tünaydın arkADAŞLAR HAYIRLI CUMALAR...
hayırlı cumalar arkadasım ne var ne yok oralarda gelıncık merhaba
hayırlı cumalar fundacığım.tünaydın arkADAŞLAR HAYIRLI CUMALAR...
merhaba canım..
kızlar sağlık ocağına götürdüm oğlumu.yarında doktora götürecem çünkü kafama takılan şeler var.oğlum tam 6 kilo olmuş boyu 59 cm baş çevresi 41 cm çok şükür normal ama benim kafama takılan şey benim oğlum ayda 1 er kilo alırken neden bu ay sadece 500 gr aldı kızlar yaa mafoldumben sizce neden gerçi şuanki kilosu ayına göre ii ben memnunum ..ama kilo alım dengesi neden geriledi onu anlamıorum.ebe hemşire sıcaklardan,huysuzluğundan,uyumamasından,sen çalıştığın için seni özlediğinden bile olabilir dedi.aslında dengelemiş kilosunu dedi ama yinede kafama taktım..
fadimecim canım benim ablan için çok üzüldüm tatlım allah şifasını verir inş. banada 5 tane yazabilirsin gün içinde okuyacam fırsat buldukça
bu arada herkesin miraç kandili mübarek olsun canlarımm.
mehtapcım çok sağol canım Allh razı olsun Rabbim hepimizin dualrını kabul etmiştir inş.Merhaba arkadaşlar,a.s.
Öncelikle hepinizin mirac kandili mübarek olsun.
Fadimeciğim Rabbim ablana şifalar versin.İnşallah bende 5 tane okuyacağım canım.
Jaleciğim,Ahmetimiz iyileşiyormuş maşallah çok sevindim.
Zeynepciğim,ev işiniz en kısa zamanda hayırlısıyla sonuçlanır inşallah.
Göktuğumuz azcık hastaymış Allah şifalar versin fundacığım.
refişcim çok sağol Allah razı olsun canımfadimecim.. canım okudum ben söz verdiğim diğer 5 tane yasini de.. toplam 10 oldu.. borcum kalmamış oldu rahatladım.. utku durmuyo pek.. daha okuyabilirsem yazarım tatlım.. Allah kabul etsin inşallah...
mehtapçım.. tatlım sennde kandilin mübarek olsun.. eymenin çok şeker maşallah ona.. büyüdükçe daha bi yakışıklı olmuş yaaa bayıldım.. Allah nazardan korusun...
hayrişim.. geçmiş olsun güzelim.. ama bitecek en azından düğüne kadar yada azalmış olucak...
aaaa ayıp etin ariye yengesi.. pc başına da oturur benim paşam koca adam oldu ama büyüdükçe daha bi kuduruk oluyo o ayrı :)
ayyy sorma utkuyu az önce leyla yengem de aldı kucağına aynı yırtınış.. o da korktu şaşırdı.. acaba daha şimdiden yabancı bilirler mi ki yaa.. erken değil mi... ama ben alıyorum susuyo.. o enteresan... maşallahh benim akıllı oğluşuma :)
yarın uğra tabi de kaçta başlar kaşık oyunu.. ona göre hazırlanırım.. kociş bırakır beni.. ne giyeyim mesela.. onda kararsızım... kınaya geleöicem sanırım c.tesi günü.. napimm kaşığa bari geliyim. inş. utku da durur da burnumdan gelmez... hadi bende öptüm cicim..
amin canım inş biranönce iyileşmesini istiyoruz bunun içinde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz gülsemincim.fadimecimm canim benim y
a ablana Allahim acil sifa versin insallah
cok üzüldüm anlattiklarini okuyunca ,zaten hüzünlüyüm iyice dügümlendi cümlelerin bogazimda mafoldumben
Çok sağol arkadaşım amin.inş.herkese iyi günler arkadaşlar.
inşallah hepiniz iyisinizdir.
geçmişe bakmaya çalıştım ama alıntı yapacak vaktim yok malesef.
tüm hastalara (anne ve bebeklere) acil şifalar diliyorum.
kaynana derdi olanlara Allah kurtarsın diyorum.
bu arada hepimizin MİRAÇ KANDİLİ mübarek olsun.dualarda buluşmak dileğiyle.
birde ablası için dua isteyen bir arkadaş vardı.yasin okumak için müsait değilimde inşallah dua edeceğim.inşallah Rabbim tez zamanda şifasını verir ablanın canım.
biz iyiyiz şükür.iki çocukla iş ve ev arasında mekik dokuyorum.birde misafirlerim var tabi.bunun içinde ev bu sıralar hep temiz olmak zorunda.bu sıcaklarda evi toplamak bile çok zor.hergün işe gitmeden ev işlerini halledip gidiyorum.gelince önce çocukları yıkıyorum.bebişim gündüz hiç uyumuyor sayılır.sabah 5 akşam 5 arası toplamda 2 saat uyumaz.evde idare ediyorumda işte zor oluyor.neyse sağlıkları yerinde olsunda.
malum ben sadece mama veriyorum.artık oğlum mama yemek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım.denemediğimiz marka kalmadı.en son kaşık maması aldım geçen hafta.mamasının içine bir ölçek katıyorum.onun tadı hoşuna gidiyor demek ki birazda olsa yiyor.sıcaklarda iştahını kesiyor.bol bol su içiyor.aradada meyve suyu veriyorum.kayısı verdim mesela.
amin canım inş.çok sağol jalecim Allah razı olsun yasinler için.merhaba kızlarr
bugün anca girebildim sabah geç kalktık biraz daha doğrusu oğlum uyudu uyandı sürekli normalde 7-8 gibi yataktan çıkardım keyif yapalım dedil 10 u buldu . öğlende çarşıya çıktık eşimin dükkanına uğradık oğlumla baya bi oyalandık gelince banyo yaptırdım şimdi uyuyor bakalım ne kadar sürecek
sizler de bebişlerde iyidir inşallahh
canım arkadaşım çok sağol Şeniz
bundan sonra hiç umrumda değiller canımya bugün kandil ama gitmeyeceğim tabiki böyle olmasını onlar istediler . aynen dediğin gibi davransaydım benden iyisi olmazdı malesef iyilik yaramıyor bazılarına rabbime havale ettim artık
ahhh keşke yakın olsaydık tatlımyaa
bende eşimle iyi olayım diyorum ama ister istemez etkileniyoruz inşallah eşim bi daha bana bahsetmez onlardan
canım benimya kıyamam sana inşallah bir an önce düzelecek meleğin ve anı olarak kalacak bugünler . hastanedeyken bende aynıydım bi yandan bebeğim ağlıyor bi yanda da ben
canımm çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin ablana . inşallah hakkınızda hayırlısı ne ise o olur
ben 5 tane okuyayım canım eğer daha fazla okuyabilirsem de msj atarım sana ya burdan ya face den
aminnnnn tatlım inşallah
aminnnn canım
inşallah canımcımmm
aminnnnnnŞeniz
a.s.
merhaba canım seninde kandilin mübarek olsun
çok sağol mehtap teyzesi yavaş yavaş iyileşiyor bebeğim
canımyaa rabbim kolaylıklar versin sana
canım benim çok sağol
Allah kolaylık versin sana da
sıcaklardan mı bilmiyorum Ahmet Yusuf unda iştahı pek azaldı maşallah meyve sularına da başlamışsın bende şeftali suyu vermiştim oğluma
çok sağol fundacım allah razı olsun canım senden de eşinden de.iyi akşamlar arkadaşlar..öncelikle herkesin bu gece yaptığı dua kabul olur inşallah......
fadimecim bizden 4 yasin canım.birini eşim okuyacak,sağolsun....
kızlar canım çok sıkkın ya neden geçmiyo yavrumun hastalığı ya.başladk antibiyotiğe.yavrum yarım saatte bir ağlayarak uyanıyo ykusundan.nazar değdi sanırım hastalıktan yapmıyo çünkü bunu.dengesiz dangalak kadının teki hastanede annesini bakıyo sanırım kalça usg si çekilirken ağzını burnunu yumurdu oğlumun.napıyosun dedim ne oldu demez mi la havleee.mübarek günde...........
kızlar hepiciğiniz çok sağolun ya nedense antibiyotiğe başlamak bana sanki oğlum ço hastaymış gibi hissettirdi.ya uff çok kötü kızlar ya daha bünyesi ne ki yavrumun antibiyotik kullanıyo ama onsuz da geçmeyecekti sanırım.r evet delinin teki nasıl övmüşlerdi eşime bırakın ayşe hanımı hüseyin beye götürün falan diye bence tam fiyasko.gerçi insan alışıyo dr una çocuğunun.mesela kadın doğum dr umada çok alışmıştm şimdi ayağımda iltihaplı bi yer var bi dr agösterdm anlamadı pek zaten randevum var ona göstereceğim ayağımı.
tuğbcım aynen öyle diycen he hep size getircez falan gör sen ilgilenmeyi aslında özel hastane dr u iki dr umuzda hatta yan yana odaları ama bi alıp veremedikleri var heralde neyse.canım kaptan kaanın kilo alımınada sevindm canım inşallah hep böyle gider inşallah.....
kızlar umarım unuttuğum bişey yoktur. o kadar canım sıkılmışki bu duruma az önce namaz kıldım karıştırdm başa aldım karıştrdm başa aldım falan.dünya işi ama insanın canı söz konusu olunca böyle oluyo sanırım.herkese iyi geceler şimdilik.
heee filizcim günaydın tatlım ne liseymiş heee napıyodun canım sen onların arasında yaa:1shok:delikafaduldensırnaşık şey
rehncım çok sağol canım olsun bugünde okuyabilmende güzel ya benim ablamda hipofiz adenomu var sanırım canım rahatsızlık aynı büyüme hormuyla aakalı .ya ablam iki kere hacettepede ameliyet oldu eylül ayındada ege üniverstesinde ışın tedavisi gördü ama henüz olumlu anlamda neticesini alamadıkacil sifalar canim dualarim seninle ve ablanla canim bugün gec geldim görmedim ama
yarin okuyacam canim allah kabul eder insallah
benim ablam 17 yasindaydi ayni hastaligi gecirdi ve ameliyat oldu
ve ömür boyu kullanmasi gereken ilaclar vardi bunlarda bebegi olmasina engeldi
simdi 34 yasinda ve yeni ögrendimki hamileymis onun adina okadar seviniyorumki anlatamam
yarin nasipse izin yolculugum var canim hem ablan icin hem nisan bebekleri icin hemde sag saglim varmamiz icin okuyacam canim sayisini gitmeden bildiririm allahim kabul etsin simdiden
dayaklikmis o doktor baska doktora gitme canim sen ya
ayrica cok gecmis olsun kendini üzme bebek bunlar tabiki nekadar iyi bakarsak bakalim hasta oluyorlar iste maelsef
arkadasinin basi sagolsun canim kaan pasayada masallah
gecmise bakiyordum canim iyim cok sükür sende daha atlatamamissin tez zamanda atlatirsin insallah ben bakana kadar gitmisin canim tatli rüyalar ozaman
kizacak bisey yok canim dedim ya gerektigi kadar yazacam opüyorum
serap canim insallah sende seneye güzel bir tatil yaparsin canim
oyy oyy kıyamam ipeğide koyarım hemen içine :) ben seni çok fazla görmedim forumda gçnlede bir kere görmüştüm canımya sen benim kusuruma bakma.benimde ipeğim vardı(((
fadimecim ablan için çok üzüldüm Allah bir an önce şifasını versin inşallah
Allah razı olsun hayrüyecim çok sağol.canımgünaydın arkadaşlar herkeze hayırlı cumalar..
tuğbacım maşallah kaana kilo alımına çok sevindim.iiki mamalar var yoksa napardık canım yaa değilmi.benimde doktorumuza sormak istediklerimi sormuşsun çok faydası oldu canım sağol..benim oğlum hayatta 3,5 saat durmaz sen 150 verion diye durabilio demekki.ben en fazla 120 verdiğim için 2,5 saate bir veriorum.geceleri de uyanıdğında emziriyom ne kadar geliosa bilmiom artık.ama emerken uyuyo bende dokunmuom daha..
fadimecim . canım dün gece ablana 1 yasin anca okuyabildim canım tüm bebeklerimize de bol bol dua ettim allah kabul etsin.buarada geceniz kötü geçmiş.çok üzüldüm tez zamanda umarım kurtulursunuz gaz illetinden.
meltemcim senin burda ne sucun var eşin sana öle nie söledi anlamadım valla.gitsin ablasına kızsın asıl suçlu o çünkü..kızı kışkırtıyo anlat diye..
canım bence kiloları artık pek fazla takmamalıyız çünkü büyüdükçe alım yavaşlıyor farketmiyormusnuz bir ço k bebeişin kkilo alımında bir yavaşlama var önemli olan ek gıdaya kadar götürebilelim hepsi bu.sağlıklı olsunlarda vallamerhaba canım..
kızlar sağlık ocağına götürdüm oğlumu.yarında doktora götürecem çünkü kafama takılan şeler var.oğlum tam 6 kilo olmuş boyu 59 cm baş çevresi 41 cm çok şükür normal ama benim kafama takılan şey benim oğlum ayda 1 er kilo alırken neden bu ay sadece 500 gr aldı kızlar yaa mafoldumben sizce neden gerçi şuanki kilosu ayına göre ii ben memnunum ..ama kilo alım dengesi neden geriledi onu anlamıorum.ebe hemşire sıcaklardan,huysuzluğundan,uyumamasından,sen çalıştığın için seni özlediğinden bile olabilir dedi.aslında dengelemiş kilosunu dedi ama yinede kafama taktım..
merhaba canım..
merhaba canım..
Amin canım hepimizden.İnşallah tedavisi güzel sonuçlanır ablanın.mehtapcım çok sağol canım Allh razı olsun Rabbim hepimizin dualrını kabul etmiştir inş.
oooo tuğbacım ve mehtapcım gelmiş nabersiniz kızlar...
bizde agulaşıyoruz oğlumla.....sizin beyler nasıllar
sağol canım.iyigeceler fundacım seninde kandilin mübarek olsun
geçmiş olsun iyi geceler
ayyyyy hemen büyüyecekler ya.... şimdi çok tatlılar:)dikkat ederseniz artık meme başı çatlağı acısı olayı aşıldı.. hiiç gündeme bile gelmiyoo.. bi ara hep onu konuşurduk.. çok şükür benim aldığım tek tüp lansinoh bitmedi hala duruyo .. kanıyolardı bile ama kendi sütümü sürüp kurutarak bide lansinohla atlattık.. kırkımız çıkınca da ne çatlak kaldı ne acı.. yeterince çıkardı uçlarını zaten sıpa :))
bir gün bakıcaz ki ne gaz konuşulur olmuş ne de uyku düzeni.. varsa yoksa benimki emekliyo daha.. aaseninki kaç adım atıyoo :))) Rabbim sağlık sıhhat versin hepsine de bütün dertler geçici... Rabbim dermansız dert vermesin.. hepsi zamanla atlatılıcak böyle böyle büyüyecekler inş..
binbir çeşit ve br o kadar da garip insanlar var işte.boşver canım ya sinirlenmeye değmaz.iyi geceler kızlar sinirden valla çıldırmak üzereyim bu mübarek gecede kızmak istemiyorum ama kızmamak elde değil anam bu milletin malı ne kadar kıymetli yaa harbi fundanın bir lafı varya kötü komşu ev sahibi yapar insanı derlerya ondn işte şimdi olay şu biz nerdeyse 2 aydan bu yana ev arıyoruz kafamıza göre bulamadık bir türlü ilk sıfır ev olsun dedik yok onun karısı gelecekmniş istanbuldan bizi görecekmiş neyse bikaç tane var içi yapılaak falan bugün kayınvalidem dedi bir ev var gidelim bakarız neyse biz saat 10 buçuk gibi gittik kadın bize ne koşullar koyuyo yok içki olayı varmı içermisiniz diyo eşime yaa yok bu binaya giren çıkanlar belli yok boyası iyi yok bir odasında bazamız var kalsın kullanın deli oldum çıldırdım yemein ediyorum kızlar sinir harbi yaşadım asla dedim kayınvalideme asla taşınmam ben oraya dedim yaa kadın nerdeyse bize gelecek kişilerin listesini isteyecek çok sinir oldum rabbim bildiği gibi yapsın bu gibi uyuz insanları katiyen olmaz dedim eşimede oda zaten kıl olmuş ama çaktırmamış bana diyoki sn nasıl durdun o koşulları sayarken diyo bende beynimde çoktan bitirmiştim o ev olayınıda o yüzden kadın boşuuna konuşuyo dedim kayınvalidem olmasa harbi ben onu güzel benzetirdim ama çok sinirliyim yaa ben o kadınla nasıl muhatap etti kayınvalidem şaşırıyorum ayrıyetten ona ne yaaa benim misafirlerimden gelenimden gidenimden yaa ne cins adamlar var yaa
kolay gelsin o zaman rayhancım.iyi geceler kizlar benide yorucu bir gün bekliyor görüsürüz
fadimecim geçmişi okuyamamıştım dün.ablan için geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.bilseydim ben de okurdum yain.ama ablan için dua edicem.iyi gceler arkadaşlar geçmişi okuyamıyorum busaate kadar kızımdan dolayı giremedim yasin okuyan tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun kızım bu akşam gene 6 dan sonra gece ağlama krizi olarak doruk noktasındaydı durmuyor durmuyor sürekli ağladı yeni geldik eve hastane kapısında bekledik valla yarım saat ağlarsa girelim diye akşam 1 kere arabaya binridridk ağlamasını durdurp eve geldik baya masajal gazını çıkardık aaa duruyo derken birden bir çığlık bastı gene durduramadık komşular kapıyı çaldılar düşünün gecenin 12 si neden ağlıyor bu bebek nye durmuyor diye onlar udrdurmaya çalıştılar olmadı aldığımız gibi hastane yolunu tuttuk arabada durdu uyudu yarım saat hastane kapısında bekledik ağlarsa diye yeni geldik şimdi uyuyor çok ama çokkk yorgunum bitkinim ama genede böyle bir gecede ümitvar olmak istiyorum ablam iiyileşecek kızımda düzelicek diye ümit etmek istiyorum tekrardan ablam ve bebeğm için ettiğiniz dualar ve okuduğunuz yasinler için teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun.şimdi artık bende kuran okuyayım dua edeyim kendi hatimimde yasin okumak nasip olmadı olamadı( herkese tekrardan hayırlı kandiller ve iyi geceler.Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin.
bizim gaz azaldı bayağı ama üşütünce artıyo ondan olmasın sakın.ben uzun süredir giremiyordum geçen cuma trakyaya ablamın düğününe gittik kızımla ilk kez uzun bir yolculuk yaptık sağolsun kızım beni çok üzmedi ama aşırı derecede sivrisinek vardı kızımın bir yerini bile ısıttırmadım çok şükür eşim diyo onu koruduğun kadar benide korusaydın benide yemezlerdi diyo töbe töbe :)))
son 3 gündür kızımda gaz sancısı had safhaya ulaştı gaz gelince hiçbirşeyi gözü görmüyor umarım çok uzun sürmez bu süreç
inşallah özgecim.bizde düşünüyoruz çok bunaldım ben de.alanya ya gideceğiz bakalım gidebilirsek.slm kızlar cok işim var hala ,daha ev toparlanmadı...
bi göz atayım dedim...
annem kuzeyi sallarken....
meltemcim canım allah sana kolaylık versin ne diyim işin öle zorki...
b arada tatil işi az da olsa konuşulur oldu bakalım kısmetse bebişimizle ilk tatilimizi ayın 18. de yapıcaz
benim kızım da sanki bu ay az alacakmış gibi gelşyo.haftaya kontrol var ama zaten gittikçe azalacak kilo alımşları.merhaba canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?