2010 Nisan Anneleri

hapsırınca varsa bçıksr benım dıgerlerınde öyleydı b en sutumu sagıyorum kendı çıkıyo
emerkem terleme sebebı üşütme ceryana dıkkat et

özgeyle ıkınızı görcem ek gıdada bakalım

seftalı yedı kızım bugun bilmiyorumkismile

melteeeeeeemm seftali mi yedirdin delisin ya :) verilir mi ya seftali bogazina kacirirsin kizzz ..

cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.okul başlayınca mecbur hergün sağacağım en iyisi elektrkliden almak.bir arkadaşın chicco manuali bende hafta sonu onu kullanırım sonra medelayı alaım bari.

cok cok gecmis olsun canim insallah cabucak atlatir
:Saruboceq:

iyi akşamlar kızlarr
oğlumu uyuttum da geldim gündüz hiç uyumadı gece de ben uyumamıştım akşama doğru iyice takatim kesildi bi ara gözlerim karardı falan bende eşimi aradım geldi bi yarım saat oyaladı yavrumu bende dinlendim ilaç gibi geldi resmen
ve yemeğimi de yeni ocağa koydum bu saatten sonra yemek yiycez bide:)

canım benim sütüm pek yok 2 sini de birden veriyorum son 2 haftadırda hastalıktan sanırım iştahı azaldı emmekte istemiyor sağıp veriyorum çoğunlukla
hiç sorma refiyecim 3-4 sefere çamaşır asıyorum süpür oyala sil oyala derken öğleni buluyor temizlik
canım ben medela nın elektrikliyi kullanıyorum gayet memnunum
elektrikli almadan önce yine medela nın el pompasını kullanmıştım o yara yaptı göğüs uçlarımı
rica ederim canım
dikkatle dinlemişsin zaten
banada oğlumun ki burundan mış gibi geliyor istanbula gittiğimde kendi k.b.b doktoruma götüreceğim oğlumu eğer eşimi ikna edebilirsem haftasonu gitmeyi düşünüyorum
sağol canım üzülmemeye çalışıyorum
canım ben ilk önce serum fizyolojiği damlatıyorum sonra da otri bebe ile çekiyorum
bana da funda tavsiye etmişti çok memnunum
bu arada bebişlerin gazları ne durumda.biz 77 günlüğüz hala devam ediyor.3 ay dolunca geçer diyorlar sizinkiler geçti mi acaba?
bizimki geçti tatlım
funda cım bizimde emerken başı kolları elleri her yanı çok terliyor yavrumun
aynen canım bende ilk bir ay hiçbişey anlamamıştım
şimdilerde tam sevilmelik oldu ne kadar yorgun olsamda sinirli olsamda bir gülüşü yetiyor
cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.okul başlayınca mecbur hergün sağacağım en iyisi elektrkliden almak.bir arkadaşın chicco manuali bende hafta sonu onu kullanırım sonra medelayı alaım bari.

medela yı tavsiye ederim canım

jaleciğim canım benim nasılsın bitanem ahmetimizin daha iyi olduğuna sevindim canım seninle dah önce telde konuşmuştuk canım sakın yüz verme canım senin gibi bir insana nasıl böyle davranır kayınvaliden anlamadım valla ne gaddar insanlar var yaa canım en önemlisi senin için ailen valla gerisi yalan canım sen eşinle iyi ol gerisini boşver canım ahhh hep bu yakınlıktan ve iyi niyetten kaynaklanıyo bu sorunlar geçen gün dediğim gibi cadı olsan öyle bir değerini bilirdiki kayınvaliden canım inan hep senin iyiliğnden kaynaklanıyo canımcım sen ahmetimi öp benim için ne olur şu kayaın validenide takma ahh yakın olsaydıkta ben kayınvalideen bir çay içmeye kadar uğrardım:))) anladın sen onu canım valla taknma canım yaa kıyamam sana ben

ne güzel ne mutlu bebebğini doya doya sevbilenlere onunla agulaşıp gülebilenlere eglenceli vakit geçirebilenre biz henüz bunları tam olarak yaşayamadık umudum 3 ayın dolmasında son bir haftadır kızımda huysuzluk iyice arttı hele ki bugünü anlatamamsenağlamaeşim yok bugün tekim yine sabhatam akşama kadar mızmız gazlı ve sürekli ağlayan değişşiklik isteyen bir kızım var yalnız bebeğe bakmak çok zormuş psikolojim iyice bozuldu öğleye kadar iyiydi bebeğim öğleden sonra zaten hiç uyumuyor hep ya kucakta altı açık biraz oyalanıyor yada bebek aranasında oyalamaya çalışıyorum ama hep onunlayım şuanda fırının üzerinde kavrulmuş ama pişmek kısmet olamaış kabak yemeğim öylece duruyor ne güzel 4 gibi banyo yaptırmıştım tek başıma hemde sadece kafasını yıkayamdım sonrası uyur dedim ama ne gezer bizmki başladı ağlamaya ama ne ağlama yıktı her yeri komşum gedi napıcağımızı şaşırdık durduramadık ben sokağa çıktım belki sokakta dolaşıtırıken durur diye yarı ağlamalı yarı durmalı derken nahçede dayanamayıp bende başladım ağlamaya yukarı kattakii komşumun oğlu görmüş annesine haber vermiş yukarı çağırdılar battaniyede salayark biraz olsun sakinleşti sonra gene devam 10 dk uyumalı uyanmalı bu sate kadar getirbeildim bilmiyorumya çokkk yorgunum kendmi çok kötü hissediyorum ağlamak istiyorum hep

otribebeyi doğduğu günden beri kullanıyorum. 2 ay önce buraya yazmıştım ama gözden kaçmış. valla hiç sorun yaşamadık burun ve kulakla ilgili otribebe sayesinde.

biraz daha dayan. inan çoğumuzun benzer şikayeti var. saat 10 da yatırdım yatağına ve her 15 dakikada bir uyanıp basıyo yaygarayı. eşimde c. tesine kadar istanbulda. tekim evde. hem eninde sonunda düzelecek. az sabret ve sakın üzme kendini.

canim benim ya valla akil verecek durumum yok bende ayni durumdayim tek basina cocuk bakmak bence imkansiz yani ustunu basini degistirirsin banyo uaptirisin bakimini yaparsin o ayri ama psikolijik olarak imkansiz ben resmen kapiya bakiyorum esim gelse de biraz alsa bende bi dusa girsem en basiti diye 10 dk bile uzaklasmak iyi geliyor yada disariya cikama evde 24 saat cildiracak gibi oluyrum . bode bizimkiz okadar yaramaz degil ona ragmen bide Eylulumuz cok aglamakli ... nasil bi cozumu olurki bu sorunun hic bilemiyorum yakinda kimsemizde yok sanirim senin de yok insanin bi arkadasi ne bileyim en azindan ablasi annnessi yakin olsa degil mi bi telefon kadar

buarada arkadaşlar uzun zamandır sizinle paylaşmak isteyipte paylaşamdığım bir konu var iki yıl önce annemi kaybettim annemden sonra geriye bana kalan canımdan çok sevdiğim yarı annem dediğim canım ablam rahatsız arkadaşlar 4 yıldır beyin tümöründen dolayı hasta .4 yıldır uğraşıyoruz iyileşmsi için ik 2 yıl iyiydi ama sonradan gene tümörde büyüme oldu eylül ayında ışın tedavisi oldu ama henüz tam anlamıyla fydasını alamadık 3 ayda bir tahliller yapılıyor bu düşmesi gereken ama bir türlü düşürülemeyen bir hormon var ilk 3 ayda düşmedi ikinci 3 ayda düştü geçenki de ise tekrar yüksseldi inşlallh bu ayki tahlillerde düşer düşmüş olsu tahlillerimiz yapıldı bu hafta içinde sonuçları bekliyoruz sonuçlar hala çıkmadı çıkmayıncada iğnesinide yapamıyolar lütfen arkadaşlar ne olur ablam için iyileşmesi sonuçlarının iyi olması için dua edin burada bir sürü kişiyiz ve hepimi emziren masum miniklere bakan anneleriz birinizin ve ya birkaçınızın yada hepinizin ağzından çıkabilecek olan samimiyetle yaptığınız dualarınız kabul olabilir Rabim kimseye dermansız dert vermesin çok zor bir hastalık tümör iyi huylu bile olsa işte olmadımı olmuyor umudumu hiç birzaman kaybetmek istemiyorum rabbim kimsye sevdiklerine böyle çaresi zor ola hastalık vermesin kaç yıldır uğraşıyoruz güzel rabbim zaten annemi kaybettim neolur ablamıda benden alma ki ablm hayatında yaşayabileceği tüm acıları yaşamış bir insan ne olur arkadaşlar Allah rızası için ablam adına iyileşmesi için dua edermisiniz

canım benim yaaa kıyamam inan bazen bende o kadar bunalıyorumki annemi çağırıyorum duş almak için veya eşim evdeyse ona bırakıyorum yemeğide o uyurken yapıyorum canım fadimeciğim doktora gidince sor canım acaba açlıktanmı ağlıyo sütünmü az geliyo canım kşilo alımı nasıl canım benimki bazen sütüm az olunca öyle basıyo çığlığıda ondan canım birde uykusu gelince mızmızlanıyo

filizcim ben gene cevabı önceden vermiş oldum sanırım diyorum kız kalplerimiz temiz diye kaç oldu bu annenesi yok canım annemi iki yıl önce hemde eylül ayında kaybettim bebğimin adını eylül koyup koymamkta terddüt etmemin en büyük sebebidir canım ablamda hasta zaten kadını çağırıpta bir de biz yoramayız zaten kalabalığa gürültüye yorgunluğa gelemiyor canım hemen başı ağrırı yorulur o yerinde sağlıklı iyi olsun yeter diğer kardeşlerimde erkek zaten abilerim var kaynana desen öyle işte biliyorsun geldi geldiğine pişman etti hoş gerçi senin kaynana gibi oda yakınlaşmaya çalışıyor şimdi dün selam yollamış eşimle hayret ettim nasıl oldu amann ya filiz umurumda değil şu ablam bir iyileşsin bebeğim düzene grisin başka birşey istemiyorum psikolojik olarak zaten iyi değildim hep birilerini sevdiklerini kaybetme korkusu yaşayan biriydim bebkle daha kötü oldum ağladığı zaman ona kızdığım zmana nasıl vicdan azabı çekiyorum bir bilsen

canımsın yaa kıyamam ben seni çok iyi anlıyorum canım inşallah rabbim tez zamnda acil şifalar nasip eğler ablana ne demek dua edermisin canım yarın kandil bol bol edeceğim canım dediğin gibi dualarla ayaktayız benimde annaem 13 yıl önce beyin ameliyatı geçirdi başında onunda baloncuk patlamıştı ve neler yaşamıştım anlatamam küçük kardeşime annelik bile yaptım o kadar çaresizdikki herkkees bizim etrafımızda fır dönüyodu ama benim aklım hep annemdeysi şüğkürler olsun ameliyat olup herşeyi atlattık ben daha lisdeydim kardeşim küçüktü bilirim kaç akşamları babama sarılıp annem için dua ettiğimi uyumadığımı kardeşimi her gördüğümde ağladığımı çok çok zor ama dualarla inşallah iyi olur ablacığın rabbim sevenlerine bağışlasın canım benim acil şifalar versin inşallah:Saruboceq:

abla kardes olmak cok farkli bir duygu iki kiz kardes olmak ancak bunu yasayan bilir benimde ablama var inanirmisin turkiyeden en cok onu ozluyorum , ona bisey olsa hic dayanamam sen zaten annesiz kalmissin bir de onun hastaligi cok uzucu bir durum olsa gerek bunlari ancak yasayan bilir bu aciyi , ben inaniyorum ki tahlillerde olumlu sonuclanacak sorunlar hallolacak iyi dusun ki iyi olsun ... bebek bakmakta cok zormus degil mi bende hep diyorum hic boyle hayal etmemistim diye ama biz istedik onlari onlar bizim canlarimiz herseye de katlaniriz ...gun gelecek buyuyecek yuruyecek kosacak kosacak cok zorlandigimda hep bu anlari dusunuyorum bana anne diyecek zamanlar zorluklar azalacak ...

canım kilo alımı ayda 1 yada 1.200 kğ falan dı son ay bakalım yarın gidicez ya olmazsa kaşmları mamaa vercem omurumda değil artık mamaymış memeymiş düzelecekse sorun oysa hazırım ya ama akşamları falan sütüme bakıyorum yi emme sırasında falan akar halde oluyor huysuzluğundan yapıyor veyada gazından ikisi birden beni mahvediyor işte çok gazlı bir bebk halada çözemedik kaç akşamdır böyle yapıyor tek başıma olduğum zmana çok zor oluyor ne güzel buradaki gazsız sıkıntısız imreniyorum Rabbim kimsenin bebeişinin düzeni bozulmasın ama benimkide artık düzene girsin diyorum

fadimeciğim canım inşallah düzelecek canım benim sakın canını sıkma canım sütün varsa o zamn gazdandır canım oda geçer inşallah bu aydan sonra birde ek gıdalara başlayalım artık ondan sonrası daha kolay olacakm inan

ne güzel canımya annen iyileşmiş atlatmış inş benim ablamda atltır hastalığını kardeşine annelik etmişsinya ablamda işte öyle bana hem ablalık hem annelik eder çok farklı oluyor abla kardeş olmak hergün arar sorar bebeği beni aramadan uyuyamaz Allah razı olsun canım dua edersen çok sevinirim tabiki yarın kandil değin gibi bolbol dua edelim birbirimize bebişlrimize rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…