2010 Nisan Anneleri

geçmişe şöyle bir göz attım tuğbişim biz baştan bu yana nukun biberonuyla kauçuk emzik başlığı kullanıyorum çokta memnunum bazen mamanın taneleri tıkıyomu ne bilmiyorum zor çekiyo ama memnunum canım ahhh bende bir bilebilsem sütüm yetiyomu diye benim kız aslında hiç mam sevmiyo bana sevin diyolar ek gıdalara çabuk alışır o zamn diyolar sütüm olsa devamlı emmek istiyo memeye gelince birde şimdi bu aralar yeni başladı göğüsümün ucunu çekiyo damağının arasına alıp uzatıyo ayy çok komik oluyo geçen gün eşim kızıma diyoki heyyy hemşo ne yapıyosun bizim hatuna öyle diyo :))canım biz baştan bu yana aptamil 1 kullanıyoruz dediğim gibi kızım pek bir hevesle hiç mama yemedi sadece doymak için yiyo sanırım:)) inşallah ek gıdalara geçince ben kendim evde artık çorbasıydı muhallebisiydi herbişeyini yapıp verceğim doğalını alsın benim sütümle yeter birde geceleri mama yeterli olur sanırım

özgeciğim hemen bakacağım yakışmıştır bacım güzele ne yakışmaz ahhh canım benim:))güle güle kullan

geçmiş olsun tatlım rabbim acil şiflar versina.s.

kızlllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr basıma ne geldı
sabah kan aldırmaya gıttım aleynayla bennuyu eve bıraktım patates kızartmak ıçın yagı ocakta unut ustune su dokmus butun mutfak sımsıyah badana yapıyorum allahtan kıreç sımdı bennuyu emzırme molası verdım

kolay gelsin işin uzun sürecek gibi ayyy o yağ kokusu nasıl çıkacak şimdi çok zor yaa rabbim kolaylık versin

iyiki ev yanmamış ya verilmiş sadakanız varmış.geçmiş olsun ve kolay gelsin

canım geçmiş olsun sanada.ne kadarda k.validenin evi olsa insan yinede kendi evinde rahat ediyor.çocukta kendi evinde daha yi uyuyor...

özgecim şimcik bakıyorum saçına yakışmıştır sana güzele ne yakışmaz

dünürrrrrrrrrcüğümmmmmmmmmmm nedisen damadım nasıl canım jaleyle konuştunmu dün akşam konuşcam diyordun haberin varmı canım

dünürüm canım benim daha namaz kılamadm göktuğ biraz mızıranıyodu bende anlamadm halbukş uyanalıu 45 dk olmuştu.kucağıma aldım baktım bizimki uyumuş....canım ya anlamamışım neden mızrandığını kucak istediği için mızıranıyo zannettim şimdi diyorumki
kendi kendime ne kötü bi anneym.
canım sana jakeyi soracaktm dün göktuğ geç uyudu ya.arama fırsatın oldu mu?

yok canım aramadım ben ayy fundacığım az önce ne oldu bir bilsen gizemde aynen uyumamak için ısrar ediyodu bende gözüne bakarak iyi uyumazsan uyuma o zaman dedim sesimi biraz yükselterek ayyy kuzucuğum ağzını bir büzdü bir ağlamaya başladı anlatamam ölecem bu vicdan azabından haaa sonra kucağımda uyudu kuzucuğum yaaa ne kadar kötü anneyim dedim içimden ama bunaldım canım ev sıcak zaten bende bunaldım yaaa ama kendimide hiç affetmiyorum

allah yardımcın olsun canım:Saruboceq:.dişler benımde korkulu ruyam.benımde gıtmem lazım.hergun kendımı kandırıyorum.bakalım napcamkafamçokkarıştı.gecmıs olsun...
bence biranönce yaptır.geciktikçe işi daha da büyür.

sağol tugbacım.atlattım çok şükür.1 defa daha gidecem bitecek.

vala benim kızı banyo falan kesmiyor.hergün yaptırıyoruz üstelik ama uyumayacaksa uyumuyor.

sağol mehtapcım.iyice aç bırak emzikle falan oyala.belki boşaltı o zaman göğsünü ve tam doyar.

mehtappppp(KIZLARRR)
mehmet salihin dişi kaşınıyorrr
üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum..
nerden anladın deniz?defnenin elleri hap ağzında ama emme içgüdüsünden sokuyor galiba.

evet canım oldum ben adt.benim kızımın da koyu mavi gri gibi ama döner ya ela olur ya da babasınınki, gibi kahverengi.bekleyip göreceğiz.

aaaaah ah.bi öğretebilsem kendi kendine uyumayı.tracy teyzenin şşşş-pat yöntemini deneyeceğim.kadın garanti kendi kendine uyur diyor kitapta.

reyhancım çok kızmışsın belli.bazen sorularımız cevaplanmıyor evet.meseal ben klima ile ilgili bir soru sormuştum.1 kşi bile cevaplamamıştı.insanın zoruna gidiyor tabi.burda arkadaşız hepimiz ve tınlanmamak kötü hissettiriyor.ben buraya girmediğim zman eksik hissediyorum kendimi.okumadan içim rahat etmiyor.ama bazen ben mesela alıntıları yapıyorum birden kızım uyanıyor tam cevaplayamadan gidiyorum geri geldiğimde de alıntılar gitmiş oluyor.
yani cevaplıyorum aslında ama gidiyo.

ay canım ya oluyo bazen.sinirlenmemeye çalışıyorz ama sıkma tatlı canını ya....bi ara bende kızıyodum göktuğa nasıl vicdan yaptım anlatamam sana.insanın içi gidiyo sonra.anlıyo artık boncuklatrımız ya büyüdüler....

ben bi öğlen yemeği yiyeyim kızlar baya geç kaldım ya

afiyet olsun canım bende düğün evine gideceğim şimdi az sonra kayınvalidem aşçılıkta yine ayn komşumuzun kızı evleniyo zile bastı yemek yapma gel burda ye diye zaten dünürün işte ben bu gece yine ynlızları oynayacağım canım alıştık kızımla yatmaya artık beraber uyoz o yokkene:))öptüm tatlım benim görüşürüz artık buluşalım ama yaaa özledim göktuşumu dediğim gibi bir ordu sahil turu atalım ordan mangal sefası falan ohhh bir gün sabahtan akşama gezelim valla:teytey::asigim:

selam kızlar nasılsınız 1 haftadır giremiyorum ablamlar geldi malum yeğenlereden bana fırsat yok malesef neyse bugün ablamlara geçtiler bizde pazar günü sabah yola çıkıyoruz 15 gün falan yokum çok şükür bebeğimin uykusu düzene girdi sadece 2 günde 3 günde bir altına yapıyor biaz ondan zorlanıyor o kadar ama hala gazı devam ediyor gazlı yiyecekler yemiyorum hala ama kvuna dayanamıyorum kavun yedimmi sabaha kadar uyumuyor sizlerde umarım iyisinizdir geçmişi okuyamıyrum ütülenecekler yıkanacaklar çok işlerim beni beklior

arkadaşlarrr denizim iki gündür büyük tuvaletini yapamıyor ağlamaktan helak oldu bebeğim,nasıl rahatlatmalıyım oğluşumu
formül süt alıyorsa sadece su vermeyi dene.

tuğba inşallah biberon aalışır ya.sen de o da rahatlar bari.

canım nben de arada meyva suyu falan tattırıyorum.ama pirinç unundan olan mamadan yapmam açıkçası daha.
ya ben de sağıyorum her emzirmeden sonra ama artışı 3- 4 gün sonra farkettim ben.

benim kızımda yapıyor aynısını uykusunda.
bir de 40 günden sonra 15 bitmeden kan gelirse o kan özür kanı oluyormuş.yani namaz kılabiliriz.o kandan sonra tekrar 15 gün dolamadan gelirse yine özür kanı oluoyor.taki normal adet olana kadar .ben mesela 7 gün olurum daha olamadım .2 kere oldum 2si de 2 gün sürdü az az geldi.

inşallah sütün artar özgecim.saçın çok güzel olmuştur eminim.

ben de senin gibi yapmayı düşünüyorum canım

geçmiş olsun tatlım rabbim acil şiflar versina.s.

kolay gelsin ya.ucuz atlatmışsın ya.

bazen bende bağırcak gibi oluyorum zor tutuyorum kndimi.haliyla sinirlerimiz yıpranıyor.

iyiz çok şükür.bizim de gazımız devam ama azaldı önceki günlere göre çok şükür.
kavun yiyorum ben ama bebeğimde bişe olmadı şimiye kadar.
işlerin için kolay gelsin.

canım bende tam mangalı ne zaman yapalım diye soracaktım sana.gezelim tatlım haftaya sınav var c.tesi hem o zamana kadar göktuğ biraz daha iyileşmiş olur.mutlaka gidelim çok bunadm çok.orduya gitmek iyi fikir:lepi:alkisalkisalkis

hacercim hoş geldin diyecektim ki gitmişsin kolay gelsin tatlım sana.iyi tatiller.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…