2010 Nisan Anneleri

hayriyecin en sinir olduğum şeylerden biridir çat kapı misafir

hele şimdi çocuk olunca hiç yapılmasın valla .
evi zar zor toparlıyorum bazen toparlamaya zamnım bile olmuyor.sürekli kucakta olunca haliyle.

slm slm slm
meltemcım cok gecmıs olsun ucuz atlatmıssınız
funda (fulyan) sanada gecmıs olsun canım dısın ıcın
tubıım kız ben yarımcanın ust tarafındayım ılımtepe fırsatın olursa beklerım tatlım
ozgecım canım hemen bakcam face sacına ama emınım o guzel yuze hersey yakısır
refıs bol eglenceler dugunde cnm

sağol yurdagülcüm.kurtulucam inşallah haftaya tamamen.artık yemek yiyemez hale gelmiştim.
erteleyince iyice artmıştı ağrısı.

kızlar hiç süt sağıp şu eczanelerde satılan süt saklama poşetlerine koydunuzmu?

bombaaaaaaaaaaa kaynanam bana mesaj atmis ozur mesaji hala inanamiyorum . manyak kadin sagi solu belli degil ayarsiz iste ... bakti ben olmayinca msn yi acan yok bebegi goremiyr esim zaten iste evde de olsa acmiyor o bile anasina tahammul edemiyor heralde :) ben diyorum anacigin nette acta konus aman bosver ofline ol gormesin :)

filizim diye basiyor mesaj bomba bomba.com demek istiyorum . simdi en yapayim ben cevap yazayimmi yafff. konuyi bilmeyen ler icin solim kusumde ben kayinvaldeyle :)

ikinci bomba kizim sabahtan beri uyuyor acaba bu iyiligi bana niye yapiyor ki suratinda senle aksama gorusurz der gibi bir ifade var :) anaaammmm:)

öncelikle herkese iyi geceler arkadaşlar bizde bugün akşam çarşıya çıktık 6 gibi 10da döndük döndükten sonrada gazman kızm ve ağlamalarıyla uğraştık(uyutamadım birtürlü sonunda kucağıma aldım öle uyuttum neolcak ya bu bebişlerin hali kızlar benimki hep kucak istiyor valla sıkıysa gelde alma öle böle değil ağlaması inanın kıpkırmızı kesilip ugnma derecesinde sağlıkocagındaki hemşire bile şok oldu sesine kucak istiyor gaz sorunu zaten var kaka vardı şükür atlattık.bizden buugünlük bukadar buarada ya artık ben kilolarımdan nefret etmeye başladım nasıl gidecek bu kilolar sezeryanla doğum yaptım mekik gibi hareket falan yapsam dikişlere birşey olurmu kızlar buarada bende bugün adet oldum yuupyy inş şu karın gider belki.

fundacım katılıyorum o kitabi yazan bayanakaydirigubbakcemile3benim kzımda hep kaka problem yaşıyordu su içirdiğim zamn farkettimki kaksını yapıyordu

herkese mrblar.benım oglumdada kaka problemı var 2 aydır fıtılle yapıyo alısmasın dıye 4gunde bı yapyırıyorum yınede alıstı sanırım ne zaman duzelıyo basına gelen varmıCADIARZU
canım arkadaşın dediği gibi su içirmeyidene benim kzımda kabızdı yapamıyordu biz tam 1ay hep alttan müdahale ettik ama sonra kendiliğindne düzeldi şimdi bazen yapıyor bazen yapamıyor yapamadığı zman ben müdahale ediyorum geçiyor yani hep değişkenler

kızlar siz regl oldunuzmu yaaa ben önceki ay oldum 2 gün sürdü üstünden 1 ay daha geçti olmadım .sizin nasıl..
ben bugün oldum arkadaşım bakalım görcez kaç gün sürcek

slm yurdagülcüm yanılmıyorsam yurdagül dimi ? ilimtepe ye ben geldim çok yakın arkadaşım oturuyor ilimtepede öğretmen kendiside komşumdu geçen yıl tayinleri çıkmşıtı eylülde bebişi olcak hatta bu aralar gitmeyi düşünüyoruz ilk adını duyduğumuzda çok gülmüştük ilimmi veriyolar acep diye gerçekten tepede biryer:))

kızlar hiç süt sağıp şu eczanelerde satılan süt saklama poşetlerine koydunuzmu?
slm fundacım valla hiç sağamadımki koyayım şu basit pompalarla bi denedim hiç çıkmadı şöle düzgünce

ikinci bomba kizim sabahtan beri uyuyor acaba bu iyiligi bana niye yapiyor ki suratinda senle aksama gorusurz der gibi bir ifade var :) anaaammmm:)
slm filizcim hemen sölim dün hiç uyumadıya mavi bugün yorgunluktan uyuyordur akşamada uyur merak etme ama ertesi gün yandın benimkide öle yapıyo bi gün çıldırttıyor diğer gün gariibim sevinsin uslu durayım diyor

haftasonu bu bana yapilirmi yaaa arjantin alamanya maci vardi pofffff

fadime senle benden baska kimse kalmamais yine meydan bize kaldi:) memlekete ne zman gidiyosun kaynanayla arani duzelttinmi? bana zeytin dali geldi ne diyosun ne yapayim

yaz canımya ama seviyeli bir cevap olsun gene salak yerine koymaya kalkmasın en azından dimi.şimdi yazmasn olmaz o en azından özür dileme cesareti göstermiş valla bu bile iyi benimkiyle hala konuşmuyoruz bugün benide kayınğederim aradı napıyon kzım diye bizde onunla iyiyiz napalım:)) ha filizz benimle konuşşmayan kaynanam (buarada biz izne çıkamıyoruz zemuszemus:teytey::teytey:eşimin izni iptal edilmiş) telefonda eşime demişki babanla fadimeyle bebek gelseydi baban yani kayınpedreim sonra beni kendi memeleketimede bırakırmış benle konuşmayan küs olan insan niye çağırıki bebekten dolayı olmasın acep :))

heralde yani sen simdi emziriyosun bebek senden ayrilirmi eylul demek sen demek ama sutten kesilecek buyuyecek ozaman yandin kardes sen . fadime kalsin bebeyi yollayin diyce abaaaoouuuuu:)

bizimkide zaten bayildigindan degil ogluyla arayi duzeltmek vede beege yakin olabilmek icin ozur diliyor ama benim kaynana gercekten bir antika ya anlatilmaz yasanir diyrm:)

fadime senle benden baska kimse kalmamais yine meydan bize kaldi:) memlekete ne zman gidiyosun kaynanayla arani duzelttinmi? bana zeytin dali geldi ne diyosun ne yapayim
kız bak görüyomuusn gene ya senin kalbin temiz ya benim senin sorduğun cevabnı ben hep önceden vermiş oluyorum yok anam eşimn izni iptal edildi kendi başıma zaten gitmeye hiç niyetim olmaz gidememle bebişle bizi istemiş kayınpederimle heee enayi var sen arama sorma hiç bişey yokmuş gibi gelsinler diyo sırf bebek için kendininde şuanda gelmeye yüzü yok yoksa benim gül yüzümemi hasret düşün kayınpederimle konuşuyoz onunla konuşmuyoruz valla bende baba annem napıyo bile diye sormuyorum yok artık eski fadime mesafe var artık

aynen der canım sen düşün ben daha hamileyken doğuma bir hafta vardı ne diyorum bak ablama diyoki fadimeyi ablası götürsün kızımıda ben götüreyim ne demek bu filiz bir değil iki değil yemin ederim böle şakamı olur çok gücüme gitti eliz ya ama benim çocuğumu sahiplenmeye kalkıyor

aynen ya benimde icim buz gibi oldu hic isinmiyor bende hep diyorumbitit ebnim icin eskisi gibi olamam merabami kesmem ama eskisi gibde olamam biraz mesafe herkes yerini bilsin . ben aileden degimisim gibi davraniyosunuz diyo bi zahmet degilsin zaten aile dedigin anne baba couk biz uc kislik bir aileyiz senin ne isin var ne alaka degilmi yani ?

kendisi burdayken ablamalr arardi msn den bebeisi sotersene filiz derlerdi uycak simdi uykusunu bolme deyip kacirirdi diger odaya akli cikiyor bizimkiler sevmesin gormesin diye simdi ben aynisini yapayimmi ona diyorum esime ver bebegi uycak simdi olmaz diyeyimmi ha diyorum. buyukluk sende kalsin bosver diyor . neyse ben onu kendi haline biraktim ne yaparsa yapsin ama benden hic bir yakinlik beklemesin zaten ben olmasam biraz zor gorur bbizi hep benim cabamla gorusyoduk ben hep arayi soruyordum simdi bende aramicam oglu zaten pek sallamaz cok bagli annnesine cunku baba yok kardes yok bi anasi okutmus buyutmus bi ddedigi iki olmamais hic biseyi eksik kalmamis vefa borcu var en basiti minnet var. ama ben cabalamasam arayipta 10 saat konusmaz internette simdi ebnde acmiyorum hadi bakalim nolcak yana yana ozur diliyor oyuzden bakti oglan elden gidiyor torun elden gidiyor . yani canim bizler birer araciz amac degil :)amac toruna en kestirme yoldan ulasabilmek. oglanla eski samimiyeti yakalaybilmek ama bende diyorum ki Nahh :) :)bak terbiyem bozuldu:):)kaydirigubbakcemile

kizim yavrum diye seviyor degilmi ? bizim catlakta ayni ah diyor su ananin memesi olmasa alir giderdim seni . neyse mama yaparim demiyor en azindan . anne sutunun faydalarini biliyor hemsire ya ondan heralde :) hahaah:)

sukret sen en azindan baska sehirdesin ustelik kadinin kocasi var baska cocuklari var farzetet sadece hayatta senin kocan var yakini baska kimsesi yok.. ben ayni sehirde olcam belki evlerimizde yakin olcak kabus dolu gunler beni bekliyor simdi benim yazilarimi okuyan arkadaslar diyecekki klasik kaynana gelin catismasi kavgasi. iste bu oyle degil ben hayatimda kimseyle kavga etmedim ne bir agzi kavgasi ne seimi yukselttim kimseye. ogrencilerim bile hep derki hocam biz sizin birine kzidiginizi dusunemiyoruz hayal edemiyoruz 40 kisilik manya siniflara girerim yinede hep gulumserim kizmam kimseye. kardelen ayse diye dalga gecerlr hatta benle, ve ben boyle bir deliyi 5 sene idare ettim zaten ben kavga etmedim o benle etti.yani bu durum gelin kaynna meselesi degil . zaten burda i arkadas yazmisti salihaydi sanirim iyi gelinde yoktur iyi kaynanada acayip hosuma gitti cok dogru bir teshis :)

neyse kimseler kalmadi bende kacayim o vakit:)

herkese mutlu haftasonlari diliyorum arkadaslar bol sutlu az gazli :):)

karılar yardım yav... benim bebe yüzüstü yatınca ohhh 4-5 saat kesintisiz yatıyoo. gazı falan rahat çıkıyo. sırtüstü 2 saatte 1 uyanıyoo. her yerde ani bebek ölümlerini önlemek için yüzüstü yatırmayın diyoo. yatırsam mı yatırmasam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…