inşallah canım inşallah şu zamanlar biarnönce geçsede filizin dediği gibi annemmmm diye sarılacağı günlere gelsek.fadimeciğim canım inşallah düzelecek canım benim sakın canını sıkma canım sütün varsa o zamn gazdandır canım oda geçer inşallah bu aydan sonra birde ek gıdalara başlayalım artık ondan sonrası daha kolay olacakm inan
bana bakıpta sende moralini bozupta mavişede hissettirme canım yabak ya aglayacagim ha simdi pofffffffffffmoraller 0 oldu
aynen filizcim bendede öyledir kardeşlermin içinde ablam hep farklı yerdedir canımdır kıyamadığımdır hiçbirine kıyamam zaten ama o hem annem hem abalddır Rabbim hepimizi bebişlerimizi sevdiklerimizi korsun :Saruboceq:ahhh ahhhh filiz şöyle ağzının dolusu ANNEMMMMMMMM diyeceği günler bi gelse şu birkaç gündür sabahları konuştuğum zaman hemen gülümsüyor sanki tanıyor beni artık o gülümseme bile yetiyor ama öğleden sonra sanki onun acısını çıkartoypr bendenabla kardes olmak cok farkli bir duygu iki kiz kardes olmak ancak bunu yasayan bilir benimde ablama var inanirmisin turkiyeden en cok onu ozluyorum , ona bisey olsa hic dayanamamsen zaten annesiz kalmissin bir de onun hastaligi cok uzucu bir durum olsa gerek bunlari ancak yasayan bilir bu aciyi , ben inaniyorum ki tahlillerde olumlu sonuclanacak sorunlar hallolacak iyi dusun ki iyi olsun ... bebek bakmakta cok zormus degil mi bende hep diyorum hic boyle hayal etmemistim diye ama biz istedik onlari onlar bizim canlarimiz herseye de katlaniriz ...gun gelecek buyuyecek yuruyecek kosacak kosacak cok zorlandigimda hep bu anlari dusunuyorum bana anne diyecek zamanlar zorluklar azalacak ...
artik ben bu cocugun gunahini almayayim yahuu saat 5 e geliyor hala uyuyor carpilirim alimallah :):)
fadimecim valla yine iyiyiz okul yok bisey yok evde bebegimize bakiyoruz okul acilinca ne yapmayi dusunuyosun kime birakacsaksin sabahcimi oglencimi olmayi dusunuyosun bende onumuzdeki yariyil tatilimden sonra starti veriyorum mavi 10 aylik olacak . sabahci olmayi dusunuyorum (tabi bana kalirsa) bi gun kaynanaya bi gun anama bigun ablama oyle arada git gel olacak bakalim bi sornaki senede bakicam basimin caresine farkli bi sehre gidersek bakici tutarim arti pof ki ne poffffff.. kiymetini mi bilsek acep bu gunlerimizin
esimde kamera dosetecegimeve bakiciyada diyecegim evin heryeri akmera ha ona gore bende soylersen nerden bilelim gercek duygularini belki sahte sahte iyi bakacak bebege dedim oda delimisin ben cocuk dayak yedikten sonra ne yapayim kamerayi soylimki ayagini denk alsin diyor deli ya :):)
valla canım ben eylüle çalışmaya başlıyacağım bizimki 5.5 aylık falan olacak okulumun yanında bakıcı var arkadaşımın çocuğuna bakan bayanın eşide öğtretmenmiş bizim okula tayin olmuş arkadaşım çok memnunum tavsiye ederim kesinlikle dedi okulun yanında olması avantajım tenefüste bile gideblirim emzirmeye görmeye ya ben evime alamam canımya eşim evde olluyor mesaili çalışıyor ama kamera cinsinden bişeyler bende düşünüyorum tabiki ya kaleme bile koyuyorlarya bilekliğe koyamazlarmı valla araştırıcam böle giserde bellide olmaz rapor hakımı da kullanabilirim heyet rapotu alabileceğim yerimde var olmadı izin ücretsiz canım bazen annane bazen kaynana bzande abla bebeğin huyu değişmezmi kaç el den geçecek tek kişi olursa tamam eşin haklı aslında dayak yedikten sonra valla bende temziinden döverim öelsiniartik ben bu cocugun gunahini almayayim yahuu saat 5 e geliyor hala uyuyor carpilirim alimallah :):)
fadimecim valla yine iyiyiz okul yok bisey yok evde bebegimize bakiyoruz okul acilinca ne yapmayi dusunuyosun kime birakacsaksin sabahcimi oglencimi olmayi dusunuyosun bende onumuzdeki yariyil tatilimden sonra starti veriyorum mavi 10 aylik olacak . sabahci olmayi dusunuyorum (tabi bana kalirsa) bi gun kaynanaya bi gun anama bigun ablama oyle arada git gel olacak bakalim bi sornaki senede bakicam basimin caresine farkli bi sehre gidersek bakici tutarim arti pof ki ne poffffff.. kiymetini mi bilsek acep bu gunlerimizin
esimde kamera dosetecegimeve bakiciyada diyecegim evin heryeri akmera ha ona gore bende soylersen nerden bilelim gercek duygularini belki sahte sahte iyi bakacak bebege dedim oda delimisin ben cocuk dayak yedikten sonra ne yapayim kamerayi soylimki ayagini denk alsin diyor deli ya :):)
kendi çıkardığı gazdan korkanlardan bir tanede bendede var canım tırsıyolar gzöbebekleri büyüyor dimi bizimkinin gözleri bi acaib oluyo ozaman ama ben en çek kucağımdayken altına kaka yapmasını çok seviyorum o duygu süper benim için kucağımda zarrt zortt kaydirigubbakcemile3 biziimki çok kaka yapmıyorya bayılıyorum buarada orada saat kaç bacım mavi nasılya arkadaslar az once yasadigim komediyi anlatamam malesef o ani oliumsuzlestiremedim kameraya alamadim ama akeske yanimda diyorum esimde olsaydi artik gulme krizine girerdik karsilikli . kendi osurugundan korkan cocukta gormemistim hic :) gaz cikarip cikarip irkiliyor saga sola bakiyor kim yapti acaba der gibi zorrrtt bi irkiliyor sesten alemya komedi bu cocuk. bu arada emememe durumu bizde de var son zamanlarda meme agzinin icinde cilginca meme ariyor sagda solda enteresan degil miama sanirim kaka ve uyku oncesi oluyor bu sorun bizde ...
hyır canım hayır napıyım dünün ardından bugün kandil ya canım hatim yapalım diye bir düşünce geldi içiimden onun için yatmadım okadar uzun yazı 2defa gitti sonunda başardım mesajı yayınlamayı ablam, bebişlerimiz için sende okuyup dua edeceksin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: dimihayirdir fadime bu saatte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?