2010 Nisan Anneleri

OTRı BEBE NAZAL ASPıRATÖR KULLANANLAR

ben de alacağım.nette baktım 3 tane ucu var diyor.
her kullanımdan sonra atın diyor.
siz nasıl yapıyorsunuz?
uçları ayrı olarak satılıyor mu?
3 defa kullanmak için de almak istemiyorum açıkçası.

kızlar napıyosunuz
mısafırlerımı ugurladım trene kadar götureyım dedım gelırken yagmura tutuldum taaaaa
butun kıyafetlerım ıslandı

yalnız gıttıydım babasına bıraktım bennuyu

kızlar kızımın bazen göğsünden hırıltılı nefes alıyor.ama görünürde bir
rahatsızlığı yok.günde 1 kaç defa çok heyecanlanınca oluyor.
doktora götürsem mi ya?

benım oğlumda da arada oluyor cnm ılk zamanlarda hasta oldu sanmıştım ama sonradan rahatladım

face de gordum resımlerı ne guzel acık hava bayıldım valla.sefanız olsun canlarım benım

canim bende bebise kullaniyorum ama benimkinin iki ucu var yani biri yedek
plastik olduklarindan ben her kullanimdan sonra kaynarliyorum kesinlikle
sende öyle yapabilirsin eger plastikse ucu ..

jalecım eve gelmişsınız.cok gecmiş olsun.duydugumuzda ınanıyorumkı benım gıbı herkesın ıcınden bı parca kopmuştur Ahmet için..o an benımde aglayasım geldı.Rabbım onların acısını bıze versın bız cekelım cok kucukler nasıl dayanırlar..yavrum benım Ahmete guc,sanada sabır vermiş Rabbım.

merhaba meltem kimse olmayınca çıkmıştım o esnada sen gelmişsin görmeden çıktım çok pardonn

bende bu mantıgı anlamadım gitti...
yavrularımızı bizden başka kimse iyi bakamaz bu bi gercek kim ne derse desin

kızlar kızımın bazen göğsünden hırıltılı nefes alıyor.ama görünürde bir
rahatsızlığı yok.günde 1 kaç defa çok heyecanlanınca oluyor.
doktora götürsem mi ya?
canım o benim kızımda da var doguştan beri var ama Dr sordum normal dedi 3 aydan sonra kaybolurmuş
kızlar napıyosunuz
mısafırlerımı ugurladım trene kadar götureyım dedım gelırken yagmura tutuldum taaaaa
butun kıyafetlerım ıslandı

yalnız gıttıydım babasına bıraktım bennuyu

bende istiyorum yagmur :)) bugun çok nemliydi ya resmen bunaldımmm dal kıpırdamıyooo

canim bende vantilatörü uzaktan calistiriyorum cok iyi oluyor camlarida yukariya aciyorum
bebegide devamli ceviriyorum yattigi yerde ,yüz üstü yatirmakta cok iyi geliyor,kafasinida suyla serinletiyorum

JALE canim benim ya simdi aldim haberlerini cok cok gecmis olsun canim ya

cok üzüldüm ahmetcige yavrum benim kiyamam :gitme:

kendini üzme canim sen iyi ol ki bebeginde iyi olsun canim benimm ALLAH yardimciniz olsun

ayy ne iyi etmissiniz canim :))
benim esim ,agliyorsa bes metre kaciyor bebisten kaydirigubbakcemile

iyi geceler arkadaşlar naıslsınız benim bir sorum var ya 2 gündür kızım 6 dan sonra emmemekte ısarar ediyor kucagımda hep ağlıyor sütüme bakıyorm var herzamanki gibi aynıydı sütüm ama bebeğim emmek istemiyor direniyor resmenya neden olabilir sizdede oldumu böyle hiç buarada ağzında hala pamukçuk var o acıtıyor olabilirmi öle olsa sabahta emmez anlamadım gitti ya pamukçuğa karşı neyapabilirim

iyi geceler arkadaşlar yatmadan bakayım dedim.umarım herkescikler ve bebecikler iyidir.

canım ben kullanıyorum ama her kullanımdan sonra atmıyorum.plastik ucu ve süngerini güzelce yıkayıp peçetenin içine bırakıyorum kapatıyorum bi güzel.her defasında değiştirsem çok pahalıya gelir.
jalecim bunıu sana söylemeyi unumuşum sende ööyle yap.iyiki funda hatırlattı

fadimecim sanada iyi geceler.canım bi tarafını emmek istemiyosa diğer tarafını ver.yinede ağlıyorsa ayakta gezdirerek emzir ben öyle yapıyorum huysuzlandığı zaman.canım pamukçuk acıtırmı bilemiyorum ben.inşallah geçer minik prensesin sıkıntısı

ben yatıyorum kızlar iyi gecelerrrrrrrr.bi akşam erkenden yatayım ya

nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam kızlar yaa...sanki kendisi çok iyi
kocamı kaynımı balkona bağlamış zamanında iş yapabilmek için
bu muduryaniklava:

canım aynı sorun bizde de vardı. kızım 6 dan sonra emmek istemeyip huysuzluk yapıyodu.ama uykusuzluktan yapıyomuş gündüz hiç uyumadığı için akşamüstü çıldırıyodu ben çareyi ayağımda sallayarak uyutmakta buldum.belki seninde öyledir.

kaydirigubbakcemile2
canım hiç skma canını oğluna senden iyi kimse bakamaz.

merhaba herkese yine geçmişe bakamadım yoğun bir hafta sonuydu.. ADA denize girdi. başta ağladı ayaklarına su değince. sonra babası alıştıra alıştıra girdi.. pek bi keyiflendi hanımım:)))

10 lu yedek uçları satılıyo 9 lira. ama her seferinde atarsan pahalı olur. ben çok kirlenmediği sürece kullanıyorum tek ucu. bi de bu otribebenin denizsuyu var. ama pahalı 26 lira 20 lik kutusu. yalnız ben çok memnun kaldım sıkıyorum burnuna kaldırıyorum ayağa hooop akıyo bütün burnunun içindekiler. 2 günde bi yapmaya çalışıyorum.

Ayni sorunu biz de yasiyoruz kesfettim ki sebebi tamamen uykusuzluk uyuma istegi uykudan once inanilmaz agresif oluyor taninmaz hale geliyor oyle diyeyim. sinir kupu catlayacak nerdeyse SIKINTI dan saga donuyor olmuyor sola donuyor olmuyor memeyi aliyor sunduruyor tuhaf tuhaf hareketler boyle sonra iki PISPIS kucak sakinlesip uyuyor uyuduktan 2 saat sonra emziriyorum hic bi sorun yok uyku sersemi zaten hooppp indire gandi butun sutu :):lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…