serapçım... biz iyiyiz tatlım .. sizi sormalı? pek uğramıyosun artık :)
gülsemincim.. biz her zamanki gibi koşuşturmaca uğraşmaca işte.. sizde iyisinizdir inş. sen işe başlamışsın.. oyy zor olmuştur ikiniz için de.. bide belli bi düzen oturtmuştunuz artık timuçinle.. ama olsun tatlım napalım öyle öyle alışıcak.. çalışan annelerin ve bebeklerin işi daha zor.. Allah yardımcınız olsun...
aynen öyle mehtapçım sanki bizden daha çok üzülecekler yada bizden daha çok düşünüyorlar yavrumuBu bebeği nasıl hasta ettiniz lafına deli oluyorumklava:hangi anne ister bebeğinin hasta olmasını hayret bu insanlar yaa.laelaelaelaelae
Maşallah kaanımıza canım.Haftada 500 gram demek ayda 2000 demek nereye gider:)))))))))))).Ömer eymende ayağını titretiyor bazen dr tutunca duruyorsa sorun olmaz dedi canım.
Sana günaydın filizciğim bizde akşam oldu:)):1hug:
jalecim sagol canim benim insallah Allah kolaylik verir,sen nasilsin canim nasil oldu bebisin
gecmise bakamadim canim
[]
canım arkadaşım sıkma canını ne olur inşallah göktuğum bir an önce iyileşecekiyi akşamlar arkadaşlar..öncelikle herkesin bu gece yaptığı dua kabul olur inşallah......
fadimecim bizden 4 yasin canım.birini eşim okuyacak,sağolsun....
kızlar canım çok sıkkın ya neden geçmiyo yavrumun hastalığı ya.başladk antibiyotiğe.yavrum yarım saatte bir ağlayarak uyanıyo ykusundan.nazar değdi sanırım hastalıktan yapmıyo çünkü bunu.dengesiz dangalak kadının teki hastanede annesini bakıyo sanırım kalça usg si çekilirken ağzını burnunu yumurdu oğlumun.napıyosun dedim ne oldu demez mi la havleee.mübarek günde...........
kızlar hepiciğiniz çok sağolun ya nedense antibiyotiğe başlamak bana sanki oğlum ço hastaymış gibi hissettirdi.ya uff çok kötü kızlar ya daha bünyesi ne ki yavrumun antibiyotik kullanıyo ama onsuz da geçmeyecekti sanırım.r evet delinin teki nasıl övmüşlerdi eşime bırakın ayşe hanımı hüseyin beye götürün falan diye bence tam fiyasko.gerçi insan alışıyo dr una çocuğunun.mesela kadın doğum dr umada çok alışmıştm şimdi ayağımda iltihaplı bi yer var bi dr agösterdm anlamadı pek zaten randevum var ona göstereceğim ayağımı.
tuğbcım aynen öyle diycen he hep size getircez falan gör sen ilgilenmeyi aslında özel hastane dr u iki dr umuzda hatta yan yana odaları ama bi alıp veremedikleri var heralde neyse.canım kaptan kaanın kilo alımınada sevindm canım inşallah hep böyle gider inşallah.....
kızlar umarım unuttuğum bişey yoktur. o kadar canım sıkılmışki bu duruma az önce namaz kıldım karıştırdm başa aldım karıştrdm başa aldım falan.dünya işi ama insanın canı söz konusu olunca böyle oluyo sanırım.herkese iyi geceler şimdilik.
heee filizcim günaydın tatlım ne liseymiş heee napıyodun canım sen onların arasında yaa:1shok:delikafaduldensırnaşık şey
arkadaslar simdi ben boyle yazarken sazan salak fina dedim ama yanlis analamayin kesinlikle ogrencilerime bu tarz soylemelerde bulunmam bulunan arkadaslarimada cok kizarim aksine onlari hep yureklendirmeye calisirim zaten cogu ailelerinden darbe yemis bide kendilerine inanamayan dalga gecen bir ogretmenleri olursa o cocuklari nasil kazanacagiz ama oyle degil mi? iste bazwn cok sinirlendigimde veya guldugumde esime anlatirken salak filan gibi kelimeler agzimdan kacar kusura bakmayin :)
saol zeynepcim ben de çok mutlu oldum oğlumu aç bıraktım diye çok üzülmüştüm. maşallah bütün nisan bebeklerine ve gizoşuma oda çok güzel kilo almıştuğbacığım canım maşallah kaan kaptana canım sevindim kilo açığınızın kapandığına bugün bizide ana sağlıktan aradılar gizoşu sordular bir boy kilo takibi yapalım dediler maşallahı var kuzumun 15 gün içinde 500gr almış ebemizde gayet sağlıklı gidiyo dedi ama boyumuz uzun olacak sanırım babasına çekti benim kız doktorumuzda öyle demişti rabbim nazarlardan korusun meleklerimii canım inşallah
saol jalecim hiç üzülme 230 gr gayet iyi hastalığa göre geçen hafta benim oğlum 60 gr almıştı ki daha kakasını yapmamıştı tartıldığında düşün artık açlıktan mahvetmişim yavrumumerhaba canım maşallah kaan a bi sorun olmamasınada sevindim kilosuda gayet iyi. geçen hafta oğlum hasta olunca iştahıda gitti 10 günde 230 gr aldı sadece doktora göre iyi ama bana az geliyor
mama hakkında verdiğin bilgiler için teşekkürler bana da doktor aynısını söylemişti
saol mehtapcımm bende öyle düşündüm (ayda 2 kg demek 1 yıl sonra ben onu değil o bei kucağında taşır demek:) de doktor arayı kapatmış öyle düşünme dedi:) titreme konusunda yalnız olmadığımıza sevindim canım hele ağlarken görsen nasıl titrettiiğini ya donmuş ya da sinir krizi geçiriyo dersinkaydirigubbakcemile3Maşallah kaanımıza canım.Haftada 500 gram demek ayda 2000 demek nereye gider:)))))))))))).Ömer eymende ayağını titretiyor bazen dr tutunca duruyorsa sorun olmaz dedi canım.
saol tatlım belki 2-2.5 saatte bir versem bizimkide 120 ile idare eder ama zaten reflümüz var gazımız yeni azaldı midesi rahat etsin diye arayı uzatmamı doktor söyledi
tugbacim bende artik düzenli mama veriyorum,liste yaptim kacta ne kadar ml yiyor diye
sanirim benimki 2-2,5 saatte acikiyor ama hep 150 yemiyor bazen 60 bazen 120 degisiyor
bu arada masallah kaana
teşekkürler nazlıcım inan bu yeni doktorun odasında en az yarım saat kalıyoz ki ik gittiğimizde 1 saat kaldık. yine de sizlere çok ihtiyacım oluyo çok şey öğreniyorum bende:)maşallah kaan paşaya. ben dr edinmedim. arkadaşım var zaten çocuk doktoru bir sorun olduğu zamna onu arıyorum. zaten sağlık ocağı kilo-boy-aşı takip ediyor. sizlerden de çok şey öğreniyorum.
ada da memeye düştü bugünlerde. mamayı istemiyor. zorla veriyorum. sütümün arttığını hissediyorum ama onu doyuracak kadar değildir herhalde. bugüne kadar hiç sağmadım. ne kadar var hiç bilmiyorum. memeyi verip aradan biberonu sokuyorum:))) kanıyo saf yavrum bi süre sonra tekrar itip meme istiyor:))
birde çok oyuna başladı memede veya mamada. oyun oynuyor biberonla, memeyle.. birde memeyi bir ısırıyor ki sormayın. dişler çıkınca napıcaz bilmiyorum. resmen zıplatıyor:))
canım ya sıkma canını üzülme o kadar bak ben stres yaptım bazı şeyleri süt müt kalmadı dikkat et kendine hastalanacaklar da iyileşecekler de. hem aslanlar gibi annesi yanında göktuşumun hiçbişiciği kalmıcak opuyorumnanaktaniyi akşamlar arkadaşlar..öncelikle herkesin bu gece yaptığı dua kabul olur inşallah......
fadimecim bizden 4 yasin canım.birini eşim okuyacak,sağolsun....
kızlar canım çok sıkkın ya neden geçmiyo yavrumun hastalığı ya.başladk antibiyotiğe.yavrum yarım saatte bir ağlayarak uyanıyo ykusundan.nazar değdi sanırım hastalıktan yapmıyo çünkü bunu.dengesiz dangalak kadının teki hastanede annesini bakıyo sanırım kalça usg si çekilirken ağzını burnunu yumurdu oğlumun.napıyosun dedim ne oldu demez mi la havleee.mübarek günde...........
kızlar hepiciğiniz çok sağolun ya nedense antibiyotiğe başlamak bana sanki oğlum ço hastaymış gibi hissettirdi.ya uff çok kötü kızlar ya daha bünyesi ne ki yavrumun antibiyotik kullanıyo ama onsuz da geçmeyecekti sanırım.r evet delinin teki nasıl övmüşlerdi eşime bırakın ayşe hanımı hüseyin beye götürün falan diye bence tam fiyasko.gerçi insan alışıyo dr una çocuğunun.mesela kadın doğum dr umada çok alışmıştm şimdi ayağımda iltihaplı bi yer var bi dr agösterdm anlamadı pek zaten randevum var ona göstereceğim ayağımı.
tuğbcım aynen öyle diycen he hep size getircez falan gör sen ilgilenmeyi aslında özel hastane dr u iki dr umuzda hatta yan yana odaları ama bi alıp veremedikleri var heralde neyse.canım kaptan kaanın kilo alımınada sevindm canım inşallah hep böyle gider inşallah.....
kızlar umarım unuttuğum bişey yoktur. o kadar canım sıkılmışki bu duruma az önce namaz kıldım karıştırdm başa aldım karıştrdm başa aldım falan.dünya işi ama insanın canı söz konusu olunca böyle oluyo sanırım.herkese iyi geceler şimdilik.
heee filizcim günaydın tatlım ne liseymiş heee napıyodun canım sen onların arasında yaa:1shok:delikafaduldensırnaşık şey
saol bitanemopuyorumnanaktanfundacım sıkma caını tatlım sen goktusa maas. Super bakıyosun bebek bunlar elbet hasta olacak havalar zaten degısken tekrar gecmıs olsun cnm
tugbacım cnm maas. Kaana
canım ama 32 mart olayı da süpermiş hehehehe normal yani o lafları demen yüzlerine demediğin sürece tabikaydirigubbakcemile3arkadaslar simdi ben boyle yazarken sazan salak fina dedim ama yanlis analamayin kesinlikle ogrencilerime bu tarz soylemelerde bulunmam bulunan arkadaslarimada cok kizarim aksine onlari hep yureklendirmeye calisirim zaten cogu ailelerinden darbe yemis bide kendilerine inanamayan dalga gecen bir ogretmenleri olursa o cocuklari nasil kazanacagiz ama oyle degil mi? iste bazwn cok sinirlendigimde veya guldugumde esime anlatirken salak filan gibi kelimeler agzimdan kacar kusura bakmayin :)
merhaba bende nisan annesiyim.uzun zamandir forumu takip ediyorum .sorunlar ayni bizde de.hic uyumayan gazli bir bebegimiz var bizimde.bende sizler gibi 3 ayin dolmasini sabirsizlikla bekliyorum gercekten degisecek mi acaba??
denizcim çok üzüldüm canımyaa bilirim o duyguyu bende annemlere gitmek için can atıyorumrefiyecim cnm bitek sen görmüssün yazimi saolasin,iyiz bizde üzgünüm buaralar izine gidemiyoz diye bi garip kaldim buralarda cok bunaldim...ama asagi yukari hergün girip okuyorum yazilarinizi takipteyim daha öncede dedigim gibi sen nasil güzel döküyosun duygularini sayfalara...saolasin cnm hepinizi seviyorum yazanda yazmayanda saolsun...duygusallastim ben iycene:gitme:
]
saol jalecim hiç üzülme 230 gr gayet iyi hastalığa göre geçen hafta benim oğlum 60 gr almıştı ki daha kakasını yapmamıştı tartıldığında düşün artık açlıktan mahvetmişim yavrumu
mamaya da alışmaya çalışıyom ama biberonu ve aptamili acayip kıskanıyom ben eski süt dolu emişerek geçirdiğimiz günleri özlüyomkaydirigubbakcemile3
hayırlı geceler kızlar...
kandiliniz mübarek olsun.
anca girebildim bu saatte.
görümcem bizde malum misafir olunca giremiyorum.
kanal tedavim vardı bugün.i geçti çok şükür.
inşallah annişler ve bebişleri iyidir.geçmişi okuyamayacağım malesef.
bol uykulu geceler....
saol refişimm çok şükür tartıyı görünce yüzümün şeklini görmeliydin gözler faltaşı diyet yaptığım eski zamanlarda kendim kilo verince bile bu kadar utlu bakmamıştım tartıyakaydirigubbakcemile3iyi geceler.. hayırlı kandiller .. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...
tuğbişim.. kaan paşaya kocaman bi maşallahh.. ne güzel bak aradaki açığı kapatmış annesi.. üzme kendini artık... memeyle yada mamayla bu sıpalar sağlıkla büyüsünlerde napalım artık...
.
kızlarr kandiliniz mübarek olsun kutladım mı kutlamadımmı hatırlayamadım :)
iyi geceler tuğbacım
canım bence anne sütüyle aldıkları kilo az da olsa mamadan daha kıymetli. benim oğlum da memede çok kalmıyo süt biter bitmez bırakıyo ya dediğin gibi oyun yapıyo da keyfi yoksa doymadıysa ağlıyor.ne bileyim tatlım bana az geldi ilk başta bide şu var sanırım benim sütüm yaramıyor oğluma hastanedeyken emmedi bende sürekli sağdım sütümü ve mamadan çok sütümü aldı belki mama alsaydı daha çok kilo alırdı diye düşünüyorum
bide emerken ilk beş dk emiyor diyelim sonra çekiyor ağzını başlıyo ses çıkarmaya resmen bişeyler anlatıyor sonra da mümküm değil emmiyor tam atıştırmalık olarak görüyor bu çocuk beni
birde tuğbacım senin yaraların geçti mi?
hayrişim.. dilber getirmedi mi şarj aletini.. hadi tak ta ordan devam edelim mesajlarla :))))) hee bu arada oyamı dün gece 1 itibariyle bitirmiş bulunuyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?