aynen sna katılıyorum canım.bende aynı fikirdeyim.cadı olacaksın yüz vermeyeceksin senden iyisi yok.valla ben öyle işilerine gelirse napayım.ben buyum.eşimlede bu konuda ne zaman kavga etse hiiiç alttan almam valla yoksa çıkar herkse tepeme.ahhh özgeciğim varya bu aile yaşamına karışan insanlardan nefret ediyorum burunlarını sokmasalar olmazlar anam kötüyü görmeden iyinin değeri ilinmez canım cadı gelin olcanki kıymetin bilinecek valla çevremde hep öyle gelin kötüyse kayınvalide iyi kaynana kötüyse gelin çok iyi yani bunun bir orta yolu yok valla canım senle konuşmuştuk en iyisi uzak olmak canım bak ben bir kaç bina ötesinde oturuyorum ama eski yüzü vermiyorum önceden ne dedilerse hee hıı derdim şimdi bilirler neye kızacağımı neye darılcağımı seslserini çıkarmazlar benim eşimde çok iyidir falan ama çokta inattır canım bana mesala kendi der yüz verme diye bana birazda eşimdende çekindikleri için bişey diyemezler yoksa eşim kendi götürmek istemez la f söyleseler ama bazen onada şaşıruyorum canım bazen ne zamanki tek oturmaya gitse oraya bizdede en ufak bişeyden mesele çıkar tartışırız etkilenmesede etkilemeyi iyi biliyolar canım ahhh en iyisi kilometreler olacak aranda ama yapan telefondadnda yapar yapacağını hiç yüz verme canım gerekirse dişlerini çıkar vallla
fadimecim saçını yıkarken bi sorun yok ,asıl sorun havlusuna sarınca.
banyonun bittiğini anlıyor cimcime ya.basıyor çığlığı.ama yapacak bişe yok sürekli
suda duramaz ki.
cuma günü 45 dakika yüzdürdük suda iyice hevesini alsın diye ama çıkınce yine aynı.
benim kızım da çok seviyoo ama yüzüne su gelmesin istiyo gelincee çıldırıyoo o yüzden banyosu bitince yıkıyorum yüzünü ..
bizim bebklerimizin dogun günü aynı merak ettim kilosu boy ölçüsü nasıl bide ek besin veriyormusun..Belki yazmışsındır ama hiç dikkat etmemişdim.. pek giremiyom girsemde sadece okuyup hemen çıkıyom kızım hep yanında olayım istiyo
ahhh özgeciğim varya bu aile yaşamına karışan insanlardan nefret ediyorum burunlarını sokmasalar olmazlar anam kötüyü görmeden iyinin değeri ilinmez canım cadı gelin olcanki kıymetin bilinecek valla çevremde hep öyle gelin kötüyse kayınvalide iyi kaynana kötüyse gelin çok iyi yani bunun bir orta yolu yok valla canım senle konuşmuştuk en iyisi uzak olmak canım bak ben bir kaç bina ötesinde oturuyorum ama eski yüzü vermiyorum önceden ne dedilerse hee hıı derdim şimdi bilirler neye kızacağımı neye darılcağımı seslserini çıkarmazlar benim eşimde çok iyidir falan ama çokta inattır canım bana mesala kendi der yüz verme diye bana birazda eşimdende çekindikleri için bişey diyemezler yoksa eşim kendi götürmek istemez la f söyleseler ama bazen onada şaşıruyorum canım bazen ne zamanki tek oturmaya gitse oraya bizdede en ufak bişeyden mesele çıkar tartışırız etkilenmesede etkilemeyi iyi biliyolar canım ahhh en iyisi kilometreler olacak aranda ama yapan telefondadnda yapar yapacağını hiç yüz verme canım gerekirse dişlerini çıkar vallla
kızlar biz fundayla konuştuk az önce oraya gidiyoruz sahilde gezeceğiz gizoşla göktuşu yanyana getircez birazcık hasret gidersinler ama değilmi kç ay oldu görüşmeyeli 2 ayı geçiyo nerdeyse kocaman öptük faceye ekleriz fotolarını inşallah
maşallah fundacığım gayet güzel kilosu canım rabbim nazrlardan korusun
akşama misafirim var.hazırlık yapmam gerek.
hepinizi öpüyorum çooooook ve de bebişleri de.
zeynocum istediğiniz bir eve tasınmanıza çok sevindim canım hakkınızda hayırlısı olsun inşlh....
demek funda ile bulışacaksınız ne kadar guzel...
bizde burda istanbulda olan anneciklerle bir görüşebilsek....
aslında süper olur....
ozgecigim okuyorum yazdiklarini 2 sayfadir cok uzuldum, ama hala su sitedeki en sansszi kisnin kendim oldugunu dusunuyorum kayinvalde konusunda. gercekten anlatilmaz yasanir benimkisi, ama bana pek zararveremiyor cunku esim sagolsun asla agzini actirmaz hep derki sen hatalisin filiz hakli, esim annesinde olabildigince uzaga kacmaya calisyor, yani erkek agirligini koymassa baskalari mutlaka hersey burnunu sokar , bence sen olaya esinle konusarak basla, arkadaslarinda dedigi gibi tamam annenden uzak ol ama kayinvalde dende uzak ol ozaman ,senin annen ne yapti ki bu adama ben anlamadim genelde damat kaynana cekismesi hic gormedim de acaba esin gaza geliyor olabilir mi?
canım en son 2.ay kontrolünde tartıldı.boru 57,5 cm kilosuda 6.550 idi.
suan 7 yi geçmiştir.suan sadece anne sütü veriyorum.
akşama misafirim var.hazırlık yapmam gerek.
hepinizi öpüyorum çooooook ve de bebişleri de.
filizcim valla hepimizin derdi birbirinden ayrı işte...
kaynanamı aman aman ,benden uzak olsun....hepimizden uzak olsun....:)))))))))
ya benim eşim öle annesi yada ailesi hakkında bi konu oldumu konuşma ile uysallaşacak anlayışlı olacak biri değildir...
ama şu var kaynanamında kaynanası gecen sene öldü 100 yasının üzerindeydi ve hala dili ile çektşrmekteydi ve yüz yılda gecse erkek milleti anasına laf ettirmiyo,kaynanamda cok cekmiş şimidede bayrağı kendi devralmış devam ediyo....
cahil,anlayışsız bir insan kendini yetiştirememiş...
eşim gaza geliyor hemde nasıl....ahh bir kaynanam birde görümcem yeter herseye....
eşimle annesi hakkında konuşamam bana cok yüklenir annesinin bir melek olduğunu düşünüyor cünkü....öle uzak olmamda sorun olmaz ki gelir tepemize biner kalır cok kötü ve zor durumdayım bilmiyorum sonuç ne olcak.
benim annemide severdi ama ahh ahh ben üçgünlük lohusa iken neler nler yasandı....
genede ısrar ediyorum kaynana konusunsa topikte en muzdarip olan benim:)))))))))))boshayallersmile
kızlar bu arada genel bebek bakımı topiğine ekledim ama aynı mesajı buraya da yazıyorum bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
arkadaşlar bebeğim 3 aylık sütüm azaldı. reflümüz olduğu için doktor AR (antireflü) mama kullanın dedi. ama bu mama bu aydaki bebeklere göre yoğun. 0+ biberon ağızlarından akmıyor. geniş ağızlı biberon aldım onu da tutamıyor.
şimdilik kaşıkla idare ediyoz ama geceleri uykusu açılacak bu sefer de kaşıkla yedirirsem.
3 aylık bir bebeğe yoğun bir mamayı hangi biberonla verebilirim acaba?
elimde yenidoğanlar için dr brown's var mama yoğun geliyo akmıyo, chicconun geniş ağızlı +4 ay biberonu var onu alamıyo. birde normal delikli kauçuk uçlu chicco aldım çekse gelecek mama ama onu ağzına bile sürmüyo öğürüyo.
Dun bir internet sitesinde 3 aylik bebek gelisimi diye bir yazi okudum yazida bebeginizin uykusu geldiginde onu yatagina birakmaniz yeterlidir kendisi uyuyacaktir mudahale etmeyin diyor bu nasil bir yalandir yaufff! bugun denedim hic bir ise yaramadi :):) koydum yataga gittim diger odaya once hafif hafif ardindan hizla ve yuksek sesle bir bagirma cagirma mizirdanma ve en sonunda kopma yasadi elleriylede yuzune saldirmis hep cizik cizik muslumculer gibi olmus bu en ya simdi :):)
kızlllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr basıma ne geldı
sabah kan aldırmaya gıttım aleynayla bennuyu eve bıraktım patates kızartmak ıçın yagı ocakta unut ustune su dokmus butun mutfak sımsıyah badana yapıyorum allahtan kıreç sımdı bennuyu emzırme molası verdım
herkeze günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?