2010 Nisan Anneleri

:))) benden önce davrandın çatlak bacı :))) zaten dilber yani. yiter yaa yiteer yaa diyesim geliyo dilber deyince.. sözün bittiği yer o kadın yaaa :)) rici ederim tatlım ne demek vazifemiz... evet zeybeye de attım dilbere de :)) zeybe çaldırdı zaten..anladım teşekkür ettiğini :))) hehee... görüşürüz yarın.. hadi ben yatem.. iyi geceler ariyee :))) yarın gelince içelim :)) kahve ısmarlıyım sana... :)))

jinaz bende senin ismini hatirliyamadimseninde mübareek olsun cnm
jale tatlım seninkinide refiye söyleyince öğrenmiş oldum
ne güzel canımyaa benim hala yara ve felaket durumda akşam emzirirken yine kanadı
genel cerrahiye gitmiştim ama cildiye ye de gideyim bari kullanmadığım krem kalmadı ama geçmedi malesef rahatlatsın diye lansinoh sürüyorum 2. tüp bitti
ahh ahhh keşke benimkide geçse refiye hala emzirmelerim kabus gibi
uçları benimde baya var ama işe yaramıyor
iyigeceler herkese benim pontik uyuyoken bende uyuyem az
iyi geceler serapçım

iyi geceler canım bende uyuyayım 4 te ictima var zaten :)

jalecim.. neden hala geçmedi ki acın acaba yaa.. uçları da var diyosun.. benim hiç yoktu ondan acı çok oldu uçlanana kadar ama şu an iyiyiz çok şükür... inşallah seninde geçer bi an önce.. bak tuğba cildiyeden memnun kalmışş sende bi git istersen tatlım... geçmiş olsun çook... iyi gecerl ayrıca.. hadi yatalım da dinlenelim... oğlanlar uyanınca canımıza okuyolar nasılsa :) fırsat bu fırsat.. zaman değerli valla :))) bu arada bu nisan bebişleri aynı ayda doğduğu gibi (sizde nisan bebişisiniz bizim kalbimizde :)) özellikleri de aynı valla yaa. çoğu şeyleri benzer.. uyanma saatleri bile :))

kaydirigubbakcemile3:roflol:sırnaşık şeydelikafadulden

fundacım sıkma caını tatlım sen goktusa maas. Super bakıyosun bebek bunlar elbet hasta olacak havalar zaten degısken tekrar gecmıs olsun cnm

tugbacım cnm maas. Kaana

sağol canım ya çok üzülüyorum antibiyotik kullanmasına.bebek bunlar hastada olcak iyide ama tek alttan çıtçıtlı ve şortla yatırıyorum üzerine ince bi çarşaf atıyorum oğlum hala terliyor ne yapayım daha ya.çacaba bundan mı kaynaklanıyor.mesela gece emmek için uyandığnda üstüne bişey atıyomusunuz üşümesin diye?

bende çok sinir olurum onlara yakın davranırım ama onların öğretmeni olduklarınıda HİSSETTİRİRİM

sağol canım ya.geçecek inşallah :Saruboceq:dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar

iyi geceler kızlar sinirden valla çıldırmak üzereyim bu mübarek gecede kızmak istemiyorum ama kızmamak elde değil anam bu milletin malı ne kadar kıymetli yaa harbi fundanın bir lafı varya kötü komşu ev sahibi yapar insanı derlerya ondn işte şimdi olay şu biz nerdeyse 2 aydan bu yana ev arıyoruz kafamıza göre bulamadık bir türlü ilk sıfır ev olsun dedik yok onun karısı gelecekmniş istanbuldan bizi görecekmiş neyse bikaç tane var içi yapılaak falan bugün kayınvalidem dedi bir ev var gidelim bakarız neyse biz saat 10 buçuk gibi gittik kadın bize ne koşullar koyuyo yok içki olayı varmı içermisiniz diyo eşime yaa yok bu binaya giren çıkanlar belli yok boyası iyi yok bir odasında bazamız var kalsın kullanın deli oldum çıldırdım yemein ediyorum kızlar sinir harbi yaşadım asla dedim kayınvalideme asla taşınmam ben oraya dedim yaa kadın nerdeyse bize gelecek kişilerin listesini isteyecek çok sinir oldum rabbim bildiği gibi yapsın bu gibi uyuz insanları katiyen olmaz dedim eşimede oda zaten kıl olmuş ama çaktırmamış bana diyoki sn nasıl durdun o koşulları sayarken diyo bende beynimde çoktan bitirmiştim o ev olayınıda o yüzden kadın boşuuna konuşuyo dedim kayınvalidem olmasa harbi ben onu güzel benzetirdim ama çok sinirliyim yaa ben o kadınla nasıl muhatap etti kayınvalidem şaşırıyorum ayrıyetten ona ne yaaa benim misafirlerimden gelenimden gidenimden yaa ne cins adamlar var yaa

abovvv 5 kişi online ama ben yatıyorum arkadaşlar iyi gecelerrrrrrrr.öptüm sizleri ve bebişleri..........

dünürcüğüm ne olur artık üzülme canım rabbim izin verirse göktuşumujn hiç bişeyciği kalmayacak bak böyle üzüldükce sütün etkilenecek canım ben bu arada kafayı yedim bu akşam çok sinirliyim canım yaa dengesix kadın yaa terbiyesiz sanki senin evbine kaldım ben yaa ama kayınvalidemde hata illa gidelim gidelim ayyy yazarken bile elim titriyo yaa

dünürüm yazmadan edemedm ne insanlar var ya satın almıyoruz kiralayacağız deseydin ya .anaammmmmmm millet kafayı yemiş heee.oldu olacak bizde oturmayalım evde veya bizden başkası girip çıkmayacak deseydin ya.nhhhhhhhh bulur o kadın kiracıyısempatiksalakcinnisüprizzzzz

filiz sanırım orada gündüz saat kaç:))bende uyuyacağım ama sinirden uyuyamıyorum acaba orayamı gelsem sana çaya uyuyamam bu gece ben sinirden

yaa o değil canım birde misafir gelir giderken dikkat etsin demezmi yaa neye edecek yaa oldu benim kızım gece ağlayacak neden ağladı der bende bir güzel yolarım o zamn işte heee dururum dururum ama birde dellendimmi artık kimse tutamaz valla raşitte çok kızdı

acil sifalar canim dualarim seninle ve ablanla canim bugün gec geldim görmedim ama
yarin okuyacam canim allah kabul eder insallah
benim ablam 17 yasindaydi ayni hastaligi gecirdi ve ameliyat oldu
ve ömür boyu kullanmasi gereken ilaclar vardi bunlarda bebegi olmasina engeldi
simdi 34 yasinda ve yeni ögrendimki hamileymis onun adina okadar seviniyorumki anlatamam
yarin nasipse izin yolculugum var canim hem ablan icin hem nisan bebekleri icin hemde sag saglim varmamiz icin okuyacam canim sayisini gitmeden bildiririm allahim kabul etsin simdiden

dayaklikmis o doktor baska doktora gitme canim sen ya
ayrica cok gecmis olsun kendini üzme bebek bunlar tabiki nekadar iyi bakarsak bakalim hasta oluyorlar iste maelsef

arkadasinin basi sagolsun canim kaan pasayada masallah

gecmise bakiyordum canim iyim cok sükür sende daha atlatamamissin tez zamanda atlatirsin insallah ben bakana kadar gitmisin canim tatli rüyalar ozaman
kizacak bisey yok canim dedim ya gerektigi kadar yazacam opüyorum

serap canim insallah sende seneye güzel bir tatil yaparsin canim

reyhancığım canım bende çıkacaktım ama seni ördüm iyi geceler tatlım ben gideyim still teami içeyim belki sakinleştiri beni:))yatayım az sonra tekrar kalkıcam çünkü:))

herkese tatlı rüyalar taki bebişler uyanan kadar

filiz sanırım orada gündüz saat kaç:))bende uyuyacağım ama sinirden uyuyamıyorum acaba orayamı gelsem sana çaya uyuyamam bu gece ben sinirden

aksam 5 canim beklerim 5 cayina aaaa ne guzel de uydu:)

herseyi dusunup kafayi takarsaaakk ohooo cabuk yaslanirsin valla bosverrrr it urur kervan yurur demisler her yer ev sana kafana gore kiracisin butun evler senin .. ha bu arada icki icince noluyomus ki anlamadim 4 duvar arasinda sana ne ki ?

bu arada ben gelem o kadina kiraci
gelen giden neymis gorsün benim kaynana gelse yeter zaten borazan gibi ses var :)

iyi gceler arkadaşlar geçmişi okuyamıyorum busaate kadar kızımdan dolayı giremedim yasin okuyan tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun kızım bu akşam gene 6 dan sonra gece ağlama krizi olarak doruk noktasındaydı durmuyor durmuyor sürekli ağladı yeni geldik eve hastane kapısında bekledik valla yarım saat ağlarsa girelim diye akşam 1 kere arabaya binridridk ağlamasını durdurp eve geldik baya masajal gazını çıkardık aaa duruyo derken birden bir çığlık bastı gene durduramadık komşular kapıyı çaldılar düşünün gecenin 12 si neden ağlıyor bu bebek nye durmuyor diye onlar udrdurmaya çalıştılar olmadı aldığımız gibi hastane yolunu tuttuk arabada durdu uyudu yarım saat hastane kapısında bekledik ağlarsa diye yeni geldik şimdi uyuyor çok ama çokkk yorgunum bitkinim ama genede böyle bir gecede ümitvar olmak istiyorum ablam iiyileşecek kızımda düzelicek diye ümit etmek istiyorum tekrardan ablam ve bebeğm için ettiğiniz dualar ve okuduğunuz yasinler için teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun.şimdi artık bende kuran okuyayım dua edeyim kendi hatimimde yasin okumak nasip olmadı olamadı ( herkese tekrardan hayırlı kandiller ve iyi geceler.Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin.

herkese selam. kocayı dün istanbula yolladım ya araba bana kaldı. popsu yanmış kedi gibi dolanıyom sokaklarda sabahtan beri. oğluşu uyuttum. kahvemi yaptım, geçmişi okudum. Biraz geç oldu biliyorum ama m_-_m Yasin için geç kaldım ama bu akşam dua edeceğim ablana. tuğba 1 haftada 550 gr. helal olsun valla. Maaşallah.... biz bayağı iiyiz. iyice alıştık birbirimize. gaz olayımız yok denecek kadar az. hatta ööle ki yemekten sonra kendi geğiriyor oğlum yormuyo anasını. Zaten içerdeyken 3 ay anlatmıştım ona çıkınca anayı üzme, yorm, akıllı uslu ol diye. oldu valla. ilim insanları doğru söölüyomuş bu bebeler anne karnında da duyabiliyomuş demek:)

bizimkide cok uslu ya valla okuyunca bu yaramaz bebisleri diyorum filiz hic isyan etme carpilirsin valla. bizimkinin uykusu geldimi asla kucaga aldirtmaz kendini basiyor cigligi yatirin bei diye at yataga tik uyuyor enteresan bi cocuk :) esimde hep sagda solda virvir konusyosun basimiza bisey gelirse soraraim sana diyor :0 ben nazara inanmam ama esim inaniyor hehehe:O

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…