bizimkide cok uslu ya valla okuyunca bu yaramaz bebisleri diyorum filiz hic isyan etme carpilirsin valla. bizimkinin uykusu geldimi asla kucaga aldirtmaz kendini basiyor cigligi yatirin bei diye at yataga tik uyuyor enteresan bi cocuk :) esimde hep sagda solda virvir konusyosun basimiza bisey gelirse soraraim sana diyor :0 ben nazara inanmam ama esim inaniyor hehehe:O
mehtap...... ömer eymen
deniz......... mehmet salih
ikizlerimiz.... elif & yusuf
butterfly........ kayra
seda............ ahmet melih
bir de bursalı hemşehrimin nisan'ı var..... benden de bu kadar .. hatırlayamadıklarım kusuruma bakmasın.. sabah sabah bu kadar çıktı :)))
bende 1000 tane hurafe duydum inanmam ama nazara inanmaya başladım. bugüne kadar duyduğum ilginç hurafeler. 40 günlükten önce bebeği mezarlığa götürme-ben 1 haftalıktı anneminkine götürdüm-, ayağını öpme ömrü kısalı-bırak öpmeyi ağzıma sokuyom valla zaten oarasını öpme, burasını öpme bi poposu kaldı öpebileceğim-, bebeğin kıyafetlerini yıkadıkta sonra gece dışarı asma- asıyom valla-, 40 çıkmadan cenaze evine gitme, 2 lohusa yan yana gelme, adetli kadın lohusayken yanına gelmesin, 40 çıkmamış 2 çocuk yan yana gelmesin. falan filaaannnn
face yı bılmıyorum hatta sevmıyorum ama nısan bebıslerınde varTarih ogretmeniyim lisede calisyorum calistigim lise de baya bir olayli serserisi zibidisi boyumu gecen cocuklar sacli sakalli tualette sigara icerler birbirlerini bicaklarlar jandarma hergun kapida . bi gun dikkatimi cekti bir ogrencim 2 hafta utuste hic gelmedi okula dedim sahabettin nerde ( bu arada isime dikkat :) dediler hocam hapiste fabrika kundaklamis . sakami ya bu dedim cocuk 1 ay sonra cikti geldi kefaltle cikmis bu arada devamsizlitan atilmasi gerekir gayette mezun oldu mudur ble tirsiyor adamalardan . hala hayalin mi ???:roflol:
ben zaten tarıh sevmem
bu arada sen facedeki grupta varmsiin? bebisin fotolarinni koyda gorelim yahuuu seftali karpuz yiyen bebeyi :):)
a.s.kimseler kalmamais huuu Nazli napiyosuuunnn ADA napiyor oh deniz kum gunes tadini ciakrin bizde burda butun gun evde bebek PIPISlayalim cenet vatanim hey heyyyy gidi heyyuuuu poffffffffff
hayırlı geceler kızlar...
kandiliniz mübarek olsun.
anca girebildim bu saatte.
görümcem bizde malum misafir olunca giremiyorum.
kanal tedavim vardı bugün.i geçti çok şükür.
inşallah annişler ve bebişleri iyidir.geçmişi okuyamayacağım malesef.
bol uykulu geceler....
yok yok bız kımseyle evde görüsmüyoruz sadece netten konusuruz evde kırlenmıyo çayda bıtmıyo deseydın yaiyi geceler kızlar sinirden valla çıldırmak üzereyim bu mübarek gecede kızmak istemiyorum ama kızmamak elde değil anam bu milletin malı ne kadar kıymetli yaa harbi fundanın bir lafı varya kötü komşu ev sahibi yapar insanı derlerya ondn işte şimdi olay şu biz nerdeyse 2 aydan bu yana ev arıyoruz kafamıza göre bulamadık bir türlü ilk sıfır ev olsun dedik yok onun karısı gelecekmniş istanbuldan bizi görecekmiş neyse bikaç tane var içi yapılaak falan bugün kayınvalidem dedi bir ev var gidelim bakarız neyse biz saat 10 buçuk gibi gittik kadın bize ne koşullar koyuyo yok içki olayı varmı içermisiniz diyo eşime yaa yok bu binaya giren çıkanlar belli yok boyası iyi yok bir odasında bazamız var kalsın kullanın deli oldum çıldırdım yemein ediyorum kızlar sinir harbi yaşadım asla dedim kayınvalideme asla taşınmam ben oraya dedim yaa kadın nerdeyse bize gelecek kişilerin listesini isteyecek çok sinir oldum rabbim bildiği gibi yapsın bu gibi uyuz insanları katiyen olmaz dedim eşimede oda zaten kıl olmuş ama çaktırmamış bana diyoki sn nasıl durdun o koşulları sayarken diyo bende beynimde çoktan bitirmiştim o ev olayınıda o yüzden kadın boşuuna konuşuyo dedim kayınvalidem olmasa harbi ben onu güzel benzetirdim ama çok sinirliyim yaa ben o kadınla nasıl muhatap etti kayınvalidem şaşırıyorum ayrıyetten ona ne yaaa benim misafirlerimden gelenimden gidenimden yaa ne cins adamlar var yaa
arkadasım senı merak edıyordum uzun suredır gırmıyordun gırmıycem dedıydınya ondanmı yoksa deme öle seyler üzülürüz vallaiyi geceler kizlar benide yorucu bir gün bekliyor görüsürüz
surdan bı kahve molasıda bızde vereydın sıncandayımherkese selam. kocayı dün istanbula yolladım ya araba bana kaldı. popsu yanmış kedi gibi dolanıyom sokaklarda sabahtan beri. oğluşu uyuttum. kahvemi yaptım, geçmişi okudum. Biraz geç oldu biliyorum ama m_-_m Yasin için geç kaldım ama bu akşam dua edeceğim ablana. tuğba 1 haftada 550 gr. helal olsun valla. Maaşallah.... biz bayağı iiyiz. iyice alıştık birbirimize. gaz olayımız yok denecek kadar az. hatta ööle ki yemekten sonra kendi geğiriyor oğlum yormuyo anasını. Zaten içerdeyken 3 ay anlatmıştım ona çıkınca anayı üzme, yorm, akıllı uslu ol diye. oldu valla. ilim insanları doğru söölüyomuş bu bebeler anne karnında da duyabiliyomuş demek:)
oooooooooooooooooooooooooooooooo kızlar hurafemı ıstıyonuz bende kamyonla bı ınanırımkıbende 1000 tane hurafe duydum inanmam ama nazara inanmaya başladım. bugüne kadar duyduğum ilginç hurafeler. 40 günlükten önce bebeği mezarlığa götürme-ben 1 haftalıktı anneminkine götürdüm-, ayağını öpme ömrü kısalı-bırak öpmeyi ağzıma sokuyom valla zaten oarasını öpme, burasını öpme bi poposu kaldı öpebileceğim-, bebeğin kıyafetlerini yıkadıkta sonra gece dışarı asma- asıyom valla-, 40 çıkmadan cenaze evine gitme, 2 lohusa yan yana gelme, adetli kadın lohusayken yanına gelmesin, 40 çıkmamış 2 çocuk yan yana gelmesin. falan filaaannnn
ben uzun süredir giremiyordum geçen cuma trakyaya ablamın düğününe gittik kızımla ilk kez uzun bir yolculuk yaptık sağolsun kızım beni çok üzmedi ama aşırı derecede sivrisinek vardı kızımın bir yerini bile ısıttırmadım çok şükür eşim diyo onu koruduğun kadar benide korusaydın benide yemezlerdi diyo töbe töbe :)))
son 3 gündür kızımda gaz sancısı had safhaya ulaştı gaz gelince hiçbirşeyi gözü görmüyor umarım çok uzun sürmez bu süreç
benmeltem hayirdir bu saatte
esım 4 30 da gıdıyor ben genelde gırerım böle burdan gunaydın 05 47 saat su an
kızlar gunaydın kandılımız burnumuzdan geldı
evelsı gun ark aramıstım gel oturalım dıye görümcemde dun aleynayı sıkıstırmıs ben yokken melekle meltem ne konustular dıye oda bulbul gıbı sakımıs
bennu mızırdanıyo gelıyom bırazdan
neyse ben gıdınce aleynaya sakın kızma babasınada dövdürme ben sıkıstırdım söyledı dedı bende ne olursa olsun söylememen gerekırdı dedıkçe bızım hanım haladan yüz bulup sıstı tabıkı esım evdeydı gelınce aynen söyledım böyle yapmıs kızın dıye oda kızdı nıye yaptın dıye aksam 8 gıbı melek geldı dırek esıme senın karınla kızın böyle yapmıs tabı ben olayı önce anlattıgım ıçın babası aleynaya bı vurdu burnundan kan geldı
halbukı b en ona aylardır orada ne oluyosa anlatıyo anlatma halanın evındekı olay benı ılgılendırmez derım laf tasıma dedım hatta dun görumcemın kızınıda annesıne söyledım evınızde olanı bıze anlatıyo dıye ben onun gıbı yapmadım kapıya geldım dınledım kımseye söylemıycem demıs masallah duymayan kalmadı
yanı böyle güzel geçen günün ardından mavolduk
bu sefer esım basladı bıktım senden defol gıt senın yuzunden çocugumu dövdum
benmı sıkıstırdım benmı ögretıyorum aylardır demıyomuyum oranın lafını getırme dıye dedım
açtım agzımı yumdum gözumu
tık dıyemedı
ya ben hic birsey anlamadim meltem, aleyna senin kizin mi? kim laf tasiyor bu kiz mi? gorumceninkiz mi ? noldu ya tam analayamadimakannehir
ay meltem maşallah kızına 9 a kadar uyumak ne demek yaa aman nazar değmesin ..biz kesik kesik uykudan sonra sabah 6 da ayaktayız ..bidaha 10-11 de anca uyuyo ki oda 20 dk lık uyku periyotlarıyla..birde canım muz çilek kivi 1 yaşına kadar vermeyin dio doktorlar ağır gelmesin canım yaaa..zamanı gelince nasıl olsa tadacaklar herşeyi..
ademir47 angaradami yasiyosun benimde 4 senem gecti ogrenciydim ankarada eryaman da kaldim 4. etapta cok degismis ama ben 2000-2004 te ordaydimsimdi taninmaz hale gelmis kayboldum gecen sene dusun artik bittik eryamanda kayboldum:) :) karini kisini herseyini ozledim angaramin yafff:))
bu arada ben gelem o kadina kiraci
gelen giden neymis gorsün benim kaynana gelse yeter zaten borazan gibi ses var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?