2010 Nisan Anneleri

oyy öldüm bittim.. 3 aylık çocukla ev işi ne zor yaa.. yada ben mi zorlanıyorumn.. utku gündüz hep kucak,ilgi,agu istiyo.. sabahtan beri bi evi süpür,sil,toz al.. anca bitti.. daha yemek yapçam... ve daha öğle yemeği yemedim.. sabah 7 de kahvaltı sonra 11 debi dondurma yedim o :)) acıktım.. oğluş uyurken karnımı doyurayım.. malum 1 saat uyuduğunu görmedim gündüz .. herkesi öptüm..

belki atıştırıken briken 2 sayfaya bakarım....

kolay gelsin canım valla haklısın çocukla iş çok zor.uyusa diye bekliyor işler.,canım sana bişey soracaktım kızının gecesinde oğlana süt sağıp bırakmıştın değil mi sen?hangi pompayı kullanıyorsun.elektiriklimi manuel mi?haftasonu sınavım var oğluma süt sağıp bırakmam gerekte.

sanmayın ki utku halaa uyuyoo.. ekmek arası atıştırmalığım ve ben alıntılar yaparken uyandı daha 20 dkn olmamıştı... şimdi utku kucakta.. ve benim öğle yemeğim başka bahara kaldı kaydirigubbakcemile3 bir dahaki kestirmeye inş.. uyuma diyemiyorum çünkü 15 dkj.lık uyku olmaz.. kestiriyo benim oğlan sadece

hehe. aynen valla yaa..birgünüasla diğerine uymuyo.. bende halaa saat11-14-18 de uykuya yatıracağım düzenli gündüz uykusuna sahip olacağım günleri bekliyorum boshayallersmile kafamız normalmiş gönderdiğin linke göre.. zaten dr. da iyi dedi.. saol cnım .. sizinde bişiyiniz yokmuş. boşuna tomografiye gönderdi ama olsun şüphe kalmadı en azından..
mehmet salih 250 gr.almış ve hemen mamaya başladılar.. sizin dr. daha sabırlı demek.. yada şu ana kadar aldığı kilolar iyi gittiğinden depolardan mı yesin diye düşündü acep kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana.. inş. sütün çok çok olur kuzey paşa beslenir de kilo almaya devam eder.. bende yiyorum ama kilo almadım şaşılacak durum. ama takıldım 17 kilodan fazlası gitmiyo da o ayrı :))) inş. en kısa zamanda istediğin ölçülere kavuşursun.. bende göbekte çatlaklar vardı utku sağolsun mideme doğru uzanan fay hattı da çizdi tam oldu kaydirigubbakcemile3 ama inann umrumda değil... evlatlarım iyi olsun yeter.. eninde sonun da veririm nasılsa.. vermesem de bünyem alışkın kaydirigubbakcemile3
bize de dr.kilo boy oranına göre normal dedi.. neyse sorun yok anladığım kadarıyla... çok teşekkürler bu arada.. gece yatırdığımda hırıltısı vardı ama sanırım boğazında balgam vardı.. yoksa içerden gelen bi hırıltı olsa devamö ederdi.. dinliyorum sürekli sırtını fln. sadece nefes alma sesi geliyo :) çok şükür devamı gelmedi.. bişiy olsa normalde de olurdu sanırım hrıltı..inş. olmaz... kayınvalidene de tekrardan Rabbimden akıl ve merhamet diliyorum cnım.. ama sen üzme kendini nolur..
saol tatlım... aaa demek aynısı sizde de oldu.. aynı utku da nefesi kesildi gözleri kızardı dudakları fln morardı.. ayy panik oldu yavrum ben ondan da panik.. ömrümden ömür gitti valla yaa mafoldumben Rabbim evlatlarımızı hasta olduklarını ve acılarını göstermesin :Saruboceq: size de geçmiş olsun gecikmeli de olsa..
neyse sorun yokmuş demekki kaş dökülmen olabilir dedi dr. benimde çok saçım dökülüyo.. kafayı yemek üzereyğim... 3 şampuan değiştirdim banamısın demedi.. olabilir diyosun yani... ben baya baya paniklemiş durumdayım.. eyvahedigeldismile
saol fadimecim.. inşallah sizinde kilo alımınız ve diğer sağlıkla ilgili olaylarınız normal iyi çıkar... iyi haberlerini bekliyoruz eylül hanımın... ayy evet hazmadilmiş ve hazmedilmemiş süt karıştı bizde de.. çünkü emdi uyudu.. uyandı yine emdi :sinifsinif: neyse inş. bidaha olmaz..
ahhh ahh. her konuda olduğu gibi bunda da bi düzenimiz yok.. valla utku ne zaman isterse o zaman ve o sürede emiyo.. ama genelde 1,5-2 saat arayla diyebilirim.. aslında iyice bi emse doysa da 3 saat arayla emse nasıl süper olur ama o genelde bi memede ya uyuyo yada muhabbet edicem derken dikkati dağılıyo ve bi daha da emmiyo.. ama bazne de iki memeyi de emiyo.. belli olmuyo k hiç.. süremiz 10-15 dk. ancadır.. ayy bu oğlan sıcaklardan mı emmek istemiyo yaaa :sinifsinif:
ben 6.aydan sonra kullanılması taraftarıyım ama araştırmak lazım... evin tavanında demir askılar oluyo.. bizim mesela her odaya 2 şer tane salıncak demiri koydurmuşlar :roflol: onlara takılabiliyo... eğer yoksa matkap ve dubelle kanca takabilirsiniz.. yada en olmadı kapı kasasına takılıyomuş ama o konuda bilgim yok :) ama kullanışlı bence.. kızımda kullandık.. ona bırakıp ev işimi rahatça yapıyodum.. ama oğlanda şüpheliyim kullansamı :uhm:

çok saol güzelim.. öyle valla.. bi uyusa da işleri yapsam diyosun ama yemeği yapsan ütü kalıyo.. çamaşırı assan süpürge kalıyo.. hayatı yakalamaya çalışıyoruz bi köşesinden :roflol: amaann ne yazdım ama :)))
evet tatlım süt sağıp bıraktım okuam bayramında..
canım ben wee nin manuel pompasını almıştım.. 2 kez kullandım... bisiklet pompası gibi çekiliyo sağarken :roflol: .. benim o an için işimi görmüştü... normalde sağmadığım için de elektrikli yada diğer kaliteli manuel pompalara para dökmiyim dedim.. bu 15 liraydı.. işimi gördü yani o an için.. ama mesela mehtap kullanamamış.. sevmemiş bu pompayı... ne bilim. sen bilirsin yine de.. madela mı neydi onu da öneriyolar.. bi araştır istersen..

şimdilik bana müsade kızlarr.. utku beyin meme saati :))) tabiki saatimiz belli olmuyo da uyandı ya emicek .. şu an elini yemek üzere cokuurrr cokuuurrr :))) herkese iyi günler ...

hıı en son 13:50 de emmişti.. yani 2 saat olmasına daha 10 dk. var.. bakalım bende bi takip ediyim :)))

kızlarr bebişlerinizin burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz,,,ben yanlış yapıyorum galiba. yatarak serum fizyolojik damlatıyorum sonra kaldırıyorum hapşırıyor.ama burun aspiratörüylede çekmek gerekiyormuş galiba.bende chicco var bi kere denedim yapamadım zaten.otri bebe aspiratörünü kullanan var mı acaba????

bu arada bebişlerin gazları ne durumda.biz 77 günlüğüz hala devam ediyor.3 ay dolunca geçer diyorlar sizinkiler geçti mi acaba?

canım eğer sürekli sağmayacaksan manuel olanlardan kullan.ben artık sürekli sağıp bıraktığım için medelanın mini elektrikli pompasını kullanıorum acaip güzel çok memnunum zaten en iisi medela.araştırırsan görürsün

bu arada bebişlerin gazları ne durumda.biz 77 günlüğüz hala devam ediyor.3 ay dolunca geçer diyorlar sizinkiler geçti mi acaba?

canım benim oğlumda 9 unda 3 aylık olcak hala dewam edio gazlar artık o da bende tükendik..bakalım beklioruz umarım gececek..

bizim kız en baştan beri çok gazlı bi bebek değildi zaten kolik sancıları yaşamadık çok şükür ve kocaman bi maaşallah kızıma şimdide tamamen geçti sayılır

sanki filizi gördüm bi an ama çıktınmı artık hiç karşılaşamıyoruz canım ya Mavi nasıl öp benim yerime onu

kızlar merhabalar, yazlıktayız sürekli bakamıyorum nasılsınız herşey yolundadır umarım.. biz iyiyiz diyelim uyku problemlerimiz bizde de var, yarında rota virüsü aşımız var.

bende manuel pompa kullanıyorum lansinoh tavsiye ederim çok kullanışlı.

Fadime senle daha once de konusmustuk ben uzunca bir sure her ogunde tek meme verdim (hey gidi gunler heyyy:sinifsinif: ama simdi her ogunde cift meme ama saati pek belli olmuyor meltemin de dedigi hesap bazen 2 saat bazen saatte bir hatta yarim saat bile oldugu oluyor hickirik turuyor mesela gecsin diye yn everiyosun meme, bu sefer hickirik bi turlu gecmiyor gecsede memeyi birakmiyor filan . geceleri mesela 3-4 saat olduguda oluyor .aksam 9da emip yatiyor mesela 12 bucukta veriyorum yeniden ve gece 4 te cunku cok guzel uyuyor uykusunu bolmek istemiyorum bizim gece emzirmelerimiz cok olayli cunku mutlaka bi tanzikli kaka yapar emerken cogu zaman ustu basi batar nerden baksan 1 saat oyalaniyor oyuzden mumkun oldugunca deliksiz uyumasi icin gec veriyorum.ozetle degisiyor zamani , sure olarakta degisiyor bazen cok uzun kaliyor bazen cok kisa yatarak emzirince baya etkili oluyor bana oyle geliyor yani uzun sure emebiliyor ve o sekilde uyuyakaliyor,

bu arada pamucuk iicn benden sana bir oneri gogus ucu kremi sur lansinoh mu ne var bende ben ilk 1 ay onu kullanmistim emrken agzina giriyor ama iyide oluyor yara bere olmuyor bak bi dene ise yaradigini goreceksin

slm kızlar.....
acayip yoruldum annemin evini topluyoruz baya bi işimiz var daha yarında sürecek.....
dünde benim misafirim vardı bayaca yoruldum kaç cesit yaptım bilmiyorum en son keki yakmışım ne guzel:))))))))))))
şimdi oğluşumu emzireyim guzel bir uykudan sonra haketti memeyi:)))

selam kızlar....tam giriyorum defne vikliyor.bu kız
benim pc başına oturduğumu kesin anlıyor ya.:)
şimdi karşımda bakışıyoruz.
kızımın elleri çok terliyor .sizinkilerinde öle mi?
şıp şıp damlayacak nerdeyse...

otri bebeyi sipariş ettim yarın gelecek.kullanan arkadaşar var çok memnun kaldıklarnı sölemişlerdi.

ben medela mini elektrikli kullanıyorum çok memnunum.kısa sürede göğsü boşaltıyor.
sürekli kullanmayacaksan manuel al.medela 120 küsür çünkü.

fadimecim bizim de saatlerimiz belirsiz ve ben tek göğsü veriyorum.doymadığını anlarsam diğerini de veriyorum.

slm canım...
eee bebekler böle analarına bi rahat vermiyorlar..bizimkide ne zaman ben yemek yıycem baslıyo vık vıklamaya..
kuzeyin elleri değilde kafası cok terliyo,emerken ve uyurken...
onun dışında bir terleme olayımız yok

kızlar ben kuzeyin daha yeni yeni benim olduğunu hissediyırum sanki çünkü 2 ay ananemiz yanımızda kaldı,ben bitek emzirdşm hiç ilgilenmedim,ama simdi tamamen benimle....
birde artık buyüyorlarya agular falan acayip guzel bir dönemdeler....
yalnız ben dört gözle ek gıdaya gececeğim dönemi bekliyourm,neden ama acayip bi heves var içimde...
mamalar yapayım yesin.....
birde dillense anne dese varya .
kendi annem diyor ki şimdi cok heveslisin o gunlerde gelcek merak etme,bıkıcaksın sus azcık anne deme babana söle biraz da derdini diyceksin diyoooo..............
çok guzel dusunceler...

yaaa Ozgeeeeee ben cok korkuyorum ek gida doneminden ne yedircez ne iciricez yaff simdi ac memeyi oh ne ala ne kolaylik ozaman ama meyve rendele tavuk suyuna corba yap zaten benimgocam psikopat herseyin organigi olsun diye bahce yapicam diyen bi adam dusun artik organik meyvelri elimde eldivenle basimda bone rendeletir bana imdaaaaaaaaaaaattttttt

bu arada bizim kizada iki ay cadi kayananm baktigi icin simdi bende senle ayni duygulari yasiyorum benim bu benim ulan filan diye bi duygu patlamasi sevgi seli oluyor bazen ama zirlayinca cabuk geciyor ehheheee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…