evet yeni damamızı törenle kullanıma açıyorum bugün sab simplex inş bu damla bizi bi süre idare eder.bu zamana kdar sayayım metsil ,zinko,omx,nurse haryveys,karışım bir damla,rezenex veeee sabb hadi bakalım sapıttım valla ya
evet yeni damamızı törenle kullanıma açıyorum bugün sab simplex inş bu damla bizi bi süre idare eder.bu zamana kdar sayayım metsil ,zinko,omx,nurse haryveys,karışım bir damla,rezenex veeee sabb hadi bakalım sapıttım valla ya
uyumuyo uyumuyo uyumuyooooooooooo
saat daha 8 bucuk erken ancak daha 23:00 e kadar yolu var :):)
hade bi sevaba girem kullanıcı panelini tıkla canım orda profil düzenle resmi değiştir falan yazıyor canım ordan dı sanırım buarada bunu bebiş kucağımda yazıyorum filizzzzzzz kız ben bu bebişle düğüne gitcem bacım birazdan valla hemdde eşimde yok yakın arkadaşımın büyük cesaretmi desem yoksa delilikmi canımya gecenin sonucunu yazarım arkada eşiyle gelip alcalar bizi bekliyorum arkadaşıfadime ya bak senin profilinde hamile bir kadin gobegi var minikim emine eylulum yaziyor ya bende yapcam yapamiiim nasil yaptiniz yaf bi banada deyiverin helekafamçokkarıştı
canım sıkma canını ama yarın falan uyutmayı başar yani düzenini bozdurmamaya çalışfilizcim ama bu saatlerde hep uyurdu yaaaaaaaaa
canım ilk zamanlar dinletmiştim ama pek fazla etkili olmamıştı ya funda düğüne gitcem inş bebişim dururfadimem önceki sayfalarda idi kuzummmm.kolik için müzikler vat-r.onlardan denedin mi hiç diye sormuştum.
canım ilk zamanlar dinletmiştim ama pek fazla etkili olmamıştı ya funda düğüne gitcem inş bebişim durur
kızlar bu orti bebe harika bişeymiş ya.
keşke daha önce alsaymışım.ne varsa çekiyor.
bi de primada 4numaraya geçtim ben.önceden molfix kullanıyodum ama 1,5 aydır prima kullanıyorum.çok molfixe göre süpermiş.
limonu bende duydum uzamn tv de ama hic cesaret edemedim ayrica mide yanmasi yapiyormus eskime filan ve en onemlisi deli kocam cocuga hic limon yedirtirmi :) bi duysa abaaoooooo. manyak kavga cikar hahahahah:) su verin diyolar ama biz su bile vermiyoruz ( sonrada cocuk niye SISKA acaba niye ?) herkes karpuz peynire gecti biz hala anne sutu:)hihoyyyt
dun geceden beri bebegimin gozu capaklaniyo.ne yapmaliyim ve neden olabilir bilgisi olan var mi acaba
amaaann pofffresim yukleyemedim albu,de yapamdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?