eskişehire gelirsem muhakkak arayağım özlemciğim:))
adamızda yüzmüş nisan kuzucuklarımız pek bı marıfetlı..açılışı ada yaptı bızde bu ay sonu gıdıyoruz bakalım bızımkı suya gırınce npcak...
arkadaşlar merhaba biz 1 hafta yokuz anneanneye gidiyoruzzzzzz oleyyyyy
bu süreçde nete giremicem.hepinizi çoook öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakınnnn
ben dalış kursuna giderken adaya hamile kalmıştım:)) o yüzden hemen denize sokmak istedim.
erinç de ilk korkacaktır korkunca hemen çıkarma. yavaş yavaş ayaklarını ıslatmaya devam et. al
tmm cnm...cabuk sever ınş.alısıncada cıkmak ıstemezmiş:)kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar siz kaç saatte bir emziriyorsunuz.bizimkini 2 saatte bir emziriyorum ama o 2 saati bile zor bekliyo.günde 2 kere mama veriyorum 150 ml.4-5 saat tutması lazım ama bizimki 3-3,5 saatte acıkıyo.siz mamayı nasıl kullanıyorsunuz.ben sabah 8-9 arası birde akşam uytmadan önce veriyorum.aslında 3 saatte bir emmesi gerekmeszmi?benim durumumda olan varmı.gündüz durdurak yok bana bazen tuvalete bile gidemiyom ya ne zaman düzelcek evi b.. götürüyo sinirim bozuluyo.
tuğbacım . mamayı ben 2-2,5 saatte bir yapıorum en fazla 120 cc yaptım hiç 150 ye çıkmadım daha belki versem içecek.buhafta doktora gidecem sorcam bu konuyu.sen ne kadar içebiliosa ver ayına göre 150 cc normal canım
özgecim az önce face de gördüm kuzeyin resimlerini harika yaa bayıldım valla.tattırmaya başladınmı kuzeye bişeler yoksa anlıkmıydı?[[/B]
saol canım benim ben 4-5 i buluyom bazende 2 kerede kalıyom ama oğlum acaba açmı diye de sürekli kaygılıyım.canımcım oğlum eğer doymuşsa fazlasını almıyor bazende 150 yi verdiğim halde ağlamaya dvam ediyor o zaman emziğini verip sakinleştiriyorum. inşallah sütün de artar
mama verme sayımda emmesine bağlı sabah akşama doğru ve gece olmak üzere en fazla 3 defa
canım yaa eğer 90 ml den fazla yemiyosa sütün bayağı var demektir maşallah valla biz memenin üstüne 150 ml içiyoz banamısın demiyo:)))kızlar mama konusundada benimki en fazla 90 cc yedi oda bir keremi ne daha fazlasını asla yemez zaten dediğim gibi sütüm yetse kuzucuk memeden çok hoşlanıyo ama yetmeyincede bu sefer basıyo çığlığı
günaydın kızlarrr....
uzuuun bir aradan sonra topiğin açılışını yapmak bana nasipmiş.. bu günlük :)
umarım herkesler iyidir.. biz şükür iyiyiz... halaaa 18:00 den sonra gece uykusu saatine kadar full kucak.. full pışpışlama...full sohbet... v.s v.s v.s devam ediyo
ama gece 10-11 arası babamızla beraber utku beyi küvetinde yüzdürüp oyalayıp yoruyoruz.. sonrası paşaya özel anne elinden masaj :) sonrası da memede uykuya yolculuk :)) bir kaç gündür bu olayı oturttuk gibi çok şükür... gece ve gündüz uykusu saattleri çok değişken olsa da gece uykumuza geçiş belirleniyo gibi artık.. eee 3.ayımızı doldurduk artık bazı şeyler düzene girmeli ...
benden şimdilik bu kadar... kahvaltımı toparlıyım.. bulaşık fln halledeyim.. uğrayabilirsem gelirim yine... iyi günler herkese...
canım sanırım çoğu bebişte var o uyku öncesi huysuzluk nedendir bilmem:)) madem uykun geldi uyu işte niye sinirleniyosankaydirigubbakcemile3Utkucuk sizle yatip sizle kalkiyor desene sen . baya gece kaliyormus bizim kiz aksam 9 da yatiyor ama 7-9 arasi biraz eziyet ediyor ee artik olsun okadar ne yapalim , uykusu geldimi cok agresif oluyor bazen ama cekiyoruz artik nazini 9da yattimi sabah 5-6 ya kadar sabahin korunda bi fasil gaz sancisi biseyler anlamiyorum ne oldugunu kivraniyor filan oyle oyle oglen 12 ye kadar yat kalk yat kalk pofffff
kızlarrr... utku sabah 8 de emdi uyudu...
ben yatayım diye gittim uyanık..
biraz oynaştık agulaştık fln.. saat 10 da emmek istedi..
yattım yanına bende bakışarak emişiyoruz... cokurcokur nasıl emiyo yavrum.. dedim oğlum sen 2 saat önce emdim sanki dünden beri aç..
öyle deeme kalmadı burnun fıkırtılar fln. dedim tıkanık heralde.. ay mememden ayırmamla beraber nasıl bir kusmak.. anlatamam... en şiddetli kusmasıydı doğduundan beri... çok panik oldum.. sadece yatıyo tıkanmasın diye kaldırıp oturttuğumu hatırlıyorum.. çok kustu ama yaa... bütün çarşaf,pike ikimizinde üstü başı.. tee yatağa kadar ıslanmış... kıpkırmızı oldu ,nefes fln alamadı..sonra açıldı... temizlendik fln bi gülücükler bi rahatlamış hal... keyfi süper şu an... ama neden kustu anlamadım yaa.. acaba burnu tıkanıkda emerken genzine mi kaçtı ondan mı oldu.. öksürük fln yok normalde.. sadece arada hırıltı oluo onu da gaz çıkartırken bi miktar balgam da çıkarıyo geçiyo hırıltı... ayyy bugün kontrol vardı kilo-boy.. dr.a bi söyliim yinede... ama sizin de böyle olan var mı? sürekli kusan bi bebek değil.. çok nadiren oluyo... neden böyle şaldır şaldır kusmuş olabilir? bi sorun yoktur demi
ya ben de her memeden sonra 150 ml hazırlıyayım vereyim diyom ama memenin üstüne hepsini içince hiç mi sütüm yok bre kaan diye moralim bozuluyokaydirigubbakcemile3tuğbacım 150 cok değıl cnm zaten aptamıl ıse uzerınde yazıyor 150 normal.hegun mama sayımız degısıyor cnm valla ben sutun yetmedıgı heran verıyorum..
canım 2 hafta önce bana doktor bana artık bir düzene girmesi lazım arayı yavaş yavaş aç 2,5 saate kadar demişti. ama o hafta sütüm azaldı ve oğlum aç kaldı. bizde 2 saati zor ediyoduk memede. şimdide mama için 3 saatten önce vermiyom ben aralarda emdiği için ama yarın doktorumuzla konuşcaz bakalım nasıl bir düzen önerecek yazarım size de:)ama mama öyle 5 saat de tutmaz canım sütten farkı yokki aralarda emiyosa başka ama:)arkadaşlar siz kaç saatte bir emziriyorsunuz.bizimkini 2 saatte bir emziriyorum ama o 2 saati bile zor bekliyo.günde 2 kere mama veriyorum 150 ml.4-5 saat tutması lazım ama bizimki 3-3,5 saatte acıkıyo.siz mamayı nasıl kullanıyorsunuz.ben sabah 8-9 arası birde akşam uytmadan önce veriyorum.aslında 3 saatte bir emmesi gerekmeszmi?benim durumumda olan varmı.gündüz durdurak yok bana bazen tuvalete bile gidemiyom ya ne zaman düzelcek evi b.. götürüyo sinirim bozuluyo.
canım 2 hafta önce aynı sorunları bende yaşadım. doktor gazı oldukça emer, emdikçe göğsün boşalır, dolmasına fırsat kalmadan tekrar emer, emdikçe gazlanır kısır döngüye girmişsiniz dedi. gaz sancısı iyice artınca benim de oğlum 6 saat emmemişti de sağıp vemiştim öyle içmişti. ama sonraki hafta sütüm kesildi oğlum aç kaldı. o süredede ememyi 2 çekip ağlıyodu biz gazmı açmı anlıyamıyoduk. doktora gidipte kilo almadığını görünce emin olduk. umarım sizin durumunuz da bizim gibi olmaz..slm arkadaşlar sizlere sorum var
arkadaşlar bebeğim son bir haftadır doğru düzzgün emmemeye başladı iki gögsümüde ala bebek şimdi tek gögsümü eminyor sonrada uyuyp kalıyor iki akşam birde byugün emememzlik yaptı bugün 11 den busaate kadar emmek istemedi halada öle iki defa kakasını yaptı karnı şişti ama kakadan sonra emzirmeye çalıştım ayakta 2 dk anca emdi onuda ağzından ve burnundan çıkardı babası çıkardı dışarıya belki uyrda düzelir diye niye böyle ya biz üzerine titredikçe o iyice bozuluyor düzensizleşiyor baştan buyana zaten hep gazlı bir bebekti sürekli ağlama ve mızmız haldeyiz şimdide uyumama emmeme başladı ya gene bazen uyku olayı iyi ama son bir haftadır belirgin bir şekilde emmede azaldı.ya bir bebek gece dışında 7 saat ememden durabilirmi ya 3 oldu bunu yaptığı bir haftada moralim çok bozuk ya beni emmeyi bırakmasından korkuyorum aranızda varmı böyle sorun yaşayan?
farkettimde ne kadar çok ''ya '' kullanmışım.canım çok ama çok sıkkın bazen gücümün yetmediğini tükendiğini hissediyorum dün ne öğleyin nede akşam yemek yiyebildim gece 1 di ağzıma birşeyler koyduğumda hiç uyumadı bebeğim 1 de uyudu 3 te gene kalktı zor uyuttum şimdide emmiyor
cnm bebegın kacıncı ayında bılmıyorum ama 4-5 saat tutmazkı mama..150 de versen 2-2,5 saatte acıkır.ayy kıyamam annesı ısteyınce ver dayanamazkı .....
kendim umurumda bile değilm ya yeter ki yavrum iyi olsun ama onun böyle hep ağlamasına uyuyamasına emmemesine dayanamıyorum artıksenağlama
arkadaşlar merhaba biz 1 hafta yokuz anneanneye gidiyoruzzzzzz oleyyyyy
bu süreçde nete giremicem.hepinizi çoook öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakınnnn
iyi akşamlar kızlarrr
bugün daha iyiydi bebeğim
ve misafirim vardı sabah 10 gibi eşimi aramışlar bebek görmeye gelicez diye öğleden sonrada geldiler çok şükür bebeğim uyududa hazırlığımla temizliği tamamlayabildim . misafiri çok severim ama son dakika değil sonuçta çocuklu kadınlarız bir gün önce haber verilmesi gerekir diye sdüşünüyorum
sizler nasılsınız geçmişede bakamadım
ama anladığım kadarıyla gizemim düzeni bozulmuş inşallah bir günlük bi durumdur zeynepçim
bide canım çok sıkkın kızlarya kayınpederim gelmiş fransadan ve kesinlikle yanına gitmeyi düşünmüyorum benim hakkımda söylediklerinden sonra
ama canımı dahada sıkan başka bişey var annemler bize geleceklerdi bebeği merak ediyorlar özlediler de memleketteydiler çünkü. ama kayınvaldem arkadaşıma eğer gelirlerse gidip kovacağım biz o eve gitmiyorsak onlarda gelemez falan demiş . o kadar moralim bozuldu ki anlatamam aslında öyle bişey olsa çok iyi biliyorum ne yapacağımı ama annemlerin böyle bir olayla karşılaşmasını istemiyorum
bugün tlf da konuştuk pazar günü geleceğiz diyincede anlattım çok üzüldü bu aralar gelmeyin demek o kadar zoruma gittiki arkadaşlar onunda morali bozuldu sen sahipsiz değilsin bizi düşünme diyor hatta fıratı arayacağım gitsin öğrensin dertlerini biz sen üzülesin diye evlendirmedik falan dedi
bende aramamasını söyledim bakalım büyük ihtimal biz annemlere gideceğiz burdan uzaklaşmaya çok ihtiyacım var
jalecim yaşadıklarına çok üzüldüm tatlım.arada kalmak çok zor ama annen haklı olarak üzülse de anlamıştır seni..senin huzurlu olman onlar için daha önemli.kayınvaliden biz gidemiorsak onlarda gelemeze diye söyleyeceğine "biz neden gidemioruz" diye düşünseydi ya.akıllı bi kadın olsa senin evine gelmeyi hakederdi die düşünüorum konuyu bilmeyerek.canını aıkma çok tatlım oğlunla ilgilen ailen seni herzaman anlar ve her zaman destekçi olurlar ahmetcik biraz daha ii olunca al oğlunu sen git onlara.hem sen rahat ol hemde torunlarına hasretlik gidersinler..[/B]
kıızlar poyraz uyuyo şuan.eşimde maç izlio.işten geldim daha ağzıma bi parça börek atabildim çamaşır ütü beni beklio fırsat bu fırsat işlerimi yapayım öle de yorgunum ki ev iş bebek çok zor oluyo bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?