yok yok mutfaktan baska yerde hasar yok en buyuk hasar bende yorgunluktan öluyorumanaaaaaaa
geçmiş olsun yaaaa bişi yok di mi şimdi
cnm elma suyundan falan konusulmus.erinç suan 3ayı bıtırdı dr umuz daha erken dedı.elma suyu havuç suyu vereyımmı ddım yok dedı. bı dahakı aya bakalım ne dıcek.
sukret sen en azindan baska sehirdesin ustelik kadinin kocasi var baska cocuklari var farzetet sadece hayatta senin kocan var yakini baska kimsesi yok.. ben ayni sehirde olcam belki evlerimizde yakin olcak kabus dolu gunler beni bekliyor simdi benim yazilarimi okuyan arkadaslar diyecekki klasik kaynana gelin catismasi kavgasi. iste bu oyle degil ben hayatimda kimseyle kavga etmedim ne bir agzi kavgasi ne seimi yukselttim kimseye. ogrencilerim bile hep derki hocam biz sizin birine kzidiginizi dusunemiyoruz hayal edemiyoruz 40 kisilik manya siniflara girerim yinede hep gulumserim kizmam kimseye. kardelen ayse diye dalga gecerlr hatta benle, ve ben boyle bir deliyi 5 sene idare ettim zaten ben kavga etmedim o benle etti.yani bu durum gelin kaynna meselesi degil . zaten burda i arkadas yazmisti salihaydi sanirim iyi gelinde yoktur iyi kaynanada acayip hosuma gitti cok dogru bir teshis :)
slm....gunaydın kızlar...acayip canım sıkkın...sabah sabah yine benim koca sıktı canımı.....bizim tasınma durumumuz hala sonuçlanmadı belkide olmazmış....heleki senin annenlere yakın hiç olmaz demezmi bana,buralardan tasırsam dukkanı bir daha hayatda annenlere yakın açmam dedi,birde benim onunla annemlere gelişime takmış durumda,neden ben evde kalmıyormuşum,neden kaynanamla vakit geçirmiyormuşum,neden uyumlu davranmıyormuşum,neden hep kendi anneme gelmek istiyormuşum,artık evde kalmalıymışım,haftanın yedi gunu hep dışardaymışım....
ya valla bu adam dolduruşa geliyor adım gibi biliyorum....
nasıl canımı sıktı anlatamam, evi evlenmeden görmüşüm nerde yaşıycamı biliyormuşum
şimdi yüksünme gibi bir durumum olamazmış....
arabada ağladım durdum nası moralimi bozdu nası üzüldüm....
bu arada kaynanam benim için neler yapmış herseyi öğrendim....
zaten beni hiç sevmez ama bukadarını beklemezdim....benim için hocalara bile gitmiş,eşimin anlamsız tavırlarının sebebi hep kaynanammış...
resmen kadın evde bir kuvvet kurmuş herkez onun dediğini yapsın istiyor....
canım çok sıkkın....herkezden eşimin ailesinden özellikle kaynanam ve küçük görümcemden nefret ediyorum
günaydın millet....
ya ben defneyi 40 günlükten önce günaşırı sonra da hergün yaptırdık .sanırım iyice alıştı suya.
önceleri banyodan çıktıktan sonra mızmızlanırdı ama 1 haftadır havlusuna sardığımız anda başlıyor
ağlamaya.öyle böyle değil katıla katıla ağlıyor.içim parçalanıyor ya.gözünün yaşıyla
ağlıyor.zor sakinleştiriyorum.bazen tekrar suya sokuyoruz anında susuyor .yani anlayacağınız sudan çıkmak istemiyor.
napayım ya.2 güne 1 mi yıkasam ?belki istemez suyu o kadar.ama havalarda çok sıcak işte.yıkamadan olmuyo.
kızlar....
diyebilecek tek kelime bulamıyorum,nedense bu kaynanam ve görümcemler hep bana ve eşime yükleniyor bize neden bunu yaşattıklarnı bilmiyourm hiç haketmediğim seyler yasıyorum ,ama abisine yani buyuk oğluna bişi diyemiyor kimse,hele eltime ağızlarını açamazlar....tek sorunları benim onlarınm...
mesela abisi antalyaya tasınacak dukkan bulmuş,ona gitme denmiyor ama...
ama neden bu erkeklerin tavrından kaynaklanıyor...benim eşim iradeli değil,bizi değil anasını düşüünüyor...
benimde oğlum var bende böle olurmuyum rabbim beni böle durumlara koymasın ,gelinime karsı vicdanımımla karsı karsıya getirmesin....
kızlar inanamadım ya eşimi hocalara okutmuş ,muskalar yaptırmış ya....
durmadan hocada falcıda bu kadın .....
evliliğimi yıkmak istiyor...
allah bildiği gibi yapsın çok canımı yakmaya basladı
sağol zeynepcim.doktor kilosunu fazla buluyo 3 saatte bir emzir demişti ama dediğini yapmıyorum.her mızıldağında veriyorum valla.anne sütü ile alınan kilonun bi tehlikesi yokmuş.emeklemeye başlayınca zaten kilo verecekler.
fundaya çok selam.göktuğ ve gizemi de öp benim için.
filizcim valla hepimizin derdi birbirinden ayrı işte...
kaynanamı aman aman ,benden uzak olsun....hepimizden uzak olsun....:)))))))))
ya benim eşim öle annesi yada ailesi hakkında bi konu oldumu konuşma ile uysallaşacak anlayışlı olacak biri değildir...
ama şu var kaynanamında kaynanası gecen sene öldü 100 yasının üzerindeydi ve hala dili ile çektşrmekteydi ve yüz yılda gecse erkek milleti anasına laf ettirmiyo,kaynanamda cok cekmiş şimidede bayrağı kendi devralmış devam ediyo....
cahil,anlayışsız bir insan kendini yetiştirememiş...
eşim gaza geliyor hemde nasıl....ahh bir kaynanam birde görümcem yeter herseye....
eşimle annesi hakkında konuşamam bana cok yüklenir annesinin bir melek olduğunu düşünüyor cünkü....öle uzak olmamda sorun olmaz ki gelir tepemize biner kalır cok kötü ve zor durumdayım bilmiyorum sonuç ne olcak.
benim annemide severdi ama ahh ahh ben üçgünlük lohusa iken neler nler yasandı....
genede ısrar ediyorum kaynana konusunsa topikte en muzdarip olan benim:)))))))))))boshayallersmile
jalemmmmmmmmmm hoş geldin ahmetim nasıl?
iyi geceler arkadaşlar
günlerden sonra ilk defa giriyorum nete
haberiniz vardır salı günü tekrar doktora götürdüm yavrumu ve hemen akciğer filmi istedi ve yatışımızı yaptı bronşit başlangıcı dedi cuma günü akşam üzeride çıktık. aslında dünde çıkarmıyordu ama ben ısrar ettim hastanede kaldıkça daha kötü oldum. rabbim kimseyi evladıyla özelliklede hastalığıyla sınamasın kızlarya bebeğimi o halde gördükçe içim parçalandı . kendimi çok soğukkanlı bilirdim ama o ağladıkça ben ağladım zaten ağlamaktan sesi kısıldı bebeğimin şimdi hiç çıkmıyor nerdeyse. ilk gün 2 saatte bir hava verdiler ikinci gün 3 saate çıkardılar ama iyi olacağına daha kötü olunca tekrar 2 saate indirdiler birde verilen antibiyotik ishal yapınca pişik oldu bebeğim . cuma günü daha iyiceydi ve keyfi yerinde olunca çıktık hastaneden ama en büyük sorunumuz da çıkarken oldu serum takılı olan elini tamamen sarmışlardı yavrumun ve malesef bantlar alerji yapmış resmen yanmış eli zaten elini o halde görünce koptum tamamen. parmak uçlarından bileklerine kadar kıpkırmızı ve şiş temizleyip krem sürdüler bide hemşireler bana korkma bişey olmaz geçer diyorlar bir süre bakamadım yavrumun eline. dünden beri her uyuduğunda kremliyorum inşallah düzelir bir an önce
birde pazartesiye kadar günde 3 defa hava verilecek
eve gelmek hem bebeğime hemde bana çok iyi geldi inşallah atlatacağız bu günleride
geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin
canım benim sorma bir ara bebeğim ağlarken o kadar kötü oldumki bi anda sustu ve bana bakmaya başladı sonradan ondan daha kötü ağladığımı farkettimarkadasim seni cok iyi anliyorum bizde fototerapi icin 2 gun hastanede kaldik havasi bile yetiyor oranin insana . aglamaktan mahvolmustum psikolojim bozulmustu ama geciyor en onemliside bebisler o gunleri hiccccccccc hatirlamiyor sonra.
salihacim haklisin sus otur degilmi haytta bi biz kalmsiiz yakinin onuda kacirma pesinde manyak karilaelaelaelaelae
jnaz çok üzüldum geçmıs olsun allah hastanelere dusurmesn yoklugunuda göstermesın
allah yardımcınız olsun ıyı geceler
iyi geceler arkadaşlar
haberiniz vardır salı günü tekrar doktora götürdüm yavrumu ve hemen akciğer filmi istedi ve yatışımızı yaptı bronşit başlangıcı dedi cuma günü akşam üzeride çıktık. aslında dünde çıkarmıyordu ama ben ısrar ettim hastanede kaldıkça daha kötü oldum. rabbim kimseyi evladıyla özelliklede hastalığıyla sınamasın kızlarya bebeğimi o halde gördükçe içim parçalandı . kendimi çok soğukkanlı bilirdim ama o ağladıkça ben ağladım zaten ağlamaktan sesi kısıldı bebeğimin şimdi hiç çıkmıyor nerdeyse. ilk gün 2 saatte bir hava verdiler ikinci gün 3 saate çıkardılar ama iyi olacağına daha kötü olunca tekrar 2 saate indirdiler birde verilen antibiyotik ishal yapınca pişik oldu bebeğim . cuma günü daha iyiceydi ve keyfi yerinde olunca çıktık hastaneden ama en büyük sorunumuz da çıkarken oldu serum takılı olan elini tamamen sarmışlardı yavrumun ve malesef bantlar alerji yapmış resmen yanmış eli zaten elini o halde görünce koptum tamamen. parmak uçlarından bileklerine kadar kıpkırmızı ve şiş temizleyip krem sürdüler bide hemşireler bana korkma bişey olmaz geçer diyorlar bir süre bakamadım yavrumun eline. dünden beri her uyuduğunda kremliyorum inşallah düzelir bir an önce
eve gelmek hem bebeğime hemde bana çok iyi geldi inşallah atlatacağız bu günleride
geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin
canımmmmmmmmmmmmm hoşbuldumm ŞenizŞeniz
ahmet uyuyo teyzesi hırıltısı var malesef ama bunada hamdolsun diyoruz
bide bugün seninle konuştukya tatlım hemen aldırdım otri bebeyi nefessiz bıraktı beni:)
çok şükür keyfi yerindeydi bugün hastaneye gittik bide arkadaşım geldi onunla oynadı oda hastanedeyken hergün ziyaretimize gelmişti baya ilerleme var dedi rahatlattı içimi ama tamamen iyileşmesi için biraz zamana ihtiyacımız var sanırım
sen nasılsın güzelim göktuşum nasıl ?
arkadasim seni cok iyi anliyorum bizde fototerapi icin 2 gun hastanede kaldik havasi bile yetiyor oranin insana . aglamaktan mahvolmustum psikolojim bozulmustu ama geciyor en onemliside bebisler o gunleri hiccccccccc hatirlamiyor sonra.
salihacim haklisin sus otur degilmi haytta bi biz kalmsiiz yakinin onuda kacirma pesinde manyak karilaelaelaelaelae
çok sağol bitanemm inşallahh topalanır bir an önce annemler önümüzdeki hafta dönüyorlar onlar gelene kadar iyileşmesi lazım :)canım tekrardan çok geçmiş olsun.umarım tez zamanda toparlanır ahmetim.ay o hemşireleri bugün dünürede anlattım ay ne fenalar ya birde demezler mi sen sür kremi diye..........nasıl otri bebe memnun kaldın mı tatlım.umarım sana daha kolaylık vermiştir canım.düzenli aralıklarla çek canım uzun süre çekersen bebeğin rahatsız olabilir.benimki bazen kuş gibi çekerken ağzını açıyor.bugün daha iyi sanki sabah baya vardı öksürüğü ama akşam bişeyi yoktu.sanırımGİZEMİ görmek Hoşuna gitti
aynen canım sussun ve otursunkaydirigubbakcemile3:sm_cool::mymeka::dance::roflol:sırnaşık şeydelikafaduldenalkisalkisalkiskafamçokkarıştıopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
canım benim iyi geceler tatlı rüyalarbehlül kaçtı bende kaçıyorum iyi geceler.öptüm kuzucuklarıda sizide
ya çeşir anca yaptım.eşime kalsa hiç yaptırmayacak.hemen hazırcı.ya olmaz diyorum ben yaparım.yok illa pastanedn alacak.ben de hazır pastayı sevmiyorum.sevmediğim şeyi de mi,safirimin önüne koyamam işte.kolay gelsin canım kendini fazla yorma bebekle ne kadar yaparsan valla okadar yap zorlama öperim teyzoşu ne demek söylerim canım:asigim:
beslenmeme sadece şunları yaparak dikkat ediyorum.sabah tahin helvası yumurta.rezene çayı.beyaz üzüm günde 2 porsiyon.2 tane kuru incir ve bol su.kolay gelsinnnn
oy maşallah canım gayet güzel bence sen bakma DR
Anne sütüyle olan kilolar gayet normal istedikleri kadar alabilirler
benimde ilk ay 1.500gr aldı çok almış bilmem ne malesef 2.ayında 700gr almış ben 1 kilo alır demiştim ama olmadı...sen beslenmene hala dikkat ediyormusun.
iyi geceler arkadaşlar
günaydın denizcim.günaydın kızlarrrr
Günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrr.
günaydın canım
çoooookkkk sıcakkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?