2010 Nisan Anneleri

günaydın millet....
ya ben defneyi 40 günlükten önce günaşırı sonra da hergün yaptırdık .sanırım iyice alıştı suya.
önceleri banyodan çıktıktan sonra mızmızlanırdı ama 1 haftadır havlusuna sardığımız anda başlıyor
ağlamaya.öyle böyle değil katıla katıla ağlıyor.içim parçalanıyor ya.gözünün yaşıyla
ağlıyor.zor sakinleştiriyorum.bazen tekrar suya sokuyoruz anında susuyor .yani anlayacağınız sudan çıkmak istemiyor.
napayım ya.2 güne 1 mi yıkasam ?belki istemez suyu o kadar.ama havalarda çok sıcak işte.yıkamadan olmuyo.

slm yurdagülcüm yanılmıyorsam yurdagül dimi ? ilimtepe ye ben geldim çok yakın arkadaşım oturuyor ilimtepede öğretmen kendiside komşumdu geçen yıl tayinleri çıkmşıtı eylülde bebişi olcak hatta bu aralar gitmeyi düşünüyoruz ilk adını duyduğumuzda çok gülmüştük ilimmi veriyolar acep diye gerçekten tepede biryer:))

aaa canım bi daha gelirsen bende beklerim evet baya tepe bi yer ama ilim falan yaydıgı yok arkdaşınla muhakkak görmüşüzdür birbirimizi çok küçük bi yer hemen hemen herkes tanır birbirini

oooo gündüz benim kız o kadar uysun göbek atayım:)
boğulmayı önleyici yastıklar satılıyor yüzüstü yatmak için.onlardan alabilirsin.

bizde özledik gel artıkınnnnn...

aaa gormedim ne vakit sordun? 2011 ocakta adanadayim insallah kutsal topraklarda . ucaktan ineyim ilk is kebaba 1 bucuk acili yaninda salgam of corse:)
adana merkeze mi geliyosun filizcim.ben de adanalı sayılırım.20 yıldıe ceyhanda oturuyoruz.gerçi artık osmaniyedeyim:)

herkeze günaydın
günaydın canım.

benim kızım da balkonu çok seviyor ama fazla tutamıyorum çok esiyor.
düğünde iyi eğlenceler.döktürürsün kurtlarını artık..
özgeye soralım o zaman dila sultan napıyomuş.çok gazlıydı o da.

özgecim ya çok üzüldüm ya.
ne çok üzdü bu eşinin tarafı seni ya.
hamileyken hamile demediler şimdi de emzikli sütü kesilir diye de mi düşünmüyolar.
eşin eğer dolduruşa geliyorsa çok yanlış yapıyor.
inşallah hatasını anlar.durduk yerde canını sıkıyor.
ne yani herkes ilk taşındığı evde mi yaşıyor ölene dek.
düşünceler koşullar değişir değiştirirsin evini.
ama dediğin gibi kayınvalidenler sanırım yapıyor bu durumları
ı.
bence kesin tavrını koy canım.onlara da pabuç bırakma.
inşallah herşey istediğin gibi olur canım.

günaydın kızlar nasılsınız yiğenlerim nasıl herşey yolundadır inşşş
benim de kız ağlıyo banyo yapınca susturamıyom yaa oğluşum çok seviyo banyo yapmayıı

ne istiyolar bu gençlerden anlamıyorum insan çocuğunun mutluluğunu nasıl bozar yaa allah bildiği gibi yapsın onlarıı sen sabırlı ol canım oğluşun için hayat zor da olsa devam ediyoo

ah şu üçüncü dördüncü kişiler yokmu evliliklerde..bütün problemlerin kavgalarım gözyaşların huzursuzlukların sebebi onlar.belkide bizi eş ve bebeklerimizle bıraksalar mutlu mesut yaşayıp gidecez.ama olmuyo işte dil uzatmasalar kışkırtmasalar olmuyooo.evlenirken hepimiz malesef eşimizin ailesi ile de evlenioruz.ne kadar onları dış kapının mandalı görsekte boş çünkü evlendikten sonra bi bakıosun hayatının tam ortasındalar.özgecim eşin kesinlikle ve kesinlikle dolduruşa gelmiş bu çok belli yoksa taşınma gibi bi konu sizin gündeminizde hiç olmamış olurdu.eşin baştan bu konuyu ve tavrı koyardı sana demkki neymiş eşinde istekliyken müthiş bi direnişle karşı karşıya gelmiş ve acısını sana çıkarmış.yoksa insan ilk tartışmada bukadar yaralyıcı kelimeler kullanmaz.allah onları bildiği gibi yapsın diyecek kelime bulamıorum oğullarını kışkırtan analara..sen canını sıkmamaya çalış.sırf onlar istio die haftanın hergünü kaynananda olacaksın die bi kayde yok.senin canın ne zaman isterse ozaman gdiersin asla bu konuda taviz verme canım bence.çünkü ipin ucunu ne zaman kaçıırısan ozaman daha zor durumda kalırsın

günaydın arkadaşlar herkese.bgün kızımla evde gene yalnızız herzamankigbi :)
slm refişcim bende başlıyım ozaman hemen hareketlere ya göbek basen çokk kötü vaziyette dikiş mikiş kalmadıysa sorun yok ozaman nebilim ilk defa olduğum için tırstım biraz inş adetimle beraber şu göbekte benden geçer gider :Saruboceq:haftsonu size iyi gezmelr bakalım utkuşa da sanada bol eğlenceler
inş canım buaralar falan düşünüyoruz arkkadaşım eylülde doğum yaocak zaten ismi fatma anasınıfı öğretmeni valla şuraya geleli 2 yıl olcak tanıdığım en iyi niyetli sohbeti güzl çok tatlı bir insan eşinin adıda ayhan dı tanıyorsundur belki

ya fundacım benim kızda seviyor suyu ama banyo sonunda saçını yıkamaya başldımmı kıyamet kopuyo o banyo işkenceye dönüyor sen nasıl yıkıyorsun başını ve nasıl tepki veriyor

slm özgecim eşini kesinlikle ailesi dolduruyordur canım bizde buaralar eşimle aramız kötü oldu ve bunun başlangıcı kayınvalidemdi sebeb sonra devam etti gitti daha yeni yeni aramız düzliyor gerçekten bu kaynanalar ara bozuyor ya erkekler haksızda olsalar bişey diyemiyorlar analarına bence canım eşin senin aileyide sorun ediyosa iki tarafada yakın olmayan biryere taşının boşver napıcaksın annenden uzk kalıcaksın ama kaynanadanda kurtulmuş olursun ve eşine yaptığı etkide azalır canım bence o evden biran önce çıkmaya bak eşinle aran düzelsin sonra zaten biyolnu bulursun

fadimecim saçını yıkarken bi sorun yok ,asıl sorun havlusuna sarınca.
banyonun bittiğini anlıyor cimcime ya.basıyor çığlığı.ama yapacak bişe yok sürekli
suda duramaz ki.
cuma günü 45 dakika yüzdürdük suda iyice hevesini alsın diye ama çıkınce yine aynı.

fadimecim saçını yıkarken bi sorun yok ,asıl sorun havlusuna sarınca.
banyonun bittiğini anlıyor cimcime ya.basıyor çığlığı.ama yapacak bişe yok sürekli
suda duramaz ki.
cuma günü 45 dakika yüzdürdük suda iyice hevesini alsın diye ama çıkınce yine aynı.

günaydın kızlar nasılsınız yiğenlerim nasıl herşey yolundadır inşşş
benim de kız ağlıyo banyo yapınca susturamıyom yaa oğluşum çok seviyo banyo yapmayıı

benim kızımda banyoyu çok sevdiği için ağlıyo.yani banyosu bitip havluya sarınca.:)

mavinin o kadar cok videosu varki bi tane paylasayim dedim profilimde pofff secemedim. Ya sizde bi kac kamera goruntusu koysaniza hep foto canli gorelim bi bebeeri bi seslerini duyalim sizin sesinizi bi duyallim yafff:)

ahh bi koyabilsem... Face koyucam diye kısa kısa çekiyorum hemde ama

kızlar....
diyebilecek tek kelime bulamıyorum,nedense bu kaynanam ve görümcemler hep bana ve eşime yükleniyor bize neden bunu yaşattıklarnı bilmiyourm hiç haketmediğim seyler yasıyorum ,ama abisine yani buyuk oğluna bişi diyemiyor kimse,hele eltime ağızlarını açamazlar....tek sorunları benim onlarınm...
mesela abisi antalyaya tasınacak dukkan bulmuş,ona gitme denmiyor ama...
ama neden bu erkeklerin tavrından kaynaklanıyor...benim eşim iradeli değil,bizi değil anasını düşüünüyor...
benimde oğlum var bende böle olurmuyum rabbim beni böle durumlara koymasın ,gelinime karsı vicdanımımla karsı karsıya getirmesin....
kızlar inanamadım ya eşimi hocalara okutmuş ,muskalar yaptırmış ya....
durmadan hocada falcıda bu kadın .....
evliliğimi yıkmak istiyor...
allah bildiği gibi yapsın çok canımı yakmaya basladı

kızlar zeynebin çok selamı var.....iki kedili deli..............
diladan fırsat bulamıyormuş,hanfendi annesini hep yanında istiyormuş....
valla kızcağız yemek bile yapmaya vaktim yok dedi,öle ii anllıyormum ki onu,çünkü dilayı gördüm tanıyorum nası bebek olduğunu hak veriyorum....
ama genede eskiye nazaran iyilermiş...
seside çok ii geliyordu,çok sevindim.....
hepiniizi öpüyor.....

sarı melek
canım valla bende koycam tavrımı ama....
daha size burda anlatamadım sorunlar var....
aslında eşimin benimle ve benim ailem ile bir sorunu olmadığını biliyorum.....
bazı seyleri kendi isteği ile yapmadığınıda biliyorum....
bende inanmazdım bu zamana kadar ama,kaynanam ve görümcelerin uğraştıkları hurafeleri bir bilseniz....
eşimin resmen beyni yıkanmış....
elimden bişi gelmiyor sadece dua ediyorum...
yoksa gercekten amaçları evliliğimi bitirmek ve oğullarını yanlarını cekmek

ahhh özgeciğim varya bu aile yaşamına karışan insanlardan nefret ediyorum burunlarını sokmasalar olmazlar anam kötüyü görmeden iyinin değeri ilinmez canım cadı gelin olcanki kıymetin bilinecek valla çevremde hep öyle gelin kötüyse kayınvalide iyi kaynana kötüyse gelin çok iyi yani bunun bir orta yolu yok valla canım senle konuşmuştuk en iyisi uzak olmak canım bak ben bir kaç bina ötesinde oturuyorum ama eski yüzü vermiyorum önceden ne dedilerse hee hıı derdim şimdi bilirler neye kızacağımı neye darılcağımı seslserini çıkarmazlar benim eşimde çok iyidir falan ama çokta inattır canım bana mesala kendi der yüz verme diye bana birazda eşimdende çekindikleri için bişey diyemezler yoksa eşim kendi götürmek istemez la f söyleseler ama bazen onada şaşıruyorum canım bazen ne zamanki tek oturmaya gitse oraya bizdede en ufak bişeyden mesele çıkar tartışırız etkilenmesede etkilemeyi iyi biliyolar canım ahhh en iyisi kilometreler olacak aranda ama yapan telefondadnda yapar yapacağını hiç yüz verme canım gerekirse dişlerini çıkar vallla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…