2010 Nisan Anneleri

filizcm daha önce de sormuştum görmedin sanırım.
adana merkeze mi geleceksiniz?ben de adanalıyım.

filizcm daha önce de sormuştum görmedin sanırım.
adana merkeze mi geleceksiniz?ben de adanalıyım.

aa gormedim hic kk acik kalmis bakmamisim ... gerci senle facede konustuk evet merkeze geliyorum .. kutsal topraklar 01 adana :kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar inş bebişlerinde annelerinde kayfi yerindedir
jalecim çok geçmiş olsun eve gelmeniz iyi olmuş ikinizde daha çabuk toparlanırsınız inş allah acil şifa versin ahmet bebek çabuk iyileşi
özge[/COLOR] söyleyecek bişey bulamıyorum allah kayınvalideni ıslah etsin ne demek falcılar ya insan evladının mutsuzluğunu nasıl isteyip bunun için uğraşır anlayamıyorum
allah sana sabır versin eşine akıl fikir kaynanana da merhamet inş

kızlar gunaydınlar
bugun kımse kolay kolay gırmez
mısafırım gelecek hazırlıklar tamam aleyna sag olsun
bende bebek emzırıyom bıyyandanda kk
sabah 8 uyanık olan hanfendı babasının yanında yatıyor tabı babanın haberı yok sonra cıııııııııııııııııııııyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyykkkkkkkkkkkkkkkkk dıye bıses baba uyanır:ecrin_bebek:
bıraz sevısırler bızım kız sırt üstü yatarken bırden yuz üstü döner ilk kez
çalısan annelere çok zor bebeklerının ılklerını göremıyolar
allah yardım etsın:hulya:kaydirigubbakcemile5

günaydin arkadaslar nasilsinizccopuyorumnanaktan

su yaziyi okurmusunuz ne kadar ilginc

jaleciğim canım çokkk çokk geçmiş olsun canım ahmetimi öp benim için kocaman rabbim acil şifalar versin eve çıkmakla iyi yapmışsınız canım o hemşireyi dün funda bana anlattı o kadar kızdımki birde bişeyolmaz demezmi yaaa bu insanlar ne kadar gaddarlaşıyo bazen ciğeri yanan bir anaya bunu nasıl söyler canım benim kıyamam sana rabbim tez zamnda o gülücüklerini artırsın ahmetimin canım benim

gülsemincim okudum ve etkilendim.gerçekten...
bana annem teyzemler hep diyorlardı hamileyken mümkün olduğunca hiç ağlama.bebeğin de çok ağlar doğunca diye.
demek ki doğruymuş.
bebekler telepatik varlıklar.

bu arada herkese hayırlı hafta sonları biz dün çok güzel bir gün geçirdik dünürümle gezdik dolaştık iyi geldi bize babalar bebişlere baktı bizde rahat rahat oturduk fundayla sadece emzirme zamanı kucağımıza aldık babalar bir kez daha annelerin işlerinin ne kadar zor olduğunu:))

gülseminciğim çok güzel bir yazı bu harbi ne kadar ilginçmiş yaa annein sesini algıladıklarını doğduklarında bile tanıdıklarını bilirdim ama bu kadarını bilmiyordum doğrusu

fundacığım sanada dinlenme düşüyo bugün sanırım canım misafir olayını atlatmışsın şükürler olsun

fundacığım sanada dinlenme düşüyo bugün sanırım canım misafir olayını atlatmışsın şükürler olsun

evet zeynepcim bugün rahatım ama yarın yine var....
olsun misafir başımızın tacı.bebekle zor oluyor biraz ama eşim yardım ediyo sağolsun.

ya yakın olsak ne güzel görüşürdük işte sizin gibi.
eşimle bi yaz karadeniz turu yapmayı düşünüyoruz inşallah o zman görüşmek nasip olur.
buraya yolunuz düşerse mutlaka beklerim.

sisi07 online durumdasın.adın ne öğrenmek isterim.benim funda.

memnun oldum fundacım....

bugun eşim çalışıyooo evdeyiz allahım çoooook sıcak hiç esmiyooo bebişimden dolayıda klimayı açmıyorum şimdi uyuttum oda çok rahatsız oluyo kuzum...sizler neler yapıyorsunuz cnm

kızlar kaynanam mehmet salihin kilo alımı ile son noktayı kodu neymiş biliyor musunuz?:uhm:
Mehmet Salih'e bakamıyormuşum. :1shok: :bbo: Ay sinirimden çatlayacam valla.Ben ne yapayım allah aşkına kadın bana kilolarını veremeyeceksin ama emzir yeme yok ye diyor.Ahhhhhhnaniknanik

slm kızlarr.. düğünde kurtlarımı döktüm bi geldim aaa 2kilo gitmiş.. aman allahım o kadar kurt biriktirmişim demekki :)))))))))))) hehehe şaka bi yana.. iyi oynadık valla yaa.. bide düğün dayımın oğlanın olunca(sünnet) baş rolde yakın akraba olaraktan ordaydık.. yalnız kalmasınlar pistte diye oynadık durduk :=))) hele kociş.. aaayyy düşünüyorum da bayılmadık para kopartılmadık insan kalmadı :))) köçektir kendileri az biraz... :))) ama insan cebe atar o paracıkları.. piyanisti zengin etti ayol :)) bide utkunun kollar bacaklar buz oldu klimalardan.. hemen gidip gelin odasında kilotlu çorap ve uzun kollu penye giydirdim.. uyudu fln ama hasta olmaz inş... şimdilik iyi gerçi... neyse çantaları yerleştireyim.. uğrarım yine.. iyi pazarlar...

denizciim.. yorumsuz tatlım.. tlf.da söledim fikirlerimi.. çok öptüm balım...

sibelcim kzım durmadı çıktım.canım bizim burada da çok sıcak ama evim esiyor serin yatak odama güneş vurmuyor orda yatırıyorum kızımı.ben de klimayı açmıyorum.aslında doktora sormuştum.pencee ya da kapı sürekli açık olursa aç demişti ama açmıyorum zorda kalırsam açarım.

ya bu kaynanalar torunları değil evlatları olarak görüyor heralde.
sanki biz bilerek kilo aldırmıyoruz.

oooh sefam olsun:) iyi yapmışsın refiş.kolay gelsin.

9

kızlar kızımın bazen göğsünden hırıltılı nefes alıyor.ama görünürde bir
rahatsızlığı yok.günde 1 kaç defa çok heyecanlanınca oluyor.
doktora götürsem mi ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…