merhabalar canım özlettin kendini ben ilk reglimi bu ay oldum ama başka topiklerde 7-8 ay olmayanları ve bunun normal olduğunu okumuştum. malesef regl den sonra ne göbeğim indi ne de kilo vermem hızlandı.slm hanımlar nasılsınız ben cok giremiyorum sizlere bir iki sorum olacak cevap verirseniz okuyanlar cok sevinirim.
1. ) ilk adetiniz basladımı sizin (benim daha gelmedi ve emzirdigim sürece gelememisinden korkuyorum sizce oylemı olur şimdiye gelmesi gerekirmiydi?)
2) bebeğinin gözü mavi dogan varsa değiştimi halen devam ediyomu hani bebek gözüdür süt gözleridir degişirler diyolar ya sizlerin bebişlerinin nasıl?
3)rota virüsü aşısı yaptıranlar ikinciyi ne kadar sonra vurdurtacaksınız bir aymı iki aymı sonra?
4)ilk adetini yasamış olanlarınız varsa adetten sonra göbek ve kilo daha mı kolay(belirgin)
gidiyor
cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden cevaplayan arkadaşlarıma çok teşekkürler :enbuyukkk:
slm hanımlar nasılsınız ben cok giremiyorum sizlere bir iki sorum olacak cevap verirseniz okuyanlar cok sevinirim.
1. ) ilk adetiniz basladımı sizin (benim daha gelmedi ve emzirdigim sürece gelememisinden korkuyorum sizce oylemı olur şimdiye gelmesi gerekirmiydi?)
2) bebeğinin gözü mavi dogan varsa değiştimi halen devam ediyomu hani bebek gözüdür süt gözleridir degişirler diyolar ya sizlerin bebişlerinin nasıl?
3)rota virüsü aşısı yaptıranlar ikinciyi ne kadar sonra vurdurtacaksınız bir aymı iki aymı sonra?
4)ilk adetini yasamış olanlarınız varsa adetten sonra göbek ve kilo daha mı kolay(belirgin)
gidiyor
cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden cevaplayan arkadaşlarıma çok teşekkürler :enbuyukkk:
canım ben 2 kez regl oldum agrı sancı gecer dedıler koca bır yalan aynen devam edıyor kılolar desen yapıstı kaldı gıtmedı gıdecek gıbıde durmuyor kendımı balına etealıstııyorum benım kızın gozlerı dogdugunda mavı yesıl ortası bıseydı hala daha oyle degısmedı babası ve ben yesıl gozluyuz annem tarafı mavı kardesler ela gozlu bızde yanı kıme cekerse ceksın en renksız ela olur herhalde bu arada bız rota vır. Asısı olmadık
merhabalar canım özlettin kendini ben ilk reglimi bu ay oldum ama başka topiklerde 7-8 ay olmayanları ve bunun normal olduğunu okumuştum. malesef regl den sonra ne göbeğim indi ne de kilo vermem hızlandı.
benimde bebeğimin gözleri hala koyu mavimsi bir renk bence daha rengi oturmadı herkes böyle kalacak diyor ama sanırım 6 aydan sonra değişmiyomuş genelde.
ben rota aşısı yaptırmadım çok gerekli olsa devlet yapardı diyorum birde doktorumuz da hiç sözünü etmedi 2. ayı kaçırdık 3. ay kontrolümüzde soracam ama.
Dun bir internet sitesinde 3 aylik bebek gelisimi diye bir yazi okudum yazida bebeginizin uykusu geldiginde onu yatagina birakmaniz yeterlidir kendisi uyuyacaktir mudahale etmeyin diyor bu nasil bir yalandir yaufff! bugun denedim hic bir ise yaramadi :):) koydum yataga gittim diger odaya once hafif hafif ardindan hizla ve yuksek sesle bir bagirma cagirma mizirdanma ve en sonunda kopma yasadi elleriylede yuzune saldirmis hep cizik cizik muslumculer gibi olmus bu en ya simdi :):)
canım farkında olmadan seni kırmışız bunda benimde payım varsa kendi adıma özür dilerim inanki ben burada senden daha az kişi tanıyorum ve dikkate alınıyorumdur benimde sayılıdr cevap verenlerim ama ben takmadım çükü ben buraya sonradan üye olanlardanım bakıyorum burada herkes önceden tanıştıkları için çok güzel dostluklar kurmuşlar ben geç kalmış olarak gördüm kendimi seni anlıyorum çünkü hamileliğimde başka bir siteye yengemin tavsiyesiyle üye olmuştum kimse ilgilenmemişti kenikendime yazıyordum sanki ve bunedenle bıraktım o siteyi burayada tesadifen rastladım saysam benimde adımı bilen en fazla 5 kişi çıkar ama ben buradakilerin çogunun ismini karşılıklı mesajlaşmasakta biliorum dedimya canım sonradan katıldığım için bişey diyememzeynepcim umarim iyisindir canim
suraya on kere yaziyorum inanki isimde verim bi tugba bi sen bide funda cevap veriyor nasil istir anlamadim görmezden gelenler var beni bunu herzaman belirtmek istedim ama hep ya görmemislerdir dedim tamam cocuklarla ilgileniliyor bunun farkindayim ama günde yazdigim zaten iki mesaj tas catlasin 3 mesaj ve bunlarda görmezden geliniyor
neyse cokta önemli degil ama syk girenler bana nedense cevap verme geregi bile duymuyorlar
mehtap ve gülsemin syk girmemelerine ragmen nedense yazilarimi görüyorlar
bundan sonrada acikcasi buraya bisey yazmayi düsünmüyorum
hepinize cok tesekkür ederim sayan seven herkese
ama girmipte cevap alamamak daha canimi sykiyor acikcasi
facebook sayfasinda görüsürüz arkadaslar
diyeceksinizki cocuk gibisin ama alakasi yok insan burda azda olsa birseyini paylasmaya calisiyorum ama bakiyorumki neyse ya görüsürüz
isimleri saydim zaten canim ama canimin ici refisi ve jaleyi unuttum
gerci herkesi seviyorum tabiki ama aslinda bosvermek lazimda üst üste olunca yazmasam ne olur sanki diyor insan bu saydigim isimler haricinde kimse tinlamiyo bile
gerci yetersiniz ama
bi sen
refis
gülsemin
tugba
jale
funda
mehtap
burasi bunlardan ibaret degil ama neyse bosver
bundan sonra gerektigi kadar yazacam baktim gereksiz seyler yazma geregi bile duymayacam acikcasi
sm filiz napıyorsun minnoş rnapıyor ben oburiks olma yolunda ilerliyorumtıkınıp duruyorum ya biri beni durdurmalııı ama buseferde sütten kaybedşyomyaaaabende varim ama anlamadim tam neden kizdin ama ben pek kk ya giremiyorum girince de gecmisi cok hizla okuyorum coklu alintida yapamiyorum hala
var valla canım ölesi benim arkadaşın oğlu anasıyla yatıyo anasıyla kalkıyor yerine koy uyuyor kendiliğinden ne kucak biliyor ne sallama bizimkide tam tersi:))kaydirigubbakcemile3:roflol: aynen canım öyle bir bebk daha görmedim duymadım varmı acaba beşiğine koyup kendi kendine uyuyan bazen benimki emerken uyuyo onda bile beşiğine koyunca tek gözünü açıp bakıyo:))))sengözlerimebaksanab
canım farkında olmadan seni kırmışız bunda benimde payım varsa kendi adıma özür dilerim inanki ben burada senden daha az kişi tanıyorum ve dikkate alınıyorumdur benimde sayılıdr cevap verenlerim ama ben takmadım çükü ben buraya sonradan üye olanlardanım bakıyorum burada herkes önceden tanıştıkları için çok güzel dostluklar kurmuşlar ben geç kalmış olarak gördüm kendimi seni anlıyorum çünkü hamileliğimde başka bir siteye yengemin tavsiyesiyle üye olmuştum kimse ilgilenmemişti kenikendime yazıyordum sanki ve bunedenle bıraktım o siteyi burayada tesadifen rastladım saysam benimde adımı bilen en fazla 5 kişi çıkar ama ben buradakilerin çogunun ismini karşılıklı mesajlaşmasakta biliorum dedimya canım sonradan katıldığım için bişey diyemem
aaabende varim ama anlamadim tam neden kizdin ama ben pek kk ya giremiyorum girince de gecmisi cok hizla okuyorum coklu alintida yapamiyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?