2010 Nisan Anneleri

hayırlı cumalar arkadasım ne var ne yok oralarda gelıncık merhaba

merhaba canım..

kızlar sağlık ocağına götürdüm oğlumu.yarında doktora götürecem çünkü kafama takılan şeler var.oğlum tam 6 kilo olmuş boyu 59 cm baş çevresi 41 cm çok şükür normal ama benim kafama takılan şey benim oğlum ayda 1 er kilo alırken neden bu ay sadece 500 gr aldı kızlar yaa mafoldumben sizce neden gerçi şuanki kilosu ayına göre ii ben memnunum ..ama kilo alım dengesi neden geriledi onu anlamıorum.ebe hemşire sıcaklardan,huysuzluğundan,uyumamasından,sen çalıştığın için seni özlediğinden bile olabilir dedi.aslında dengelemiş kilosunu dedi ama yinede kafama taktım..

tünaydın arkADAŞLAR HAYIRLI CUMALAR...
hayırlı cumalar fundacığım.

Hayriceğim benim ömer eymende bu ay öyle oldu yazmıştım okuduysan.Bu ay hep dikkat ettim de bebişlerin kilo alımlarında gerileme var(

çok teşekkür ederim yurdagülcüm Allah razı olsun.rabbim dualarımızı kabul etder inş.
mehtapcım çok sağol canım Allh razı olsun Rabbim hepimizin dualrını kabul etmiştir inş.
refişcim çok sağol Allah razı olsun canım
fadimecimm canim benim y
a ablana Allahim acil sifa versin insallah

cok üzüldüm anlattiklarini okuyunca ,zaten hüzünlüyüm iyice dügümlendi cümlelerin bogazimda mafoldumben
amin canım inş biranönce iyileşmesini istiyoruz bunun içinde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz gülsemincim.

Çok sağol arkadaşım amin.inş.
amin canım inş.çok sağol jalecim Allah razı olsun yasinler için.

çok sağol fundacım allah razı olsun canım senden de eşinden de.

rehncım çok sağol canım olsun bugünde okuyabilmende güzel ya benim ablamda hipofiz adenomu var sanırım canım rahatsızlık aynı büyüme hormuyla aakalı .ya ablam iki kere hacettepede ameliyet oldu eylül ayındada ege üniverstesinde ışın tedavisi gördü ama henüz olumlu anlamda neticesini alamadık(
benimde ipeğim vardı (((

fadimecim ablan için çok üzüldüm Allah bir an önce şifasını versin inşallah
oyy oyy kıyamam ipeğide koyarım hemen içine :) ben seni çok fazla görmedim forumda gçnlede bir kere görmüştüm canımya sen benim kusuruma bakma.
Allah razı olsun hayrüyecim çok sağol.canım
canım bence kiloları artık pek fazla takmamalıyız çünkü büyüdükçe alım yavaşlıyor farketmiyormusnuz bir ço k bebeişin kkilo alımında bir yavaşlama var önemli olan ek gıdaya kadar götürebilelim hepsi bu.sağlıklı olsunlarda valla

fadimecim gene szin kız baya yormuş sizi anlaşılan ....
allah kolaylık versin tatlımm valla öle zorki seni çok ii anlıyorum.....
bunalrda gececek inşlh ben yurekten inanıyorum

nıye kılo içinmı göturcen
çok kafana takıyon sonra sutun yetmıyo
benım kızada babası zayıflamıs yada kılo almıs dıyo yanaklarından gamyoncuiremsubılıyomus
kılo içinse göturme

oooo tuğbacım ve mehtapcım gelmiş nabersiniz kızlar...
bizde agulaşıyoruz oğlumla.....sizin beyler nasıllar

selam kızlar..

canım hiç üzülme..Kaanda geçen ay 1,400 gr almıştı bu ay 800 gr almış..bende panikledim doktor bundan sonra böyle olacak öbür aylarda ayda 300-400 alması normal dedi..1 yaşında bir çocuğun 10 kg olması gerekiyormuş her ay 1-1,5 kg alırsa 1 yaşına geldiğinde ne olur düşünebiliyormnusun dedi..yani meraklanacak bişey yok:)))

mehtapcım çok sağol canım Allh razı olsun Rabbim hepimizin dualrını kabul etmiştir inş.
Amin canım hepimizden.İnşallah tedavisi güzel sonuçlanır ablanın.

oooo tuğbacım ve mehtapcım gelmiş nabersiniz kızlar...
bizde agulaşıyoruz oğlumla.....sizin beyler nasıllar

Merhaba canım sen nasılsın?Benim oğlum herşeyden habersiz garibim babayla ağulaşıyor.Yarın sünnet ettireceğiz kısmet olursa içim gidiyor.:gitme:

kızlar tşk ederim hepinize cvplarınız için..evt aslında herşeyi normal çok şükür ben de çok kilolu bi bebek olmasını ,istemiorum resimlerine bakmışsınızdır face de poyrazın ,kilosu gayet ii alsında benim için.ayından çok daha kilolu olsa takardım kafama ..ben sadece söylediğim gibi neden kilo alımının yavaşladığını merak ettim hepsi bu.ama araştırdım sizde yorumladınız sağolun normalmiş bundan sonra gram şeklinde devam edecekmiş.ay anne olmak ne zor her gramını hesap ediosun.herseferinde kendinde arıyosun hatayı.

herkese merhabalar.

iyigeceler fundacım seninde kandilin mübarek olsun
geçmiş olsun iyi geceler
sağol canım.

ayyyyy hemen büyüyecekler ya.... şimdi çok tatlılar:)

binbir çeşit ve br o kadar da garip insanlar var işte.boşver canım ya sinirlenmeye değmaz.

iyi geceler kizlar benide yorucu bir gün bekliyor görüsürüz
kolay gelsin o zaman rayhancım.

fadimecim geçmişi okuyamamıştım dün.ablan için geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.bilseydim ben de okurdum yain.ama ablan için dua edicem.
emine eylül de inşallah en kısa zamnda düzelir canım.

bizim gaz azaldı bayağı ama üşütünce artıyo ondan olmasın sakın.

inşallah özgecim.bizde düşünüyoruz çok bunaldım ben de.alanya ya gideceğiz bakalım gidebilirsek.

benim kızım da sanki bu ay az alacakmış gibi gelşyo.haftaya kontrol var ama zaten gittikçe azalacak kilo alımşları.
endişnme bence .

filiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz.
benim kız seninkini geçti valla.
dün 9 kere dolu dolu kaka yaptı:)))
ya normalmidir ya.
doktora gidince sorucam.

merhaba herkese... kızlar agular geçti.. çığlıklar ve bağırmalar başladı..:)) kendi sesini dinleyip bide ona cevap veriyor...
offff çabuk büyüyorlar yaaa...

benim oğlumda ilk ay 1700 sonraki ay 1000 şimdide aya vurusak 800 gram aldı. doktor niye bu azalma var diye takip ediyor.10 gün sonra tekrar gidip baktıracağız.d vitamini yerine multitabs aldık özel 18 lira içinde acd vitaminleri var.bende elevit kullanıyorum.bakalım fark edecekmi?annemler gittiğinden beri hem stres yapmıştım hemde beslenmeme dikkat etmiyordum.şimdi daha dikkatliyim.

ayrıca d3 verirken zorlanıyordum tadı kötüydü oğlum çoğunu çıkarıyordu.ama multitabs ın tadı çok güzel şapur şupur yutuyo valla.daha versem alacak.

canım doktor 1 kg almasına raĞmen mı takıbe aldı Şımdı kafama daha da takarım ben

kızlar sağlık ocağına götürdüm oğlumu.yarında doktora götürecem çünkü kafama takılan şeler var.oğlum tam 6 kilo olmuş boyu 59 cm baş çevresi 41 cm çok şükür normal ama benim kafama takılan şey benim oğlum ayda 1 er kilo alırken neden bu ay sadece 500 gr aldı kızlar yaa mafoldumben sizce neden gerçi şuanki kilosu ayına göre ii ben memnunum ..ama kilo alım dengesi neden geriledi onu anlamıorum.ebe hemşire sıcaklardan,huysuzluğundan,uyumamasından,sen çalıştığın için seni özlediğinden bile olabilir dedi.aslında dengelemiş kilosunu dedi ama yinede kafama taktım..[/QUOTE]

merhaba bebeginiz kacinci ayinda 500 gr kilo aldi ogrenebilir miyim?kacinci aydan itibaren normalmis onu merak ettim de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…