slm slm slm
meltemcım cok gecmıs olsun ucuz atlatmıssınız
funda (fulyan) sanada gecmıs olsun canım dısın ıcın
tubıım kız ben yarımcanın ust tarafındayım ılımtepe fırsatın olursa beklerım tatlım
ozgecım canım hemen bakcam face sacına ama emınım o guzel yuze hersey yakısır
refıs bol eglenceler dugunde cnm
fundacım katılıyorum o kitabi yazan bayanakaydirigubbakcemile3benim kzımda hep kaka problem yaşıyordu su içirdiğim zamn farkettimki kaksını yapıyordukızlar okuduğum kitaptan bir alıntı yazıyorum.bebeği kabız olan anneler için.umarım faydası olur.
eğer formül süt alan bir bebek 3 gündür kakasını yapmadıysa,kabızlık geçiriyor olabilir.bu sorun anne sütü alan bebeklerde çok yaşanmaz.bunlar hemen her öğünden sonra kaka yaparlarve gün gelir üç ya da dört gün boyunca hiç yapmazlar.bunu normal karşılamk gerekir.alınan anne sütünün hepsi emilmiş ve yağ hücreleri yaratmak üzere sisteme girmiştir.anne sütü alan bebek diğer nedenlerdn dolayı ağlamıyorsa;bcaklarını göğsüne çekiyorsa ve rahatsız görünüyorsa ,onun da kabız olma ihtimali vardır.
bebeğiniz formül süt alıyorsa,gün içinde ek olarak 120cc su içmesini sağlayın.bunu her öğünden 1 saat sonra 30'ar cc şeklinde verin.bacaklarına bisiklet haraketi yaptırmanız yararlı olacaktır.
canım arkadaşın dediği gibi su içirmeyidene benim kzımda kabızdı yapamıyordu biz tam 1ay hep alttan müdahale ettik ama sonra kendiliğindne düzeldi şimdi bazen yapıyor bazen yapamıyor yapamadığı zman ben müdahale ediyorum geçiyor yani hep değişkenlerherkese mrblar.benım oglumdada kaka problemı var 2 aydır fıtılle yapıyo alısmasın dıye 4gunde bı yapyırıyorum yınede alıstı sanırım ne zaman duzelıyo basına gelen varmıCADIARZU
ben bugün oldum arkadaşım bakalım görcez kaç gün sürcekkızlar siz regl oldunuzmu yaaa ben önceki ay oldum 2 gün sürdü üstünden 1 ay daha geçti olmadım .sizin nasıl..
slm yurdagülcüm yanılmıyorsam yurdagül dimi ? ilimtepe ye ben geldim çok yakın arkadaşım oturuyor ilimtepede öğretmen kendiside komşumdu geçen yıl tayinleri çıkmşıtı eylülde bebişi olcak hatta bu aralar gitmeyi düşünüyoruz ilk adını duyduğumuzda çok gülmüştük ilimmi veriyolar acep diye gerçekten tepede biryer:))slm slm slm
meltemcım cok gecmıs olsun ucuz atlatmıssınız
funda (fulyan) sanada gecmıs olsun canım dısın ıcın
tubıım kız ben yarımcanın ust tarafındayım ılımtepe fırsatın olursa beklerım tatlım
ozgecım canım hemen bakcam face sacına ama emınım o guzel yuze hersey yakısır
refıs bol eglenceler dugunde cnm
slm fundacım valla hiç sağamadımki koyayım şu basit pompalarla bi denedim hiç çıkmadı şöle düzgüncekızlar hiç süt sağıp şu eczanelerde satılan süt saklama poşetlerine koydunuzmu?
canım senin yazdıgının aynısını yazdım ama sonuıc bulunamadı diyor
ne yapacagız(
slm filizcim hemen sölim dün hiç uyumadıya mavi bugün yorgunluktan uyuyordur akşamada uyur merak etme ama ertesi gün yandın benimkide öle yapıyo bi gün çıldırttıyor diğer gün gariibim sevinsin uslu durayım diyorikinci bomba kizim sabahtan beri uyuyor acaba bu iyiligi bana niye yapiyor ki suratinda senle aksama gorusurz der gibi bir ifade var :)anaaammmm:)
slm filizcim hemen sölim dün hiç uyumadıya mavi bugün yorgunluktan uyuyordur akşamada uyur merak etme ama ertesi gün yandın benimkide öle yapıyo bi gün çıldırttıyor diğer gün gariibim sevinsin uslu durayım diyor
yaz canımya ama seviyeli bir cevap olsun gene salak yerine koymaya kalkmasın en azından dimi.şimdi yazmasn olmaz o en azından özür dileme cesareti göstermiş valla bu bile iyi benimkiyle hala konuşmuyoruz bugün benide kayınğederim aradı napıyon kzım diye bizde onunla iyiyiz napalım:)) ha filizz benimle konuşşmayan kaynanam (buarada biz izne çıkamıyoruz zemuszemus:teytey::teytey:eşimin izni iptal edilmiş) telefonda eşime demişki babanla fadimeyle bebek gelseydi baban yani kayınpedreim sonra beni kendi memeleketimede bırakırmış benle konuşmayan küs olan insan niye çağırıki bebekten dolayı olmasın acep :))bombaaaaaaaaaaa kaynanam bana mesaj atmis ozur mesaji hala inanamiyorum . manyak kadin sagi solu belli degil ayarsiz iste ... bakti ben olmayinca msn yi acan yok bebegi goremiyr esim zaten iste evde de olsa acmiyor o bile anasina tahammul edemiyor heralde :) ben diyorum anacigin nette acta konus aman bosver ofline ol gormesin :)
filizim diye basiyor mesaj bomba bomba.com demek istiyorum . simdi en yapayim ben cevap yazayimmi yafff. konuyi bilmeyen ler icin solim kusumde ben kayinvaldeyle :)
yaz canımya ama seviyeli bir cevap olsun gene salak yerine koymaya kalkmasın en azından dimi.şimdi yazmasn olmaz o en azından özür dileme cesareti göstermiş valla bu bile iyi benimkiyle hala konuşmuyoruz bugün benide kayınğederim aradı napıyon kzım diye bizde onunla iyiyiz napalım:)) ha filizz benimle konuşşmayan kaynanam (buarada biz izne çıkamıyoruz zemuszemus:teytey::teytey:eşimin izni iptal edilmiş) telefonda eşime demişki babanla fadimeyle bebek gelseydi baban yani kayınpedreim sonra beni kendi memeleketimede bırakırmış benle konuşmayan küs olan insan niye çağırıki bebekten dolayı olmasın acep :))
kız bak görüyomuusn gene ya senin kalbin temiz ya benim senin sorduğun cevabnı ben hep önceden vermiş oluyorum yok anam eşimn izni iptal edildi kendi başıma zaten gitmeye hiç niyetim olmaz gidememle bebişle bizi istemiş kayınpederimle heee enayi var sen arama sorma hiç bişey yokmuş gibi gelsinler diyo sırf bebek için kendininde şuanda gelmeye yüzü yok yoksa benim gül yüzümemi hasret düşün kayınpederimle konuşuyoz onunla konuşmuyoruz valla bende baba annem napıyo bile diye sormuyorum yok artık eski fadime mesafe var artıkfadime senle benden baska kimse kalmamais yine meydan bize kaldi:) memlekete ne zman gidiyosun kaynanayla arani duzelttinmi? bana zeytin dali geldi ne diyosun ne yapayim
aynen der canım sen düşün ben daha hamileyken doğuma bir hafta vardı ne diyorum bak ablama diyoki fadimeyi ablası götürsün kızımıda ben götüreyim ne demek bu filiz bir değil iki değil yemin ederim böle şakamı olur çok gücüme gitti eliz ya ama benim çocuğumu sahiplenmeye kalkıyorheralde yani sen simdi emziriyosun bebek senden ayrilirmi eylul demek sen demek ama sutten kesilecek buyuyecek ozaman yandin kardes sen . fadime kalsin bebeyi yollayin diyce abaaaoouuuuu:)
bizimkide zaten bayildigindan degil ogluyla arayi duzeltmek vede beege yakin olabilmek icin ozur diliyor ama benim kaynana gercekten bir antika ya anlatilmaz yasanir diyrm:)
kız bak görüyomuusn gene ya senin kalbin temiz ya benim senin sorduğun cevabnı ben hep önceden vermiş oluyorum yok anam eşimn izni iptal edildi kendi başıma zaten gitmeye hiç niyetim olmaz gidememle bebişle bizi istemiş kayınpederimle heee enayi var sen arama sorma hiç bişey yokmuş gibi gelsinler diyo sırf bebek için kendininde şuanda gelmeye yüzü yok yoksa benim gül yüzümemi hasret düşün kayınpederimle konuşuyoz onunla konuşmuyoruz valla bende baba annem napıyo bile diye sormuyorum yok artık eski fadime mesafe var artık
aynen der canım sen düşün ben daha hamileyken doğuma bir hafta vardı ne diyorum bak ablama diyoki fadimeyi ablası götürsün kızımıda ben götüreyim ne demek bu filiz bir değil iki değil yemin ederim böle şakamı olur çok gücüme gitti eliz ya ama benim çocuğumu sahiplenmeye kalkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?