cam rende aldım ya rendelıyoruz sende yanı ha bu arada sen ne ögretmenısın orda ne olarak görev yapıyosunmelteeeeeeemm seftali mi yedirdin delisin ya :) verilir mi ya seftali bogazina kacirirsin kizzz ..
rabbım yardımcın olsun bızımkılerde sutten çıkma ak kasık degıllerkı dunde benımkı 6 dabasladı 9 a kadar uyutamadım emmıyor benden baskasının kucagında durmuyor benımde basında beklemem gereken yemegım var ocakta zaten çıg dedı esım bende bennunun yuzunden dedım anason içirdım bıraz uyuttum 9 da sende dene arada işe yarar belkıne güzel ne mutlu bebebğini doya doya sevbilenlere onunla agulaşıp gülebilenlere eglenceli vakit geçirebilenre biz henüz bunları tam olarak yaşayamadık umudum 3 ayın dolmasında son bir haftadır kızımda huysuzluk iyice arttı hele ki bugünü anlatamamsenağlamaeşim yok bugün tekim yine sabhatam akşama kadar mızmız gazlı ve sürekli ağlayan değişşiklik isteyen bir kızım var yalnız bebeğe bakmak çok zormuş psikolojim iyice bozuldu öğleye kadar iyiydi bebeğim öğleden sonra zaten hiç uyumuyor hep ya kucakta altı açık biraz oyalanıyor yada bebek aranasında oyalamaya çalışıyorum ama hep onunlayım şuanda fırının üzerinde kavrulmuş ama pişmek kısmet olamaış kabak yemeğim öylece duruyor ne güzel 4 gibi banyo yaptırmıştım tek başıma hemde sadece kafasını yıkayamdım sonrası uyur dedim ama ne gezer bizmki başladı ağlamaya ama ne ağlama yıktı her yeri komşum gedi napıcağımızı şaşırdık durduramadık ben sokağa çıktım belki sokakta dolaşıtırıken durur diye yarı ağlamalı yarı durmalı derken nahçede dayanamayıp bende başladım ağlamaya yukarı kattakii komşumun oğlu görmüş annesine haber vermiş yukarı çağırdılar battaniyede salayark biraz olsun sakinleşti sonra gene devam 10 dk uyumalı uyanmalı bu sate kadar getirbeildim bilmiyorumya çokkk yorgunum kendmi çok kötü hissediyorum ağlamak istiyorum hep
her zaman için ederım rabbım korktugunuza ugratmasınbuarada arkadaşlar uzun zamandır sizinle paylaşmak isteyipte paylaşamdığım bir konu var iki yıl önce annemi kaybettim annemden sonra geriye bana kalan canımdan çok sevdiğim yarı annem dediğim canım ablam rahatsız arkadaşlar 4 yıldır beyin tümöründen dolayı hasta .4 yıldır uğraşıyoruz iyileşmsi için ik 2 yıl iyiydi ama sonradan gene tümörde büyüme oldu eylül ayında ışın tedavisi oldu ama henüz tam anlamıyla fydasını alamadık 3 ayda bir tahliller yapılıyor bu düşmesi gereken ama bir türlü düşürülemeyen bir hormon var ilk 3 ayda düşmedi ikinci 3 ayda düştü geçenki de ise tekrar yüksseldi inşlallh bu ayki tahlillerde düşer düşmüş olsu tahlillerimiz yapıldı bu hafta içinde sonuçları bekliyoruz sonuçlar hala çıkmadı çıkmayıncada iğnesinide yapamıyolar lütfen arkadaşlar ne olur ablam için iyileşmesi sonuçlarının iyi olması için dua edin burada bir sürü kişiyiz ve hepimi emziren masum miniklere bakan anneleriz birinizin ve ya birkaçınızın yada hepinizin ağzından çıkabilecek olan samimiyetle yaptığınız dualarınız kabul olabilir Rabim kimseye dermansız dert vermesin çok zor bir hastalık tümör iyi huylu bile olsa işte olmadımı olmuyor umudumu hiç birzaman kaybetmek istemiyorum rabbim kimsye sevdiklerine böyle çaresi zor ola hastalık vermesin kaç yıldır uğraşıyoruz güzel rabbim zaten annemi kaybettim neolur ablamıda benden alma ki ablm hayatında yaşayabileceği tüm acıları yaşamış bir insan ne olur arkadaşlar Allah rızası için ablam adına iyileşmesi için dua edermisiniz
uygula bence sen ankaradaydın demı ben de çok bebek hasta baktım ıstersen yardımcı olurum arkadaslarım çok sıncandayız bız ya ama ben cebecı cıvarında bakmıstım yada araban varsa getır ögleye kadar ben bakayım dermısımmantıklı ama... dayak yedikten sonra ne farkeder ki... bende mi uygulasam aynı taktiği...
çalısan annelere üzüluyorum sen böyle deyınce çok anlarını kaçırıyorlarya arkadaslar az once yasadigim komediyi anlatamam malesef o ani oliumsuzlestiremedim kameraya alamadim ama akeske yanimda diyorum esimde olsaydi artik gulme krizine girerdik karsilikli . kendi osurugundan korkan cocukta gormemistim hic :) gaz cikarip cikarip irkiliyor saga sola bakiyor kim yapti acaba der gibi zorrrtt bi irkiliyor sesten alemya komedi bu cocuk. bu arada emememe durumu bizde de var son zamanlarda meme agzinin icinde cilginca meme ariyor sagda solda enteresan degil miama sanirim kaka ve uyku oncesi oluyor bu sorun bizde ...
mehtap...... ömer eymen
deniz......... mehmet salih
ikizlerimiz.... elif & yusuf
butterfly........ kayra
seda............ ahmet melih
bir de bursalı hemşehrimin nisan'ı var..... benden de bu kadar .. hatırlayamadıklarım kusuruma bakmasın.. sabah sabah bu kadar çıktı :)))
özge needisen bacım sen bu sene bulancak turu yapmayacakmısın canım gelmeyecekmisin buralara
ahhh guzelim ya benim artık bi köyum yok....
nerelere geletyim...
annemler mirası bölüşmeye karar verdiler,hersey satılığa çıkartıldı....
baya da buyuk tartışmlaar sonucu köyde satılacak....
oyuzden bu sene hersye yalan oldu...
ühüü ühüüüü
canım olur tabi gün içinde niye olmasın 2 tane olkuman bie yeter Allah razı olsun refişcim bu arda ben okuduğunuz sayıyı bilmek istiyorum ya özgeye nasıl ulaşabilirim teli vardır sizde dim,i alsam rahtsız olurmu ki sizden yada siz verirmisniz oda varCADIARZUgünaydın kızlarr.. kahvaltı bulaşıklarımı halledip ütü yaptım.. ancak gelebildim :) sabah serinde yapılıcak yoksa sıcak bastırınca hiç çekilmiyo ütüneyse işler bitti.. oğluş uyanmadan bi girip yazayım dedim...
fadimecim... canım dün yazdıklarını görmedim ben.. ablan için çok üzüldüm.. Rabbim şifasını verir inşallahh.. tez zmanda kurtulur hastalığından... ben yasin okuyabilirim.. ama üzgünüm ki 2 tane alabilicem.. utku hiç durmuyo bu aralar.. onu da gece okuyabilirim diye düşünüyorum... yada kociş gelince o oğlanı oyalarken.. keşke daha çok okuyabilseydimama bence önemli olan duanın samimiyetle edilmesi... bende 1 ini ablan için 1 ini senin ve hepimizin bebişleri için okuycam.. Allah kabul etsn şimdiden dualarımızı... yada tatlım gün içinde de okuyabilirmiyiz.. sadece akşam mı? eğer gün içindeyse daha çok okuyabilirim diye düşündüm... en azından utkuyu ayağımda sallarken fln okurum.. bana cvp yazarsan sevinirim ona göre sayıyı yazarım sana...
amin hayrıyecim çok sağol okursan okuyabilirsen daha doğrusu çok sevinirim allah razı olsun şimdiden okusanda okuyamasanda dua etmen önemli canımgünaydın güzel anneler..miraç kandiliniz mübarek olsun..
fadimecim canım ablana allah tez zamanda şifasını versin canım.bebeğin ise inşallah düzene girer kendi bebeğim ve tüm bebekler için duam.ablan için akşam poyrazdan fırsat bulabilirsem bende yasin okurum tatlım seve seve.
canım eşin duasına katarsa sevinirim Allah razı olsun canım ablam için özellikle duanı eksik etme arkadaşımfadimeciğim canım ben okumayı bilmiyorum ama türkçe meallide değil bizimkisi eşim okuyo canım o okurken derim ona canım ablan içinde dua eder ama ben namazımda bol bol dua edeceğim canım rabbim dualarımızı kabul etsin canım kalbim seninle ve ablanla.
olsun canımcım kalpten yürekten edebileceğin duan yeterama ben bilmiyorum ki Yasin'i en son supaneke de kalmisimama secret yapabiliriz yani iyi seyler dusunup hissederek iyi sonuclar dogmasini saglayabiliriz ....
şu anasonu deneyeyim bakalım canım nekadar içiriyorsun ben daha önce içirdim kaç defa pek fayda etmedide bizimkine benimki fırlama canım ya görenler şaşırıyor hepcam rende aldım ya rendelıyoruz sende yanı ha bu arada sen ne ögretmenısın orda ne olarak görev yapıyosun
rabbım yardımcın olsun bızımkılerde sutten çıkma ak kasık degıllerkı dunde benımkı 6 dabasladı 9 a kadar uyutamadım emmıyor benden baskasının kucagında durmuyor benımde basında beklemem gereken yemegım var ocakta zaten çıg dedı esım bende bennunun yuzunden dedım anason içirdım bıraz uyuttum 9 da sende dene arada işe yarar belkı
her zaman için ederım rabbım korktugunuza ugratmasın
uygula bence sen ankaradaydın demı ben de çok bebek hasta baktım ıstersen yardımcı olurum arkadaslarım çok sıncandayız bız ya ama ben cebecı cıvarında bakmıstım yada araban varsa getır ögleye kadar ben bakayım dermısım
çalısan annelere üzüluyorum sen böyle deyınce çok anlarını kaçırıyorlar
butun kk nısan bebeklerı desek olmamı
kızlr gunaydın
mıraç kandılınız mübarek olsun rabbım herkesın dualarını kabul etsın
özgeeeeeeee günaydın canım akşam okusan tabi olur ama ben senin sayını nasıl öğrenebilirim telini verirmisinkineahhh guzelim ya benim artık bi köyum yok....
nerelere geletyim...
annemler mirası bölüşmeye karar verdiler,hersey satılığa çıkartıldı....
baya da buyuk tartışmlaar sonucu köyde satılacak....
oyuzden bu sene hersye yalan oldu...
ühüü ühüüüü
canım olur tabi gün içinde niye olmasın 2 tane okuman bile yeter Allah razı olsun refişcim bu arada ben okuduğunuz sayıyı bilmek istiyorum ya özgeye nasıl ulaşabilirim teli vardır sizde dimi alsam rahatsız olurmu ki sizden yada siz verirmisiniz oda var CADIARZU
günaydın refiş maşallah utku paşaya çok güzel kilo almış ne güzel bakalım bizde yarın gidicez doktora hem durumumuzu sorcaz emmemesini hemde kontrolleri yapılcak umarım bizde güzel kilo almışızdır inşlalh kusması gecer hemşirenin dediğigibi hazmedilmişse hazmedilmemiş süt karışınca zaten hem gaz oluşuyor hemde kusma olabiliyor fazla geldiyse hepsi çıkmıştır benimki 2dk emdiğini kustu hemde 7saat açlığa rağmen
canım o 7 satte tam dalıpta hiç uyumadıki uyusa belki alacak gerçi uyuduktan sonra gene almdı memeyi bilmiyorumya 2 dk ayakta zorla emzirdim onuda kustu arkak arkaya 2 kere kaka yaptı bilmiyorum karnımı şişti midesimi kabul etmedi bakalım yarın doktorumuza gidicez bu aradan göktuğu memede kaç dk tutuyosun ve iki memedemi önceden ben 2 sinide verirdim şimdi 2.de uyuyup kalıyor pek istemiyor
buarada arkadaşlar uzun zamandır sizinle paylaşmak isteyipte paylaşamdığım bir konu var iki yıl önce annemi kaybettim annemden sonra geriye bana kalan canımdan çok sevdiğim yarı annem dediğim canım ablam rahatsız arkadaşlar 4 yıldır beyin tümöründen dolayı hasta .4 yıldır uğraşıyoruz iyileşmsi için ik 2 yıl iyiydi ama sonradan gene tümörde büyüme oldu eylül ayında ışın tedavisi oldu ama henüz tam anlamıyla fydasını alamadık 3 ayda bir tahliller yapılıyor bu düşmesi gereken ama bir türlü düşürülemeyen bir hormon var ilk 3 ayda düşmedi ikinci 3 ayda düştü geçenki de ise tekrar yüksseldi inşlallh bu ayki tahlillerde düşer düşmüş olsu tahlillerimiz yapıldı bu hafta içinde sonuçları bekliyoruz sonuçlar hala çıkmadı çıkmayıncada iğnesinide yapamıyolar lütfen arkadaşlar ne olur ablam için iyileşmesi sonuçlarının iyi olması için dua edin burada bir sürü kişiyiz ve hepimi emziren masum miniklere bakan anneleriz birinizin ve ya birkaçınızın yada hepinizin ağzından çıkabilecek olan samimiyetle yaptığınız dualarınız kabul olabilir Rabim kimseye dermansız dert vermesin çok zor bir hastalık tümör iyi huylu bile olsa işte olmadımı olmuyor umudumu hiç birzaman kaybetmek istemiyorum rabbim kimsye sevdiklerine böyle çaresi zor ola hastalık vermesin kaç yıldır uğraşıyoruz güzel rabbim zaten annemi kaybettim neolur ablamıda benden alma ki ablm hayatında yaşayabileceği tüm acıları yaşamış bir insan ne olur arkadaşlar Allah rızası için ablam adına iyileşmesi için dua edermisiniz
inşallah canım inşallah şu zamanlar biarnönce geçsede filizin dediği gibi annemmmm diye sarılacağı günlere gelsek.
bana bakıpta sende moralini bozupta mavişede hissettirme canım ya
aynen filizcim bendede öyledir kardeşlermin içinde ablam hep farklı yerdedir canımdır kıyamadığımdır hiçbirine kıyamam zaten ama o hem annem hem abalddır Rabbim hepimizi bebişlerimizi sevdiklerimizi korsun :Saruboceq:ahhh ahhhh filiz şöyle ağzının dolusu ANNEMMMMMMMM diyeceği günler bi gelse şu birkaç gündür sabahları konuştuğum zaman hemen gülümsüyor sanki tanıyor beni artık o gülümseme bile yetiyor ama öğleden sonra sanki onun acısını çıkartoypr benden
Günaydın arkadaşlar.Yorucu bir dünün ardından aklıma sabahın bu saatinde fikirler geldi sizlerle paylaşayım istedim.Düngeceki mesajlarımda ablamın rahatsız hasta olduğunu( beyin tümörü) yazmıştım.ve hiç durmayan huysuzluk yapan sürekli ağlayan gazlı bir bebeğe sahip olduğumu artık zaten hepiniz biliyorsunuz.aklıma gelen fikir ise şu ablamın hastalığı için iyileşmesi tahlil sonuçlarının iyi çıkması için ve de bebeğimin artık huysuzluğunun geçmesi şu sürekli ağlamalarının durması gazının bitmesi için yasini şerif hatimi yapmayı düşünüyorum özellikle bu gece de çünkü bugün miraç kandili.Rabbim bu gecede yapacağımız dualrımızı kabul eylesin bu gecede yapılacak olan dualrın geri çevrilemiyeceğini düşünüyorum onun için hatimi şerif düşünüyorum katılırsanız yardım ederseniz bana çok sevinirim.bizim oralarda yasin hatimine 41 yasin derler yani 41 yasin okuyarak yasin hatmi yapılmış olur.ben hem ablama hemde bebeğim daha doğrusu bebişlerimiz için burada olan tüm bebeişlerimize huysuzluk yapan ağlayan duramyan emmeyen hasta olan bebişlerimiz için tüm bebişlerin en kısa zamanda düzene girmelri için yapalım istiyorum.ağerki sizlerde katılırsanız çok seviniirm hepimizin isim isim yapıcağı duaların kabul olacağını düşünüyorum özellikle ablam için neolur dualarınızı esirgemeyin.41+41=82
ben şimdi 22 sini alıyorum hem kendim okuyacağım hem arkadaşlarıma dağıtacağım
geriye 60 tane yasini şerif kalıyor.
arapca bilenler arapcasından bilmeyen arkadaşlar türkçesinden de okuyabilirler önemli olan samimiyetle okunması değil mi?
ablamın ismi : Zeliha
bebeğimin ismi Emine eylül
ben buradaki bir çok arkadaşın bebeğinin ismini biliyorum ama bilmediklerimde çıkabilir.
Emine Eylül
Timuçin
Utku
Derin Mavi
Kuzey
Nehir İdil
Gizem
Göktuğ
Ada
Defne
Poyraz~
Kaan Eğemen
Ahmet Yusuf
Latif
aklıma gelen isimler bunlar şuanda unuttuklarımda olabilir herkes yazarsa isimleri daha iyi olur
şimdiden Yapacağınız dualarınız ve okuayacağınız yasini şerifler için Allah razı olsun arkadaşlar.Lütfen özellikle ablam için dualarınızı esirgemeyin bu mübarek gecede
dünürcüğüm nasılsın online görünüyosun canım yaa canım inan çok bunaldım yaaa biz hala sıfır ev arıyoruz kayınvalidem tutturdu sıfır eve taşının neden milletin kaldığı evde kalcaksınız diye ayyy yine lohusa patlamamı yapmam yakın valla alıcam yine elime sopamı hee az kaldı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?