2010 Nisan Anneleri

merhabaaaa 3-5 gündür giremiyorum herkes iyidri umarım. face e arasıra bakabiliyorum ama buraya pek fırsat bulamadım bugünlerde..
çok özledim ben sohbetleri yaa

canım gündüz uykularında yüzüstü, geceleri yan yatır. gerçi dönüyorlar artık sırt üstü pozisyona:) yani gündüz gözünün önünde bişicik olmaz))

bende şimdilik ööle yapıyorum. dün yüzüstü bizim yatağa yatırıp mutfağa gittim. telefonu almaya odaya bi gittim benim küçük adam yatağın kenarına kadar gelmiş halıya dalış yapmaya hazırlanıyo. ayağıyla ite ite kendini yatağın ucuna getirmiş. artık hiç göz önünden ayırmamak lazım yav.

fıızcım nede olsa buyuktur alttan al dermısım he he he he ben asla senın gıbı davranmazdım kaynanam olsa dermısım
bırak yaa içinden geldıgı davran

benımkızda öyle guzel uyuyodu unutmustum ne zamandır bak hatırlattıgın iyi oldu

haklısın bende kanepede bırakırken yastık koyuyorum yanına:teytey::tomato:

huuu meltem nede senin kaynana simdi . en zon dovmustun durumu nasil... bide bizimkine el ativersen cancagzim :0

ne yana aytirsam bos heryana donuyor artik kendi kendine . hem riskli donemi gectik sanirim bogulmazlar diye dusunuyorum bazen bakiyorum kusuyor veya tukrugunu yutuyor hemen mudahale etmiyorum bakalim ne yapacak diye kendisi tolere ediyor . yan ceviriyor hemen kafayi uyanik :)

huuu meltem nede senin kaynana simdi . en zon dovmustun durumu nasil... bide bizimkine el ativersen cancagzim :0

arkadasım sana ıyı gunler o ılk kaynanamdı ben 3 evlılıgımı yaptım turkıyeye gelınce hangı ıle gelcenı sormustum tttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne zaman görmedın heral

bende cok aramistim buyuk harfle ve tirnak icinde yazacaksin bak bu cok onemli tirmaksiz yaparsan olmiiiiiiiiiiiiii:)

CANIM ÇOK SAGOL SANIRIM OLDU KUCAGINDA BIRI HAMAKTA SALLANIYOR PROFIL RESMINDE ŞİMDİ ONAY BEKLIYORUM :))hihoyyyt:sm_cool::enbuyukkk:

arkadasım sana ıyı gunler o ılk kaynanamdı ben 3 evlılıgımı yaptım turkıyeye gelınce hangı ıle gelcenı sormustum tttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne zaman görmedın heral

aaa gormedim ne vakit sordun? 2011 ocakta adanadayim insallah kutsal topraklarda . ucaktan ineyim ilk is kebaba 1 bucuk acili yaninda salgam of corse:)

vay 3. mu vvayy helal oslun ben iki sandimdi 3 mus ha... biz bi deneyle basedemiyos sen iki dene eskitmissin . kafani bozarsa yol vereceksin aslinda en guzeli ...

refiyeee denizzz sizi bekliyorum huuu nerdesiniz saat 6 bucuk oldu kalkin kizalr gocalarin kahvalti saati geldi:):)

günayydııın....

deniizz.. günaydın tatlım.. açık görünüyosun... bak filiz bize yazmış :)))
nabersin bu arada? oğluş nasıl?

filizcim.. tatlım.. kocişi gönderdim ama işte oğlanı emzir fln.. az da keyif yaptık oğlumla yatakta :) geç kaldım kusuruma bakma :))))

ne kusuru canim konu utkuysa akan sular durur... bende yatcam simdi yarin haftasonu ama sabah yine istima komutan diker yine bizi ayaga yat kalk surun :)

Mavinin o kadar cok videosu varki bi tane paylasayim dedim profilimde pofff secemedim. ya sizde bi kac kamera goruntusu koysaniza hep foto canli gorelim bi bebeeri bi seslerini duyalim sizin sesinizi bi duyallim yafff:)

filizcim... sana şimdiden iyi uykular diyim.. video bende de var bikaç tane.. ama bizim oğlan kamera görünce tık duruyo :) değil agulamak,kıpırdamıyo bile :)) benim koneşturupda annemin yandan gilice çektikleri var sadece.. onları da bilg. yavaş geliyo sanırım bir türlü yükleyemedim face e... kalan 1saat diyo. bi bakyorum 5-10 dk. sonra :)) kalan 8saat fln :)))

evet ya yatsam iyi olcak ama iste insan ancak kendisine aksamlari zaman ayirabiliyor gerci ben bugun ne soylesem nankorluk etmis olurum kiz sabahtan beri uyuyor sagolsun bu ne demen yarin bizi otturcek demek. komutanim emret sabah 5 istima off...

komutan filan deyince snein kardesinde askerde degil mi hep okuyorum ama ne yazssam bilemedim allah kavustirsun. beni goca daha askere bile gitmedi offf poff bunalim.. benden tavisye evlenecek arkadaslara ( bu topik de ne gezerse ) evlenemeden onece iki sorun sorun

1) askeere gittin mi
2) anan deli mi? kafamçokkarıştı

bu arada facede gordum kardesinde yakiyor ortaligi allah sahibine bagislasin burhan altintopun deyimiyle cokkk yauuusukkluuuu kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 olarrr... bıcı bıcı ettirip yeriz oğlanları cokacimcoook aa haksızmıyım tatlım ya karıkonusunda...alırsınbir iki kullanır biberona yaptığı gibi ı ıhh bunun saçı sarı :roflol:v başka alırsın.. bi bakar ı ıhh bunun boyu kısa :roflol: şaka bi yana hayırlı bir ömür hepsne inş. :Saruboceq: uyumayınca napıcaksın tatlım yaa.. 2-3 saat uyusun diye oyalıucaksın olmadı.. açlıktan sabaha kadar yırtınmasından iyidir :) bu arada iyi eğlenceler dileğin için teşekkürler.. size de öyle inş. sorun da yaşamazsınız beslenme konusunda...
tersten başlıyımbu kez :) ben sütümü sürekli sağmıyorum o yüzden bilemiycem.. 2kez sağdım çıkan sütle de doydu sanırım..devamını istemedi çünkü :) ama zati benim oğlan az az sık sık besleniyo -tatlicadiarzu- pirinç unu da vermeyi düşünmüyorum... boş yere kilo aldırmaktan başka bişiy değil gibi gel,iyo bana.. bir sürü ek besinler..mamalar,kavanozikaşık mamaları ve doğal yapılabilecek çıorbalar fln var.. ne bilim.. hem daha erken.. geçmişte de yaşamıyoruz :) helle de yapmam heralde.. ilk kez duydum zaten.. onu yiyebilen çocuk yayla çorbası da yer ayool. hem naneli hem pirinç ilk kullanılabilicek ek besinlerden to da tutar :)) meyva suyu bende arada veriyorum zaten.. hele kayısıya bayılıyo.. ama ağzına tutup emsin olayını yapamıyorum artık damaklarıyla koparıyo fırlama kaydirigubbakcemile3 ucunu ağzına dayayıp suyunu akıtıyorum yada öyle de devamını isterse 2 taneyi fln elma rendesinde ezdirip süzgeçten süzüyorum kaşıkla veriyorum zemuszemus
ay refişim kusura bakma dalgınlığıma ver utkuşum 1 kg alıyomuş ayda 1000 kere maşallah ona
saolasın teyzoşumuz.. şimdiye kadar iyi gittik ama bakalım 8 e az kaldı :1rolleyes: öncelikle sağlıklı olsun tabi ama kilo artışının üzenli olması en önemlisi... inş. böyle devam eder ve kaan da mama takviyesiyle o açığı kapatır... opuyorumnanaktan
inş. kilo açığını kapatırsınız tatlım.. ama sağlıklı olsunlar da kilonun ne önemi var.. aldıkları her kilo onları taşımaya hoplatmaya çalışan annelerde kolarda ağrı olarak geri dönüyo -tatlicadiarzu- gazınız da düzene girmiş inş. uykusu da düzewlicek.. ee sırayla tatlım.. buna da şükür demi opuyorumnanaktan bide görüşemiyoruz yaaa.. muhabbet edemiyoruzz :sinifsinif: özledim kııı kaydirigubbakcemile5
annenin evi bile olsarahat olmuyoo... dişin için geçmiş olsun... dünürümle biriki mesajlaştık.. kaldı sonra.. ben yazsam arasam oluyo da o aramıyo yazmıyo bende fırsatı olmuyo demekki rahatsız etmiyim diyorum.. ama özledim valla bende meraktayım.. ama özge daha iy,i bilir onu.. ailece görüşüyo onlar...
ohaoldumsmile aaaa...ucuz atlatmışsınız.. Allah beterinden korumuş.. geçmiş olsun.. badanayı da dert etme.. daha sonra bi cila geçersiniz :)
gaznın geçer inş. tatlım.. kolay gelsin sana.. iyi gezmeler. iyi tatiller... opuyorumnanaktan
slm slm slm

refıs bol eglenceler dugunde cnm
opuyorumnanaktan saol hayatıımm...
ben olsam cevap yazmazdım zemuszemus ayy çok mu kötüyüm ki acaba yaa :1rolleyes: .. ama beni o kadar üzdüyse burnundan getirirdim fitil fitil.. ama sen dayanamam insanlık bende kalsın diyosan yaz ama mesafeni koru...
benimkide kucak delisii.. balkondan baktırırken sorun yok.. ama salıncağına koyuyorum biraz da ben bakınayım diye.. e bunlarda kol yani. bi süre sonra kopuyo ölüyo ağrıdan.. bıraktığım an öyle bi çığlık.. komşular diyo düştü mü kaydirigubbakcemile3 kilolar içinde.. mekik çekebilirsin tatlım.. ben arada çekiyorum.. hem sezeryan 3ay oldu.. değil dikiş neler kaynardı ayool.. bide kaç kat dikiş var.. bişiycik olmaz.. benim 2. sezeryanım..herbişiyi yapıyorum şidiye kadar açılan bi yer olmadı ama sen biliiin genede.. soora bişiy olur sorumlu kalırım :) adet olunca inş. kilolar ve göbek gider.. ama olanlar gitmediği yönünde yorum yapıyo.. ben daha olmadım...
yanında durmuyosan yüzüstü yatırma tatlım yine de.. noolur noolmaz sempatiksalakcinni sırt üstü de 2 saatte bir uyanıyo sa öpöp de başına koy akannehir yüz üstü de 4-5 saat.. aman allahımmm.. maşallahhh
öncelikinen kardeşim için teşekkürler.. yakışıklı Allah içinb yani... kardeşim diye demiyorum ama :)))) Allah sahibine bağışlasın hayırlısıyla :Saruboceq:
:roflol: ayynen valla.. sorular sormak lazım.. ama ben kocişe sorsam da cevaplar tatmin edici olurdu.. 1- evet tanıştığımızda askerden geleli 6 ay oluyodu.. 2-hayır.annem deli değil.. dünya tatlısı.. ballısıı... şekeriii.... canım kaynanam çook seviyorum.. :asigim: Allah ondan razı olsun.. :Saruboceq: kayınpederimden de...:Saruboceq: kayınlarımdan da.. :Saruboceq: eltilerimden de... :Saruboceq: görümcemden olmasa da olur :roflol: kaydirigubbakcemile3 çatlak karı nolcek.. Allah onun göynüne göre versin.. benden uzak olsun alsanaalsanasmile karıştırıcı.. mikseeerr... uyuuuuzz :roflol: :roflol: ayy kaynanam diyorum ki "anne bu fadime nasıl olmuş yaa.. sizin gibi insanlardan.. bu sizin kızınız kocişle abimlerin kardeşi olamaz.. neden direk benim adamı doğurmadın bunu atlayıp ta" kaydirigubbakcemile3 (görümcem benden 7 yaş büyük . yüzüne karşı sıkıyosa abla deme kaydirigubbakcemile3 ) diyo ki zavallım yaa " kıızımm napçan o da öyle.. onu da öyle böyle idare etçeniz.. büyüklük sende kalsın.. bırak konuşsun duyma sen" ayy şeker kaynanam.. du bi arıyım kızz özledim galiba opuyorumnanaktan

benden bu kadar kızlarr.. ee bundan iyisi şamda kayısı :))) 2 saattir burdayım.. oğlanı yıkayınca iyi uyudu bu sabah maşallah paşamaa.. deeerken bi ses aauuu diye :) ama ağlama değil şükür :)
herkese iyi günler.. bugün kına var... yarın düğün.. artık muhtemelen p.tesi girerim.. çok öptüm herkesi.. iyi haftasonları.. çok yazışmayın hee.. benim gibi geçmişi okuyup alıntılarla cvp verenler için zor oluyo :))))))))))))

slm....gunaydın kızlar...acayip canım sıkkın...sabah sabah yine benim koca sıktı canımı.....bizim tasınma durumumuz hala sonuçlanmadı belkide olmazmış....heleki senin annenlere yakın hiç olmaz demezmi bana,buralardan tasırsam dukkanı bir daha hayatda annenlere yakın açmam dedi,birde benim onunla annemlere gelişime takmış durumda,neden ben evde kalmıyormuşum,neden kaynanamla vakit geçirmiyormuşum,neden uyumlu davranmıyormuşum,neden hep kendi anneme gelmek istiyormuşum,artık evde kalmalıymışım,haftanın yedi gunu hep dışardaymışım....
ya valla bu adam dolduruşa geliyor adım gibi biliyorum....
nasıl canımı sıktı anlatamam, evi evlenmeden görmüşüm nerde yaşıycamı biliyormuşum
şimdi yüksünme gibi bir durumum olamazmış....
arabada ağladım durdum nası moralimi bozdu nası üzüldüm....
bu arada kaynanam benim için neler yapmış herseyi öğrendim....
zaten beni hiç sevmez ama bukadarını beklemezdim....benim için hocalara bile gitmiş,eşimin anlamsız tavırlarının sebebi hep kaynanammış...
resmen kadın evde bir kuvvet kurmuş herkez onun dediğini yapsın istiyor....
canım çok sıkkın....herkezden eşimin ailesinden özellikle kaynanam ve küçük görümcemden nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…