kolay gelsin işin uzun sürecek gibi ayyy o yağ kokusu nasıl çıkacak şimdi çok zor yaa rabbim kolaylık versin
iyiki ev yanmamış ya verilmiş sadakanız varmış.geçmiş olsun ve kolay gelsin
ben daha yemedımben bi öğlen yemeği yiyeyim kızlar baya geç kaldım ya
kızlar okuduğum kitaptan bir alıntı yazıyorum.bebeği kabız olan anneler için.umarım faydası olur.
eğer formül süt alan bir bebek 3 gündür kakasını yapmadıysa,kabızlık geçiriyor olabilir.bu sorun anne sütü alan bebeklerde çok yaşanmaz.bunlar hemen her öğünden sonra kaka yaparlarve gün gelir üç ya da dört gün boyunca hiç yapmazlar.bunu normal karşılamk gerekir.alınan anne sütünün hepsi emilmiş ve yağ hücreleri yaratmak üzere sisteme girmiştir.anne sütü alan bebek diğer nedenlerdn dolayı ağlamıyorsa;bcaklarını göğsüne çekiyorsa ve rahatsız görünüyorsa ,onun da kabız olma ihtimali vardır.
bebeğiniz formül süt alıyorsa,gün içinde ek olarak 120cc su içmesini sağlayın.bunu her öğünden 1 saat sonra 30'ar cc şeklinde verin.bacaklarına bisiklet haraketi yaptırmanız yararlı olacaktır.
slm kızlar ...
gecmişte birkmiş tam 20 sayfa nerden baslasam okusam bilemedim....
bu arada kısa kısa özet geceyim bariii...
kuzey bu ay sadece 250 gram almış,nazar mı değdi ne oldu anlamadım oğluşuma ....moralim çok bozuk sanırım kuzey buyudukçe sütüm yetmemeye basladı en az ayda 500 gr almalı dedi doktor ama....
uyku düzeni 3. aya girdiğimiz halde hala şaşık durumda....
gaz durumu duzeldi ya buna sukur dyelim...
bu arada sabah saçımı boyattım karamel rengine h,ç alışmaı gözüm bir acayip geliyor...
kızlarrrr...................
saçlarımı beyenmenize çok sevindim....hepinizi tek tek öpüyorum....
sanırım yavaş yavaş bende beyenmeye başlıyorum....:))))))))))))))))
kuzişimin yeni fotoları içinde bakmanızı öneririm ....
aslında yarın geliyo süper fotolar....
içimdeki kız isteği ile kuzise çember taktım oyalı falan amanınnn çok yakıştı....
eşim kızıyo maskara ettin oğlumu diye....
nese yarın görülşlürük bol bol öpüldünüz....
meltem çok geçmiş olsun tatlım
arkadaşlarrr denizim iki gündür büyük tuvaletini yapamıyorağlamaktan helak oldu bebeğim,nasıl rahatlatmalıyım oğluşumu
buarada facede birsürü kadınlar klübüü var hangisi sizsiniz hanımlar bana arkadaslık istegi gönderirmisiniz fatma bukan beycan adım teşekkürler
fundacım nasılsın
canım büyük harfle KADINLAR KULUBÜ 2010 NİSAN ANNELERİ diye arat.ordan kurucu seni ekler.
geçmiş sayfalarda benim bi önerim var onu oku istersen.herkese mrblar.benım oglumdada kaka problemı var 2 aydır fıtılle yapıyo alısmasın dıye 4gunde bı yapyırıyorum yınede alıstı sanırım ne zaman duzelıyo basına gelen varmıCADIARZU
ben de oldum 2 kere.2si de 2 gün sürdü.kızlar siz regl oldunuzmu yaaa ben önceki ay oldum 2 gün sürdü üstünden 1 ay daha geçti olmadım .sizin nasıl..
canım senin yazdıgının aynısını yazdım ama sonuıc bulunamadı diyor
ne yapacagız(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?