2010 Nisan Anneleri

merhabalar arkadaşlar kızım valla inananmıyorum şuanda daldı
busaatlere asla yapmadığı birşey dün busaatlrde başladı gece 12 bitti ağlamsı ya arkadaşlar görseniz inanamazsınızya yok böle birşey valla bebkleri uslu olanlar neolur arkadaşlar bebişlerinize haksızlık etmeyin yaramaz falan diye.aman maşallah hepsine rabbim bizimkinede versin usluluk payından:)bugün eşimde yok Allahım inş bugün ağlamaz yoksa ben bitecem artık.bugün yakın arkadaşımında düğünü var kınasınada gidemedim bebekten diğer arkadaşım gidecekmiş alayım diyor bakalım kızımın durumuna göre giderim son günlerdeki gibi olursa zaten hayatta gidemem.zaten d~u`rduramıyorum .
bizde bugün doktora gittik hem kontrole hemde hastada falan ondanmı ağlıyor diye.doktorumuz kolik dedi.bir ay daha sabrediceksin 4.aya kadar gececek inş. dedi sab simplex damladan verdi birde onu deneyeceğiz birde ağrı kesici surup verdi zorda kalırsen kullan diye.baş çapımız 40.5 olmuş.kilomuzda aylık olarak bilmiyorum arkadaşalr biz 10 günnde gidiyoruz kontrole ama busonkinde 18.gün gittik 18 günde 600 gr almış bebğim doktorumuz normal gayet iyi dedi.normaldde 10 günde 450 gr alıyorduk kilo alımımızda azalma olmuş tabiki ama ben bunu normal karşılıyorum bence sizlerde endişe etmeyin çünkü bebeişler büyüdükçe kilo alımları azalacak arkadaşımın bebeği 8 aylık ayda 300 gr alması gerekiyormuş.birde şu 4.ayıda atlatalım ek besine geçicez zaten.ozaman rahatlarız inş.

kızlar bebek sağlığı ve hastalıklarına bir konu açtım. Bir bakarmısınız, öyle yine kafam karışıkki. Bana yardım edin. vaktim olsa tekrar yazacağım sorunu mu? Bebişim aç mıkonunun adı.

evet ellerini inceleme dönemine girdiler.
ya birde tutmaya başladı eline ne geçse ağzına götürüyor.
bizim kahkahalar ayna karşısında çok oluyor.kendine bakarkaen ellerini aynaya değdirip
çekiyorum bayılıyor sesli gülüyo o zaman.

iyi akşamlar kızlarr.. inanamıyorum aaaa 9 kişi online görünüyo :)) dün geceden beri giremedim.. önümüzdeki 5-6 günde giremiycem onu haber vereyim dedim.. sabahtan beri bi eltimin gününe git bi gel hazırlık yap çanta jhazırla uğraştım... annemlerin yanına yazlığa gidiyoruz... babamız uzun kalamasa da biz haftaya perşembe cumaya kadar ordayız bi aksilik çıkmazsa.. inşallah utku da sorun yaratmaz da biraz kafa dinleriz.. ev serin serin orda.. sivrisinekleri de bi şekilde halledicez artık... sizi özlicemm.. öptüm herkesi...

bebeğinin gözü çapaklanan arkadaşım ilkburdu sanırım... bizde de 40 ımız çıkana kadar çok oldu.. kaynatıkıp kurutulmuş mendili kaynamış ılımış suya batırıp temizledik.. doktorumuzun da önerisiyle gentagut diye bi göz damlasıyla aştık hep bu sorunu.. bi sağlık ocağına götür istersen.. bizim 3 kez oldu daha da şükür olmadı... geçmiş olsun...

dun geceden beri bebegimin gozu capaklaniyo.ne yapmaliyim ve neden olabilir bilgisi olan var mi acaba
arkadaşım 1.5 ay önce bizdede olmuştu canını sıkma doktor bize damla gibi birşey vermişti ama kullanmadık bile 2 günde geçti benim tahminimce canım banyo yaptırıken suç kaçırmış olabilirsin gözüne oda mikrop falan kaptırmıştır belki.bizde banyodan sonra olmuştu ama hemen geçti temzilemeye çalış canım kaynamış suya temiz mendili ıslat onla temizle kenarlarını falan

nazlıcım benim kızım da özellikle sabah uyandığında solo konser veriyor:)
çok gülüyoruz yaaa...
ahhh ahhh bizde görcezmi o solo konserleri benimki ağlama şeklinde yapıyoda (( seninkine kocaman maşallah

kız ver şu suyu kocandan saklı allalah ver yav neolcak anam böle yaparsanız bak sizinki dayanıksız olur bukadar tırsak olmasın kocişin yav ben kaynamış ılık su veriyorum eskilerinden bi bildiği vardır elbet geçen komşum birkere emziği kavuna sürüp verdi ilk tadımız kavun oldusositososito ben karpuza başlıycam memeleket bi gideyi m bana sıra gelmez zaten anason rezene bilumum bisürü gaz ilacı içiyo her emzikte metsil yutuyo gazı gidiyo yooooo bişey yoooo bişey olmaz
canımcım

refişşşş selammm nasılsın benim kocam benden ve kızımdan bıktı sanırım :)) bizi memelekete konyaya bırakıp dönücek yarın gidicektik ama pazartesiye kaldı.şaka bir yana karı koca ikimizinde psikolojisi bozuldu bebğin ağlamalarından kolik anam buyana yapacak bişey yok gideim emmelekte hem eşim rahat etsin dinlensin zavallım biraz nöbetten çıkıyor evde bebek ağlaması Allah razı olsun hep yardımda ediyor zavallım etmese nolcak kolaymı benim bebeğe bakmak tek imkansız.ben zaten tırlatmak üzereyim en iyisi gidelimde bizimkiler baksın bende biraz rahatlayayım

bizde ciglilar okadar net degil ama sanki bugun sabah biraz sesli gulme yakaladim bide son 3 gundur eline bakiyor bi hayretle elini inceliyor hic hayatinda el parmak gormemiscesine bir ifade var suratinda enteresan:)
filizz ben el incelemsi dğeğilde ellerini sürekli açıp kapıyor ama sürekli önce yumruktu şimdi parmaklar hep ayrık sesli gülme bende yakaladım birkaç kere çığlıta yakalamdım birkaçkere sonuncuyu yarım saat önce attı

fadimecim nasılsın demiycem nasıl olduğunu anlatmışsın.
kolik için yapılan müziklerden dinletiyor musun hiç. belki faydası olur.

ya arkadaslar bende resim yuklemek ve birseyler yazmak istiyorum kendi profilime papatya nilufer filan biseyler yaziyor nasil yaptiniz yaff 1sattir ugrasiyorum yardim edin huuuuu help me :)

ay ama takmamak eldemi meltemcim 1 kg alan bebeğin kilo alımını doktor takibe almış benimkinin 500 gr gelde takma.tam doğum tarihi 9 nisan işte.bugün tam 3 aylık oldu..
8 nısan bennununkı kaç kılo tam olarak
muz dayız yavrum sen yerınde say kaynatılmıs sogutulmus suda verıyorum yumurta sarısıda verdım pekmezıde unutma tam 7 kılo olmus bugun
dun geceden beri bebegimin gozu capaklaniyo.ne yapmaliyim ve neden olabilir bilgisi olan var mi acaba
üsütunce olur hatırla bakıyım ruzgarda yada ceryanda kaldımı bız hacı bayramı gezerken ruzgar vardı ertesı gun geçtı bısey yapmadım
kızı uyutmam gerek
sonra gelirim.öpüldünüz...

herzaman beklerız :CüvCüv:lülülülülülüŞeniz

bizde ciglilar okadar net degil ama sanki bugun sabah biraz sesli gulme yakaladim bide son 3 gundur eline bakiyor bi hayretle elini inceliyor hic hayatinda el parmak gormemiscesine bir ifade var suratinda enteresan:)

ya arkadaslar bende resim yuklemek ve birseyler yazmak istiyorum kendi profilime papatya nilufer filan biseyler yaziyor nasil yaptiniz yaff 1sattir ugrasiyorum yardim edin huuuuu help me :)
huuuu huuuuuu filiz nasılsın bacım karşılaşömıyoruz uzun zamnadır

huuuu huuuuuu filiz nasılsın bacım karşılaşömıyoruz uzun zamnadır

bizim kiz surekli devrilip yatiyor bende bunlardan bahsedip seni imrendirmek istemiyorum fadimecim . valla ne diyeyyim isin zor ya okudukca okadar cok uzuluyorum ki anlatamam her bebegin yapisi farkli demekki benim ablam boyleymis off zavalli anam gencligimi yedin der hep anlatir da anatir ablamin 2 oglu var bize gore cok yaramaz annem diyorki, beddu etmistim senin cocugun senin gibi olsun diye ama tutmadi senin bebelr uslu diyor dusun artik :) ne uslusu anne azman ikiside diyorum sen ablani goreydin ciglik ata ata uynirdi yataktan deli deli hep aglardi gece gunduz diyr. simdi 35 yasinda hala ayni yirtik catlak delidolu:)delikafadulden

fadimecim.. iyiyim tatlım.. siz yorulmuşsunuz dün gece bayaca.. tatlım inan nasıl içten dua ettim anlatamam.. inan kendimden çok emine eylül için dua ettim yaa.. inşallah Allahın izniyle düzelicek,uysal,sessiz,sakin bi bebek olucak....

kızz desene adamlar bizi başından atıyo :))) bıktırdık ayoll bunları :))) bizimkide bizi götürücek yarın dönücek ee çalışıyo ama napsın.. artık tee almaya gelir hafta içi dönüceğimiz gün.. adam zaten özel şöförüm oldu... arıyorım " hüseyiin mesaiye kalma anneme gidicez" " bideneemm erken gel markete çıkıp bez fln alıcaz" :))) getiriyo götürüyo sağolsun :)) hehe.. şaka bi yana ayrı kalmak iyidir.. özlemek iyidir çoğu zaman... hem sesszilikte bahçede oturup gazete okumayı özledim yaa... utku da eylül gibi ağlama yırtınma pek olmuo (gün içinde sizin yarınız kadar ) ama hiç durmuyo yaa.. duraksız çok hareketli bi bebek maşallah.. eee maşallah 8 kiloda bide kol dayanmıyo.. inan gece bileklerim kopuyo oluyo yaa koyucak yer bulamıyorum yatakta.. fırt balkondan baktır, fırt evde gezdir,fırt hoplat zıplar.. bi olayda en çok 5 dk. kalabiliyoruz hemen sıkılıyo değiştiriyoruz faaliyetimizi.. :))) böyle böyle büyücekler ama bazen tükendiğimi hissediyorum.. yazlıkta sadece emzirmek için verir annemler kucağıma.. bisikletle gezicem.. bahçede uyucamm... inşallahh sabahın köründe kimsenin selülit ve kilolarımı göremiyceği saatlerde dnize giricem :)))) inşallahhhhh yapıcam bunları diye ümit ediyorum... sana da iyi tatiller... ç.ok uzattım... ben kaçtım artık... son bikaç bişiy daha alıp hazırlıyım.. eda bisikletini istedi onu da indireyim odunluktan terastan..
,
çok öptüm herkesi bebişlerinize ve kendini<ze iyi bakın.. hoşçakalın..

nıye aynımıydı gece hıç mı uyumadı
nasıl ne kadar verdın

bısey degıl arkadasım çapak için
valla dayadım tatlı kaşığını 4-5 kere verdim dolu dolu banamısın demedi sen yazdıklarımı yaşadıklrımı hiç okumuyomusun benim kız hiç durmuyo uyumadımı ne demek sussun yeter be

aman maşallah yatsın kzım yatsın sakın dokunma aman bugünkü yeni doktorumuz bize dediki emzirme arası aç açki rahat edesin zamanla açamız lazım artık dedi ya benimki bıraksan 4 ssat ememden duruyo anam oda ne güzel dedi anlamıyom ben bu doktorları yavv valla canım ha işte ablan gibi bir kıza sahibim bütün gören doktor ve hemşireler hepsş çok cazgır bu kız dediler demeyen yok inanki mavime haksızlık etme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…