2010 Nisan Anneleri

merhaba kızlarr
bugün anca girebildim sabah geç kalktık biraz daha doğrusu oğlum uyudu uyandı sürekli normalde 7-8 gibi yataktan çıkardım keyif yapalım dedil 10 u buldu . öğlende çarşıya çıktık eşimin dükkanına uğradık oğlumla baya bi oyalandık gelince banyo yaptırdım şimdi uyuyor bakalım ne kadar sürecek
sizler de bebişlerde iyidir inşallahh

canım arkadaşım çok sağol Şeniz
bundan sonra hiç umrumda değiller canımya bugün kandil ama gitmeyeceğim tabiki böyle olmasını onlar istediler . aynen dediğin gibi davransaydım benden iyisi olmazdı malesef iyilik yaramıyor bazılarına rabbime havale ettim artık
ahhh keşke yakın olsaydık tatlımyaa
bende eşimle iyi olayım diyorum ama ister istemez etkileniyoruz inşallah eşim bi daha bana bahsetmez onlardan

canım benimya kıyamam sana inşallah bir an önce düzelecek meleğin ve anı olarak kalacak bugünler . hastanedeyken bende aynıydım bi yandan bebeğim ağlıyor bi yanda da ben
canımm çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin ablana . inşallah hakkınızda hayırlısı ne ise o olur
ben 5 tane okuyayım canım eğer daha fazla okuyabilirsem de msj atarım sana ya burdan ya face den
bu arada kızlar hepinizin kandili mübarek olsun rabbim etmiş olcağınız dualarınızı kabul eğlesin evlatlarımıza hayırlı ömürler nasip eğlesin inşallah
aminnnnn tatlım inşallah

aminnnn canım
inşallah canımcımmm
aminnnnnnŞeniz
Herkese hayırlı kandİller...
a.s.
merhaba canım seninde kandilin mübarek olsun
çok sağol mehtap teyzesi yavaş yavaş iyileşiyor bebeğim
selam arkadaslar nasilsiniz ,bebisler nasil

ise basladim yorgunum ve bebegimi deli gibi özlüyorum :sinifsinif: :sinifsinif:

ise giderken gitme anne der gibi bakiyor gözlerime yavrum ,canimin ici :gitme::gitme:

canımyaa rabbim kolaylıklar versin sana

canım benim çok sağol
Allah kolaylık versin sana da
sıcaklardan mı bilmiyorum Ahmet Yusuf unda iştahı pek azaldı maşallah meyve sularına da başlamışsın bende şeftali suyu vermiştim oğluma

hoşgeldin funda cım
ne gıcık bi doktormuş klava:
bende geç yaptırdım biliyorsun rota yı hiçte sorun etmedi doktorumuz
enfeksiyonu da geçer bir an önce tatlımya bebek ya anbtibiyotikte kullanamadığından daha geç atlatıyor hiç kendini üzmegeçecek inşallahh
kalça usg side iyi çıkmıl çok şükür
bakamıyorum deme tatlımyaa ne kadar dikkat edersek edelim bu mevsimde oluyor bana doktor dedi tamamen size bağlı değil diye
geçenlerde düğüne gittik bizde orda da bana nasıl hasta ettin bu bebeği diyorlar sanki özellikle yapmışım gibi klava:

merhabalar kızlar bizde doktordan geldik. hepinize hayırlı kandiller diliyorum.
öncelikle geçmişi okuyamıcam birazdan evden çıkıp taziyeye gidicez. yakın bir arkadaşımın babası vefat etti.

fundacım
sen bugünkü doktor kontrolünü hiç olmamış say. bir dahakine de bu kulağına küpe olsun başka doktora gidersen bundan sonra size devam etcez falan de bak nasıl ilgileniyolar o zaman:) öyle doktorlara böyle hasta gerek:) tekrar geçmiş olsun canım göktuşuma. iyileşsin artık ama öyle bakamıyorum falan deme canım daha 3 aylık bizim bebeklerimiz annelerinden başka kimseye ihtiyaçları yok. ayrıca havalar o kadar değişken ki bu yıl şansımıza hepimizde hasta etme riski var size vurdu piyango. öpüyorum göktuşumu ve seni kocaman.

kızlar 3 haftadır her hafta doktordayız. yeni bir doktor. tavsiye ile gittik çok memnunum ben.
oğlum mamaya geçince 1 haftada 550 gram almış. çok sevindim önceki hafta hiç almamıştı doktor açığı kapatmış çok diye düşünme dedi. bu arada kaç saat arayla ne kadar mama vereyim sorusu bir kaç arkadaşta vardı benle birlikte. bana 3 saatten erken verme. 3-4 saatte bir ne kadar yerse ver dedi. 150 yi bitiriyo denemek için 180 verdim onuda yedi dedim. olsun 150--180 iyi verebilirsin dedi. tabii benim sütüm çok az galiba ondan oğlum hepsini bitiriyo emdikten sonra bile. aralarda emzirme mamadan önce ver dedi. bende sütüm çok az zaten bazen sakinleştirmek için vermek zorunda kalıyom diyince o zaman verebilirsin dedi. niye uzun uzun anlatıyom bu konuda sorunu olan varsa bir fikir verir diye:)

yalnız aklımı kurcalayan birşey oldu. oğlum doğduğundan beri çok hareketli özellikle kolları durduğu yerde hep hareket halinde. çoğunlukla da titretir gibi yapıyo kollarını. biz de sık sık normalmi acaba diye düşünüyoduk. bugün doktorun da dikkatini çekti. bayağı bir inceledi kucağına aldı. görme, işitme duyularını kontrol etti. acaba sinir sistemiyle mi ilgili diye düşünmüş. ama herşeyi o kadar normal ki sanmıyorum dedi. zaten takipteyiz bu aydan sonra sakinleşir biraz durulur büyük ihtimalle dedi. inşallah oğluşumun bir problemi yoktur.

aaa birde geçen hafta aç bırakma emzircem diye ne kadar mama isterse ver demişti. bu hafta 1 haftada 550 gram alınca ben de dedim siz dediniz ben de ne kadar isterse verdim. gülüştük bayağı:))))))))))

dünürcüğüm canım sen takma kafana bazı doktorlar harbi kafayı yemiş canım onlara kalsa oooo neler var neler boşver canım ben göktuşumu gördüm maşallahı var canım çok çok iyi şükürler olsun sen doktorunuzu bekle canım

tuğbacığım canım maşallah kaan kaptana canım sevindim kilo açığınızın kapandığına bugün bizide ana sağlıktan aradılar gizoşu sordular bir boy kilo takibi yapalım dediler maşallahı var kuzumun 15 gün içinde 500gr almış ebemizde gayet sağlıklı gidiyo dedi ama boyumuz uzun olacak sanırım babasına çekti benim kız doktorumuzda öyle demişti rabbim nazarlardan korusun meleklerimii canım inşallah

merhaba canım maşallah kaan a bi sorun olmamasınada sevindim kilosuda gayet iyi. geçen hafta oğlum hasta olunca iştahıda gitti 10 günde 230 gr aldı sadece doktora göre iyi ama bana az geliyor
mama hakkında verdiğin bilgiler için teşekkürler bana da doktor aynısını söylemişti

maşallah prensesime

bu arada Meltemcim ben burada ev hanimligi yapiyorum:) dedigin hesap cok memnunum bebegimin her aninda yanida olacgim insallah ilk bir yil sonrasidna calsimak zorundayim amlum hayat sartlari zengin koca bulamadik iste naparsin bulsaydim zaten aninda istifa:) ama olsun bizim isin avantajida iste yarim gun olmasi su ana kadar hep sabahci devredeydim insallh degismezde 12de paydos kosss Maviye ehehehe

Utkucuğum şimdiden klavyede ne kadar hızlı olduğunu göstermek istemiş:))))))))

Saolasın refiş teyzesiopuyorumnanaktan.Eymnede yabancı seçiyor evdekilerden başkası kucağına alınca basıyor çığlığı:))

selam arkadaslar nasilsiniz ,bebisler nasil

ise basladim yorgunum ve bebegimi deli gibi özlüyorum :sinifsinif: :sinifsinif:

ise giderken gitme anne der gibi bakiyor gözlerime yavrum ,canimin ici :gitme::gitme:

a.s canım.kENDİ ADIMA İYİYM CANIM SEN NASILSIN?ZAMANLA TİMUÇİN İLE DÜZENİNİZ OTURACAK İNŞALLAH.BİZ ÇALIŞANLAR İÇİN DAHA ZOR OLUYOR MALESEF(

DENGESİZ DOKTOR İŞTE, boşver fundacığım.Kalça usg side güzel çıkmış maşallah göktuğumuza.Enfeksiyon geçince yaptırmak en doğrusu tabiki.

Bu bebeği nasıl hasta ettiniz lafına deli oluyorum klava:hangi anne ister bebeğinin hasta olmasını hayret bu insanlar yaa.laelaelaelaelae

Maşallah kaanımıza canım.Haftada 500 gram demek ayda 2000 demek nereye gider:)))))))))))).Ömer eymende ayağını titretiyor bazen dr tutunca duruyorsa sorun olmaz dedi canım.

gunaydin herkese
Sana günaydın filizciğim bizde akşam oldu:)):1hug:

günaydin Filiz kaydirigubbakcemile3,güne yeni mi basladin :)) boncuk hanim nasil opuyorumnanaktan

jalecim sagol canim benim insallah Allah kolaylik verir,sen nasilsin canim nasil oldu bebisin
gecmise bakamadim canim

fundacim es gec o doktoru canim,gecmis olsun göktugumuza
ya nisan bebeleri hastaliktan dökülüyor :sinifsinif:
acil sifa ver sen Allahimm

refisimm sagol canimcim ,giremiyorum pek anca faceden takip ediyorum arada
nasilsin cnm ,yakisiklim nasil

tugbacim bende artik düzenli mama veriyorum,liste yaptim kacta ne kadar ml yiyor diye
sanirim benimki 2-2,5 saatte acikiyor ama hep 150 yemiyor bazen 60 bazen 120 degisiyor
bu arada masallah kaana

zeynepcimm masallah gizemimizee ,sen nasilsin canim Şeniz

Derencim nasilsin canim?
haklisin cok zor ya ayri kalmak
gerci ben 6 saat calisiyorum yoksa Türkiye sartlarinda 10-12 saat asla ayri kalamazdim sanirim akannehir

Derencim nasilsin canim?
haklisin cok zor ya ayri kalmak
gerci ben 6 saat calisiyorum yoksa Türkiye sartlarinda 10-12 saat asla ayri kalamazdim sanirim akannehir

İyiyim canım çokşükür sen nasılsın?
Ne güzelmiş canım 6 saat kısa bir süre. zamanla alışacağız ayrı kalmaya bebişlerden:gitme:

ne ögretmenısın arkadasım merak ettım h ayalımdekı meslek
bu arada ıyı alısmıssın mavı demeye
:dance::tomato::icecream:

ne ögretmenısın arkadasım merak ettım h ayalımdekı meslek
bu arada ıyı alısmıssın mavı demeye
:dance::tomato::icecream:

Tarih ogretmeniyim lisede calisyorum calistigim lise de baya bir olayli serserisi zibidisi boyumu gecen cocuklar sacli sakalli tualette sigara icerler birbirlerini bicaklarlar jandarma hergun kapida . bi gun dikkatimi cekti bir ogrencim 2 hafta utuste hic gelmedi okula dedim sahabettin nerde ( bu arada isime dikkat :) dediler hocam hapiste fabrika kundaklamis . sakami ya bu dedim cocuk 1 ay sonra cikti geldi kefaltle cikmis bu arada devamsizlitan atilmasi gerekir gayette mezun oldu mudur ble tirsiyor adamalardan . hala hayalin mi ???:roflol:

bu arada sen facedeki grupta varmsiin? bebisin fotolarinni koyda gorelim yahuuu seftali karpuz yiyen bebeyi :):)

kimseler kalmamais huuu Nazli napiyosuuunnn ADA napiyor oh deniz kum gunes tadini ciakrin bizde burda butun gun evde bebek PIPISlayalim cenet vatanim hey heyyyy gidi heyyuuuu poffffffffff

maşallah kaan paşaya. ben dr edinmedim. arkadaşım var zaten çocuk doktoru bir sorun olduğu zamna onu arıyorum. zaten sağlık ocağı kilo-boy-aşı takip ediyor. sizlerden de çok şey öğreniyorum.

ada da memeye düştü bugünlerde. mamayı istemiyor. zorla veriyorum. sütümün arttığını hissediyorum ama onu doyuracak kadar değildir herhalde. bugüne kadar hiç sağmadım. ne kadar var hiç bilmiyorum. memeyi verip aradan biberonu sokuyorum:))) kanıyo saf yavrum bi süre sonra tekrar itip meme istiyor:))

birde çok oyuna başladı memede veya mamada. oyun oynuyor biberonla, memeyle.. birde memeyi bir ısırıyor ki sormayın. dişler çıkınca napıcaz bilmiyorum. resmen zıplatıyor:))

gunaydin herkese

iyi akşamlar bizeeee.. sana da ii günler..

wayyyy çok kötüymüş beee.. bizim eğitim sistemine çok da kızmamak lazımmış. orası daha berbat

iyi akşamlar arkadaşlar..öncelikle herkesin bu gece yaptığı dua kabul olur inşallah......
fadimecim bizden 4 yasin canım.birini eşim okuyacak,sağolsun....
kızlar canım çok sıkkın ya neden geçmiyo yavrumun hastalığı ya.başladk antibiyotiğe.yavrum yarım saatte bir ağlayarak uyanıyo ykusundan.nazar değdi sanırım hastalıktan yapmıyo çünkü bunu.dengesiz dangalak kadının teki hastanede annesini bakıyo sanırım kalça usg si çekilirken ağzını burnunu yumurdu oğlumun.napıyosun dedim ne oldu demez mi la havleee.mübarek günde...........

kızlar hepiciğiniz çok sağolun ya nedense antibiyotiğe başlamak bana sanki oğlum ço hastaymış gibi hissettirdi.ya uff çok kötü kızlar ya daha bünyesi ne ki yavrumun antibiyotik kullanıyo ama onsuz da geçmeyecekti sanırım.r evet delinin teki nasıl övmüşlerdi eşime bırakın ayşe hanımı hüseyin beye götürün falan diye bence tam fiyasko.gerçi insan alışıyo dr una çocuğunun.mesela kadın doğum dr umada çok alışmıştm şimdi ayağımda iltihaplı bi yer var bi dr agösterdm anlamadı pek zaten randevum var ona göstereceğim ayağımı.
tuğbcım aynen öyle diycen he hep size getircez falan gör sen ilgilenmeyi aslında özel hastane dr u iki dr umuzda hatta yan yana odaları ama bi alıp veremedikleri var heralde neyse.canım kaptan kaanın kilo alımınada sevindm canım inşallah hep böyle gider inşallah.....
kızlar umarım unuttuğum bişey yoktur. o kadar canım sıkılmışki bu duruma az önce namaz kıldım karıştırdm başa aldım karıştrdm başa aldım falan.dünya işi ama insanın canı söz konusu olunca böyle oluyo sanırım.herkese iyi geceler şimdilik.

heee filizcim günaydın tatlım ne liseymiş heee napıyodun canım sen onların arasında yaa:1shok:delikafaduldensırnaşık şey

serserilikleri bi ayri zeka sevyeleri bi ayri konu saliha . yazilida sinav sorusu 31 mart olayi salagin biri 32 mart vakasi yazmis hadi anlarim sen salaksin da hepside bundan kopya cekmis butun sira oldugu gibi 32 mart vakasi yazmis . sinavdan sonra dedim e be yavrum kopya cekmeninde bi mantigi olur onundekine bakarsin bisey yazmis ulen bu mantiksiz ben bunu yazmiyim en iyisi dersin demi bi akil suzgecinden gecir be yavrum marti birak hangi ay 32 ceker .. sazan ya bunlar :)

fundacım sıkma caını tatlım sen goktusa maas. Super bakıyosun bebek bunlar elbet hasta olacak havalar zaten degısken tekrar gecmıs olsun cnm

tugbacım cnm maas. Kaana

arkadaslar simdi ben boyle yazarken sazan salak fina dedim ama yanlis analamayin kesinlikle ogrencilerime bu tarz soylemelerde bulunmam bulunan arkadaslarimada cok kizarim aksine onlari hep yureklendirmeye calisirim zaten cogu ailelerinden darbe yemis bide kendilerine inanamayan dalga gecen bir ogretmenleri olursa o cocuklari nasil kazanacagiz ama oyle degil mi? iste bazwn cok sinirlendigimde veya guldugumde esime anlatirken salak filan gibi kelimeler agzimdan kacar kusura bakmayin :)

iyi geceler.. hayırlı kandiller .. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...

tuğbişim.. kaan paşaya kocaman bi maşallahh.. ne güzel bak aradaki açığı kapatmış annesi.. üzme kendini artık... memeyle yada mamayla bu sıpalar sağlıkla büyüsünlerde napalım artık...

mehtapçım.. canımm.. sorma valla yaa şimdden çok fırlama bu oğlanlar yaa.. 3 aylık bebe ne anlasın insan ayırmadan.. hemen dudaklar kapalı parantez ( oluyo :)))) çok gülüyoruz hüseyinle o haline :)) dudakları büzüyoo.. ben alıyorum gülüyo yüzü.. bizimki direk bana bağımlı hale geldi yaa.. kucağıma alınca da gözlerr hemen memişlere kayıyo :)))) ayy utku da bazen ayağa diktiğimde fln vücudunu titretiyo ama bazen .. bide bazen uykudan uyanınca tek ayağı tiriyo oluyo sonra geçiyo.. önemli bişiy değildir demi..normaldir geçiyo diye hiç düşünmedim sorun olabiliceğini.. götüreyimmi bi dr.a hıı ne dersin?

gülseminciim.. ben iyiyim tatlım.. gribi halaa tam atlatamasam da sesim düzelemese de iyiyim çok şükür... utkumun bana bi gülüşü.. bi bakışı yetiyo vallaa... utku da iyi teyzesi..azcık boğazında balgamı var sanırım.. ciğerler temiz diye düşünüyorum.. dinlediğimde sırtında yada göğsünde ses yok ama boğazında çıtırdılar hırıltılar oluyo.. aile hekimimizi aradım.. izinde kendisi.. geldiğinde götürücem.. ama bi çocuk şurubu adı verdi.. daha önce de kullanmıştık.. balgam olduğunda attırıyo temizliyo.. ona başladık sabah akşam.. inşallah iyi olucak.. hasta değil ama işte boğazı tıkanık olunca emerken sorun oluyo yada kusuyo bizde kolay büyümedik eminim... annemin değerini kat kat anlıyorum valla yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…