2010 Nisan Anneleri

evet yeni damamızı törenle kullanıma açıyorum bugün sab simplex inş bu damla bizi bi süre idare eder.bu zamana kdar sayayım metsil ,zinko,omx,nurse haryveys,karışım bir damla,rezenex veeee sabb hadi bakalım sapıttım valla ya

fadime ya bak senin profilinde hamile bir kadin gobegi var minikim emine eylulum yaziyor ya bende yapcam yapamiiim nasil yaptiniz yaf bi banada deyiverin helekafamçokkarıştı

tatlım bizde sab kullandık faydasıda oldu gerçi ama biz yanlış kullanmışız.biz ağrı olunca veriyorduk meğer günde 3 kez aynı saatlerde eşit aralıklarla 8 damla verecekmişiz doktor söyledi.inş faydası olur bebişine..

fadime ya bak senin profilinde hamile bir kadin gobegi var minikim emine eylulum yaziyor ya bende yapcam yapamiiim nasil yaptiniz yaf bi banada deyiverin helekafamçokkarıştı
hade bi sevaba girem kullanıcı panelini tıkla canım orda profil düzenle resmi değiştir falan yazıyor canım ordan dı sanırım buarada bunu bebiş kucağımda yazıyorum filizzzzzzz kız ben bu bebişle düğüne gitcem bacım birazdan valla hemdde eşimde yok yakın arkadaşımın büyük cesaretmi desem yoksa delilikmi canımya gecenin sonucunu yazarım arkada eşiyle gelip alcalar bizi bekliyorum arkadaşı

fadime aşk olsunnnnnnnnnnnnn
benim mesajımı cevaplamadın ama

hani kız nerde senin mesjaın valla bgörmedim ahanda şşimdi baktım gene yok ???bend ediyom neden bana hiç yazmadı funda diyorum

fadimem önceki sayfalarda idi kuzummmm.kolik için müzikler vat-r.onlardan denedin mi hiç diye sormuştum.

filizcim fadime anlatmış zaten.kullanıcı panelinden yapıyorsun.daha önce toplu alıntıyı da sormuştun de mi?
onuda mesajların altında MO yazan yer var.alıntı yapacağın mesajda tıkla .en son cevaplayacağın mesajda da alıntı yap de.sonra tek tek altına yazarsın cevapları ok?kapişşşşşşşşşşş

kızlar bu orti bebe harika bişeymiş ya.
keşke daha önce alsaymışım.ne varsa çekiyor.
bi de primada 4numaraya geçtim ben.önceden molfix kullanıyodum ama 1,5 aydır prima kullanıyorum.çok molfixe göre süpermiş.

otri bebeyi bizde alcaz ama burnunda bişey gözükmüyo içerdekilerimi temizliyo o? hem burnu tıkalı.nasıl kullanıyorsunuz?

sen boşver kocanı.. ver çocuğa yazık yaa..:)) benim kocam benden önce tattrıyor herşeyi. geçen gün salatanın suyunu tattırıyordu... gerçi sanırım ada'nın tatmadığı bişi kalmadı. yoğurt bile yapıyoruz 2 günde bir bir çay kaşığı veriyorum:))) geçen eline biber verdim geveledi biraz:)))

dun geceden beri bebegimin gozu capaklaniyo.ne yapmaliyim ve neden olabilir bilgisi olan var mi acaba

canım ben gözlükçüyüm bilgim var diyemeyeceğim ama ada dada oldu hemen göz doktorunu aradım. bir merhem veri geçirdik. ama ben hatamı biliyorum banyo suyu kaçtı gözüne. sen bir kez daha yıka bebişini. olmazsa soğuk çayla sil.. oda ii gelir..

amaaann pofff resim yukleyemedim albu,de yapamdim

amannnn bende yapamadım onu bi türlü.... salla:))))

slm slm off ya cok kotuyum sezaeyen dıkıslerım felaket agrıyor agır falanda kaldırmadım dılımde koca bır yara var ve boynum tutuldu hepso ust uste geldı kızımda bugun bır tuhaftı ya yarın hem onu hemde kendım ıcın dra gıdıcez bakalım bu arada su resım olayını bakıp hemen anlatıcam fılızcım

fılızcım o resmı kullanıcı panelınde sol tarftakı ayarlar ozellıklerdekı avatarını degıstırden yapıyorsun yazıyıda profıl duzenledekı kısısel rutbeden yapıyorsun umarım yardımcı olabılmısımdır cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…