kızlar kızımın bazen göğsünden hırıltılı nefes alıyor.ama görünürde bir
rahatsızlığı yok.günde 1 kaç defa çok heyecanlanınca oluyor.
doktora götürsem mi ya?
bu arada herkese hayırlı hafta sonları biz dün çok güzel bir gün geçirdik dünürümle gezdik dolaştık iyi geldi bize babalar bebişlere baktı bizde rahat rahat oturduk fundayla sadece emzirme zamanı kucağımıza aldık babalar bir kez daha annelerin işlerinin ne kadar zor olduğunu:))
gülseminciğim çok güzel bir yazı bu harbi ne kadar ilginçmiş yaa annein sesini algıladıklarını doğduklarında bile tanıdıklarını bilirdim ama bu kadarını bilmiyordum doğrusu
OTRİ BEBE NAZAL ASPİRATÖR KULLANANLAR
ben de alacağım.nette baktım 3 tane ucu var diyor.
her kullanımdan sonra atın diyor.
siz nasıl yapıyorsunuz?
uçları ayrı olarak satılıyor mu?
3 defa kullanmak için de almak istemiyorum açıkçası.
sıbel merhaba
kızlar kaynanam mehmet salihin kilo alımı ile son noktayı kodu neymiş biliyor musunuz?:uhm:
Mehmet Salih'e bakamıyormuşum. :1shok: :bbo: Ay sinirimden çatlayacam valla.Ben ne yapayım allah aşkına kadın bana kilolarını veremeyeceksin ama emzir yeme yok ye diyor.Ahhhhhhnaniknanik
canım o benim kızımda da var doguştan beri var ama Dr sordum normal dedi 3 aydan sonra kaybolurmuşkızlar kızımın bazen göğsünden hırıltılı nefes alıyor.ama görünürde bir
rahatsızlığı yok.günde 1 kaç defa çok heyecanlanınca oluyor.
doktora götürsem mi ya?
kızlar napıyosunuz
mısafırlerımı ugurladım trene kadar götureyım dedım gelırken yagmura tutuldum taaaaa
butun kıyafetlerım ıslandı
yalnız gıttıydım babasına bıraktım bennuyu
memnun oldum fundacım....
bugun eşim çalışıyooo evdeyiz allahım çoooook sıcak hiç esmiyooo bebişimden dolayıda klimayı açmıyorum şimdi uyuttum oda çok rahatsız oluyo kuzum...sizler neler yapıyorsunuz cnm
bu arada herkese hayırlı hafta sonları biz dün çok güzel bir gün geçirdik dünürümle gezdik dolaştık iyi geldi bize babalar bebişlere baktı bizde rahat rahat oturduk fundayla sadece emzirme zamanı kucağımıza aldık babalar bir kez daha annelerin işlerinin ne kadar zor olduğunu:))
gülseminciğim çok güzel bir yazı bu harbi ne kadar ilginçmiş yaa annein sesini algıladıklarını doğduklarında bile tanıdıklarını bilirdim ama bu kadarını bilmiyordum doğrusu
canim bende vantilatörü uzaktan calistiriyorum cok iyi oluyor camlarida yukariya aciyorum
bebegide devamli ceviriyorum yattigi yerde ,yüz üstü yatirmakta cok iyi geliyor,kafasinida suyla serinletiyorum
bende bugun 2 kere kuvetini doldurup yüzdürdüm yoksa aglamakdan helak oldu benim uslu kızım..yüzmeden sonra uyuya kaldı... hemen bir vantilatör almak lazımmm
siz nasıl yapıyorsunuz?
iyi geceler arkadaşlar naıslsınız benim bir sorum var ya 2 gündür kızım 6 dan sonra emmemekte ısarar ediyor kucagımda hep ağlıyor sütüme bakıyorm var herzamanki gibi aynıydı sütüm ama bebeğim emmek istemiyor direniyor resmenya neden olabilir sizdede oldumu böyle hiç buarada ağzında hala pamukçuk var o acıtıyor olabilirmi öle olsa sabahta emmez anlamadım gitti ya pamukçuğa karşı neyapabilirim
sibelcim kzım durmadı çıktım.canım bizim burada da çok sıcak ama evim esiyor serin yatak odama güneş vurmuyor orda yatırıyorum kızımı.ben de klimayı açmıyorum.aslında doktora sormuştum.pencee ya da kapı sürekli açık olursa aç demişti ama açmıyorum zorda kalırsam açarım.
ya bu kaynanalar torunları değil evlatları olarak görüyor heralde.
sanki biz bilerek kilo aldırmıyoruz.
oooh sefam olsun:) iyi yapmışsın refiş.kolay gelsin.
9
merhaba meltem kimse olmayınca çıkmıştım o esnada sen gelmişsin görmeden çıktım çok pardonn
bende bu mantıgı anlamadım gitti...
yavrularımızı bizden başka kimse iyi bakamaz bu bi gercek kim ne derse desin
canım o benim kızımda da var doguştan beri var ama Dr sordum normal dedi 3 aydan sonra kaybolurmuş
bende istiyorum yagmur :)) bugun çok nemliydi ya resmen bunaldımmm dal kıpırdamıyooo
iyi geceler arkadaşlar naıslsınız benim bir sorum var ya 2 gündür kızım 6 dan sonra emmemekte ısarar ediyor kucagımda hep ağlıyor sütüme bakıyorm var herzamanki gibi aynıydı sütüm ama bebeğim emmek istemiyor direniyor resmenya neden olabilir sizdede oldumu böyle hiç buarada ağzında hala pamukçuk var o acıtıyor olabilirmi öle olsa sabahta emmez anlamadım gitti ya pamukçuğa karşı neyapabilirim
kızlar kaynanam mehmet salihin kilo alımı ile son noktayı kodu neymiş biliyor musunuz?:uhm:
Mehmet Salih'e bakamıyormuşum. :1shok: :bbo: Ay sinirimden çatlayacam valla.Ben ne yapayım allah aşkına kadın bana kilolarını veremeyeceksin ama emzir yeme yok ye diyor.Ahhhhhhnaniknanik
siz nasıl yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?