oooo gündüz benim kız o kadar uysun göbek atayım:)karılar yardım yav... benim bebe yüzüstü yatınca ohhh 4-5 saat kesintisiz yatıyoo. gazı falan rahat çıkıyo. sırtüstü 2 saatte 1 uyanıyoo. her yerde ani bebek ölümlerini önlemek için yüzüstü yatırmayın diyoo. yatırsam mı yatırmasam mı?
bizde özledik gel artıkınnnnn...merhabaaaa 3-5 gündür giremiyorum herkes iyidri umarım. face e arasıra bakabiliyorum ama buraya pek fırsat bulamadım bugünlerde..
çok özledim ben sohbetleri yaa
canım gündüz uykularında yüzüstü, geceleri yan yatır. gerçi dönüyorlar artık sırt üstü pozisyona:) yani gündüz gözünün önünde bişicik olmaz))
adana merkeze mi geliyosun filizcim.ben de adanalı sayılırım.20 yıldıe ceyhanda oturuyoruz.gerçi artık osmaniyedeyim:)aaa gormedim ne vakit sordun? 2011 ocakta adanadayim insallah kutsal topraklarda . ucaktan ineyim ilk is kebaba 1 bucuk acili yaninda salgam of corse:)
günaydın canım.herkeze günaydın
benim kızım da balkonu çok seviyor ama fazla tutamıyorum çok esiyor.benden bu kadar kızlarr.. ee bundan iyisi şamda kayısı :))) 2 saattir burdayım.. oğlanı yıkayınca iyi uyudu bu sabah maşallah paşamaa.. deeerken bi ses aauuu diye :) ama ağlama değil şükür :)
herkese iyi günler.. bugün kına var... yarın düğün.. artık muhtemelen p.tesi girerim.. çok öptüm herkesi.. iyi haftasonları.. çok yazışmayın hee.. benim gibi geçmişi okuyup alıntılarla cvp verenler için zor oluyo :))))))))))))
slm....gunaydın kızlar...acayip canım sıkkın...sabah sabah yine benim koca sıktı canımı.....bizim tasınma durumumuz hala sonuçlanmadı belkide olmazmış....heleki senin annenlere yakın hiç olmaz demezmi bana,buralardan tasırsam dukkanı bir daha hayatda annenlere yakın açmam dedi,birde benim onunla annemlere gelişime takmış durumda,neden ben evde kalmıyormuşum,neden kaynanamla vakit geçirmiyormuşum,neden uyumlu davranmıyormuşum,neden hep kendi anneme gelmek istiyormuşum,artık evde kalmalıymışım,haftanın yedi gunu hep dışardaymışım....
ya valla bu adam dolduruşa geliyor adım gibi biliyorum....
nasıl canımı sıktı anlatamam, evi evlenmeden görmüşüm nerde yaşıycamı biliyormuşum
şimdi yüksünme gibi bir durumum olamazmış....
arabada ağladım durdum nası moralimi bozdu nası üzüldüm....
bu arada kaynanam benim için neler yapmış herseyi öğrendim....
zaten beni hiç sevmez ama bukadarını beklemezdim....benim için hocalara bile gitmiş,eşimin anlamsız tavırlarının sebebi hep kaynanammış...
resmen kadın evde bir kuvvet kurmuş herkez onun dediğini yapsın istiyor....
canım çok sıkkın....herkezden eşimin ailesinden özellikle kaynanam ve küçük görümcemden nefret ediyorum
slm....gunaydın kızlar...acayip canım sıkkın...sabah sabah yine benim koca sıktı canımı.....bizim tasınma durumumuz hala sonuçlanmadı belkide olmazmış....heleki senin annenlere yakın hiç olmaz demezmi bana,buralardan tasırsam dukkanı bir daha hayatda annenlere yakın açmam dedi,birde benim onunla annemlere gelişime takmış durumda,neden ben evde kalmıyormuşum,neden kaynanamla vakit geçirmiyormuşum,neden uyumlu davranmıyormuşum,neden hep kendi anneme gelmek istiyormuşum,artık evde kalmalıymışım,haftanın yedi gunu hep dışardaymışım....
nasıl canımı sıktı anlatamam, evi evlenmeden görmüşüm nerde yaşıycamı biliyormuşum
zaten beni hiç sevmez ama bukadarını beklemezdim....benim için hocalara bile gitmiş,eşimin anlamsız tavırlarının sebebi hep kaynanammış...
canım çok sıkkın....herkezden eşimin ailesinden özellikle kaynanam ve küçük görümcemden nefret ediyorum
slm refişcim bende başlıyım ozaman hemen hareketlere ya göbek basen çokk kötü vaziyette dikiş mikiş kalmadıysa sorun yok ozaman nebilim ilk defa olduğum için tırstım biraz inş adetimle beraber şu göbekte benden geçer gider :Saruboceq:haftsonu size iyi gezmelr bakalım utkuşa da sanada bol eğlencelerkaydirigubbakcemile3 olarrr... bıcı bıcı ettirip yeriz oğlanları cokacimcoook aa haksızmıyım tatlım ya karıkonusunda...alırsınbir iki kullanır biberona yaptığı gibi ı ıhh bunun saçı sarı :roflol:v başka alırsın.. bi bakar ı ıhh bunun boyu kısa :roflol: şaka bi yana hayırlı bir ömür hepsne inş. :Saruboceq: uyumayınca napıcaksın tatlım yaa.. 2-3 saat uyusun diye oyalıucaksın olmadı.. açlıktan sabaha kadar yırtınmasından iyidir :) bu arada iyi eğlenceler dileğin için teşekkürler.. size de öyle inş. sorun da yaşamazsınız beslenme konusunda...
tersten başlıyımbu kez :) ben sütümü sürekli sağmıyorum o yüzden bilemiycem.. 2kez sağdım çıkan sütle de doydu sanırım..devamını istemedi çünkü :) ama zati benim oğlan az az sık sık besleniyo -tatlicadiarzu- pirinç unu da vermeyi düşünmüyorum... boş yere kilo aldırmaktan başka bişiy değil gibi gel,iyo bana.. bir sürü ek besinler..mamalar,kavanozikaşık mamaları ve doğal yapılabilecek çıorbalar fln var.. ne bilim.. hem daha erken.. geçmişte de yaşamıyoruz :) helle de yapmam heralde.. ilk kez duydum zaten.. onu yiyebilen çocuk yayla çorbası da yer ayool. hem naneli hem pirinç ilk kullanılabilicek ek besinlerden to da tutar :)) meyva suyu bende arada veriyorum zaten.. hele kayısıya bayılıyo.. ama ağzına tutup emsin olayını yapamıyorum artık damaklarıyla koparıyo fırlama kaydirigubbakcemile3 ucunu ağzına dayayıp suyunu akıtıyorum yada öyle de devamını isterse 2 taneyi fln elma rendesinde ezdirip süzgeçten süzüyorum kaşıkla veriyorum zemuszemus
saolasın teyzoşumuz.. şimdiye kadar iyi gittik ama bakalım 8 e az kaldı :1rolleyes: öncelikle sağlıklı olsun tabi ama kilo artışının üzenli olması en önemlisi... inş. böyle devam eder ve kaan da mama takviyesiyle o açığı kapatır... opuyorumnanaktan
inş. kilo açığını kapatırsınız tatlım.. ama sağlıklı olsunlar da kilonun ne önemi var.. aldıkları her kilo onları taşımaya hoplatmaya çalışan annelerde kolarda ağrı olarak geri dönüyo -tatlicadiarzu- gazınız da düzene girmişinş. uykusu da düzewlicek.. ee sırayla tatlım.. buna da şükür demi opuyorumnanaktan bide görüşemiyoruz yaaa.. muhabbet edemiyoruzz :sinifsinif: özledim kııı kaydirigubbakcemile5
annenin evi bile olsarahat olmuyoo... dişin için geçmiş olsun... dünürümle biriki mesajlaştık.. kaldı sonra.. ben yazsam arasam oluyo da o aramıyo yazmıyo bende fırsatı olmuyo demekki rahatsız etmiyim diyorum.. ama özledim valla bende meraktayım.. ama özge daha iy,i bilir onu.. ailece görüşüyo onlar...
ohaoldumsmile aaaa...ucuz atlatmışsınız.. Allah beterinden korumuş.. geçmiş olsun.. badanayı da dert etme.. daha sonra bi cila geçersiniz :)
gaznın geçer inş. tatlım.. kolay gelsin sana.. iyi gezmeler. iyi tatiller... opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan saol hayatıımm...
ben olsam cevap yazmazdım zemuszemus ayy çok mu kötüyüm ki acaba yaa :1rolleyes: .. ama beni o kadar üzdüyse burnundan getirirdim fitil fitil.. ama sen dayanamam insanlık bende kalsın diyosan yaz ama mesafeni koru...
benimkide kucak delisii.. balkondan baktırırken sorun yok.. ama salıncağına koyuyorum biraz da ben bakınayım diye.. e bunlarda kol yani. bi süre sonra kopuyo ölüyo ağrıdan.. bıraktığım an öyle bi çığlık.. komşular diyo düştü mü kaydirigubbakcemile3 kilolar içinde.. mekik çekebilirsin tatlım.. ben arada çekiyorum.. hem sezeryan 3ay oldu.. değil dikiş neler kaynardı ayool.. bide kaç kat dikiş var.. bişiycik olmaz.. benim 2. sezeryanım..herbişiyi yapıyorumşidiye kadar açılan bi yer olmadı ama sen biliiin genede.. soora bişiy olur sorumlu kalırım :) adet olunca inş. kilolar ve göbek gider.. ama olanlar gitmediği yönünde yorum yapıyo.. ben daha olmadım...
yanında durmuyosan yüzüstü yatırma tatlım yine de.. noolur noolmaz sempatiksalakcinni sırt üstü de 2 saatte bir uyanıyo sa öpöp de başına koy akannehir yüz üstü de 4-5 saat.. aman allahımmm.. maşallahhh
öncelikinen kardeşim için teşekkürler.. yakışıklı Allah içinb yani... kardeşim diye demiyorum ama :)))) Allah sahibine bağışlasın hayırlısıyla :Saruboceq:
:roflol: ayynen valla.. sorular sormak lazım.. ama ben kocişe sorsam da cevaplar tatmin edici olurdu.. 1- evet tanıştığımızda askerden geleli 6 ay oluyodu.. 2-hayır.annem deli değil.. dünya tatlısı.. ballısıı... şekeriii.... canım kaynanam çook seviyorum.. :asigim: Allah ondan razı olsun.. :Saruboceq: kayınpederimden de...:Saruboceq: kayınlarımdan da.. :Saruboceq: eltilerimden de... :Saruboceq: görümcemden olmasa da olur :roflol: kaydirigubbakcemile3 çatlak karı nolcek.. Allah onun göynüne göre versin.. benden uzak olsun alsanaalsanasmile karıştırıcı.. mikseeerr... uyuuuuzz :roflol: :roflol: ayy kaynanam diyorum ki "anne bu fadime nasıl olmuş yaa.. sizin gibi insanlardan.. bu sizin kızınız kocişle abimlerin kardeşi olamaz.. neden direk benim adamı doğurmadın bunu atlayıp ta" kaydirigubbakcemile3 (görümcem benden 7 yaş büyük . yüzüne karşı sıkıyosa abla deme kaydirigubbakcemile3 ) diyo ki zavallım yaa " kıızımm napçan o da öyle.. onu da öyle böyle idare etçeniz.. büyüklük sende kalsın.. bırak konuşsun duyma sen" ayy şeker kaynanam.. du bi arıyım kızz özledim galiba opuyorumnanaktan
inş canım buaralar falan düşünüyoruz arkkadaşım eylülde doğum yaocak zaten ismi fatma anasınıfı öğretmeni valla şuraya geleli 2 yıl olcak tanıdığım en iyi niyetli sohbeti güzl çok tatlı bir insan eşinin adıda ayhan dı tanıyorsundur belkislm yurdagülcüm yanılmıyorsam yurdagül dimi ? ilimtepe ye ben geldim çok yakın arkadaşım oturuyor ilimtepede öğretmen kendiside komşumdu geçen yıl tayinleri çıkmşıtı eylülde bebişi olcak hatta bu aralar gitmeyi düşünüyoruz ilk adını duyduğumuzda çok gülmüştük ilimmi veriyolar acep diye gerçekten tepede biryer:))
aaa canım bi daha gelirsen bende beklerim evet baya tepe bi yer ama ilim falan yaydıgı yokarkdaşınla muhakkak görmüşüzdür birbirimizi çok küçük bi yer hemen hemen herkes tanır birbirini
günaydın millet....
ya ben defneyi 40 günlükten önce günaşırı sonra da hergün yaptırdık .sanırım iyice alıştı suya.
önceleri banyodan çıktıktan sonra mızmızlanırdı ama 1 haftadır havlusuna sardığımız anda başlıyor
ağlamaya.öyle böyle değil katıla katıla ağlıyor.içim parçalanıyor ya.gözünün yaşıyla
ağlıyor.zor sakinleştiriyorum.bazen tekrar suya sokuyoruz anında susuyor .yani anlayacağınız sudan çıkmak istemiyor.
napayım ya.2 güne 1 mi yıkasam ?belki istemez suyu o kadar.ama havalarda çok sıcak işte.yıkamadan olmuyo.
slm özgecim eşini kesinlikle ailesi dolduruyordur canım bizde buaralar eşimle aramız kötü oldu ve bunun başlangıcı kayınvalidemdi sebeb sonra devam etti gitti daha yeni yeni aramız düzliyor gerçekten bu kaynanalar ara bozuyor ya erkekler haksızda olsalar bişey diyemiyorlar analarına bence canım eşin senin aileyide sorun ediyosa iki tarafada yakın olmayan biryere taşının boşver napıcaksın annenden uzk kalıcaksın ama kaynanadanda kurtulmuş olursun ve eşine yaptığı etkide azalır canım bence o evden biran önce çıkmaya bak eşinle aran düzelsin sonra zaten biyolnu bulursunslm....gunaydın kızlar...acayip canım sıkkın...sabah sabah yine benim koca sıktı canımı.....bizim tasınma durumumuz hala sonuçlanmadı belkide olmazmış....heleki senin annenlere yakın hiç olmaz demezmi bana,buralardan tasırsam dukkanı bir daha hayatda annenlere yakın açmam dedi,birde benim onunla annemlere gelişime takmış durumda,neden ben evde kalmıyormuşum,neden kaynanamla vakit geçirmiyormuşum,neden uyumlu davranmıyormuşum,neden hep kendi anneme gelmek istiyormuşum,artık evde kalmalıymışım,haftanın yedi gunu hep dışardaymışım....
günaydın kızlar nasılsınız yiğenlerim nasıl herşey yolundadır inşşş
benim de kız ağlıyo banyo yapınca susturamıyom yaa oğluşum çok seviyo banyo yapmayıı
mavinin o kadar cok videosu varki bi tane paylasayim dedim profilimde pofff secemedim. Ya sizde bi kac kamera goruntusu koysaniza hep foto canli gorelim bi bebeeri bi seslerini duyalim sizin sesinizi bi duyallim yafff:)
kızlar evı sey göturuyo canım yapmak ıstemıyo bı uyusukluk bı agırlık var uzerımde
kızlar....
diyebilecek tek kelime bulamıyorum,nedense bu kaynanam ve görümcemler hep bana ve eşime yükleniyor bize neden bunu yaşattıklarnı bilmiyourm hiç haketmediğim seyler yasıyorum ,ama abisine yani buyuk oğluna bişi diyemiyor kimse,hele eltime ağızlarını açamazlar....tek sorunları benim onlarınm...
mesela abisi antalyaya tasınacak dukkan bulmuş,ona gitme denmiyor ama...
ama neden bu erkeklerin tavrından kaynaklanıyor...benim eşim iradeli değil,bizi değil anasını düşüünüyor...
benimde oğlum var bende böle olurmuyum rabbim beni böle durumlara koymasın ,gelinime karsı vicdanımımla karsı karsıya getirmesin....
kızlar inanamadım ya eşimi hocalara okutmuş ,muskalar yaptırmış ya....
durmadan hocada falcıda bu kadın .....
evliliğimi yıkmak istiyor...
allah bildiği gibi yapsın çok canımı yakmaya basladı[/QUO
özgecim kusura bakma ama kocan tam dayaklık.genellikle tüm kocalar gibi.bence hiç alttan alma.anasının dediğini yapmasına izin verme.olara kalsa analarından hiç çıkmayacağız.anamıza bin yılda bir gideceğiz.yooooookkkkk yaaaaa...valla koy tavrını bence.
kızlar evı sey göturuyo canım yapmak ıstemıyo bı uyusukluk bı agırlık var uzerımde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?