2010 Nisan Anneleri

anaaaaaaa
geçmiş olsun yaaaa bişi yok di mi şimdi
yok yok mutfaktan baska yerde hasar yok en buyuk hasar bende yorgunluktan öluyorum
cnm elma suyundan falan konusulmus.erinç suan 3ayı bıtırdı dr umuz daha erken dedı.elma suyu havuç suyu vereyımmı ddım yok dedı. bı dahakı aya bakalım ne dıcek.

valla benım 3 bebek ya tecrubeden mı deyım neden deyım elıme ne gecerse verıyorum
kımseyede sormuyorum
a.s.
yumurta sarısı kayısı kıraz seftalı yemeklerın sularının tadına bıle baktırdım kavun karpuz lımon

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.çok güzel bir gündi bugün gelinimi ve dünürümü gödüm.ay ne çok özlemişim ya doyamadm ama gelnime.gizem bi gülücükler atıyo görmeliydiniz maşallah ona.çok tatlı çok...umarım herkes iyidr

canım fadimeyle kaynanalardan konuşmuşsunuz.canım valla senin işin baya zor eşinin de.kaynananın tek yakını oğlu,torunu,sen...onun tarafından düşünüyorum yalnızlık zor helede şimdi tek başına.senin tarafından düşünüyorum tamam yalnızda
kadın 2 dk kendini tutmuyomuşki herşeye bi lafı varmış.bar sus ta otur dimi yalnızsan sus başka kimsen yok bunlarıda kaçırırsam tek başıma naparım de düşün bi....he bu laf nbenim bi arkadaşıma ait bencede çok doğru bi tespit.he birde senin kaynandı sanırım kardeşleriyle bile küstü canım sen baya idare etmişsin ya....

özgecim canımsın ya üzülme nolur.nasl ana o ya.insan evladının mutlu olmasını istemezmi.birde falcılara mı gidiyomuş.onlardan medet mi umuyormuş.yazık ya ne insanlar var Allahım.rabbim onları bildiği gibi ypsın.kusura bakma ama eşinde kabahatn büyüğü gerçi eşinde falcılardn etkilenüpte işin etkisinde mi kalıyo.annen seni bakarken yok gitsin artık yalnız kalalım falançkuzey az mı çektirdi sana ve ya size.kadın dar zamanında elinden tutmuş işinş gücünü evini çocuğunu kocasını bırakmış.Alah razı olsun diyeceği yerde....hata tmiş kusura bakma canım ama.........taşınma konusuna gelince bencede iki aileyede uzak dur bencede.ne kadar çok takmış annene.desene annenlerle mutlu olsam onlarında yanında olmak isterim diye ama lafla sokuyolarsa sürekli nasıl olcan........hee canım birde aman dikkat et eve nuska falan bırakırlar ben beklerim bu tür insanlardan herşeyi

canım maşallah defneye.bizim oğlanda suyu çok seviyo çırpıyo 1 aydan beri ayaklarını su içinde çok hoşuna gidiyo.ben suda fazlaca oyanatmak istiyorum ama benimki bazen küvetinin birazını dolduryorumya üzerine su falan atıyorum oynatıyorum onu hoop işiyo suyuna.öylede suyu üzerine atmak işime gelmiyo.suyu görür görmez bizimkinin şadırvanı işiyokaydirigubbakcemile3

Allahım ıslat etsin.kendi başına çevirsin

a.s. tatlım.keşke hep birlikte bi arada olacağımız bi gün olsa ne güzel olurdu

ne oldu tatlım ya ne çok çektirdiler sana ya lohusa kadına hiç bişey yapılırmı offffffff gereksiz oluyo bazen şu kaynanalar..........

iyi geceler arkadaşlar
günlerden sonra ilk defa giriyorum nete
haberiniz vardır salı günü tekrar doktora götürdüm yavrumu ve hemen akciğer filmi istedi ve yatışımızı yaptı bronşit başlangıcı dedi cuma günü akşam üzeride çıktık. aslında dünde çıkarmıyordu ama ben ısrar ettim hastanede kaldıkça daha kötü oldum. rabbim kimseyi evladıyla özelliklede hastalığıyla sınamasın kızlarya bebeğimi o halde gördükçe içim parçalandı . kendimi çok soğukkanlı bilirdim ama o ağladıkça ben ağladım zaten ağlamaktan sesi kısıldı bebeğimin şimdi hiç çıkmıyor nerdeyse. ilk gün 2 saatte bir hava verdiler ikinci gün 3 saate çıkardılar ama iyi olacağına daha kötü olunca tekrar 2 saate indirdiler birde verilen antibiyotik ishal yapınca pişik oldu bebeğim . cuma günü daha iyiceydi ve keyfi yerinde olunca çıktık hastaneden ama en büyük sorunumuz da çıkarken oldu serum takılı olan elini tamamen sarmışlardı yavrumun ve malesef bantlar alerji yapmış resmen yanmış eli zaten elini o halde görünce koptum tamamen. parmak uçlarından bileklerine kadar kıpkırmızı ve şiş temizleyip krem sürdüler bide hemşireler bana korkma bişey olmaz geçer diyorlar bir süre bakamadım yavrumun eline. dünden beri her uyuduğunda kremliyorum inşallah düzelir bir an önce
birde pazartesiye kadar günde 3 defa hava verilecek
eve gelmek hem bebeğime hemde bana çok iyi geldi inşallah atlatacağız bu günleride
geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin

jalemmmmmmmmmm hoş geldin ahmetim nasıl?

canımmmmmmmmmmmmm hoşbuldumm ŞenizŞeniz
ahmet uyuyo teyzesi hırıltısı var malesef ama bunada hamdolsun diyoruz
bide bugün seninle konuştukya tatlım hemen aldırdım otri bebeyi nefessiz bıraktı beni:)
çok şükür keyfi yerindeydi bugün hastaneye gittik bide arkadaşım geldi onunla oynadı oda hastanedeyken hergün ziyaretimize gelmişti baya ilerleme var dedi rahatlattı içimi ama tamamen iyileşmesi için biraz zamana ihtiyacımız var sanırım
sen nasılsın güzelim göktuşum nasıl ?

arkadasim seni cok iyi anliyorum bizde fototerapi icin 2 gun hastanede kaldik havasi bile yetiyor oranin insana . aglamaktan mahvolmustum psikolojim bozulmustu ama geciyor en onemliside bebisler o gunleri hiccccccccc hatirlamiyor sonra.

salihacim haklisin sus otur degilmi haytta bi biz kalmsiiz yakinin onuda kacirma pesinde manyak karilaelaelaelaelae

jnaz çok üzüldum geçmıs olsun allah hastanelere dusurmesn yoklugunuda göstermesın
allah yardımcınız olsun ıyı geceler

canım benim sorma bir ara bebeğim ağlarken o kadar kötü oldumki bi anda sustu ve bana bakmaya başladı sonradan ondan daha kötü ağladığımı farkettim birde cidden yalnız olmak çok zormuş bütün ailem istanbulda ve şansımızdan annemler ardahan a gitmişlerdi annem yanımda olsaydı daha iyi olurdum belki de . yasak olmasına rağmen eşimde bizimle kaldı hastanede hemşireler benim halimi görünce aman kalın demişler
inşallah dediğin gibi hiç hatırlamaz ve bir daha da yaşamayız bugünleri
derin mavide iyidir inşallah
bu arada geçmişi okudum az önce kayınvalden msj atmış:)
jnaz çok üzüldum geçmıs olsun allah hastanelere dusurmesn yoklugunuda göstermesın
allah yardımcınız olsun ıyı geceler

meltemcim çok sağol canım aminn
sanada geçmiş olsun çok şükür ucuz kurtulmuşsunuz

bu arada kızlar hero baby e üye olmuştum geçen hafta bugün kargoyla numune göndermişler içinde karışık meyveli kavanoz maması, bebe bisküvisi ve yine muzlu bisküvili mama var

canım tekrardan çok geçmiş olsun.umarım tez zamanda toparlanır ahmetim.ay o hemşireleri bugün dünürede anlattım ay ne fenalar ya birde demezler mi sen sür kremi diye..........nasıl otri bebe memnun kaldın mı tatlım.umarım sana daha kolaylık vermiştir canım.düzenli aralıklarla çek canım uzun süre çekersen bebeğin rahatsız olabilir.benimki bazen kuş gibi çekerken ağzını açıyor.bugün daha iyi sanki sabah baya vardı öksürüğü ama akşam bişeyi yoktu.sanırımGİZEMİ görmek Hoşuna gitti

aynen canım sussun ve otursunkaydirigubbakcemile3:sm_cool::mymeka::dance::roflol:sırnaşık şeydelikafaduldenalkisalkisalkiskafamçokkarıştıopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

çok sağol bitanemm inşallahh topalanır bir an önce annemler önümüzdeki hafta dönüyorlar onlar gelene kadar iyileşmesi lazım :)
hemşireleride Allaha havale ediyorum zaten bence elinin o hale gelmesinin tek nedeni onlar . otri bebede gayet iyi canım ve çokta etkili bebeğim çok şaşırdı ama :)
göktuşumda daha iyiymiş çok sevindim canım inşallah antibiyotiğe gerek kalmadan geçer yavrumun öksürüğü eee gizemimi görüpte iyi olmaması mümkün müyerimseniben

behlül kaçtı bende kaçıyorum iyi geceler.öptüm kuzucuklarıda sizide
canım benim iyi geceler tatlı rüyalar

jnazcığım çok çok geçmiş olsun,okuyunca çok üzüldüm.hem oğlunun hem senin ağlamana hatta hiçbirinizin ağlamasına dayanamam yaaa..Alllah şifalar versin bütün bebişlerimizi korusun..

ooo Deniz geldin mi? Refiye de gelir o vakit simdi :) Utkudan firsat yok galiba huhuuu komsuuu nerdesin ?

günaydın kızlarrrr.
akşam misafirim vardı giremedim nete.
herkes iyidir inşalllah.

kolay gelsin canım kendini fazla yorma bebekle ne kadar yaparsan valla okadar yap zorlama öperim teyzoşu ne demek söylerim canım:asigim:
ya çeşir anca yaptım.eşime kalsa hiç yaptırmayacak.hemen hazırcı.ya olmaz diyorum ben yaparım.yok illa pastanedn alacak.ben de hazır pastayı sevmiyorum.sevmediğim şeyi de mi,safirimin önüne koyamam işte.
o da yoruluyorum diye istemiyo aslında yapmamı.

beslenmeme sadece şunları yaparak dikkat ediyorum.sabah tahin helvası yumurta.rezene çayı.beyaz üzüm günde 2 porsiyon.2 tane kuru incir ve bol su.

jalecim çooooooooooooook geçmiş olsun.şükür eve gelmişsiniz.
ya ne kadar korusak da bebekler hasta oluyor.biz de hasta ola ola büyümüşüz işta.
ama anne olmak bambaşkaymış.kabullenemiyor hastalığı.
ahmetimiz en kısa zamanda tamamen atar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…