2010 Nisan Anneleri

yav gazı yok, karnı tok, altı temiz, hava serin, eee bu çocuk niye dalmıyoooo..... bi de bakıp bakıp sırıtmıyo mu al yee...

inşallah canım inşallah şu zamanlar biarnönce geçsede filizin dediği gibi annemmmm diye sarılacağı günlere gelsek.

bak ya aglayacagim ha simdi pofffffffffff moraller 0 oldu
bana bakıpta sende moralini bozupta mavişede hissettirme canım ya

aynen filizcim bendede öyledir kardeşlermin içinde ablam hep farklı yerdedir canımdır kıyamadığımdır hiçbirine kıyamam zaten ama o hem annem hem abalddır Rabbim hepimizi bebişlerimizi sevdiklerimizi korsun :Saruboceq:ahhh ahhhh filiz şöyle ağzının dolusu ANNEMMMMMMMM diyeceği günler bi gelse şu birkaç gündür sabahları konuştuğum zaman hemen gülümsüyor sanki tanıyor beni artık o gülümseme bile yetiyor ama öğleden sonra sanki onun acısını çıkartoypr benden

artik ben bu cocugun gunahini almayayim yahuu saat 5 e geliyor hala uyuyor carpilirim alimallah :):)

fadimecim valla yine iyiyiz okul yok bisey yok evde bebegimize bakiyoruz okul acilinca ne yapmayi dusunuyosun kime birakacsaksin sabahcimi oglencimi olmayi dusunuyosun bende onumuzdeki yariyil tatilimden sonra starti veriyorum mavi 10 aylik olacak . sabahci olmayi dusunuyorum (tabi bana kalirsa) bi gun kaynanaya bi gun anama bigun ablama oyle arada git gel olacak bakalim bi sornaki senede bakicam basimin caresine farkli bi sehre gidersek bakici tutarim arti pof ki ne poffffff.. kiymetini mi bilsek acep bu gunlerimizin
esimde kamera dosetecegimeve bakiciyada diyecegim evin heryeri akmera ha ona gore bende soylersen nerden bilelim gercek duygularini belki sahte sahte iyi bakacak bebege dedim oda delimisin ben cocuk dayak yedikten sonra ne yapayim kamerayi soylimki ayagini denk alsin diyor deli ya :):)

mantıklı ama... dayak yedikten sonra ne farkeder ki... bende mi uygulasam aynı taktiği...

valla canım ben eylüle çalışmaya başlıyacağım bizimki 5.5 aylık falan olacak okulumun yanında bakıcı var arkadaşımın çocuğuna bakan bayanın eşide öğtretmenmiş bizim okula tayin olmuş arkadaşım çok memnunum tavsiye ederim kesinlikle dedi okulun yanında olması avantajım tenefüste bile gideblirim emzirmeye görmeye ya ben evime alamam canımya eşim evde olluyor mesaili çalışıyor ama kamera cinsinden bişeyler bende düşünüyorum tabiki ya kaleme bile koyuyorlarya bilekliğe koyamazlarmı valla araştırıcam böle giserde bellide olmaz rapor hakımı da kullanabilirim heyet rapotu alabileceğim yerimde var olmadı izin ücretsiz canım bazen annane bazen kaynana bzande abla bebeğin huyu değişmezmi kaç el den geçecek tek kişi olursa tamam eşin haklı aslında dayak yedikten sonra valla bende temziinden döverim öelsini

canım ya bencede sen maviye haksızlık etme bizi düşün mutlu ollllllllllllsenağlama

ya arkadaslar az once yasadigim komediyi anlatamam malesef o ani oliumsuzlestiremedim kameraya alamadim ama akeske yanimda diyorum esimde olsaydi artik gulme krizine girerdik karsilikli . kendi osurugundan korkan cocukta gormemistim hic :) gaz cikarip cikarip irkiliyor saga sola bakiyor kim yapti acaba der gibi zorrrtt bi irkiliyor sesten alemya komedi bu cocuk. bu arada emememe durumu bizde de var son zamanlarda meme agzinin icinde cilginca meme ariyor sagda solda enteresan degil miama sanirim kaka ve uyku oncesi oluyor bu sorun bizde ...

kendi çıkardığı gazdan korkanlardan bir tanede bendede var canım tırsıyolar gzöbebekleri büyüyor dimi bizimkinin gözleri bi acaib oluyo ozaman ama ben en çek kucağımdayken altına kaka yapmasını çok seviyorum o duygu süper benim için kucağımda zarrt zortt kaydirigubbakcemile3 biziimki çok kaka yapmıyorya bayılıyorum buarada orada saat kaç bacım mavi nasıl

Günaydın arkadaşlar.Yorucu bir dünün ardından aklıma sabahın bu saatinde fikirler geldi sizlerle paylaşayım istedim.Düngeceki mesajlarımda ablamın rahatsız hasta olduğunu( beyin tümörü) yazmıştım.ve hiç durmayan huysuzluk yapan sürekli ağlayan gazlı bir bebeğe sahip olduğumu artık zaten hepiniz biliyorsunuz.aklıma gelen fikir ise şu ablamın hastalığı için iyileşmesi tahlil sonuçlarının iyi çıkması için ve de bebeğimin artık huysuzluğunun geçmesi şu sürekli ağlamalarının durması gazının bitmesi için yasini şerif hatimi yapmayı düşünüyorum özellikle bu gece de çünkü bugün miraç kandili.Rabbim bu gecede yapacağımız dualrımızı kabul eylesin bu gecede yapılacak olan dualrın geri çevrilemiyeceğini düşünüyorum onun için hatimi şerif düşünüyorum katılırsanız yardım ederseniz bana çok sevinirim.bizim oralarda yasin hatimine 41 yasin derler yani 41 yasin okuyarak yasin hatmi yapılmış olur.ben hem ablama hemde bebeğim daha doğrusu bebişlerimiz için burada olan tüm bebeişlerimize huysuzluk yapan ağlayan duramyan emmeyen hasta olan bebişlerimiz için tüm bebişlerin en kısa zamanda düzene girmelri için yapalım istiyorum.ağerki sizlerde katılırsanız çok seviniirm hepimizin isim isim yapıcağı duaların kabul olacağını düşünüyorum özellikle ablam için neolur dualarınızı esirgemeyin.41+41=82
ben şimdi 22 sini alıyorum hem kendim okuyacağım hem arkadaşlarıma dağıtacağım
geriye 60 tane yasini şerif kalıyor.
arapca bilenler arapcasından bilmeyen arkadaşlar türkçesinden de okuyabilirler önemli olan samimiyetle okunması değil mi?
ablamın ismi : Zeliha
bebeğimin ismi Emine eylül
ben buradaki bir çok arkadaşın bebeğinin ismini biliyorum ama bilmediklerimde çıkabilir.
Emine Eylül
Timuçin
Utku
Derin Mavi
Kuzey
Nehir İdil
Gizem
Göktuğ
Ada
Defne
Poyraz~
Kaan Eğemen
Ahmet Yusuf
Latif
aklıma gelen isimler bunlar şuanda unuttuklarımda olabilir herkes yazarsa isimleri daha iyi olur
şimdiden Yapacağınız dualarınız ve okuayacağınız yasini şerifler için Allah razı olsun arkadaşlar.Lütfen özellikle ablam için dualarınızı esirgemeyin bu mübarek gecede

unutmuşum bak
Bennu
Çağan ege
ben 22 yasini şerifin 11 i ablam için 11 i bebeğim ve bebişleimiz için okuyacağım.

hayirdir fadime bu saatte...
hyır canım hayır napıyım dünün ardından bugün kandil ya canım hatim yapalım diye bir düşünce geldi içiimden onun için yatmadım okadar uzun yazı 2defa gitti sonunda başardım mesajı yayınlamayı ablam, bebişlerimiz için sende okuyup dua edeceksin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: dimi

reyhanın ve hacer oğuzun bebeişleride vardı ama onların isimlerini hatırlayamıyorum ben ya

ama ben bilmiyorum ki Yasin'i en son supaneke de kalmisim ama secret yapabiliriz yani iyi seyler dusunup hissederek iyi sonuclar dogmasini saglayabiliriz ....

günaydın kızlarr.. kahvaltı bulaşıklarımı halledip ütü yaptım.. ancak gelebildim :) sabah serinde yapılıcak yoksa sıcak bastırınca hiç çekilmiyo ütü neyse işler bitti.. oğluş uyanmadan bi girip yazayım dedim...

fadimecim... canım dün yazdıklarını görmedim ben.. ablan için çok üzüldüm.. Rabbim şifasını verir inşallahh.. tez zmanda kurtulur hastalığından... ben yasin okuyabilirim.. ama üzgünüm ki 2 tane alabilicem.. utku hiç durmuyo bu aralar.. onu da gece okuyabilirim diye düşünüyorum... yada kociş gelince o oğlanı oyalarken.. keşke daha çok okuyabilseydim ama bence önemli olan duanın samimiyetle edilmesi... bende 1 ini ablan için 1 ini senin ve hepimizin bebişleri için okuycam.. Allah kabul etsn şimdiden dualarımızı... yada tatlım gün içinde de okuyabilirmiyiz.. sadece akşam mı? eğer gün içindeyse daha çok okuyabilirim diye düşündüm... en azından utkuyu ayağımda sallarken fln okurum.. bana cvp yazarsan sevinirim ona göre sayıyı yazarım sana...

mehtap...... ömer eymen
deniz......... mehmet salih
ikizlerimiz.... elif & yusuf
butterfly........ kayra
seda............ ahmet melih
bir de bursalı hemşehrimin nisan'ı var..... benden de bu kadar .. hatırlayamadıklarım kusuruma bakmasın.. sabah sabah bu kadar çıktı :)))

gunaydın kızlar....
fadimecim ablan için cok üzüldüm rabbim şifa versin tez zamanda,hemde bugun kandil inşlh allah şafi isminin yüzü suyu hörmetine ona şifalar ihsan etsin....
bende okumaya katılmak isterdim ama anca akşam okuyabilirm...
ama bunun sayısını nası iletirim sana bilmiyorum cunku evde net yok...
ama ben gene ablan için şifa dualarından okuyacağım bugun inşlh ,birde şu var müminin mümin kişiye yaptığı dua arş-ı alada en çabuk kabul gören duaymış....

fadimeciğim canım ben okumayı bilmiyorum ama türkçe meallide değil bizimkisi eşim okuyo canım o okurken derim ona canım ablan içinde dua eder ama ben namazımda bol bol dua edeceğim canım rabbim dualarımızı kabul etsin canım kalbim seninle ve ablanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…