2010 Nisan Anneleri

bütün islam aleminin ve buradaki arkadaşlarımın miraç kandili mübarek olsun.rabbim herkesin duasını kabul eylesin.fadime arkadaşımızın ablasına sağlık, kızına ve bütn nisan bebişlerine huzur versin.rabbim yavrularızın adımlarını hayırlara atsın.sağlıkla,huzurla büyüsünler inşallah........

kötü kaynanaların gönlüne esenlik versin.hiçbir kötülük olmadan hayat bi ömür boyu mutlu geçsin inşallah.........AMıN

ablam için dua edecek ve ya yasin okuyacak arkadaşlarım ablam için dua ederken anne adıda önemliymiş sanırım annemin ismi emineydi emine kızı zeliha olarak dua etmek duanın ulaşması açısından daha iyiymiş arkadaşlar

kız refişşşş ben tel aldım.....bozuk değil bacım artık ...
ama kontrm yok dışarı çıkrsam hatlı olarak değiştircem telimi
kızzz konuşuruk artık.....:))))))))))))))

dünürcüğüm canım bendende çok selam söyle arkadaşına bak korkulcağı kadar yokmuş ona öyle söyle yok canım yaaa bizimkisi şimdi daha büyük hayaller peşinde bn izin verirsem başka model almayı planlıyo sanırım ama benden veto yiyo sadece şekil olsun diye koymuş canım şıhlıda kimden alıcak modeli ne doğanmı düşünüyosunuz yine dıgıdık size tempra diye tuturdu ama:))hayırlısı canım yaa sorma artık bende en sonunda bulancağa geleceğim kafayı yemek üzereyim

bu arada sizdemi ev değiştirceksiniz fundacığım yoksa satın almak içinmi bkacaksınız bizim ev sözüalındı daha mütahit başlamadı bile yapılması falan 3 seneyi bulur canım o yüzden 3 seneliğine kiraya gideceğiz burayı kiraya verip bizde aslında ev bulsak mobilya bakmaya gidecektik gündoğduya falan canım ama bir evi bulamadıkkılıç mobilyada modeller benim hiç hoşuma gitmedi o baktığımız takımda bellonada istikbalde vardır neden ordan alayım o kadar para verince ahh bir evi bulsam bir haletsek şu işleri perde olayınıda orduda görümcemin görümcesinin kardeşi brillantın sahibi ordan bakcağız canım storlumu yhaptırsam funda yaa bana bir akıl ver canım yoksa düz yaptırayım diyorum ama oturduğum odaya storlu düşünüyorum

fadımecım anasonu cezveye bıraz su koyuyorum ya rım su bardagı kadar elımle bı tutam kaynatıyorum kalanı kendım içiyorum 2 yemek kasıgı kadar anca içiyor sekerde atıyorum aç olursa daha kolay içiyor kasıkla verıyorum

canım söylerim selamını.ne almayı düşünüyor eşin.biz evet doğan baktık.adamın ismi aklımda değil.abim bakacak arabaya en iyi o anlıyor ve bir sürü arkadaşı var oto tamircisi.ayıstan beri ilan duruyo nette bende diyorum ilan duruyosa arabada bi fiyasko vardr diye.......gel bacım gel anam o kadar yakınki ne güzel olur ya........

canım satılık bu ev.yayla gibi 175 metrekare.6 oda han gibi.kaloriferli adam pşin paraya 90 a verirse ne ala.o zaman evden arabadan geçeriz tabi.kaynanamlara yakın ama olsun onla alıştılar artık bizim huyumuza zatan köye taşınırlar 3-4 yıla kalmaz.pazarsuyuna.hayırlı olsun canım evin sözüde alınmış.kaç para?aslında bugün bakabilirdk beraber giresunda bakcaktınız dimi mobilyayı.perde storda biraz zor oluyo ya millet seni izliyo falan bence deniz manzaralı olursa oturduğun oda ve mutfağı storlu yaptır.brillantta çok güzel modeller var.olmazsa sana o dediğim perdelerden yaptır çok şık duruyor
kılıç mobilya bencede çok pahalaı.aynı modelleri istkbal bellonada daha uyguna bulursun tatlım

canım sana diyordum ya şu bizim orda siteler varya onu yapn mütahit var yine ev başlaycakmış arsa almış daha tam kesin değil ama 100 dermiş herşeyi içinde yapılı olcakmış ama bizim tanıdık sanırım 90a falan alırız ama peşin değil canım fındıktan fındığa peşinat verilir birde raşit kredi çekecek ev başlayınca canım öyle ödeyeceğiz hadi hayırlısı canım inşallah ev olayınız olur araba her zamn bulunuyo en önemlisi ev canım hülyayada kocamn selam söyle kızınıda kokla benim için

dünüğrcüğüm ben fasulye yapcam taze birde erişte yapacağım cacıkla eğer bir yere gitmessek anneme kayınvalideme canım aklımda şimdi bunlar var

canım bu arada doktordan çıkınca müsait olursan ara haber ver göktuşun durumunu inşallah bişeyciği çıkmaz canım o kadar öksürük olur canım gizoşta öksürüyo arada

unutmuşum bak
bennu
çağan ege
ben 22 yasini şerifin 11 i ablam için 11 i bebeğim ve bebişleimiz için okuyacağım.

canım çoook geçmiş olsun allah acil şifalar versin ablana.allah sana bağışlasın.ben akşam kandil diye bir yasin okurum ablanada yollarım.keşke fazlasını okusam ama oğlum musade etmiyor malesef.

refişcim çok sağol canım allah razı olsun arkadaşım mutlaka az çok önemli olan yürekten olması değilmi duaların özge numaramı vercem dedi canım o haber eder heralde kendisi normalde zaten dua ederimde okurumda ama bu gece tamamen yürekten olcak sanırım çünkü hiç bukadar darda hissetmemiştim kendimi
çok teşekkür ederim fundacım annesizlik çok kötü birşey hele abla abla sevgisi anlatılamaz anne ise hayatta iken anlaşılamayan kaybedilince yeri asla dolduruylamayan bir şeymiş canım annem degrin,i kıymetini anlamam için kaybetmemmi gerekiyordu seni ne kadar kıymetini bilsekte bir başka işte insan dayanamz anne acısına yüreginden derinlerden birşeyler kopup gidiyor zaman ancak hafifletiyor geçirmiyor canım annemden bana kalan ablamdır babamdır abilerimdir ama ablam daha bi başka tabi paylaşımlarımız bir duaların için çok sağo arkadaşım ben buaraya sonradan tesadüfen katıldım iyikide katılmışım sizlerle tanışmışım herşeyimizi paylaşıyoruz tek başıma kendimi düşünemiyorum okuyacağın ve edeceğin dualar için allah razı olsun arkadaşım umarım göktuğumuzda kilosunu güzel almıştır bugün bizde gidicez doktora bakalım biz ne alemdeyiz

kızlar bana yemek söyleyin ne yapayım akşama? hemde öğlende yerim
bendün akşam yapmaya çalışıpta kısmet olmayan fırının üstünde kalan kabak yemeğimi yapıcam tabi yapabilirsemCADIARZUcanım yaz günü hafif oluyor yogurtla

canım herşeyi içinde iyi baya.amannnnn burasıda istanbul sanki boğaz manzralı ev satıyolar adam 120 110 gibi bişeyler sölemiş ev sahibi değil ama bunu söyleyen.bi üst katını 140 demiş çüşşş yaaaaaaaaa.belki 2.katı 100 veya 90 a bırakır.sadece mutfak dolabı yapılacak.kendi isteğine göre yaptrcn.koklarım kızını kokulu kokulu.........

dünüğrcüğüm ben fasulye yapcam taze birde erişte yapacağım cacıkla eğer bir yere gitmessek anneme kayınvalideme canım aklımda şimdi bunlar var

canım taze fasulye yeni yaptım bende ama erişte yapabilirim bak sağol.hadi gelin kızlar kahvaltı yapalım çok acıktım çooooooookkkkkkkcokacimcoook

canım çoook geçmiş olsun allah acil şifalar versin ablana.allah sana bağışlasın.ben akşam kandil diye bir yasin okurum ablanada yollarım.keşke fazlasını okusam ama oğlum musade etmiyor malesef.
Allah razı olsun canım sayıya katıyorum senide olsun canım bebilerimizin izin verdiği kadar okuyabileceiz zaten oda yeter canım fazlasıyla

fadimecim.. ben 5 tane yasin okudum tatlım.. Allah kabul etsin inş.. gece yatana kadar 5 tane daha okuyabilirim sanıyorum.. yada gece utku uyuyunca okurum yani 5 dk. sürüyo bi yasin zaten.. sen benim adıma 10 tane yaz canım ama 5 i daha okunucak... emine kızı zeliha ve bütün nisan bebişlerinin gaz,emme,uyku,huzursuzlukları için..

ay fadime sabah sabah ne duygulandırdın beni ya poffffffffffsenağlamaağlayacağım şimdi gözüme kadar geldi yaş.çok zor canım çok.bazen anneme çok kızarım beni anlamıyosun derim.gerçekten beni bazen anlamaz hastalığına veriyorum tüm ailem gibi.annem ben kendimi bildm bileli sinirsel hasta.............oğlum uyandı canım görüşürüz

fundacım okuyacağın yasinin sayısını verebilirsen çok sevinirim buarada kpps sınavına mutlaka gir derim ben soruları grmen bile sonrası iiçin bir faydadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…