canım doktor 1 kg almasına raĞmen mİ takİbe aldı Şİmdİ kafama daha da takarım ben
3.ayında canım..
çok takıyon sen kafayı ben senın sutun olsam hıç gelmemkızlar tşk ederim hepinize cvplarınız için..evt aslında herşeyi normal çok şükür ben de çok kilolu bi bebek olmasını ,istemiorum resimlerine bakmışsınızdır face de poyrazın ,kilosu gayet ii alsında benim için.ayından çok daha kilolu olsa takardım kafama ..ben sadece söylediğim gibi neden kilo alımının yavaşladığını merak ettim hepsi bu.ama araştırdım sizde yorumladınız sağolun normalmiş bundan sonra gram şeklinde devam edecekmiş.ay anne olmak ne zor her gramını hesap ediosun.herseferinde kendinde arıyosun hatayı.
tesekkur ederım canımya çok saf benım kız aptallıkderecesınde saf ne yapıp cınlestırsem ben onumeltemcim Allah kolaylık versin canım ya.
tak tak ıyı tak ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy daral geldıcanım doktor 1 kg almasına raĞmen mİ takİbe aldı Şİmdİ kafama daha da takarım ben
tam dogumunu solesene canım3.ayında canım..
çok takıyon sen kafayı ben senın sutun olsam hıç gelmem
tesekkur ederım canımya çok saf benım kız aptallıkderecesınde saf ne yapıp cınlestırsem ben onu
tak tak ıyı tak ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy daral geldı
tam dogumunu solesene canım
ben 4 ten snr saglık ocagına göturdum 7 kılo olmus napıyım nerelere vurayım kafamı gelıncık gıbı bendemıkı suç töbe töbe
14 hazıranda 6 kıloydu
9 temmuz 7 kılo
oy masallah kuzuma ve tum nısan kuzularına
kızlar benım kusuruma bakmayın bazen unutuyorum okuduklarımı cvp yazamıyom
hayriyeciğim canım sen git doktorunla bir görüş canımcım sen de benim gibi görüşmeden nedesekte ikna olmazsın biliyorum canımcım moralini bozma gizemde geçen ay 800 gr almıştı canım bazen sağlık ocağındakiyle doktorunki aynı tartmıyo canım geçen ay doktorun ki 200 gr fazla tarttı bizimkini sağlık ocağındakinden
hayriyeciğim dün sağlık ocağında en son 7 kiloydu gizoş canım ama her bebk aynı kiloda olacak değil canım benimkide 1 haftadır mama yemiyo yaa ağlıyo kıyameti koparıyo yerken 20-30 cc ancak yiyo iştahı azaldı sanki(
bu hickiriktan nefreeeeeeeeeeeeeetttttttt ediyorum I hate hiccup ........... ama hep benim yuzumden oluyor yatarken gulduruyorum hep ozmam oluyor . gulmeye basladimi artik hava mi yutuyo ne oluyosa pofff. cocugu guldurmeye de korkuyoruz ya
filiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz.
benim kız seninkini geçti valla.
dün 9 kere dolu dolu kaka yaptı:)))
ya normalmidir ya.
doktora gidince sorucam.
çok çok az limon ver tatlım.
vayy anasini bukadarini su anda Mavi bile yapamaz ilk zamanlar olsa yapardi da simdi okdar yapamiyor gunde 4-5 :)
bence dr icin acele etme bizimkide bi gun 2 tane bi gun 5 tane her gunu farkli oluyor, bence bekle biraz . emzirmeye tam gaz devam, biz bir suru anormalkaka gorduk hic birinde dr gitmedk cok acil olmadikca doktor yolu asindirmak istemiyorum ozaman daha cok strese giriyor insan bekledim ve hep duzeldişutarafagitti
merhaba herkese... kızlar agular geçti.. çığlıklar ve bağırmalar başladı..:)) kendi sesini dinleyip bide ona cevap veriyor...
offff çabuk büyüyorlar yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?