arkadaşım 1.5 ay önce bizdede olmuştu canını sıkma doktor bize damla gibi birşey vermişti ama kullanmadık bile 2 günde geçti benim tahminimce canım banyo yaptırıken suç kaçırmış olabilirsin gözüne oda mikrop falan kaptırmıştır belki.bizde banyodan sonra olmuştu ama hemen geçti temzilemeye çalış canım kaynamış suya temiz mendili ıslat onla temizle kenarlarını falandun geceden beri bebegimin gozu capaklaniyo.ne yapmaliyim ve neden olabilir bilgisi olan var mi acaba
ahhh ahhh bizde görcezmi o solo konserleri benimki ağlama şeklinde yapıyodanazlıcım benim kızım da özellikle sabah uyandığında solo konser veriyor:)
çok gülüyoruz yaaa...
kız ver şu suyu kocandan saklı allalah ver yav neolcak anam böle yaparsanız bak sizinki dayanıksız olur bukadar tırsak olmasın kocişin yav ben kaynamış ılık su veriyorum eskilerinden bi bildiği vardır elbet geçen komşum birkere emziği kavuna sürüp verdi ilk tadımız kavun oldusositososito ben karpuza başlıycam memeleket bi gideyi m bana sıra gelmez zaten anason rezene bilumum bisürü gaz ilacı içiyo her emzikte metsil yutuyo gazı gidiyo yooooo bişey yoooo bişey olmazlimonu bende duydum uzamn tv de ama hic cesaret edemedim ayrica mide yanmasi yapiyormus eskime filan ve en onemlisi deli kocam cocuga hic limon yedirtirmi :) bi duysa abaaoooooo. manyak kavga cikar hahahahah:) su verin diyolar ama biz su bile vermiyoruz ( sonrada cocuk niye SISKA acaba niye ?) herkes karpuz peynire gecti biz hala anne sutu:)hihoyyyt
filizz ben el incelemsi dğeğilde ellerini sürekli açıp kapıyor ama sürekli önce yumruktu şimdi parmaklar hep ayrık sesli gülme bende yakaladım birkaç kere çığlıta yakalamdım birkaçkere sonuncuyu yarım saat önce attıbizde ciglilar okadar net degil ama sanki bugun sabah biraz sesli gulme yakaladim bide son 3 gundur eline bakiyor bi hayretle elini inceliyor hic hayatinda el parmak gormemiscesine bir ifade var suratinda enteresan:)
8 nısan bennununkı kaç kılo tam olarakay ama takmamak eldemi meltemcim 1 kg alan bebeğin kilo alımını doktor takibe almış benimkinin 500 gr gelde takma.tam doğum tarihi 9 nisan işte.bugün tam 3 aylık oldu..
muz dayız yavrum sen yerınde say kaynatılmıs sogutulmus suda verıyorum yumurta sarısıda verdım pekmezıde unutma tam 7 kılo olmus bugunlimonu bende duydum uzamn tv de ama hic cesaret edemedim ayrica mide yanmasi yapiyormus eskime filan ve en onemlisi deli kocam cocuga hic limon yedirtirmi :) bi duysa abaaoooooo. manyak kavga cikar hahahahah:) su verin diyolar ama biz su bile vermiyoruz ( sonrada cocuk niye SISKA acaba niye ?) herkes karpuz peynire gecti biz hala anne sutu:)hihoyyyt
üsütunce olur hatırla bakıyım ruzgarda yada ceryanda kaldımı bız hacı bayramı gezerken ruzgar vardı ertesı gun geçtı bısey yapmadımdun geceden beri bebegimin gozu capaklaniyo.ne yapmaliyim ve neden olabilir bilgisi olan var mi acaba
kızı uyutmam gerek
sonra gelirim.öpüldünüz...
bizde ciglilar okadar net degil ama sanki bugun sabah biraz sesli gulme yakaladim bide son 3 gundur eline bakiyor bi hayretle elini inceliyor hic hayatinda el parmak gormemiscesine bir ifade var suratinda enteresan:)
huuuu huuuuuu filiz nasılsın bacım karşılaşömıyoruz uzun zamnadırya arkadaslar bende resim yuklemek ve birseyler yazmak istiyorum kendi profilime papatya nilufer filan biseyler yaziyor nasil yaptiniz yaff 1sattir ugrasiyorum yardim edin huuuuu help me :)
huuuu huuuuuu filiz nasılsın bacım karşılaşömıyoruz uzun zamnadır
nıye aynımıydı gece hıç mı uyumadımeltemmmmmmmm anasonu içirdim dün heç bi fayda etmedi bacım bizim çılgına ya
valla dayadım tatlı kaşığını 4-5 kere verdim dolu dolu banamısın demedi sen yazdıklarımı yaşadıklrımı hiç okumuyomusun benim kız hiç durmuyo uyumadımı ne demek sussun yeter benıye aynımıydı gece hıç mı uyumadı
nasıl ne kadar verdın
bısey degıl arkadasım çapak için
aman maşallah yatsın kzım yatsın sakın dokunma aman bugünkü yeni doktorumuz bize dediki emzirme arası aç açki rahat edesin zamanla açamız lazım artık dedi ya benimki bıraksan 4 ssat ememden duruyo anam oda ne güzel dedi anlamıyom ben bu doktorları yavv valla canım ha işte ablan gibi bir kıza sahibim bütün gören doktor ve hemşireler hepsş çok cazgır bu kız dediler demeyen yok inanki mavime haksızlık etme sakınbizim kiz surekli devrilip yatiyor bende bunlardan bahsedip seni imrendirmek istemiyorum fadimecim . valla ne diyeyyim isin zor ya okudukca okadar cok uzuluyorum ki anlatamam her bebegin yapisi farkli demekki benim ablam boyleymis off zavalli anam gencligimi yedin der hep anlatir da anatir ablamin 2 oglu var bize gore cok yaramaz annem diyorki, beddu etmistim senin cocugun senin gibi olsun diye ama tutmadi senin bebelr uslu diyor dusun artik :) ne uslusu anne azman ikiside diyorum sen ablani goreydin ciglik ata ata uynirdi yataktan deli deli hep aglardi gece gunduz diyr. simdi 35 yasinda hala ayni yirtik catlak delidolu:)delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?