2010 Nisan Anneleri

Tatlım bak bu arada bebıŞının gazı ıÇın _bıo gaıa ısımlı ılaÇ bıze baya ıyı geldı ıstersen dene bırde elma yaĞı kullan canım.allah yardımcın olsun.

Allahım razı olsun refişcim çok sağol canımya duamlarımız hepimiz için olsun arkadaşım ben 10 tane yazıyorum ozaman canım

Funda bende hafta sonu sınava gıreceĞım.sÖzleŞmelı ÇalıŞıyorum bende.ınan sayfa bıle aÇmadım.bence sende gır neyın ne olacaĞı bellı olmaz.sÜt saĞıp anneme bırakacaım bende ÇaĞan ege yı.ÖĞleden sonrakınede gıreceĞım.

fadimecim canım benim ablan için çok üzüldüm tatlım allah şifasını verir inş. banada 5 tane yazabilirsin gün içinde okuyacam fırsat buldukça
bu arada herkesin miraç kandili mübarek olsun canlarımm.

özgecim.. hayırlı olsun o zaman telefonun... görüşürüz tabi.. benim kontörlü.. her yöne 1000 sms yapıyrum 10 tl.ye .. bana iyi geli yo bu olay... msj atarım sana o zaman bol bol :)) numaran aynı demi ?
sonu 49 :))

fadimecim... canım Allah hepimizden razı olsun.. ablanı size ve sevdiklerine bağışlasın.. tez zamanda sağlığına kavuştursun.. üzme kendini nolur.. Allah'ın izniyle ablan iyileşicek...

sswqVVVVVVVVvvvvvvvvv jklthb lpşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşjjjjjjjjjjjjjjjjjjjmdrtk .cxxxxxxx gffdxhjbdfxz v bfvg
052 vc m wsh jn

teyzeleri bunlları utku yazdı :)) şu anda parmağımı tutuyo yazmıyım diye sanırım :))))) ben yazdıkça deli oluyo fıldır fıldır gözler :)) sonunda klavyeye de en attı.. maşallaaah paşama.. ama tabi tam bilinçli olarak değil... :)))))))))

emme zamanı.. biz kaçtık..

amanda aman büyümüşte pc başınamı oturmuş yerim onu ben aman kı neydi o geçenki bizde kuduruşu sesi halen kulaklarımda.ay cicim ölüyorum ben yaaa çok kötü hasta oldum şaldır şaldır geliyor.çarşaf pijama herşey battı.karın ağrısı ayrı tabi.bugün o yüzden gelemedim burdan cwp yazıyım dedim.neyse cicim yarın uğrarım bi ara opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar,a.s.

Öncelikle hepinizin mirac kandili mübarek olsun.
Fadimeciğim Rabbim ablana şifalar versin.İnşallah bende 5 tane okuyacağım canım.
Jaleciğim,Ahmetimiz iyileşiyormuş maşallah çok sevindim.
Zeynepciğim,ev işiniz en kısa zamanda hayırlısıyla sonuçlanır inşallah.
Göktuğumuz azcık hastaymış Allah şifalar versin fundacığım.

fadimecim.. canım okudum ben söz verdiğim diğer 5 tane yasini de.. toplam 10 oldu.. borcum kalmamış oldu rahatladım.. utku durmuyo pek.. daha okuyabilirsem yazarım tatlım.. Allah kabul etsin inşallah...

mehtapçım.. tatlım sennde kandilin mübarek olsun.. eymenin çok şeker maşallah ona.. büyüdükçe daha bi yakışıklı olmuş yaaa bayıldım.. Allah nazardan korusun...

hayrişim.. geçmiş olsun güzelim.. ama bitecek en azından düğüne kadar yada azalmış olucak...
aaaa ayıp etin ariye yengesi.. pc başına da oturur benim paşam koca adam oldu ama büyüdükçe daha bi kuduruk oluyo o ayrı :)
ayyy sorma utkuyu az önce leyla yengem de aldı kucağına aynı yırtınış.. o da korktu şaşırdı.. acaba daha şimdiden yabancı bilirler mi ki yaa.. erken değil mi... ama ben alıyorum susuyo.. o enteresan... maşallahh benim akıllı oğluşuma :)
yarın uğra tabi de kaçta başlar kaşık oyunu.. ona göre hazırlanırım.. kociş bırakır beni.. ne giyeyim mesela.. onda kararsızım... kınaya geleöicem sanırım c.tesi günü.. napimm kaşığa bari geliyim. inş. utku da durur da burnumdan gelmez... hadi bende öptüm cicim..

selam arkadaslar nasilsiniz ,bebisler nasil

ise basladim yorgunum ve bebegimi deli gibi özlüyorum :sinifsinif: :sinifsinif:

ise giderken gitme anne der gibi bakiyor gözlerime yavrum ,canimin ici :gitme::gitme:

fadimecimm canim benim ya ablana Allahim acil sifa versin insallah

cok üzüldüm anlattiklarini okuyunca ,zaten hüzünlüyüm iyice dügümlendi cümlelerin bogazimda mafoldumben

saol refişim suratım sapsarı olmuş dilber uğradı az önce o diyo noldu suratına böle diye.akşam başlar işte malum karanlık çökünce başlıyo düğünler :)özlemin kınada aldıklarımız giyelim dedik ama belli değil daha.kız insan ayırmaya başlamış utku ozaman ama erken gerçi böle yapması.ay beni bari ayırt etmese yaaa.edada böle olmamıştı zaten utku bi değişik yırtınması bile farklı ablasına çekmemiş.düğüne kadar azalır inş. benimki.kaydirigubbakcemile5

serapçım... biz iyiyiz tatlım .. sizi sormalı? pek uğramıyosun artık :)

gülsemincim.. biz her zamanki gibi koşuşturmaca uğraşmaca işte.. sizde iyisinizdir inş. sen işe başlamışsın.. oyy zor olmuştur ikiniz için de.. bide belli bi düzen oturtmuştunuz artık timuçinle.. ama olsun tatlım napalım öyle öyle alışıcak.. çalışan annelerin ve bebeklerin işi daha zor.. Allah yardımcınız olsun...

bu arada bak bi şekilde habarleşiyoruz he he biz nerde nerde buluruz birbirimizi.msn yoksa fece fece yoksa msj msj da yoksa kk.işte cicim dostluk ve arkidişlik bu derim ben.kıskananlar çatlasın yani...yaşasın arkidişlikolumunekankayizsmile

senin hemen rengin soluyo zaten.. ama dediğin gibi en azından düğüne kadar azalıcak.. hımm anladım tatlım.. saat 9 dan nce başlamıcak demekki :) yarın geçerken bi uğra nasılsa benim sokağın başından yani evin köşesinden geççen kaydirigubbakcemile3 ayrıntılı konuşuruk hiç olmazsa... kız bence utkunun insan ayırması için çok erken.. sadece anne de kalmak isteği o bence.. netten baktım 8aylıkken insan ayırır yabancı bilirler diyo.. sadece bende kalmak istiyo heralde ondan yapıyo.. bilinçli bişey değildir heralde.. ve de umarım seni yabancılamaz... ayy düşünsene utku istemiyo diye biz hiç görüşemiyomuşuz :roflol: yadaa leyla yengemle ikiniz çocuğu severken hırpalıyonuz da ondan ikinize gelmek istemiyo olabilir mi hee ne dersin naniknanik şakkıdı :jeyyar: sengözlerimebaksanab hadi öptüm bacım.. uğra yarın opuyorumnanaktan

hayrişim.. dilber getirmedi mi şarj aletini.. hadi tak ta ordan devam edelim mesajlarla :))))) hee bu arada oyamı dün gece 1 itibariyle bitirmiş bulunuyorum :))

herkese iyi günler arkadaşlar.
inşallah hepiniz iyisinizdir.
geçmişe bakmaya çalıştım ama alıntı yapacak vaktim yok malesef.
tüm hastalara (anne ve bebeklere) acil şifalar diliyorum.
kaynana derdi olanlara Allah kurtarsın diyorum.
bu arada hepimizin MıRAÇ KANDıLı mübarek olsun.dualarda buluşmak dileğiyle.
birde ablası için dua isteyen bir arkadaş vardı.yasin okumak için müsait değilimde inşallah dua edeceğim.inşallah Rabbim tez zamanda şifasını verir ablanın canım.
biz iyiyiz şükür.iki çocukla iş ve ev arasında mekik dokuyorum.birde misafirlerim var tabi.bunun içinde ev bu sıralar hep temiz olmak zorunda.bu sıcaklarda evi toplamak bile çok zor.hergün işe gitmeden ev işlerini halledip gidiyorum.gelince önce çocukları yıkıyorum.bebişim gündüz hiç uyumuyor sayılır.sabah 5 akşam 5 arası toplamda 2 saat uyumaz.evde idare ediyorumda işte zor oluyor.neyse sağlıkları yerinde olsunda.
malum ben sadece mama veriyorum.artık oğlum mama yemek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım.denemediğimiz marka kalmadı.en son kaşık maması aldım geçen hafta.mamasının içine bir ölçek katıyorum.onun tadı hoşuna gidiyor demek ki birazda olsa yiyor.sıcaklarda iştahını kesiyor.bol bol su içiyor.aradada meyve suyu veriyorum.kayısı verdim mesela.

şimdi dr dan geldk arkadaşlr
kendi dr umuz tatildeydi başka cdr a gttik.sizin hastanız değiliz deyince farklı bi muameşleyle karşılaştık.bebek çok kilolu falaN.........GIcık gıcık tavırlar.......enfekiyon geçmemiş.antibiyotiği kullanın dedi.daha bu devam eder dedi.rota virüsünü bugün alın verelim dedi.bende enfeksiyon varken işe yaramaz zaten antibiyotik başlayacaksak 3 gün daha bekleyelim dedim.bence vurdurun fayda etmez haftaya vurulursa FALAN DEDı.bende dedim bekleyeceğim diye.....

dışarı çıktım asıl dr umu aradım.bekleyelim 1 hafta 10 günde bişey değişmez dedi.diğerine kalsa hemen vurAcak ama enfeksiyon varken işe yaramayacak......kalça usg si yaptrdk şükür iyi çıktı.of ya antibiyotik kullanmak istemezdm am iyi olsun ya napimmmmm.moralim sıfır.inşaLLAH GEÇER YA 2 HAFTA OLDU NERDEYSE hasta olalı.bakamıyorum sanırım yaaaaaaaa çok üzüldmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…