Allahım razı olsun refişcim çok sağol canımya duamlarımız hepimiz için olsun arkadaşım ben 10 tane yazıyorum ozaman canımfadimecim.. ben 5 tane yasin okudum tatlım.. Allah kabul etsin inş.. gece yatana kadar 5 tane daha okuyabilirim sanıyorum.. yada gece utku uyuyunca okurum yani 5 dk. sürüyo bi yasin zaten.. sen benim adıma 10 tane yaz canım ama 5 i daha okunucak... emine kızı zeliha ve bütün nisan bebişlerinin gaz,emme,uyku,huzursuzlukları için..
sswqVVVVVVVVvvvvvvvvv jklthb lpşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşjjjjjjjjjjjjjjjjjjjmdrtk .cxxxxxxx gffdxhjbdfxz v bfvg
052 vc m wsh jn
teyzeleri bunlları utku yazdı :)) şu anda parmağımı tutuyo yazmıyım diye sanırım :))))) ben yazdıkça deli oluyo fıldır fıldır gözler :)) sonunda klavyeye de en attı.. maşallaaah paşama.. ama tabi tam bilinçli olarak değil... :)))))))))
emme zamanı.. biz kaçtık..
fadimecim.. canım okudum ben söz verdiğim diğer 5 tane yasini de.. toplam 10 oldu.. borcum kalmamış oldu rahatladım.. utku durmuyo pek.. daha okuyabilirsem yazarım tatlım.. Allah kabul etsin inşallah...
mehtapçım.. tatlım sennde kandilin mübarek olsun.. eymenin çok şeker maşallah ona.. büyüdükçe daha bi yakışıklı olmuş yaaa bayıldım.. Allah nazardan korusun...
hayrişim.. geçmiş olsun güzelim.. ama bitecek en azından düğüne kadar yada azalmış olucak...
aaaa ayıp etin ariye yengesi.. pc başına da oturur benim paşam koca adam oldu ama büyüdükçe daha bi kuduruk oluyo o ayrı :)
ayyy sorma utkuyu az önce leyla yengem de aldı kucağına aynı yırtınış.. o da korktu şaşırdı.. acaba daha şimdiden yabancı bilirler mi ki yaa.. erken değil mi... ama ben alıyorum susuyo.. o enteresan... maşallahh benim akıllı oğluşuma :)
yarın uğra tabi de kaçta başlar kaşık oyunu.. ona göre hazırlanırım.. kociş bırakır beni.. ne giyeyim mesela.. onda kararsızım... kınaya geleöicem sanırım c.tesi günü.. napimm kaşığa bari geliyim. inş. utku da durur da burnumdan gelmez... hadi bende öptüm cicim..
serapçım... biz iyiyiz tatlım .. sizi sormalı? pek uğramıyosun artık :)
gülsemincim.. biz her zamanki gibi koşuşturmaca uğraşmaca işte.. sizde iyisinizdir inş. sen işe başlamışsın.. oyy zor olmuştur ikiniz için de.. bide belli bi düzen oturtmuştunuz artık timuçinle.. ama olsun tatlım napalım öyle öyle alışıcak.. çalışan annelerin ve bebeklerin işi daha zor.. Allah yardımcınız olsun...
saol refişim suratım sapsarı olmuş dilber uğradı az önce o diyo noldu suratına böle diye.akşam başlar işte malum karanlık çökünce başlıyo düğünler :)özlemin kınada aldıklarımız giyelim dedik ama belli değil daha.kız insan ayırmaya başlamış utku ozaman ama erken gerçi böle yapması.ay beni bari ayırt etmese yaaa.edada böle olmamıştı zaten utku bi değişik yırtınması bile farklı ablasına çekmemiş.düğüne kadar azalır inş. benimki.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?