jale tatlım seninkinide refiye söyleyince öğrenmiş oldumjinaz bende senin ismini hatirliyamadimseninde mübareek olsun cnm
ne güzel canımyaa benim hala yara ve felaket durumda akşam emzirirken yine kanadıcanım bence anne sütüyle aldıkları kilo az da olsa mamadan daha kıymetli. benim oğlum da memede çok kalmıyo süt biter bitmez bırakıyo ya dediğin gibi oyun yapıyo da keyfi yoksa doymadıysa ağlıyor.
benim yaralarım cilt doktoru sayesinde geçti canım 1 aydır rahatım.eğer seninkiler geçmediyse hemen bir cilt doktoruna gitmeni tavsiye ederim. bana hametan,trosyd ve fucicort diye bir antibiyotik etkili krem verdi. özellikle fucicort çok iyi geldi. benim göğüslerim emzirdikten sonra çok fena sızlıyordu ve zonkluyordu. yani memebaşı çatlağı değilmiş sadece yalnız bu kremler aynı zamanda çok yumuşattı göğüs uçlarımı oğlum tutmakta zorlanmaya başladı dikkatli ve az kullanmak gerekiyodu sanırım ben rahatladıkça sürdüm:)
ahh ahhh keşke benimkide geçse refiye hala emzirmelerim kabus gibidikkat ederseniz artık meme başı çatlağı acısı olayı aşıldı.. hiiç gündeme bile gelmiyoo.. bi ara hep onu konuşurduk.. çok şükür benim aldığım tek tüp lansinoh bitmedi hala duruyo .. kanıyolardı bile ama kendi sütümü sürüp kurutarak bide lansinohla atlattık.. kırkımız çıkınca da ne çatlak kaldı ne acı.. yeterince çıkardı uçlarını zaten sıpa :))
bir gün bakıcaz ki ne gaz konuşulur olmuş ne de uyku düzeni.. varsa yoksa benimki emekliyo daha.. aaseninki kaç adım atıyoo :))) Rabbim sağlık sıhhat versin hepsine de bütün dertler geçici... Rabbim dermansız dert vermesin.. hepsi zamanla atlatılıcak böyle böyle büyüyecekler inş..
iyi geceler serapçımiyigeceler herkese benim pontik uyuyoken bende uyuyem az
iyi geceler canım bende uyuyayım 4 te ictima var zaten :)kızlarr bende dualarımı edip uyuyayım artık. utku bey uyurken kaçırmıyım bu fırsatı... bugün yine öldüm yorgunluktan.. kollarım koptu hoppala zıppala.. başımın üstünde aguuu auuu ayy buaaa fln yazıları dönüyo sanki :)))
iyi geceler serap... filiz... jale... reyhan... hayrişim(gördüm seni)... günayder.. tubiş... ve diğer topiklere kaçan online arkadaşlar iyi geceleerrr....
serserilikleri bi ayri zeka sevyeleri bi ayri konu saliha . yazilida sinav sorusu 31 mart olayi salagin biri 32 mart vakasi yazmis hadi anlarim sen salaksin da hepside bundan kopya cekmis butun sira oldugu gibi 32 mart vakasi yazmis . sinavdan sonra dedim e be yavrum kopya cekmeninde bi mantigi olur onundekine bakarsin bisey yazmis ulen bu mantiksiz ben bunu yazmiyim en iyisi dersin demi bi akil suzgecinden gecir be yavrum marti birak hangi ay 32 ceker .. sazan ya bunlar :)
fundacım sıkma caını tatlım sen goktusa maas. Super bakıyosun bebek bunlar elbet hasta olacak havalar zaten degısken tekrar gecmıs olsun cnm
tugbacım cnm maas. Kaana
arkadaslar simdi ben boyle yazarken sazan salak fina dedim ama yanlis analamayin kesinlikle ogrencilerime bu tarz soylemelerde bulunmam bulunan arkadaslarimada cok kizarim aksine onlari hep yureklendirmeye calisirim zaten cogu ailelerinden darbe yemis bide kendilerine inanamayan dalga gecen bir ogretmenleri olursa o cocuklari nasil kazanacagiz ama oyle degil mi? iste bazwn cok sinirlendigimde veya guldugumde esime anlatirken salak filan gibi kelimeler agzimdan kacar kusura bakmayin :)
aynen öyle mehtapçım sanki bizden daha çok üzülecekler yada bizden daha çok düşünüyorlar yavrumu
bende çok şükür iyiyim gülsemincim oğlumunda hırıltısı devam ediyor malesef canım çok sıkılıyor bu duruma onun dışında bi sıkıntımız yok
canım arkadaşım sıkma canını ne olur inşallah göktuğum bir an önce iyileşecek
bize kendi doktorumuz bile nazar değdi bu çocuğa dedi ki göktuşun nazarlanması da çok normal maşallah öyle tatlı ki ve sende çok güzel bakıyorsun emin ol bundan
bizimde hem özelde hemde yakındaki devlet hastanesinde düzenli götürdüğümüz doktorlarımız var ama inanırmısın devletteki daha çok ilgileniyor
iyi geceler canım
inşallah canım inşallah.........evet ya nazar değiyo kuzucuğuma.........
canımcım sana günaydın bize iyi geceler
merak etme sen anladık biz seni:)
saol zeynepcim ben de çok mutlu oldum oğlumu aç bıraktım diye çok üzülmüştüm. maşallah bütün nisan bebeklerine ve gizoşuma oda çok güzel kilo almış:asigim:
saol jalecim hiç üzülme 230 gr gayet iyi hastalığa göre geçen hafta benim oğlum 60 gr almıştı ki daha kakasını yapmamıştı tartıldığında düşün artık açlıktan mahvetmişim yavrumu
mamaya da alışmaya çalışıyom ama biberonu ve aptamili acayip kıskanıyom ben eski süt dolu emişerek geçirdiğimiz günleri özlüyomkaydirigubbakcemile3
saol mehtapcımm bende öyle düşündüm (ayda 2 kg demek 1 yıl sonra ben onu değil o bei kucağında taşır demek:) de doktor arayı kapatmış öyle düşünme dedi:) titreme konusunda yalnız olmadığımıza sevindim canım hele ağlarken görsen nasıl titrettiiğini ya donmuş ya da sinir krizi geçiriyo dersinkaydirigubbakcemile3
saol tatlım belki 2-2.5 saatte bir versem bizimkide 120 ile idare eder ama zaten reflümüz var gazımız yeni azaldı midesi rahat etsin diye arayı uzatmamı doktor söyledi
teşekkürler nazlıcım inan bu yeni doktorun odasında en az yarım saat kalıyoz ki ik gittiğimizde 1 saat kaldık. yine de sizlere çok ihtiyacım oluyo çok şey öğreniyorum bende:)
maşallah adaya da sana da canım demekki sütün yetiyor bence bir sağ bakalım ne kadar çıkacak çocuğa boşuna mama vermemiş olursun belkide.
memede oynamalar çok güzel ben de bayılıyom dondurma gibi yalıyo kaan da bazen
canım ya sıkma canını üzülme o kadar bak ben stres yaptım bazı şeyleri süt müt kalmadı dikkat et kendine hastalanacaklar da iyileşecekler de. hem aslanlar gibi annesi yanında göktuşumun hiçbişiciği kalmıcak opuyorumnanaktan
saol bitanemopuyorumnanaktan
canım ama 32 mart olayı da süpermiş hehehehe normal yani o lafları demen yüzlerine demediğin sürece tabikaydirigubbakcemile3
iyi geceler kızlar sinirden valla çıldırmak üzereyim bu mübarek gecede kızmak istemiyorum ama kızmamak elde değil anam bu milletin malı ne kadar kıymetli yaa harbi fundanın bir lafı varya kötü komşu ev sahibi yapar insanı derlerya ondn işte şimdi olay şu biz nerdeyse 2 aydan bu yana ev arıyoruz kafamıza göre bulamadık bir türlü ilk sıfır ev olsun dedik yok onun karısı gelecekmniş istanbuldan bizi görecekmiş neyse bikaç tane var içi yapılaak falan bugün kayınvalidem dedi bir ev var gidelim bakarız neyse biz saat 10 buçuk gibi gittik kadın bize ne koşullar koyuyo yok içki olayı varmı içermisiniz diyo eşime yaa yok bu binaya giren çıkanlar belli yok boyası iyi yok bir odasında bazamız var kalsın kullanın deli oldum çıldırdım yemein ediyorum kızlar sinir harbi yaşadım asla dedim kayınvalideme asla taşınmam ben oraya dedim yaa kadın nerdeyse bize gelecek kişilerin listesini isteyecek çok sinir oldum rabbim bildiği gibi yapsın bu gibi uyuz insanları katiyen olmaz dedim eşimede oda zaten kıl olmuş ama çaktırmamış bana diyoki sn nasıl durdun o koşulları sayarken diyo bende beynimde çoktan bitirmiştim o ev olayınıda o yüzden kadın boşuuna konuşuyo dedim kayınvalidem olmasa harbi ben onu güzel benzetirdim ama çok sinirliyim yaa ben o kadınla nasıl muhatap etti kayınvalidem şaşırıyorum ayrıyetten ona ne yaaa benim misafirlerimden gelenimden gidenimden yaa ne cins adamlar var yaa
buarada arkadaşlar uzun zamandır sizinle paylaşmak isteyipte paylaşamdığım bir konu var iki yıl önce annemi kaybettim annemden sonra geriye bana kalan canımdan çok sevdiğim yarı annem dediğim canım ablam rahatsız arkadaşlar 4 yıldır beyin tümöründen dolayı hasta .4 yıldır uğraşıyoruz iyileşmsi için ik 2 yıl iyiydi ama sonradan gene tümörde büyüme oldu eylül ayında ışın tedavisi oldu ama henüz tam anlamıyla fydasını alamadık 3 ayda bir tahliller yapılıyor bu düşmesi gereken ama bir türlü düşürülemeyen bir hormon var ilk 3 ayda düşmedi ikinci 3 ayda düştü geçenki de ise tekrar yüksseldi inşlallh bu ayki tahlillerde düşer düşmüş olsu tahlillerimiz yapıldı bu hafta içinde sonuçları bekliyoruz sonuçlar hala çıkmadı çıkmayıncada iğnesinide yapamıyolar lütfen arkadaşlar ne olur ablam için iyileşmesi sonuçlarının iyi olması için dua edin burada bir sürü kişiyiz ve hepimi emziren masum miniklere bakan anneleriz birinizin ve ya birkaçınızın yada hepinizin ağzından çıkabilecek olan samimiyetle yaptığınız dualarınız kabul olabilir Rabim kimseye dermansız dert vermesin çok zor bir hastalık tümör iyi huylu bile olsa işte olmadımı olmuyor umudumu hiç birzaman kaybetmek istemiyorum rabbim kimsye sevdiklerine böyle çaresi zor ola hastalık vermesin kaç yıldır uğraşıyoruz güzel rabbim zaten annemi kaybettim neolur ablamıda benden alma ki ablm hayatında yaşayabileceği tüm acıları yaşamış bir insan ne olur arkadaşlar Allah rızası için ablam adına iyileşmesi için dua edermisiniz
şimdi dr dan geldk arkadaşlr
kendi dr umuz tatildeydi başka cdr a gttik.sizin hastanız değiliz deyince farklı bi muameşleyle karşılaştık.bebek çok kilolu falaN.........GIcık gıcık tavırlar.......enfekiyon geçmemiş.antibiyotiği kullanın dedi.daha bu devam eder dedi.rota virüsünü bugün alın verelim dedi.bende enfeksiyon varken işe yaramaz zaten antibiyotik başlayacaksak 3 gün daha bekleyelim dedim.bence vurdurun fayda etmez haftaya vurulursa FALAN DEDİ.bende dedim bekleyeceğim diye.....
dışarı çıktım asıl dr umu aradım.bekleyelim 1 hafta 10 günde bişey değişmez dedi.diğerine kalsa hemen vurAcak ama enfeksiyon varken işe yaramayacak......kalça usg si yaptrdk şükür iyi çıktı.of ya antibiyotik kullanmak istemezdm am iyi olsun ya napimmmmm.moralim sıfır.inşaLLAH GEÇER YA 2 HAFTA OLDU NERDEYSE hasta olalı.bakamıyorum sanırım yaaaaaaaa çok üzüldmmmmmm
merhabalar kızlar bizde doktordan geldik. hepinize hayırlı kandiller diliyorum.
öncelikle geçmişi okuyamıcam birazdan evden çıkıp taziyeye gidicez. yakın bir arkadaşımın babası vefat etti.
fundacım sen bugünkü doktor kontrolünü hiç olmamış say. bir dahakine de bu kulağına küpe olsun başka doktora gidersen bundan sonra size devam etcez falan de bak nasıl ilgileniyolar o zaman:) öyle doktorlara böyle hasta gerek:) tekrar geçmiş olsun canım göktuşuma. iyileşsin artık ama öyle bakamıyorum falan deme canım daha 3 aylık bizim bebeklerimiz annelerinden başka kimseye ihtiyaçları yok. ayrıca havalar o kadar değişken ki bu yıl şansımıza hepimizde hasta etme riski var size vurdu piyango. öpüyorum göktuşumu ve seni kocaman.
kızlar 3 haftadır her hafta doktordayız. yeni bir doktor. tavsiye ile gittik çok memnunum ben.
oğlum mamaya geçince 1 haftada 550 gram almış. çok sevindim önceki hafta hiç almamıştı doktor açığı kapatmış çok diye düşünme dedi. bu arada kaç saat arayla ne kadar mama vereyim sorusu bir kaç arkadaşta vardı benle birlikte. bana 3 saatten erken verme. 3-4 saatte bir ne kadar yerse ver dedi. 150 yi bitiriyo denemek için 180 verdim onuda yedi dedim. olsun 150--180 iyi verebilirsin dedi. tabii benim sütüm çok az galiba ondan oğlum hepsini bitiriyo emdikten sonra bile. aralarda emzirme mamadan önce ver dedi. bende sütüm çok az zaten bazen sakinleştirmek için vermek zorunda kalıyom diyince o zaman verebilirsin dedi. niye uzun uzun anlatıyom bu konuda sorunu olan varsa bir fikir verir diye:)
yalnız aklımı kurcalayan birşey oldu. oğlum doğduğundan beri çok hareketli özellikle kolları durduğu yerde hep hareket halinde. çoğunlukla da titretir gibi yapıyo kollarını. biz de sık sık normalmi acaba diye düşünüyoduk. bugün doktorun da dikkatini çekti. bayağı bir inceledi kucağına aldı. görme, işitme duyularını kontrol etti. acaba sinir sistemiyle mi ilgili diye düşünmüş. ama herşeyi o kadar normal ki sanmıyorum dedi. zaten takipteyiz bu aydan sonra sakinleşir biraz durulur büyük ihtimalle dedi. inşallah oğluşumun bir problemi yoktur.
aaa birde geçen hafta aç bırakma emzircem diye ne kadar mama isterse ver demişti. bu hafta 1 haftada 550 gram alınca ben de dedim siz dediniz ben de ne kadar isterse verdim. gülüştük bayağı:))))))))))
bozkaya.. aramıza hoşgeldin tatlım.. güle güle büyüt bebeğini... inşallah diyoruz güzelim inşallah düzelicek hepsi.. benimki de3 ay dolunca başladı kudurmaya :) yani hedefimiz 6 ay :)) ama tabi öncesine göre şimdiki halimize çok şükür diyorum...
serapçım.. tatlım üzme kendini nour.. şimdi olmazsa daha sonra gelirsiniz izne yada seneye.. sağlık olsun yeter ki.... duygularımı güzel anlatabildiğimi düşünürüm ama sende anlayabiliyosun demekki.. sen ne kadar anlatırsan anlat karşındakinin anlayabildiği kadarsın aslında :) duygusallığını da üzüntünü de her yerden paylaşmaya hazırım daha önce de söylemiştim sana.. hiçbi yerdeonline değilsem bi mail çak bana :) dök içini... cvplarım.. elimden geldiğince her duyguna ortak olmaya paylaşmaya çalışırım tatlım.... çok öpüyorum... bende kuzenimi şubat 2009 dan beri görmedim.. ve o günden beri ne aradı ne sordu.. ki ben hamile kaldım doğurdum bi alo demedi.. iki eli kanda olsa arardı... annesini arıyorum(halam) iyi işte burda çalışıyo. vakti yok fln diyo.. kafayı yemek üzereyim.. almanyada o da hamburg da.. yakın bi yer olsa yeminle atlayıp sokak sokak arıycam
reyhancım... açık görünüyosun güzelim.. nabersin? özletin kendini ama aaa kızıciiim :)
filiz sanırım orada gündüz saat kaç:))bende uyuyacağım ama sinirden uyuyamıyorum acaba orayamı gelsem sana çaya uyuyamam bu gece ben sinirden
herkese selam. kocayı dün istanbula yolladım ya araba bana kaldı. popsu yanmış kedi gibi dolanıyom sokaklarda sabahtan beri. oğluşu uyuttum. kahvemi yaptım, geçmişi okudum. Biraz geç oldu biliyorum ama m_-_m Yasin için geç kaldım ama bu akşam dua edeceğim ablana. tuğba 1 haftada 550 gr. helal olsun valla. Maaşallah.... biz bayağı iiyiz. iyice alıştık birbirimize. gaz olayımız yok denecek kadar az. hatta ööle ki yemekten sonra kendi geğiriyor oğlum yormuyo anasını. Zaten içerdeyken 3 ay anlatmıştım ona çıkınca anayı üzme, yorm, akıllı uslu ol diye. oldu valla. ilim insanları doğru söölüyomuş bu bebeler anne karnında da duyabiliyomuş demek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?