2010 Nisan Anneleri

merhaba bende nisan annesiyim.uzun zamandir forumu takip ediyorum .sorunlar ayni bizde de.hic uyumayan gazli bir bebegimiz var bizimde.bende sizler gibi 3 ayin dolmasini sabirsizlikla bekliyorum gercekten degisecek mi acaba??

refiyecim cnm bitek sen görmüssün yazimi saolasin,iyiz bizde üzgünüm buaralar izine gidemiyoz diye bi garip kaldim buralarda cok bunaldim...ama asagi yukari hergün girip okuyorum yazilarinizi takipteyim daha öncede dedigim gibi sen nasil güzel döküyosun duygularini sayfalara...saolasin cnm hepinizi seviyorum yazanda yazmayanda saolsun...duygusallastim ben iycene:gitme:

aynen öyle mehtapçım sanki bizden daha çok üzülecekler yada bizden daha çok düşünüyorlar yavrumu

jalecim sagol canim benim insallah Allah kolaylik verir,sen nasilsin canim nasil oldu bebisin
gecmise bakamadim canim

[]

bende çok şükür iyiyim gülsemincim oğlumunda hırıltısı devam ediyor malesef canım çok sıkılıyor bu duruma onun dışında bi sıkıntımız yok
canım arkadaşım sıkma canını ne olur inşallah göktuğum bir an önce iyileşecek
bize kendi doktorumuz bile nazar değdi bu çocuğa dedi ki göktuşun nazarlanması da çok normal maşallah öyle tatlı ki ve sende çok güzel bakıyorsun emin ol bundan
bizimde hem özelde hemde yakındaki devlet hastanesinde düzenli götürdüğümüz doktorlarımız var ama inanırmısın devletteki daha çok ilgileniyor
iyi geceler canım

canımcım sana günaydın bize iyi geceler
merak etme sen anladık biz seni:)

saol zeynepcim ben de çok mutlu oldum oğlumu aç bıraktım diye çok üzülmüştüm. maşallah bütün nisan bebeklerine ve gizoşuma oda çok güzel kilo almış:asigim:

saol jalecim hiç üzülme 230 gr gayet iyi hastalığa göre geçen hafta benim oğlum 60 gr almıştı ki daha kakasını yapmamıştı tartıldığında düşün artık açlıktan mahvetmişim yavrumu
mamaya da alışmaya çalışıyom ama biberonu ve aptamili acayip kıskanıyom ben eski süt dolu emişerek geçirdiğimiz günleri özlüyomkaydirigubbakcemile3

Maşallah kaanımıza canım.Haftada 500 gram demek ayda 2000 demek nereye gider:)))))))))))).Ömer eymende ayağını titretiyor bazen dr tutunca duruyorsa sorun olmaz dedi canım.
saol mehtapcımm bende öyle düşündüm (ayda 2 kg demek 1 yıl sonra ben onu değil o bei kucağında taşır demek:) de doktor arayı kapatmış öyle düşünme dedi:) titreme konusunda yalnız olmadığımıza sevindim canım hele ağlarken görsen nasıl titrettiiğini ya donmuş ya da sinir krizi geçiriyo dersinkaydirigubbakcemile3

tugbacim bende artik düzenli mama veriyorum,liste yaptim kacta ne kadar ml yiyor diye
sanirim benimki 2-2,5 saatte acikiyor ama hep 150 yemiyor bazen 60 bazen 120 degisiyor
bu arada masallah kaana
saol tatlım belki 2-2.5 saatte bir versem bizimkide 120 ile idare eder ama zaten reflümüz var gazımız yeni azaldı midesi rahat etsin diye arayı uzatmamı doktor söyledi

teşekkürler nazlıcım inan bu yeni doktorun odasında en az yarım saat kalıyoz ki ik gittiğimizde 1 saat kaldık. yine de sizlere çok ihtiyacım oluyo çok şey öğreniyorum bende:)

maşallah adaya da sana da canım demekki sütün yetiyor bence bir sağ bakalım ne kadar çıkacak çocuğa boşuna mama vermemiş olursun belkide.

memede oynamalar çok güzel ben de bayılıyom dondurma gibi yalıyo kaan da bazen

canım ya sıkma canını üzülme o kadar bak ben stres yaptım bazı şeyleri süt müt kalmadı dikkat et kendine hastalanacaklar da iyileşecekler de. hem aslanlar gibi annesi yanında göktuşumun hiçbişiciği kalmıcak opuyorumnanaktan

fundacım sıkma caını tatlım sen goktusa maas. Super bakıyosun bebek bunlar elbet hasta olacak havalar zaten degısken tekrar gecmıs olsun cnm

tugbacım cnm maas. Kaana
saol bitanemopuyorumnanaktan

canım ama 32 mart olayı da süpermiş hehehehe normal yani o lafları demen yüzlerine demediğin sürece tabikaydirigubbakcemile3

merhaba bende nisan annesiyim.uzun zamandir forumu takip ediyorum .sorunlar ayni bizde de.hic uyumayan gazli bir bebegimiz var bizimde.bende sizler gibi 3 ayin dolmasini sabirsizlikla bekliyorum gercekten degisecek mi acaba??

merhaba canım
inşallah düzelecek canım bizde öyle oldu
denizcim çok üzüldüm canımyaa bilirim o duyguyu bende annemlere gitmek için can atıyorum

hayırlı geceler kızlar...
kandiliniz mübarek olsun.
anca girebildim bu saatte.
görümcem bizde malum misafir olunca giremiyorum.
kanal tedavim vardı bugün.i geçti çok şükür.
inşallah annişler ve bebişleri iyidir.geçmişi okuyamayacağım malesef.

bol uykulu geceler....

ne bileyim tatlım bana az geldi ilk başta bide şu var sanırım benim sütüm yaramıyor oğluma hastanedeyken emmedi bende sürekli sağdım sütümü ve mamadan çok sütümü aldı belki mama alsaydı daha çok kilo alırdı diye düşünüyorum
bide emerken ilk beş dk emiyor diyelim sonra çekiyor ağzını başlıyo ses çıkarmaya resmen bişeyler anlatıyor sonra da mümküm değil emmiyor tam atıştırmalık olarak görüyor bu çocuk beni
birde tuğbacım senin yaraların geçti mi?

bozkaya.. aramıza hoşgeldin tatlım.. güle güle büyüt bebeğini... inşallah diyoruz güzelim inşallah düzelicek hepsi.. benimki de3 ay dolunca başladı kudurmaya :) yani hedefimiz 6 ay :)) ama tabi öncesine göre şimdiki halimize çok şükür diyorum...

serapçım.. tatlım üzme kendini nour.. şimdi olmazsa daha sonra gelirsiniz izne yada seneye.. sağlık olsun yeter ki.... duygularımı güzel anlatabildiğimi düşünürüm ama sende anlayabiliyosun demekki.. sen ne kadar anlatırsan anlat karşındakinin anlayabildiği kadarsın aslında :) duygusallığını da üzüntünü de her yerden paylaşmaya hazırım daha önce de söylemiştim sana.. hiçbi yerdeonline değilsem bi mail çak bana :) dök içini... cvplarım.. elimden geldiğince her duyguna ortak olmaya paylaşmaya çalışırım tatlım.... çok öpüyorum... bende kuzenimi şubat 2009 dan beri görmedim.. ve o günden beri ne aradı ne sordu.. ki ben hamile kaldım doğurdum bi alo demedi.. iki eli kanda olsa arardı... annesini arıyorum(halam) iyi işte burda çalışıyo. vakti yok fln diyo.. kafayı yemek üzereyim.. almanyada o da hamburg da.. yakın bi yer olsa yeminle atlayıp sokak sokak arıycam

reyhancım...
açık görünüyosun güzelim.. nabersin? özletin kendini ama aaa kızıciiim :)

iyigeceler fundacım seninde kandilin mübarek olsun
geçmiş olsun iyi geceler

saol refişimm çok şükür tartıyı görünce yüzümün şeklini görmeliydin gözler faltaşı diyet yaptığım eski zamanlarda kendim kilo verince bile bu kadar utlu bakmamıştım tartıyakaydirigubbakcemile3
bu arada hiç bir zaman çok kilo alsın çocuğum diye bir düşüncem yok. ama onun 1 hafta aç kaldığı düşüncesi beni çok üzdü. kilo alması demek doyması demek sırf bu yüzden mutluluğum.:kedi:

kızlar bu gecelik benden bu kadar oğlum gece 4 ten sonra çok uyumuyor o yüzden gidip en uzun uykusunu yakalamam lazım sizlere iyigecelerrrkaydirigubbakcemile3

kızlarr kandiliniz mübarek olsun kutladım mı kutlamadımmı hatırlayamadım :)
iyi geceler tuğbacım

tuğbaaa.. ama bende yazdım sana ( ühhüüü.. benden neden alıntı yapmadın ((( alınıyorum bak ama (( :))) yüzsüzlüğümle tekrarlıyorum. :))) maşallah kaana.. aradaki açığı çok güzel kapatmış...

canım bence anne sütüyle aldıkları kilo az da olsa mamadan daha kıymetli. benim oğlum da memede çok kalmıyo süt biter bitmez bırakıyo ya dediğin gibi oyun yapıyo da keyfi yoksa doymadıysa ağlıyor.

benim yaralarım cilt doktoru sayesinde geçti canım 1 aydır rahatım.eğer seninkiler geçmediyse hemen bir cilt doktoruna gitmeni tavsiye ederim. bana hametan,trosyd ve fucicort diye bir antibiyotik etkili krem verdi. özellikle fucicort çok iyi geldi. benim göğüslerim emzirdikten sonra çok fena sızlıyordu ve zonkluyordu. yani memebaşı çatlağı değilmiş sadece yalnız bu kremler aynı zamanda çok yumuşattı göğüs uçlarımı oğlum tutmakta zorlanmaya başladı dikkatli ve az kullanmak gerekiyodu sanırım ben rahatladıkça sürdüm:)

:))) sen alıntılarına cvp verirken yazmışım tabi ben ondan görmemişin.. pardooon :))) öptüm seni tubişim... iyi uykular sana.. kooş yat hemen uzun uykuyu kaçırmaa.. bende kaççam şimdi...

serapçım.. sende saol tatlım.. ne demek... buraya ne için girip yazıyoruz... sadece mutlu sağlıklı anlarımızı paylaşsak bunun adı paylaşım olurmu.. peki dostluk asla... ayrıca o senin güzelliğin senin pamukluğum tatlım :)

dikkat ederseniz artık meme başı çatlağı acısı olayı aşıldı.. hiiç gündeme bile gelmiyoo.. bi ara hep onu konuşurduk.. çok şükür benim aldığım tek tüp lansinoh bitmedi hala duruyo .. kanıyolardı bile ama kendi sütümü sürüp kurutarak bide lansinohla atlattık.. kırkımız çıkınca da ne çatlak kaldı ne acı.. yeterince çıkardı uçlarını zaten sıpa :))

bir gün bakıcaz ki ne gaz konuşulur olmuş ne de uyku düzeni.. varsa yoksa benimki emekliyo daha.. aaseninki kaç adım atıyoo :))) Rabbim sağlık sıhhat versin hepsine de bütün dertler geçici... Rabbim dermansız dert vermesin.. hepsi zamanla atlatılıcak böyle böyle büyüyecekler inş..

hayrişim.. dilber getirmedi mi şarj aletini.. hadi tak ta ordan devam edelim mesajlarla :))))) hee bu arada oyamı dün gece 1 itibariyle bitirmiş bulunuyorum :))

anaaaa kimler varmış burda..:)))) kızım dilber bu getirirmi du bakalım 1 ay filan geçsin üzerinden.yarın uğrarım giderken mutlaka.benim oyada bitti.kandil msj ın için tşk bu arada seninde kandilin mübarek olsun.hee sahi zeyepede msj atmışın kandil için tşk etti.:içelim:

kızlarr bende dualarımı edip uyuyayım artık. utku bey uyurken kaçırmıyım bu fırsatı... bugün yine öldüm yorgunluktan.. kollarım koptu hoppala zıppala.. başımın üstünde aguuu auuu ayy buaaa fln yazıları dönüyo sanki :)))
iyi geceler serap... filiz... jale... reyhan... hayrişim(gördüm seni)... günayder.. tubiş... ve diğer topiklere kaçan online arkadaşlar iyi geceleerrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…