2010 Nisan Anneleri

kızlar okuduğum kitaptan bir alıntı yazıyorum.bebeği kabız olan anneler için.umarım faydası olur.

eğer formül süt alan bir bebek 3 gündür kakasını yapmadıysa,kabızlık geçiriyor olabilir.bu sorun anne sütü alan bebeklerde çok yaşanmaz.bunlar hemen her öğünden sonra kaka yaparlarve gün gelir üç ya da dört gün boyunca hiç yapmazlar.bunu normal karşılamk gerekir.alınan anne sütünün hepsi emilmiş ve yağ hücreleri yaratmak üzere sisteme girmiştir.anne sütü alan bebek diğer nedenlerdn dolayı ağlamıyorsa;bcaklarını göğsüne çekiyorsa ve rahatsız görünüyorsa ,onun da kabız olma ihtimali vardır.

bebeğiniz formül süt alıyorsa,gün içinde ek olarak 120cc su içmesini sağlayın.bunu her öğünden 1 saat sonra 30'ar cc şeklinde verin.bacaklarına bisiklet haraketi yaptırmanız yararlı olacaktır.

kolay gelsin işin uzun sürecek gibi ayyy o yağ kokusu nasıl çıkacak şimdi çok zor yaa rabbim kolaylık versin

iyiki ev yanmamış ya verilmiş sadakanız varmış.geçmiş olsun ve kolay gelsin

ben bi öğlen yemeği yiyeyim kızlar baya geç kaldım ya
ben daha yemedım

çok faydalı oluyosun dur emınım baska arkadaslara
kızlar okadar yag kokmuyor yemek tabaklarının içi bıle batmıs tek tek yıkıyorum
neyse verılmıs sadakamız varmıs
badanam hıç guzel oln
olmadı tek elle bukadar yazıyom
arada gene gırerım by
klava:

ozgeeeeeeee naptin kiz bebeye fildir fildir gezdirip yaglarini erittinmi kuzinin :) nazarimizmi degdi yoksa kiz gerci ben nazara hic inanmam ama olabiler tabi..

bizimde gaz gitti derken geri geliyor uyku duzeni oldu derken geri bozuluyor yani anlayacagin hic bir gunu bir gunune uymuyor

saclar 10 numara olmus ama henuz yorumum yazamadim. o tartidaki remede bayildim kuzinin Kg 7 TL 7 BOMBASIN YA hahaha

optm bye

tugba seni online gordum hemen yazayim cunku alinti yapiyorum yaziyorumediyorum noluyorsa internet kopuyor ya bebeis uyaniyor mundar oluyor her seferrinde

anlattigin belirtileri hissediyorum bende son zamanlarda ya malesef memede savasma basladi simdi ama oyle hemen degil once bir emip bitiriyor 2 dk da sonra kafayi yiyor cok sinirleniyor filan . aslindauyksuus guzel olsa mesela soyle 3 saat uysa araliksiz sut birikecekte cocuk surekli memede rahatlasin diye ver ver sut de kalmadi tabi sut ice ice her dk az da olsa. gazman oldu gaz bomasi dolasiyor ortalikta aksam ve gece uykusu guzel oldugu icin aksam gecesutu sorunumuz yok sorun oglen basliyor aksma kadar onda da ek mama takviyesi bi kac kez denedim basarisiz oldum kustu filan bidaha da denemedim acikcasi dedigim gibi kilosunu bilemiyorum ama cisli kakali bezinin masallahi var:) bide burda bazi arkadaslar bebegin 2-3 gune bir yapmasi olumludur kilo artisi acisindan sutun yaradigini gosterr diyor bizimki yaramiyor sanirim sut yagsiz midir nedir ? neyse dedigim gibi 3. aya geldik sadece anne sutuyle oda bi basaridir ek gidaya ne kaldi surda :)

kızlarrrr...................
saçlarımı beyenmenize çok sevindim....hepinizi tek tek öpüyorum....
sanırım yavaş yavaş bende beyenmeye başlıyorum....:))))))))))))))))
kuzişimin yeni fotoları içinde bakmanızı öneririm ....
aslında yarın geliyo süper fotolar....
içimdeki kız isteği ile kuzise çember taktım oyalı falan amanınnn çok yakıştı....
eşim kızıyo maskara ettin oğlumu diye....
nese yarın görülşlürük bol bol öpüldünüz....
meltem çok geçmiş olsun tatlım

sagol canım güle güle kullan saçlarını gözun alısmadıgından begenmıyosundur bı kaç yıkamadan snr duzelır
bende oglanlara çok taktım allah sonunda nasıp ettı hayırlısıyla sanada nasıp etsın
benım tavan alalı belelı olmus neyse mutfak bıraz kırlensın herıfe boyatcam
aleynanın mutfaga gırmesını yasakladı fazla otorıter olmadıgı için yarın sona ereryasagımız
olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemileolumunekankayizsmilesempatiksalakcinni

arkadaşlarrr denizim iki gündür büyük tuvaletini yapamıyor ağlamaktan helak oldu bebeğim,nasıl rahatlatmalıyım oğluşumu

cnm eczaneden gliserin kansuk al bu bir fitil bunu atınca yapar tuvaletini rahatlarsın sende cocukta benım kızımda bukadarlıkken olmustu doktor bunu verdı rahatladık gecmış olsun gelişmeleri yazarsın

buarada facede birsürü kadınlar klübüü var hangisi sizsiniz hanımlar bana arkadaslık istegi gönderirmisiniz fatma bukan beycan adım teşekkürler

buarada facede birsürü kadınlar klübüü var hangisi sizsiniz hanımlar bana arkadaslık istegi gönderirmisiniz fatma bukan beycan adım teşekkürler

canım büyük harfle KADINLAR KULUBÜ 2010 NİSAN ANNELERİ diye arat.ordan kurucu seni ekler.

slm kızlar nasılsınız bende hem oğluşu sallıyom hem size yazıyom iice alıştı sallanmaya..

merhaba biz iyiyiz siz nasılsınız.benimkine banyo yaptırdm uyudu şimdi.miz oldu oğlum.gribi olduğu için 3 günden sonra yıkayayım dedim baya rahatladı kuzum

herkese mrblar.benım oglumdada kaka problemı var 2 aydır fıtılle yapıyo alısmasın dıye 4gunde bı yapyırıyorum yınede alıstı sanırım ne zaman duzelıyo basına gelen varmıCADIARZU

kızlar siz regl oldunuzmu yaaa ben önceki ay oldum 2 gün sürdü üstünden 1 ay daha geçti olmadım .sizin nasıl..

herkese mrblar.benım oglumdada kaka problemı var 2 aydır fıtılle yapıyo alısmasın dıye 4gunde bı yapyırıyorum yınede alıstı sanırım ne zaman duzelıyo basına gelen varmıCADIARZU
geçmiş sayfalarda benim bi önerim var onu oku istersen.

kızlar siz regl oldunuzmu yaaa ben önceki ay oldum 2 gün sürdü üstünden 1 ay daha geçti olmadım .sizin nasıl..
ben de oldum 2 kere.2si de 2 gün sürdü.
son olduğumdan bu yana 3 hafta geçti.daha tık yok.

canım senin yazdıgının aynısını yazdım ama sonuıc bulunamadı diyor
ne yapacagız (

ben seni ekleyeyim kendi hesabıma.ordan gruba davet gönderirim sana.
adım funda kabul edersin ok?

herkeze ii akşamlar..poyraz uyurken bi bakayım dedim annişlerimize nasıllar??kayınvalidem görümcem iki çocuğu eşimin babannesi ve kaynım bendeydiler yeni gittiler.zaten işten yorgun argın geliom poyrazla uğraşıom uyutana kadar canım çıkıo bide çat kapı toplanıp geldiler.bi çay yaptım yanına çerez idare etsinler dedim allahtan erken kalktılar..oğlum uyanmasa da azcık dinlensem bende

meltemcim geçmiş olsun canım minik bebeğinle bisürü iş çıktı başına ama beterin beteri var evinden de olabilirdin allah korusun

özgecim saç rengini çok beğendim face de yazdım.eskisinden daha çok yakıştırdım ben sana ..

almina.. canım büyük harflerle arat grubu.eğer yoksa özelden face ismini bana at ben seni eklerim canım gruba

butterflydsd ben hala regl olmadım canım olmayabiliomuş bi süre.bünye meselesiymiş kimi olmuyo kiminde 40 dan sonra hemen oluyo

papatya bende o kaka probleminden çok çektim ıkınıp ağlıodu oğlum 6 gün üstüne yaptığı oluyordu.mamamızı değiştirdi doktorumuz daha kolay sindirilen mama ya geçtik şimdi çok şükür düzene girmeye başaldı.senin mama yada anne sütüyle beslemene de bağlı olabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…