evet cnım haklısın depolamış.. ama 10 saniyede tüketti tüm depodakileri kaydirigubbakcemile3dedığın gıbı depolamiş annesi..sana bakarken yavrum emmişte emmiş..korkma bak nasıl keyflenmiş sonra refiyecım:teytey:
hiiç belli olmuyo.. ama gündüz 2 saati geçtiği nadirdir...arkadaşlar siz kaç saatte bir emziriyorsunuz.bizimkini 2 saatte bir emziriyorum ama o 2 saati bile zor bekliyo.günde 2 kere mama veriyorum 150 ml.4-5 saat tutması lazım ama bizimki 3-3,5 saatte acıkıyo.siz mamayı nasıl kullanıyorsunuz.ben sabah 8-9 arası birde akşam uytmadan önce veriyorum.aslında 3 saatte bir emmesi gerekmeszmi?benim durumumda olan varmı.gündüz durdurak yok bana bazen tuvalete bile gidemiyom ya ne zaman düzelcek evi b.. götürüyo sinirim bozuluyo.
canımm üzme kendini nolur.. bak sütünden bebeğine geçer. o da etkilenir .. ama gündüz saatlerinden en çok 4 saat emmeden durabil,ir bi bebek.. o da mama takviyesiyle.. emiyosa 3 saat bence.. emmesinin huysuzlukmu yoksa altta yatan başka bi derdi mi var prensesin acaba.. ama inş. düzene giricek bi an önce..kendim umurumda bile değilm ya yeter ki yavrum iyi olsun ama onun böyle hep ağlamasına uyuyamasına emmemesine dayanamıyorum artıksenağlama
opuyorumnanaktan iyi tatiller... bizde gidicez cuma günü.. dönüşümüzallah kerim artık :))arkadaşlar merhaba biz 1 hafta yokuz anneanneye gidiyoruzzzzzz oleyyyyy
bu süreçde nete giremicem.hepinizi çoook öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakınnnn
iyi akşamlar kızlarrr
bugün daha iyiydi bebeğim
ve misafirim vardı ......
bide canım çok sıkkın kızlarya kayınpederim gelmiş fransadan ve kesinlikle yanına gitmeyi düşünmüyorum benim hakkımda söylediklerinden sonra
ama canımı dahada sıkan başka bişey var annemler bize geleceklerdi bebeği merak ediyorlar özlediler de memleketteydiler çünkü. ama kayınvaldem arkadaşıma eğer gelirlerse gidip kovacağım biz o eve gitmiyorsak onlarda gelemez falan demiş . ...
canımm maşallah oğluşumacanım maşallah utkuşa düzene giriyo ne güzel. yalnız dikkat et söyleme fazla bizimde 1 hafta öyle gitti oh düzene girdik dedim bir bozdu bizim paşa düzeni hala oturtamadık:))
yalnız bende nazara asla inanmazdım artık oğlum sayesinde ya varsa diyom. inanmasam da korkuyom dikkat ediyom artıkkaydirigubbakcemile3 oğlum iyi olsun da varsın ben bir hurafeye inanayım diyomkaydirigubbakcemile3
refişim utkuş korkutmuş seni. ama endişelenme. dediğin gibi fazla emdiği içindir. çok eskiden sütümün çok, oğlumun obez olduğu zamanlarda benimde oğlum sık sık dediğin gibi bir fışkırtırdı ağzından burnundan.. ve tabi boğazına kaçırırdı kaç kere hayatını kurtardım bilmemkaydirigubbakcemile3 ardından ben etraftaki pisliği temizlerken kendisi keyiften dört köşekaydirigubbakcemile3 hele bir gün resmen ağzında kusmuğun deniz dalgası gibi yükseldiğini sonrada burnundan fışkırdığını gördüm. yavrum nasılda korktu uzun zaman kendine gelemedi. utkuşum da denemiş acaba ne kadar içebilriim bir kerede diye merak etmeopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 olabilir.. ama tatlım inan öyle fışkırtacak bi sütüm yok.. çok şükür oğluma yetiyomuş tartıdan anlıyoruz ama öyle aman aman fazla değil yani.. ne kadar sıksamda damlamaz mesela.. yada bi arkadaşımın dediği gibi sabah kalktığımda geceliğim sırılsıklam asla olmaz :sinifsinif: ama utku ma yetsin de gerisi boş.. yani bu kustuğu miktar bir seferde benden çıkan süt değil bence. utkunun önceki depoladıklarıyla birleşimi kaydirigubbakcemile3 ama yine de kendime de oğluşuma da maşallahhhrefiye canım önce maşallah diyeyim utkunun fışkırtan sütüne de aman nazarımız değmesin tatlım.korkmuşsun haklı olarak ama bence doyduğundan fazlasını çekmişdir annesi.keyf yapıodu memede demekki genzine filan kaçmışsa ne var ne yok fışkırttı.yada süte hasret kalan poyraz kaan ve diğer bebekler adına da içeyim dedikaydirigubbakcemile3
günaydıınn.... herkese iyi günler.... dün bütün gün utku beyi pışpışladık.. hiiiç durmadı yaabi bakıyosun gülüyo bi dk. geçmeden dudakları büzüyo... çözemedim.. tabi ev temizliği de kaldı ama umrumda değil.. bir ara yaparım.. şimdi de kucağımda tek elle yazmaya çalışan annesinin eline bakıyo klavyede :) hıı bide gece 12ye geliyodu yine uyudu.. fıkır fıkır çıtır çıtır sesler geliyodu.. hırıltısı var dedim .. nasıl üzüldüm.. ağlamaktan helk oldum.. soonra uyuyakalmışım.. 1 saat sonra fln sıçrayarak uyandığımda sessizce uyuyodu.. hırıltı yoktu.. çözemedim. acaba boğazında balgam fln vardı da omu tıkamıştı uyuduğu an.. yada bi dr.a götürsemmi yinede... dün gittik 3. ay kontrolümüze ama bişiyi yok diye dinletmedim dr.a...
maşallah paşama..:asigim: 1 ayda 1.3 kg almış boyumuz da 63 cm. olmuş baş çevresi 42 cm. bana fazla gibi geldi ama hemşiremiz boy-kilo oranına bakılırsa normal dedi...
inşallah hep böyle devam eder.. sağlığının iyi oolması eeeen büyük duam...
hayriyecim sağol canımjalecim yaşadıklarına çok üzüldüm tatlım.arada kalmak çok zor ama annen haklı olarak üzülse de anlamıştır seni..senin huzurlu olman onlar için daha önemli.kayınvaliden biz gidemiorsak onlarda gelemeze diye söyleyeceğine "biz neden gidemioruz" diye düşünseydi ya.akıllı bi kadın olsa senin evine gelmeyi hakederdi die düşünüorum konuyu bilmeyerek.canını aıkma çok tatlım oğlunla ilgilen ailen seni herzaman anlar ve her zaman destekçi olurlar ahmetcik biraz daha ii olunca al oğlunu sen git onlara.hem sen rahat ol hemde torunlarına hasretlik gidersinler..[/B]
kıızlar poyraz uyuyo şuan.eşimde maç izlio.işten geldim daha ağzıma bi parça börek atabildim çamaşır ütü beni beklio fırsat bu fırsat işlerimi yapayım öle de yorgunum ki ev iş bebek çok zor oluyo bana dua edin
ahh fundam ah aynı şeyleri düşünüyorum ne yüzsüz insanlara düşmüşüm ben.
onları sizin evden kovan mı varmış neden gelmyormuş beyzade.ahmet doğalı kaç defa görmüş acaba torununu.hiç özlemiş mi?oğlunun eşinin arkasından onca laf edip birde yüzüne bakmasını sürekli yanına gelip gitmesini mi beklemiş.ay ne dellendim ya...bence jale sen bilirsin ama tatlım annenler gelmese bile fıratı arasaydı.yaaaa nedir senin çektiğin ya oralarda adam gibi zor anında yanında mı bulundular ne yaptılar.eşin nasıl görmüyo bunları ben çıldırıyorum burda .saate baktım şimdi geç olmuş konuşmak isterdm canım senle.offfffff canım ya çok sıkıldı canım şimdiii.rabbim ıslah et onları yalvarıyorum sana
canım eğer bir daha eşim gidelim derse o zaman anneme aramasını söyleyeceğimjalecım cok uzuldum tatlım yaaa ama bencede fundaın dedıgı gıbı annen esınle konusmalıydı bu arada aılenın yanına gıtmek emınım cok ıyı gelecektır ınsaallah en kısa zamanda su kotu fıkırlı ınsalrı allah ıslah eder cnm
canım bende düşünüyorumarkadaslar bugun youtube dan hoppalaya baktik cok komikti bebekler acayip mutlu gozukuyolardi acilen almam lazim. ama sanirim onumuzdeki ay daha uygun olacak. videodaki bebekler 5 aylikti ama sevincten cildiriyolardi. hoppala almayi dusunune varmi? .
canımyaa ne zor hasta olması bilirim inşallah utkunun geçici bir durumdur rabbim şifa versingünaydıınn.... herkese iyi günler.... dün bütün gün utku beyi pışpışladık.. hiiiç durmadı yaabi bakıyosun gülüyo bi dk. geçmeden dudakları büzüyo... çözemedim.. tabi ev temizliği de kaldı ama umrumda değil.. bir ara yaparım.. şimdi de kucağımda tek elle yazmaya çalışan annesinin eline bakıyo klavyede :) hıı bide gece 12ye geliyodu yine uyudu.. fıkır fıkır çıtır çıtır sesler geliyodu.. hırıltısı var dedim .. nasıl üzüldüm.. ağlamaktan helk oldum.. soonra uyuyakalmışım.. 1 saat sonra fln sıçrayarak uyandığımda sessizce uyuyodu.. hırıltı yoktu.. çözemedim. acaba boğazında balgam fln vardı da omu tıkamıştı uyuduğu an.. yada bi dr.a götürsemmi yinede... dün gittik 3. ay kontrolümüze ama bişiyi yok diye dinletmedim dr.a...
maşallah paşama..:asigim: 1 ayda 1.3 kg almış boyumuz da 63 cm. olmuş baş çevresi 42 cm. bana fazla gibi geldi ama hemşiremiz boy-kilo oranına bakılırsa normal dedi...
aynen öyle refiyecim sanki gelme diyen var..
klava: insan olsun da oda gelsin o eve.. hiçç üzme kendini jalecim.. oğluşun azdaha toparlasın kendini sizgidersiniz annenlere... Allah ıslah etsin diyebileceğim bi kaynana daha.. Allah gönlüne göre versin herkesin...annen de nasıl üzülmüştür canım yaa.. ama ana yüreği işte huzurun bozulmasın da ister.. zor... inş.Rabbim kaynananın içine merhamet verir..
:
bu arada bizim tomografiden bisey cikmadi cok sukur. pimpirikli doktor bosuna radyasyona soktu cocugu neyse . bi kontrolden gecti oyle dusnup teslli oluyoruz bizim gibi depresif bir aileyi tomografiye yolluyorlar dusunebiliyomusun :) komalardaydik yine de neyseki bisey cikmadi simdide radyasyon aldi diye moraller 0 oldu :) bu arada kafa cevresi linkini yolluyirum sana
» Erkek bebeklerde baş çevresi
slm kızlar...
bebeklerin kiloları ve bas cevresi falan konuşulmuş....bizimki bu ay sadece 200 gram aldığı için ben baya üzüldüm,doktor bir ay daha bekliycez mama vermiycez demişti zaten 4. aya gectiğimizde ek gıdalar varmış vericem....
bende baktım milupanın falan kaşık mamaları var kavonaz içinde püreler...
bu ayıda sorunsuz atlatırsak süper....
hersey üç aya girdiğinde gececek diyenler doğru diyormuş,normal bir bebek modundayız artık cok şükür
bu arada ben kilo aldım bu tahin helvasından ya....
süt olsun dye yiyorum işede yaradı baya ama ben göbeği büyüttüm
ya kızlar benim sağ göğsüm kocaman,sol küçücük kaldı....
acayip belli oluyor bir badi falan giydiğimde ,ne yapsam şaşırdım ....
veeeee sarkık oldular....eski beden ölçüme geri döndüm ,göğüsler ufaldı ama sarktıda üfffffff...........
çatlakalr deseniz hala vucudumda haritalar tasıyorum
slm tubacım ya bizde dün hiç gaz yoktu ama hiç ağlamadıki 7 saat memmedi uyumadı artı ağlamadı en memeyi veirem ağlamaya başlıyordu gaz olaylarını çokk yaşadım yani son günerdeki gazdandeğil huysuzlukmudur nedir anlayamadım uyumadıkçada huysuzlaşıyolar sanırım ha birde dün ayakat 2 dk emzirdim zorla onuda kusarak çıkardı üstüne arka arkaya kaka yaptı karnımı şişti 7 sattlik süren bir toklukmu vardı anlamadım bakalım yarın doktourmuza gidicez inallah düzelir canımya şu 1 ayıda atlatsak valla mama falan umurumda olmıycak dün emsinde yaterki bırakmasında ek mama bile veririm dedim hiç emmemesinden daha iyimerhabalar kızlar geçmişe baktım gizemime nazar değmiş söyleme annesi çok yaramaz bıktım de:)
canım bende yarın sorcam doktora. ben emzirdikten sonra veriyom mamayı ama yinede bazen 150 ile doymuyor. hani önceden emdikçe emerdi doymak bilmezdi sonra da kus allah kus ölürdük. şimdide mamaya aynısını yapcak diye çekiniyom.
ama ben mamayı 3 saatten önce vermiyom aralarda ne zaman isterse emişiyoz. ama sütüm demekki bayağı azalmış ki 150 ml ile doymuyo kuzum
saol canım benim ben 4-5 i buluyom bazende 2 kerede kalıyom ama oğlum acaba açmı diye de sürekli kaygılıyım.
canım yaa eğer 90 ml den fazla yemiyosa sütün bayağı var demektir maşallah valla biz memenin üstüne 150 ml içiyoz banamısın demiyo:)))
canım maşallah utkuşa düzene giriyo ne güzel. yalnız dikkat et söyleme fazla bizimde 1 hafta öyle gitti oh düzene girdik dedim bir bozdu bizim paşa düzeni hala oturtamadık:))
yalnız bende nazara asla inanmazdım artık oğlum sayesinde ya varsa diyom. inanmasam da korkuyom dikkat ediyom artıkkaydirigubbakcemile3 oğlum iyi olsun da varsın ben bir hurafeye inanayım diyomkaydirigubbakcemile3
canım sanırım çoğu bebişte var o uyku öncesi huysuzluk nedendir bilmem:)) madem uykun geldi uyu işte niye sinirleniyosankaydirigubbakcemile3
bizimde artık sabahları 7 den sonra mıkır mıkır uykuyla uyanıklık arasında geçiyo. sonra 9 gibi ne kadar gaz varsa çıkarıyo rahatlıyo kuzum. aynen dediğin gibi 11-12 ye kadar yat kalk sürünkaydirigubbakcemile3
refişim utkuş korkutmuş seni. ama endişelenme. dediğin gibi fazla emdiği içindir. çok eskiden sütümün çok, oğlumun obez olsuğu zamanlarda benimde oğlum sık sık dediğin gibi bir fışkırtırdı ağzından burnundan.. ve tabi boğazına kaçırırdı kaç kere hayatını kurtardım bilmemkaydirigubbakcemile3 ardından ben etraftaki pisliği temizlerken kendisi keyiften dört köşekaydirigubbakcemile3 hele bir gün resmen ağzında kusmuğun deniz dalgası gibi yükseldiğini sonrada burnundan fışkırdığını gördüm. yavrum nasılda korktu uzun zaman kendine gelemedi. utkuşum da denemiş acaba ne kadar içebilriim bir kerede diye merak etmeopuyorumnanaktan
ya ben de her memeden sonra 150 ml hazırlıyayım vereyim diyom ama memenin üstüne hepsini içince hiç mi sütüm yok bre kaan diye moralim bozuluyokaydirigubbakcemile3
canım 2 hafta önce bana doktor bana artık bir düzene girmesi lazım arayı yavaş yavaş aç 2,5 saate kadar demişti. ama o hafta sütüm azaldı ve oğlum aç kaldı. bizde 2 saati zor ediyoduk memede. şimdide mama için 3 saatten önce vermiyom ben aralarda emdiği için ama yarın doktorumuzla konuşcaz bakalım nasıl bir düzen önerecek yazarım size de:)ama mama öyle 5 saat de tutmaz canım sütten farkı yokki aralarda emiyosa başka ama:)
canım 2 hafta önce aynı sorunları bende yaşadım. doktor gazı oldukça emer, emdikçe göğsün boşalır, dolmasına fırsat kalmadan tekrar emer, emdikçe gazlanır kısır döngüye girmişsiniz dedi. gaz sancısı iyice artınca benim de oğlum 6 saat emmemişti de sağıp vemiştim öyle içmişti. ama sonraki hafta sütüm kesildi oğlum aç kaldı. o süredede ememyi 2 çekip ağlıyodu biz gazmı açmı anlıyamıyoduk. doktora gidipte kilo almadığını görünce emin olduk. umarım sizin durumunuz da bizim gibi olmaz..
inşallah canımya az kaldı 3 ayımızın dolmasına sabırla bekliyorum :Saruboceq:sakın bozma moralını zamanla gececek duzene gırecek.3 ayı bulsun bak nasıl farkedecek.sabır cnm
canım ya ne desem bilemedim umarım tez zamanda emmeye devam eder.gündüz 7 saat emmemesi çok ilginç.uyuduğunda ağzına versen memeyi çeker belki.çok değişiyo bu bebeklerin huylaeı ya bugün benimkide yarımsatten fazla memede kaldı halbuki 10 dk çeker ve doyardı.sanırım sütüm yine azalmaya başladı.ne zaman normal yemek yemesem veya zamanında yemesem sütüm azalıyo benimde.birde bişeysorcam şu aralar stres yaptığın bişey var mı?böyle bişey varsa bebeğin etkileniyo olabilir canım.sen sabret tatlım sen kazanacaksın inş
inşallah canımya bugün her emmeden sonra kesinlike uyutucam uyuyunca daha sakin oluyor gibi sen tek memeyimi veriyosun benim kız son zzamnalrda tek memden sonra 2.d euyuyor istemiyor sanki önceden 2 sinide emerdi bırakmzadı doyduğu için falan olabilirmi
iyi tatiller canım.
onları sizin evden kovan mı varmış neden gelmyormuş beyzade.ahmet doğalı kaç defa görmüş acaba torununu.hiç özlemiş mi?oğlunun eşinin arkasından onca laf edip birde yüzüne bakmasını sürekli yanına gelip gitmesini mi beklemiş.ay ne dellendim ya...bence jale sen bilirsin ama tatlım annenler gelmese bile fıratı arasaydı.yaaaa nedir senin çektiğin ya oralarda adam gibi zor anında yanında mı bulundular ne yaptılar.eşin nasıl görmüyo bunları ben çıldırıyorum burda .saate baktım şimdi geç olmuş konuşmak isterdm canım senle.offfffff canım ya çok sıkıldı canım şimdiii.rabbim ıslah et onları yalvarıyorum sana
canım ya kolay gelsin sanada.ev işi yaparsın şimdi çamaşırdı bulaşıktı az sonra bakmışsn çocuk uyanmış.ne zaman dinleniyosun ne zaman kendine vakit ayırabiliyosun.zor valla.........aslında bi süre daha çalışmasaydın en azından poyraz büyüseydi azcık daha
selam kızlar dün keçiörene 8aylık olmus arkadasımın bebegını görmeye gıttım ordan hacı bayram camıısıne gıttık alısverış yerlerı var kızıma nazarlık aldım bıseylere baktık zıllı durmadıkı çıktık geldık kaslarımın sonucunu dr gösterdım normalmış 1 yasına gelene kadar saç dökulmelerıde olavakmış olursa panıklemeyın
bakalım snr görüsürüz arkadasa tel.ettım gelcek by by
kızlar yarın mıraçkandılıymıs
günaydın refiş maşallah utku paşaya çok güzel kilo almış ne güzel bakalım bizde yarın gidicez doktora hem durumumuzu sorcaz emmemesini hemde kontrolleri yapılcak umarım bizde güzel kilo almışızdır inşlalh kusması gecer hemşirenin dediğigibi hazmedilmişse hazmedilmemiş süt karışınca zaten hem gaz oluşuyor hemde kusma olabiliyor fazla geldiyse hepsi çıkmıştır benimki 2dk emdiğini kustu hemde 7saat açlığa rağmengünaydıınn.... herkese iyi günler.... dün bütün gün utku beyi pışpışladık.. hiiiç durmadı yaabi bakıyosun gülüyo bi dk. geçmeden dudakları büzüyo... çözemedim.. tabi ev temizliği de kaldı ama umrumda değil.. bir ara yaparım.. şimdi de kucağımda tek elle yazmaya çalışan annesinin eline bakıyo klavyede :) hıı bide gece 12ye geliyodu yine uyudu.. fıkır fıkır çıtır çıtır sesler geliyodu.. hırıltısı var dedim .. nasıl üzüldüm.. ağlamaktan helk oldum.. soonra uyuyakalmışım.. 1 saat sonra fln sıçrayarak uyandığımda sessizce uyuyodu.. hırıltı yoktu.. çözemedim. acaba boğazında balgam fln vardı da omu tıkamıştı uyuduğu an.. yada bi dr.a götürsemmi yinede... dün gittik 3. ay kontrolümüze ama bişiyi yok diye dinletmedim dr.a...
canım o 7 satte tam dalıpta hiç uyumadıki uyusa belki alacak gerçi uyuduktan sonra gene almdı memeyi bilmiyorumya 2 dk ayakta zorla emzirdim onuda kustu arkak arkaya 2 kere kaka yaptı bilmiyorum karnımı şişti midesimi kabul etmedi bakalım yarın doktorumuza gidicez bu aradan göktuğu memede kaç dk tutuyosun ve iki memedemi önceden ben 2 sinide verirdim şimdi 2.de uyuyup kalıyor pek istemiyorcanım ya ne desem bilemedim umarım tez zamanda emmeye devam eder.gündüz 7 saat emmemesi çok ilginç.uyuduğunda ağzına versen memeyi çeker belki.çok değişiyo bu bebeklerin huylaeı ya bugün benimkide yarımsatten fazla memede kaldı halbuki 10 dk çeker ve doyardı.sanırım sütüm yine azalmaya başladı.ne zaman normal yemek yemesem veya zamanında yemesem sütüm azalıyo benimde.birde bişeysorcam şu aralar stres yaptığın bişey var mı?böyle bişey varsa bebeğin etkileniyo olabilir canım.sen sabret tatlım sen kazanacaksın inş
iyi tatiller canım.
canım ya kolay gelsin sanada.ev işi yaparsın şimdi çamaşırdı bulaşıktı az sonra bakmışsn çocuk uyanmış.ne zaman dinleniyosun ne zaman kendine vakit ayırabiliyosun.zor valla.........aslında bi süre daha çalışmasaydın en azından poyraz büyüseydi azcık daha
slm yurdagül nasılsın bizde bu hafta sonu inş o tarfalar kefkene falan gitmeyi palnlıyoruz çk sıkıldkya siz gittinizmi hiç bizim ilk olcak kefkenfundacım yazdığını görmemişim cnm çıkmıştım netten canım hala giresuna gelme fikrim sürüyor ama bakalım hayatım ay sonu belki yada artık bayram sonuna kalır maddi durumları biraz toparlamayı bekliyorum
bu arada refiyecim geçmiş olsun utkuşa kusmuş aynısı bize de oldu gece yatırdım idili uyukluyodum birden bi kusma geldi oluk oluk resmen yatak üst baş ev battı hepsi batsın önemli değil ama yavrumun dudakları morardı resmen tıkandı canım benim ya
canım ben idille hiç denize gitmedim daha kefkene çok öncelerden gitmiştim denizi çok dalgalı oluyor malum karadeniz birde haftasonları çok it kopuk oluyor diye biliyorum ama yinede siz bilirsiniz sakin bir yerlerini bulabilrsiniz belki şimdiden iyi eglenceler cnm bende denize gitmek istiyorum ama korkuyorum idil açısından zormu olur acaba diyeslm yurdagül nasılsın bizde bu hafta sonu inş o tarfalar kefkene falan gitmeyi palnlıyoruz çk sıkıldkya siz gittinizmi hiç bizim ilk olcak kefken
slm arkadaşlar benim gene bir sorum var CADIARZU
siz bebeişlerinize iki gögsünüzüdemi veriyorsunuz ve kaç dk tutuyorsunuz ???
benim doktorum tek gögüs 2.5 saat arayla demişti ama ben baştan beri tek gögüsle doymaz düşüncesiyle iki gögsümü 2.5 saat arayla verdim ama sson zamnalrda ikinci gögsümde bebeğim genelde uyuyp kalıyor yada pek emmek istemiyor eskiden tolam 20 dk duruudu şimdi en fazla 15 dk ssonra uyup kalıyor yada istemiyo pek zaten son bikaç gündürde pke emmek istemedi 7 saate kadar açlık grevi yaptı gündüz vakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?