- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
merhaba kızlarr
bugün anca girebildim sabah geç kalktık biraz daha doğrusu oğlum uyudu uyandı sürekli normalde 7-8 gibi yataktan çıkardım keyif yapalım dedil 10 u buldu . öğlende çarşıya çıktık eşimin dükkanına uğradık oğlumla baya bi oyalandık gelince banyo yaptırdım şimdi uyuyor bakalım ne kadar sürecek
sizler de bebişlerde iyidir inşallahh
bundan sonra hiç umrumda değiller canımya bugün kandil ama gitmeyeceğim tabiki böyle olmasını onlar istediler . aynen dediğin gibi davransaydım benden iyisi olmazdı malesef iyilik yaramıyor bazılarına rabbime havale ettim artık
ahhh keşke yakın olsaydık tatlımyaa
bende eşimle iyi olayım diyorum ama ister istemez etkileniyoruz inşallah eşim bi daha bana bahsetmez onlardan
ben 5 tane okuyayım canım eğer daha fazla okuyabilirsem de msj atarım sana ya burdan ya face den
aminnnnnnŞeniz
çok sağol mehtap teyzesi yavaş yavaş iyileşiyor bebeğim
canım benim çok sağol
Allah kolaylık versin sana da
sıcaklardan mı bilmiyorum Ahmet Yusuf unda iştahı pek azaldı maşallah meyve sularına da başlamışsın bende şeftali suyu vermiştim oğluma
bugün anca girebildim sabah geç kalktık biraz daha doğrusu oğlum uyudu uyandı sürekli normalde 7-8 gibi yataktan çıkardım keyif yapalım dedil 10 u buldu . öğlende çarşıya çıktık eşimin dükkanına uğradık oğlumla baya bi oyalandık gelince banyo yaptırdım şimdi uyuyor bakalım ne kadar sürecek
sizler de bebişlerde iyidir inşallahh
canım arkadaşım çok sağol Şenizjaleciğim canım benim nasılsın bitanem ahmetimizin daha iyi olduğuna sevindim canım seninle dah önce telde konuşmuştuk canım sakın yüz verme canım senin gibi bir insana nasıl böyle davranır kayınvaliden anlamadım valla ne gaddar insanlar var yaa canım en önemlisi senin için ailen valla gerisi yalan canım sen eşinle iyi ol gerisini boşver canım ahhh hep bu yakınlıktan ve iyi niyetten kaynaklanıyo bu sorunlar geçen gün dediğim gibi cadı olsan öyle bir değerini bilirdiki kayınvaliden canım inan hep senin iyiliğnden kaynaklanıyo canımcım sen ahmetimi öp benim için ne olur şu kayaın validenide takma ahh yakın olsaydıkta ben kayınvalideen bir çay içmeye kadar uğrardım:))) anladın sen onu canım valla taknma canım yaa kıyamam sana ben
bundan sonra hiç umrumda değiller canımya bugün kandil ama gitmeyeceğim tabiki böyle olmasını onlar istediler . aynen dediğin gibi davransaydım benden iyisi olmazdı malesef iyilik yaramıyor bazılarına rabbime havale ettim artık
ahhh keşke yakın olsaydık tatlımyaa
bende eşimle iyi olayım diyorum ama ister istemez etkileniyoruz inşallah eşim bi daha bana bahsetmez onlardan
canım benimya kıyamam sana inşallah bir an önce düzelecek meleğin ve anı olarak kalacak bugünler . hastanedeyken bende aynıydım bi yandan bebeğim ağlıyor bi yanda da benne güzel ne mutlu bebebğini doya doya sevbilenlere onunla agulaşıp gülebilenlere eglenceli vakit geçirebilenre biz henüz bunları tam olarak yaşayamadık umudum 3 ayın dolmasında son bir haftadır kızımda huysuzluk iyice arttı hele ki bugünü anlatamamsenağlamaeşim yok bugün tekim yine sabhatam akşama kadar mızmız gazlı ve sürekli ağlayan değişşiklik isteyen bir kızım var yalnız bebeğe bakmak çok zormuş psikolojim iyice bozuldu öğleye kadar iyiydi bebeğim öğleden sonra zaten hiç uyumuyor hep ya kucakta altı açık biraz oyalanıyor yada bebek aranasında oyalamaya çalışıyorum ama hep onunlayım şuanda fırının üzerinde kavrulmuş ama pişmek kısmet olamaış kabak yemeğim öylece duruyor ne güzel 4 gibi banyo yaptırmıştım tek başıma hemde sadece kafasını yıkayamdım sonrası uyur dedim ama ne gezer bizmki başladı ağlamaya ama ne ağlama yıktı her yeri komşum gedi napıcağımızı şaşırdık durduramadık ben sokağa çıktım belki sokakta dolaşıtırıken durur diye yarı ağlamalı yarı durmalı derken nahçede dayanamayıp bende başladım ağlamaya yukarı kattakii komşumun oğlu görmüş annesine haber vermiş yukarı çağırdılar battaniyede salayark biraz olsun sakinleşti sonra gene devam 10 dk uyumalı uyanmalı bu sate kadar getirbeildim bilmiyorumya çokkk yorgunum kendmi çok kötü hissediyorum ağlamak istiyorum hep
canımm çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin ablana . inşallah hakkınızda hayırlısı ne ise o olurbuarada arkadaşlar uzun zamandır sizinle paylaşmak isteyipte paylaşamdığım bir konu var iki yıl önce annemi kaybettim annemden sonra geriye bana kalan canımdan çok sevdiğim yarı annem dediğim canım ablam rahatsız arkadaşlar 4 yıldır beyin tümöründen dolayı hasta .4 yıldır uğraşıyoruz iyileşmsi için ik 2 yıl iyiydi ama sonradan gene tümörde büyüme oldu eylül ayında ışın tedavisi oldu ama henüz tam anlamıyla fydasını alamadık 3 ayda bir tahliller yapılıyor bu düşmesi gereken ama bir türlü düşürülemeyen bir hormon var ilk 3 ayda düşmedi ikinci 3 ayda düştü geçenki de ise tekrar yüksseldi inşlallh bu ayki tahlillerde düşer düşmüş olsu tahlillerimiz yapıldı bu hafta içinde sonuçları bekliyoruz sonuçlar hala çıkmadı çıkmayıncada iğnesinide yapamıyolar lütfen arkadaşlar ne olur ablam için iyileşmesi sonuçlarının iyi olması için dua edin burada bir sürü kişiyiz ve hepimi emziren masum miniklere bakan anneleriz birinizin ve ya birkaçınızın yada hepinizin ağzından çıkabilecek olan samimiyetle yaptığınız dualarınız kabul olabilir Rabim kimseye dermansız dert vermesin çok zor bir hastalık tümör iyi huylu bile olsa işte olmadımı olmuyor umudumu hiç birzaman kaybetmek istemiyorum rabbim kimsye sevdiklerine böyle çaresi zor ola hastalık vermesin kaç yıldır uğraşıyoruz güzel rabbim zaten annemi kaybettim neolur ablamıda benden alma ki ablm hayatında yaşayabileceği tüm acıları yaşamış bir insan ne olur arkadaşlar Allah rızası için ablam adına iyileşmesi için dua edermisiniz
ben 5 tane okuyayım canım eğer daha fazla okuyabilirsem de msj atarım sana ya burdan ya face den
aminnnnn tatlım inşallahbu arada kızlar hepinizin kandili mübarek olsun rabbim etmiş olcağınız dualarınızı kabul eğlesin evlatlarımıza hayırlı ömürler nasip eğlesin inşallah
aminnnn canımolmaz mı hiç meltemcim yaa.. olaaar tabisi :))
günaydın tekrardan..
bu arada 2010 nisan anne-bebişleri ve tüm müslüman aleminin miraç kandili mübarek olsun.. :Saruboceq:
Rabbim bu mübarek gecede edilen duları kaul etsin.. :Saruboceq:
O'na açılan ellerimizi boş çevirmesin :Saruboceq:
inşallah canımcımmmbütün islam aleminin ve buradaki arkadaşlarımın miraç kandili mübarek olsun.rabbim herkesin duasını kabul eylesin.fadime arkadaşımızın ablasına sağlık, kızına ve bütn nisan bebişlerine huzur versin.rabbim yavrularızın adımlarını hayırlara atsın.sağlıkla,huzurla büyüsünler inşallah........
kötü kaynanaların gönlüne esenlik versin.hiçbir kötülük olmadan hayat bi ömür boyu mutlu geçsin inşallah.........AMİN
aminnnnnnŞeniz
a.s.Herkese hayırlı kandİller...
merhaba canım seninde kandilin mübarek olsunMerhaba arkadaşlar,a.s.
Öncelikle hepinizin mirac kandili mübarek olsun.
Fadimeciğim Rabbim ablana şifalar versin.İnşallah bende 5 tane okuyacağım canım.
Jaleciğim,Ahmetimiz iyileşiyormuş maşallah çok sevindim.
Zeynepciğim,ev işiniz en kısa zamanda hayırlısıyla sonuçlanır inşallah.
Göktuğumuz azcık hastaymış Allah şifalar versin fundacığım.
çok sağol mehtap teyzesi yavaş yavaş iyileşiyor bebeğim
canımyaa rabbim kolaylıklar versin sanaselam arkadaslar nasilsiniz ,bebisler nasil
ise basladim yorgunum ve bebegimi deli gibi özlüyorum :sinifsinif: :sinifsinif:
ise giderken gitme anne der gibi bakiyor gözlerime yavrum ,canimin ici :gitme::gitme:
herkese iyi günler arkadaşlar.
inşallah hepiniz iyisinizdir.
geçmişe bakmaya çalıştım ama alıntı yapacak vaktim yok malesef.
tüm hastalara (anne ve bebeklere) acil şifalar diliyorum.
kaynana derdi olanlara Allah kurtarsın diyorum.
bu arada hepimizin MİRAÇ KANDİLİ mübarek olsun.dualarda buluşmak dileğiyle.
birde ablası için dua isteyen bir arkadaş vardı.yasin okumak için müsait değilimde inşallah dua edeceğim.inşallah Rabbim tez zamanda şifasını verir ablanın canım.
biz iyiyiz şükür.iki çocukla iş ve ev arasında mekik dokuyorum.birde misafirlerim var tabi.bunun içinde ev bu sıralar hep temiz olmak zorunda.bu sıcaklarda evi toplamak bile çok zor.hergün işe gitmeden ev işlerini halledip gidiyorum.gelince önce çocukları yıkıyorum.bebişim gündüz hiç uyumuyor sayılır.sabah 5 akşam 5 arası toplamda 2 saat uyumaz.evde idare ediyorumda işte zor oluyor.neyse sağlıkları yerinde olsunda.
malum ben sadece mama veriyorum.artık oğlum mama yemek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım.denemediğimiz marka kalmadı.en son kaşık maması aldım geçen hafta.mamasının içine bir ölçek katıyorum.onun tadı hoşuna gidiyor demek ki birazda olsa yiyor.sıcaklarda iştahını kesiyor.bol bol su içiyor.aradada meyve suyu veriyorum.kayısı verdim mesela.
canım benim çok sağol
Allah kolaylık versin sana da
sıcaklardan mı bilmiyorum Ahmet Yusuf unda iştahı pek azaldı maşallah meyve sularına da başlamışsın bende şeftali suyu vermiştim oğluma