2010 Nisan Anneleri

canım doktor 1 kg almasına raĞmen mİ takİbe aldı Şİmdİ kafama daha da takarım ben

canım başta fazla kilo aldığı için takibe aldı.kilo alımı azaldığı için dahada azalıyor mu ona bakacak.ayda 800 gr normalmiş.şimdilik normal dedi zaten ama azalacakmı daha ona bakacak.

yaa yok yok ben götüreyim yarın poyrazı doktora bakalım ne diyecek.800 gr normalse 500 gram anormal ozaman mafoldumben

çok takıyon sen kafayı ben senın sutun olsam hıç gelmem
meltemcim Allah kolaylık versin canım ya.
tesekkur ederım canımya çok saf benım kız aptallıkderecesınde saf ne yapıp cınlestırsem ben onu
canım doktor 1 kg almasına raĞmen mİ takİbe aldı Şİmdİ kafama daha da takarım ben
tak tak ıyı tak ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy daral geldı
3.ayında canım..
tam dogumunu solesene canım
ben 4 ten snr saglık ocagına göturdum 7 kılo olmus napıyım nerelere vurayım kafamı gelıncık gıbı bendemıkı suç töbe töbe
14 hazıranda 6 kıloydu
9 temmuz 7 kılo
oy masallah kuzuma ve tum nısan kuzularına
kızlar benım kusuruma bakmayın bazen unutuyorum okuduklarımı cvp yazamıyom

kızlar acayip bir şekilde migrenim başladı yine mahvoldum ben(

nazlıcığım aynı anlattığın şey bizdede var kuzucuğum hep beni emmek istiyo artık mama yemek istemiyo ve inan artık 50cc ancak yiyo yemiyo devamlı emziriyorum aç kalmasın diye amamyı ancak gece kalktığında gözleri kaplı yiyo mamayı verdiğimde basıyo çığlığı canım acaba neden yaa sağlık ocağında kilo alışı normal anlamadım ben şimdi yaa

hayriyeciğim canım sen git doktorunla bir görüş canımcım sen de benim gibi görüşmeden nedesekte ikna olmazsın biliyorum canımcım moralini bozma gizemde geçen ay 800 gr almıştı canım bazen sağlık ocağındakiyle doktorunki aynı tartmıyo canım geçen ay doktorun ki 200 gr fazla tarttı bizimkini sağlık ocağındakinden

ay ama takmamak eldemi meltemcim 1 kg alan bebeğin kilo alımını doktor takibe almış benimkinin 500 gr gelde takma.tam doğum tarihi 9 nisan işte.bugün tam 3 aylık oldu..

ya canım benim sende benim gibi mama + meme ile besleyenlerdensin.gizem kaç kg canım?

hayriyeciğim dün sağlık ocağında en son 7 kiloydu gizoş canım ama her bebk aynı kiloda olacak değil canım benimkide 1 haftadır mama yemiyo yaa ağlıyo kıyameti koparıyo yerken 20-30 cc ancak yiyo iştahı azaldı sanki(

bu hickiriktan nefreeeeeeeeeeeeeetttttttt ediyorum I hate hiccup ........... ama hep benim yuzumden oluyor yatarken gulduruyorum hep ozmam oluyor . gulmeye basladimi artik hava mi yutuyo ne oluyosa pofff. cocugu guldurmeye de korkuyoruz ya

zeynepçim ada da aynı mamayı istemiyor bugünlerde. kilolarımız aynı gidiyor gizemle.

hayriyecim dert etme canım diğer bebeğin her ay kilosu azalmış. ondan dr u takipte. ine için rahat etsin git sen doktora ama bence de sorun çıkmayacak.

bu hickiriktan nefreeeeeeeeeeeeeetttttttt ediyorum I hate hiccup ........... ama hep benim yuzumden oluyor yatarken gulduruyorum hep ozmam oluyor . gulmeye basladimi artik hava mi yutuyo ne oluyosa pofff. cocugu guldurmeye de korkuyoruz ya

çok çok az limon ver tatlım.

filiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz.
benim kız seninkini geçti valla.
dün 9 kere dolu dolu kaka yaptı:)))
ya normalmidir ya.
doktora gidince sorucam.

vayy anasini bukadarini su anda Mavi bile yapamaz ilk zamanlar olsa yapardi da simdi okdar yapamiyor gunde 4-5 :)

bence dr icin acele etme bizimkide bi gun 2 tane bi gun 5 tane her gunu farkli oluyor, bence bekle biraz . emzirmeye tam gaz devam, biz bir suru anormalkaka gorduk hic birinde dr gitmedk cok acil olmadikca doktor yolu asindirmak istemiyorum ozaman daha cok strese giriyor insan bekledim ve hep duzeldişutarafagitti

çok çok az limon ver tatlım.

limonu bende duydum uzamn tv de ama hic cesaret edemedim ayrica mide yanmasi yapiyormus eskime filan ve en onemlisi deli kocam cocuga hic limon yedirtirmi :) bi duysa abaaoooooo. manyak kavga cikar hahahahah:) su verin diyolar ama biz su bile vermiyoruz ( sonrada cocuk niye SISKA acaba niye ?) herkes karpuz peynire gecti biz hala anne sutu:)hihoyyyt

filizcim bunun için ayrı gitmeyeceğim zaten.haftaya
kontrolümüz var o zaman sorarım.ya sütlerin nereye gittiği belli
oluoyor işte:)delikafadulden

merhaba herkese... kızlar agular geçti.. çığlıklar ve bağırmalar başladı..:)) kendi sesini dinleyip bide ona cevap veriyor...
offff çabuk büyüyorlar yaaa...

nazlıcım benim kızım da özellikle sabah uyandığında solo konser veriyor:)
çok gülüyoruz yaaa...

bozkaya (adın ne bu arada)ben funda

mikrop kapmış olabilir.çok sürerse doktora götür bence.

bizde ciglilar okadar net degil ama sanki bugun sabah biraz sesli gulme yakaladim bide son 3 gundur eline bakiyor bi hayretle elini inceliyor hic hayatinda el parmak gormemiscesine bir ifade var suratinda enteresan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…