2010 Nisan Anneleri

bu arada kızlar hepinizin kandili mübarek olsun rabbim etmiş olcağınız dualarınızı kabul eğlesin evlatlarımıza hayırlı ömürler nasip eğlesin inşallah

özge needisen bacım sen bu sene bulancak turu yapmayacakmısın canım gelmeyecekmisin buralara

melteeeeeeemm seftali mi yedirdin delisin ya :) verilir mi ya seftali bogazina kacirirsin kizzz ..
cam rende aldım ya rendelıyoruz sende yanı ha bu arada sen ne ögretmenısın orda ne olarak görev yapıyosun
rabbım yardımcın olsun bızımkılerde sutten çıkma ak kasık degıllerkı dunde benımkı 6 dabasladı 9 a kadar uyutamadım emmıyor benden baskasının kucagında durmuyor benımde basında beklemem gereken yemegım var ocakta zaten çıg dedı esım bende bennunun yuzunden dedım anason içirdım bıraz uyuttum 9 da sende dene arada işe yarar belkı
her zaman için ederım rabbım korktugunuza ugratmasın
mantıklı ama... dayak yedikten sonra ne farkeder ki... bende mi uygulasam aynı taktiği...
uygula bence sen ankaradaydın demı ben de çok bebek hasta baktım ıstersen yardımcı olurum arkadaslarım çok sıncandayız bız ya ama ben cebecı cıvarında bakmıstım yada araban varsa getır ögleye kadar ben bakayım dermısım
çalısan annelere üzüluyorum sen böyle deyınce çok anlarını kaçırıyorlar

butun kk nısan bebeklerı desek olmamı
kızlr gunaydın
mıraç kandılınız mübarek olsun rabbım herkesın dualarını kabul etsın

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler..miraç kandiliniz mübarek olsun..

fadimecim canım ablana allah tez zamanda şifasını versin canım.bebeğin ise inşallah düzene girer kendi bebeğim ve tüm bebekler için duam.ablan için akşam poyrazdan fırsat bulabilirsem bende yasin okurum tatlım seve seve.

dünürcüğüm nasılsın online görünüyosun canım yaa canım inan çok bunaldım yaaa biz hala sıfır ev arıyoruz kayınvalidem tutturdu sıfır eve taşının neden milletin kaldığı evde kalcaksınız diye ayyy yine lohusa patlamamı yapmam yakın valla alıcam yine elime sopamı hee az kaldı :))

özge needisen bacım sen bu sene bulancak turu yapmayacakmısın canım gelmeyecekmisin buralara

ahhh guzelim ya benim artık bi köyum yok....
nerelere geletyim...
annemler mirası bölüşmeye karar verdiler,hersey satılığa çıkartıldı....
baya da buyuk tartışmlaar sonucu köyde satılacak....
oyuzden bu sene hersye yalan oldu...
ühüü ühüüüü

anam biz ne güne duruyoruz canım olurmu herzaman bekleriz heee gitti senin tavuk mantarları fundayla geçen gün aldık valla domatesli soğanlı kavurdum ben kaçırdın valla hoşuranı,sakırcayı o zamancokacimcoook

olmaz mı hiç meltemcim yaa.. olaaar tabisi :))

günaydın tekrardan..
bu arada 2010 nisan anne-bebişleri ve tüm müslüman aleminin miraç kandili mübarek olsun.. :Saruboceq:
Rabbim bu mübarek gecede edilen duları kaul etsin.. :Saruboceq:
O'na açılan ellerimizi boş çevirmesin :Saruboceq:

kızlar görüşrüz benim kız uyuyo bende kahvaltı hazırlayayım kocişi kaldırayım hepinizi kocamn öptüm görüşrüz tekrar kandiliniz mübarek olsun

canım olur tabi gün içinde niye olmasın 2 tane olkuman bie yeter Allah razı olsun refişcim bu arda ben okuduğunuz sayıyı bilmek istiyorum ya özgeye nasıl ulaşabilirim teli vardır sizde dim,i alsam rahtsız olurmu ki sizden yada siz verirmisniz oda varCADIARZU

amin hayrıyecim çok sağol okursan okuyabilirsen daha doğrusu çok sevinirim allah razı olsun şimdiden okusanda okuyamasanda dua etmen önemli canım

canım eşin duasına katarsa sevinirim Allah razı olsun canım ablam için özellikle duanı eksik etme arkadaşım

geçmişi okumaya fırsat ulamayacaklar için tekrar yazzıyorum mesajımı daha doğrudu kopyalıyorum :)
Günaydın arkadaşlar.Yorucu bir dünün ardından aklıma sabahın bu saatinde fikirler geldi sizlerle paylaşayım istedim.Düngeceki mesajlarımda ablamın rahatsız hasta olduğunu( beyin tümörü) yazmıştım.ve hiç durmayan huysuzluk yapan sürekli ağlayan gazlı bir bebeğe sahip olduğumu artık zaten hepiniz biliyorsunuz.aklıma gelen fikir ise şu ablamın hastalığı için iyileşmesi tahlil sonuçlarının iyi çıkması için ve de bebeğimin artık huysuzluğunun geçmesi şu sürekli ağlamalarının durması gazının bitmesi için yasini şerif hatimi yapmayı düşünüyorum özellikle bu gece de çünkü bugün miraç kandili.Rabbim bu gecede yapacağımız dualrımızı kabul eylesin bu gecede yapılacak olan dualrın geri çevrilemiyeceğini düşünüyorum onun için hatimi şerif düşünüyorum katılırsanız yardım ederseniz bana çok sevinirim.bizim oralarda yasin hatimine 41 yasin derler yani 41 yasin okuyarak yasin hatmi yapılmış olur.ben hem ablama hemde bebeğim daha doğrusu bebişlerimiz için burada olan tüm bebeişlerimize huysuzluk yapan ağlayan duramyan emmeyen hasta olan bebişlerimiz için tüm bebişlerin en kısa zamanda düzene girmelri için yapalım istiyorum.ağerki sizlerde katılırsanız çok seviniirm hepimizin isim isim yapıcağı duaların kabul olacağını düşünüyorum özellikle ablam için neolur dualarınızı esirgemeyin.41+41=82
ben şimdi 22 sini alıyorum hem kendim okuyacağım hem arkadaşlarıma dağıtacağım
geriye 60 tane yasini şerif kalıyor.
arapca bilenler arapcasından bilmeyen arkadaşlar türkçesinden de okuyabilirler önemli olan samimiyetle okunması değil mi?
ablamın ismi : Zeliha
bebeğimin ismi Emine eylül
ben buradaki bir çok arkadaşın bebeğinin ismini biliyorum ama bilmediklerimde çıkabilir.
Emine Eylül
Timuçin
Utku
Derin Mavi
Kuzey
Nehir İdil
Gizem
Göktuğ
Ada
Defne
Poyraz~
Kaan Eğemen
Ahmet Yusuf
Latif
aklıma gelen isimler bunlar şuanda unuttuklarımda olabilir herkes yazarsa isimleri daha iyi olur
şimdiden Yapacağınız dualarınız ve okuayacağınız yasini şerifler için Allah razı olsun arkadaşlar.Lütfen özellikle ablam için dualarınızı esirgemeyin bu mübarek gecede

ama ben bilmiyorum ki Yasin'i en son supaneke de kalmisim ama secret yapabiliriz yani iyi seyler dusunup hissederek iyi sonuclar dogmasini saglayabiliriz ....
olsun canımcım kalpten yürekten edebileceğin duan yeter
şu anasonu deneyeyim bakalım canım nekadar içiriyorsun ben daha önce içirdim kaç defa pek fayda etmedide bizimkine benimki fırlama canım ya görenler şaşırıyor hep

oyyyy oyyyyyyy yavrumm sonunda bana kadınlar kulübünde senin için seferberlikte başlattın ya helal olsun annem sana :1hug:

fadimecim....
ben sana faceye yazayımk telimi....
hem sornak istedğim bişi daha var oaaraya yazıyorum...

özgeeeeeeee günaydın canım akşam okusan tabi olur ama ben senin sayını nasıl öğrenebilirim telini verirmisinkine

tamam tatlım o zaman ben 5 yasin-i şerif diyorum şimdilik..bu kesin okuyacağım sayı... eğer fazlasını okuyabilirsem yazarım buraya gece 12 ye kadar... ama 5 kesin diye diyorum.. utku uyurken okuyabilicem sadece .. keşke daha çok okuyabilsem.. nolucak ki...
Allah kabul eder inşallah az çok .. kabul olur inşallah... özgenin numarası bende var tatlım ama telefonu bozuktu onunla aylardır hiç haberleşmedik.. sanırım telefon olayını halletmedi daha.. annesinde olucakmış ya bugün.. eğer arayabiliceğin bi numara varsa bakar o arada buraya görür sana yazar inş..

kızlar hepinize iyi günler.. evin işini bitirdim bugünlük.. yemeğim de var.. utku uyurken ilkini okumaya başlıyım yasin in... Rabbim hepimizin duasını kabul etsin inş.. fadime tenik'in ablası zeliha.. fadimenin kızı emine eylül ve bütün 2010 nisan bebişleri için :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar....umarım bebişler ve sizler iyisinizdir.ugün oğlumu kontrole götürcem.eğer enfeksiyon geçmişseki sanmıyorum bazen öksürüğü çok oluyo rota virüsü aşısı yaptırcaz........kilo aımınıda çok merak ediyorum çünkü en son 10 günde 100 gr almıştı........

jhaftasonu kpss sınavı var gircek olan varmı arkadaşlar.ben ocak ayına kadar çalışmıştım girmeyi düşünüyordumama hala kararsızım oğlum dan ayrı kalamam diyorum bi.bi zaten 2 saat nolcak diyorum.eşim zaten istediğin puanı çalışmadan alman zor diyo.stüne üstlük eşim o gün yaylaya gidiyor.

fadimecm benim oğlan bazen 10 dk bazen yarım saat kalıyo.çok nadir 2 öğsümü verdiğim olyo.sütüm yoksam diğer göğsümü verebiliyorum

canım ya sabahın bu saatinde o kadar üzüldüm ve doldumki........rabbim şifasını versin.en yakın arkadaşımdan biliyorum durumunu annesini biz üniv. 1 deyken aniden kaybettik herşeyi ablası abileri oldu.tabi abla aha başka.şimdi bebeği olcak arkadaşımın annem dün sağolsun kırmadı beni annesi yok ya dedim ağız mendillerini sen yap seve seve dedi.tel.de söyledim nasıl mutlu oldu anlatamam sana.bir aileyi aykta tutan en önemli şey anne..........rabbim annen yattığın müddetçe ablana sağlık versn.umarım tahlilleriniz de iyi çıkar

:gitme:senağlama:teselli:senağlama

canm inşallah okuyacağım ne demek tatlım her zaman duamda olacak.iyi günümüzde de dar zamanımızda da biz burada koccamannnnnn bir aileyiz.

geldm canım geçmişi okuyordm.dünde girmeyince baya birikmş.iyiyim tatlım sen nasılsın?oğluşumu dr a götürcem dönüşte o seninle telde konuşan arkadaşım hülya doğum yaptı yanına uğrayacağı.turgut şıhlıdan bi araba bulmuş dışardan güzele benziyo onu araştıracak .heeee dıgıdık arabayı satılığa çıkarmış dün ilanını gördk hayırdr hiç bahsetmiyordunuz.
cnım olsun 0 eve geçmek daha iyi olur ama bulamıyosanız daha da zorlamayın yaw kaç ay oldu.bizim arkadaşlar bi eve taşındılar.2. katları satılıktı bugün birde ona bamayı düşünüyoruz.hım ne diycem bana yakın burda 2 ev boşaldı bulancağa taşınsanıza ne güzel olur.camdan konuşacak kadar yakın oluruza.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…