iyi almissa almis gibi davranip cevap vermeyen olunca haliyle insan kiriliyor
neyse herkes üstüne alinmasin zaten syk girmeyenler belli caninizi sykmayin ayrica özür dilenecek birsey yok

arkadaşlarrr denizim iki gündür büyük tuvaletini yapamıyor ağlamaktan helak oldu bebeğim,nasıl rahatlatmalıyım oğluşumu

rehyancim haklisin ben senin sorunu gordum aslinda bebegim az uyuyor gunduz yazmissin sana yazdim ama yollamadi kadinlar klubunde mesajlariniz once denetimden gecer filan gibi bisey cikti bidahada denemedim sonra ...ama alinmakta haklisin canim . bende fadimenin dedigi hesap yeni uyeyim dogumdan sonra geldim hamileligimde yoktum o yuzden herkes ahpap olunca biraz gec kalmis hissediyorum kendimi ama yine de burdaki hanimalri cok seviyorum herkes cok iyi niyetli ve yardimsever sende uzulme , bebegini dusun oki,

fadimecim valla ben bakimsizliktan zayiflayacagim sivi almaya calisyorum ama su icmekten midem bulaniyor artik aksama kadar bebisle ugrasacagim diye aklima gelmiyor yeme icme aksamda 9da uyuyor hatun sonra basliyoruz esimle dondurma cips mayve suyu tabi alkol yok bize kocam bira iciyor ben elma suyu karpuz kavun iste sirayla aklina ne gelirse agzimiz hic bos durmuyor gece 12 1 e kadar gece sut iyi o yuzden eee sabahta idare ediyor ama oglene fissssssssssssssss:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…