- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
merhaba canım çok teşekkürler. şimdi daha iyice yavrum emzirirken zorlanıyoruz biraz öksürük tutunca çok korkuyor. geyve de oturuyorum ben devlet hastanesindeydikmerhaba jalecim çok geçmiş olsun sana ve ahmete şimdi nasıl inşlalah biranönce iyileişr hangi hastanede yattınız
sağol canım.. bende dün sizi sormuştum. daha ii olduğunuza sevindim. geçicek o günlerde. bizde mama+süt gidiyoruz. ben 150 ye çıkmadım hiç en fazla 120 veriyorum. oda arasıra 100 cc hep verdiğim. eğer huysuzluk yaparsa biraz daha veriyorum
tuğbacım mama ya başlamışsınız
bende mama+ süt ikilisi ile devam ediyorum biliyorsun ilk önce emziriyorum sonrasında da biraz bakıyorum eğer oğlum yine emmek istiyor yada huysuzlaşıyorsa mama yapıyorum. ölçüsünüde emmesine bağlı ayarlıyorum en fazla 150 ml veriyorum
sağol canım.. bende dün sizi sormuştum. daha ii olduğunuza sevindim. geçicek o günlerde. bizde mama+süt gidiyoruz. ben 150 ye çıkmadım hiç en fazla 120 veriyorum. oda arasıra 100 cc hep verdiğim. eğer huysuzluk yaparsa biraz daha veriyorum
çok sağol nazlıcım inşallah geçecek. bazen hiç sütüm çıkmıyor 100 yapıyorum yetmeyince 50 cc daha yapıyorum
merhaba canım çok teşekkürler. şimdi daha iyice yavrum emzirirken zorlanıyoruz biraz öksürük tutunca çok korkuyor. geyve de oturuyorum ben devlet hastanesindeydik
çok sağol nazlıcım inşallah geçecek. bazen hiç sütüm çıkmıyor 100 yapıyorum yetmeyince 50 cc daha yapıyorum[/QUOTE
inşallah biran önce geçerde hem bebiş hem sen rahat dersiniz yazık bu bebilere hasta oldukalrı zaman insan dayanamıyor ne dertlerini ne acılarını söyleyebiliyorlar.bende geçen yıl geyvede oturuyordum fatih sitelerinde ahmet yesevi ilköğretim okulunda çalıştım geçen eyüldede merkeze tayin olduk devlet şu işleirnin orada oturuyorum
tuğbacım mama ya başlamışsınız
bende mama+ süt ikilisi ile devam ediyorum biliyorsun ilk önce emziriyorum sonrasında da biraz bakıyorum eğer oğlum yine emmek istiyor yada huysuzlaşıyorsa mama yapıyorum. ölçüsünüde emmesine bağlı ayarlıyorum en fazla 150 ml veriyorum
arkadaşlar baby einstein,brainy baby ve daha başka 1 kaç tane bebek zeka gelişim setleri almıştık hamileyken.3 gündür günde 5-6 dakika seyrettitiyoruz.
kendinden geçiyor seyredeken:)heyecanlanıyor.
dün ilk defa bayağı gür bir şekilde kahkaha attı.
çıldırıyor ya çok sevdi....
canımcım oğlum eğer doymuşsa fazlasını almıyor bazende 150 yi verdiğim halde ağlamaya dvam ediyor o zaman emziğini verip sakinleştiriyorum. inşallah sütün de artarkızlar çok saolun içim rahatladı bende 120 yapıyodum 2 gündür 150 ye çıkardım içebildiğini içiyor çoğunlukla da bitiriyor. azmı çok mu bilemiyordum. ama benim oğlum bol bol süte çok alışmıştı bazen 150 bile yetmiyor gibi oluyor ama artırmayaa da çekiniyom sütüm iyice azaldı çarşamba doktora gitcez yine sorcam ne kadar vereyim diye.
kızlar eliniz değmişken ne zaman günde kaç kere mama verdiğinizi de söylermisiniz:))))
maşallah kuzeye bende şeftali suyu verdim birazkuzey yeni fotolarla karsınızda:)))
damak tadına karpuz ve pasta eklenmiş haliyle....
inşallah canımyaa öyle üzülüyorum ki bu duruma.
bende m.y. okulunun orda oturuyorum geleli 19 ay oldu eşim geyveli evlendikten sonra burda yaşamaya başladık
ne güzel merkeze geçmişsiniz eşimin kendi işi olduğu için bizim taşınmamız zor görünüyor ama bi ayağım da istanbulda ailem orda çünkü
denizcim çok sağol canım hırıltısı ve öksürüğü devam ediyor malesef ama ilk günlere oranla daha iyigecmis olsun cnm bebegin durumu iyidir insallah acil sifalar diliyorum:teselli:
aa ne güzel ii ki söledin bende bi araştırayım canım..
nazlıcım maşallah ada ya gelişimi süper.allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişlerimize[/B]
jalecim canım çok geçmiş olsun tekrar canım.allah düşürmesin hastanelere çok zor ya heleki söz konusu evlatlarımız olunca.iyiye doğru gidiomuş ahmet maşallah inşallah hırıltısada tez zamanda geçer seninde için rahat eder canım
yurdagülcüm çok sağol tatlım inşallah . çok şükür keyfi yerinde öyle olunca da daha bi rahatlıyorumjalecım cok gecmıs olsun ahmet yusufa canım keyfının yerıne gelmesı ne guzl ıns cabucak toparlar
sorumu cevaplayan butun arkadaslara tsk ederim cok faydali oldu benim icin bu yuz ustu yatirma konusu canimizi cok SIKIyodu bugun biraz daha iyiydi hergun denersek sanirim kol kaslari guclenecek cok zorlanmayacak..
bu arada oyun parkimiz geldi bazi arladaslarin soyledigi gibi bir etki yaratmasa da oyaliyor birAZ ama cabuk SIKILIYOR oyle uyuyakalma filan yok yani oyuncaklara bakarken :) cingoz cingoz bakiyor sonra yine mizirdaniyor neyse buna da sukur:)
günaydın kızlarrr....
uzuuun bir aradan sonra topiğin açılışını yapmak bana nasipmiş.. bu günlük :)
umarım herkesler iyidir.. biz şükür iyiyiz... halaaa 18:00 den sonra gece uykusu saatine kadar full kucak.. full pışpışlama...full sohbet... v.s v.s v.s devam ediyo
ama gece 10-11 arası babamızla beraber utku beyi küvetinde yüzdürüp oyalayıp yoruyoruz.. sonrası paşaya özel anne elinden masaj :) sonrası da memede uykuya yolculuk :)) bir kaç gündür bu olayı oturttuk gibi çok şükür... gece ve gündüz uykusu saattleri çok değişken olsa da gece uykumuza geçiş belirleniyo gibi artık.. eee 3.ayımızı doldurduk artık bazı şeyler düzene girmeli ...
benden şimdilik bu kadar... kahvaltımı toparlıyım.. bulaşık fln halledeyim.. uğrayabilirsem gelirim yine... iyi günler herkese...
kaydirigubbakcemile3 yok yok gelmezz.. hafta sonları biz gidicez... bi aksilik çıkmazsa cuma akşamı babamız işten gelince gidicez.. o pazar akşamı yada p.tesi sabah dönr biz kalıcaz.. ama en çok çarşambaya kadar fln kalabilirim bende.. bebekle annenin evi de olsa zor oluyo.. milletin de huzurunu kaçırıyoruz,rahatsız ediyoruz gibi geliyo.. gerçi sağolsun annemle babam saçmalama biz siz yanımızdayken daha huzurluyuz fln deseler de elimde değil rahat olamıyorum... yani uzun lafın kısası :) eda hanım ramazana girene kadar yazlıkta.. ara ara bizde gidip geliriz... hem gel desem de gelmez.. orda rahatı süper onun yaa. bi eli yağda bi eli balda.. ben mesela kardeşinden dolayı istediği her an parka fln götüremem.. orda dedesi ananesi boşta emekli... istediği herşey hemen oluyo.. ben olsam bende gelmem kaydirigubbakcemile3kolay gelsin refişcim.eda kardeşini de özler şimdi.erken gelmesin yanına:)
12 gibiydi sanırım canım yaa ama öyle şiddetli değildi güneş.. krem sürdüm tabi sebamed +50. ilk ayaklarını soktuk bir irkildi bağırdı. sonra tekrar ayaklarını suya sokunca rahatladı yavaş yavaş da beline kadar soktu yüzdürdü babası...
bu arada 3 ay kontrolümüze gittik. tam 1 kiloyla tamamladık bu ayı:)
6800 gr.
62 cm.
başçevresi 39 cm.
kol 15 cm.
çok şükür....
inşallah hırıltı ve öksürüğü de geçicek canım.. ciğerleri temzise onları da çabucak atlatıcak inş. eve makina almadan tamamen atar inş. bronşit zor mevzu.. Rabbim kolaylık versin.. o kadar hastanede yat çık fln bende 3 aylıkken olmuşum 5 yaşımda tamamen atabilmişim :sinifsinif: annem hep anlatır hastanede yatıyoduk 3 gün iyileşince eve geliyoduk 4-5 gün sonra yine hastaneye fln diye.. inşallahhhh ahmetimiz çabucak ve tamameeen atlatıcak :Saruboceq:merhaba arkadaşlarr güzel bir hafta diliyorum hepinize
bebişim bugün daha iyi malesef hırıltısı ve öksürüğü geçmedi ama keyfi yerinde çok şükür
sabahta kontrole gittik doktor ciğerlerinde bişey görünmüyor ama burnundaki hırıltı rahatsız ediyor sende yatırmak istemiyorsun eğer bi ilerleme olmazsa makinasını yazarız evde buhar verirsin dedi. inşallah gerek kalmaz
bana gelince hamdolsun diyeyim ama keyfim yok. kayınpederim fransadan gelmiş yine zor günler beni bekliyor
kaydirigubbakcemile3 bizle yatıyo evet bazen gece 12-1 i buluyo.. ama sabah 6buçukta ben kalkıyorum sabit. ama benle kalmıyo malesef.. o daha erkenci -tatlicadiarzu- gece uykusu 10 saat olur benim bildiğim yaa... bu nasıl çocuk anlamadım.. gece 12 ye kadar uyanık duran bebe pek görmedim ben... baya baya oturuyo bizimle balkon sefası fln katılıyo yani kaydirigubbakcemile3 bi rahat vermiyo babasıyla başbaşa kalalım :)) oysa ablası akşam 9 dedimi yatar gece 3 de mamasını yer yine devam ederdi kaydirigubbakcemile3 diyorum acaba kardeşi mi istemiyo da bize rahat vermiyo ama ablası iyi uyuduğu halde 7 yıl sonra oldu... bu koşu şturmaca amann zaman yok.. amannn vakit yok.. uykum var derken 3. gelmesin :roflol: derin maviye de maşallahh.. akşam 9 da yatıp sabah 5-6 ya kadar uyuyomuş ne güzell.. ama gündüz de pek uyuumuyodur o zaman.. neyse güzelim ya gündüz uyucak ya gece bu sıpalar... sağlıklı olsunlar da...Utkucuk sizle yatip sizle kalkiyor desene sen . baya gece kaliyormus bizim kiz aksam 9 da yatiyor ama 7-9 arasi biraz eziyet ediyor ee artik olsun okadar ne yapalim , uykusu geldimi cok agresif oluyor bazen ama cekiyoruz artik nazini 9da yattimi sabah 5-6 ya kadar sabahin korunda bi fasil gaz sancisi biseyler anlamiyorum ne oldugunu kivraniyor filan oyle oyle oglen 12 ye kadar yat kalk yat kalk pofffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?