okuyorumda nasrettın hoca hesabı bana esekten dusenı getırın demış ya ben dıger bebelerımdede bılmıyorum uykusuzluk huzursuzkuk nedır masallahvalla dayadım tatlı kaşığını 4-5 kere verdim dolu dolu banamısın demedi sen yazdıklarımı yaşadıklrımı hiç okumuyomusun benim kız hiç duruyo uyumadımı ne demek sussun yeter be
ii geceler. gene gezdik tozduk. oğluşumu uyuttum. kahvemi yaptım takılıyom sanal alemde. otribebeyi mutlaka alın. önümüz kış. tıkalı burun, kulak iltihabı zor günler bizi bekliyo. kulak iltihabı kulağa kaçan sıdan deil genizden geçen mikroptan olurmuş. o yüzden burunların temiz pak olması lazım. mama yemeyenlerin anaları belki sütünüz çoğaldı, doyuyordu yavrular. kilo alımları normalse zorlamayın. gözdeki çapak için benim dr. en kalsik yöntemi çayın demiyle silmemi tavsiye etti. işe de yaradı.
aynen canım gerçekten yaşamak gerekir kolik ağlayan bir bebekle uğraşmak çok .çok zormuş saçlarım lap lap dökülüyo valla cazgır cnım götürdüğümüz tüm doktorlar bunu söledi artı hemşireer buarada ben sana bişe soram canın çekmesin ben dondurma yityorumda kız bu gaz yaparmı sütlü tatlı ama nebileyim ya çok korkuyorum bu gazdan arık bıktım buarada bende bu akşam yakın arkadaşımın düğününe 1 saatliğine ugradım bebiş orada uyudu müzikle ama eve adım atarken bastı çığlığı 2 saate yakın uğraştım yeni uyutabildim ondada uyandı 2 dk tekrar kucakta uyutabildim malesef canım böleyiz işteokuyorumda nasrettın hoca hesabı bana esekten dusenı getırın demış ya ben dıger bebelerımdede bılmıyorum uykusuzluk huzursuzkuk nedır masallah
ama görumcemın kızıda aynı sadece bagırıyor kucakta susuyor 1 mayıs dogumlu oda
yasamayanbılmıyor bacım 9 du aldım kızımıkoynuma uyumusuz 10 u geçıyodu herıf geldı yatır sunu besıne dedı yatıyo valla masallah benımde mıdem agrıdı üşüttüm heral kalktım süt içiyom öle yanı bıraz cazgır heral senınkı kızmı banamı çekmıs ne
oooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sen kocayı yolla gez valla ne ıyı
kızlar 10 gün içinde bende gıdıyom amasraya
atcam kızımla kendımı dalgalara
:Saruboceq:laelaelaelaelaeŞeniz
aynen canım gerçekten yaşamak gerekir kolik ağlayan bir bebekle uğraşmak çok .çok zormuş saçlarım lap lap dökülüyo valla cazgır cnım götürdüğümüz tüm doktorlar bunu söledi artı hemşireer buarada ben sana bişe soram canın çekmesin ben dondurma yityorumda kız bu gaz yaparmı sütlü tatlı ama nebileyim ya çok korkuyorum bu gazdan arık bıktım buarada bende bu akşam yakın arkadaşımın düğününe 1 saatliğine ugradım bebiş orada uyudu müzikle ama eve adım atarken bastı çığlığı 2 saate yakın uğraştım yeni uyutabildim ondada uyandı 2 dk tekrar kucakta uyutabildim malesef canım böleyiz işte
fılızcım o resmı kullanıcı panelınde sol tarftakı ayarlar ozellıklerdekı avatarını degıstırden yapıyorsun yazıyıda profıl duzenledekı kısısel rutbeden yapıyorsun umarım yardımcı olabılmısımdır cnm
face yı bılmıyorum hatta sevmıyorum ama nısan bebıslerınde var
anneme keske sen ögretmen olsaydın da ben ögretmen çocugu olsaydım dıyodum oda oku senın çocugun ögrt.çocugu olsun dıyodu ınsallah ögremen annesı olurum aslında neydı kız ünıversıte ögretmenı adını unuttum ondan olsun benım bebelerden bırı
a.s.
geçmıs olsun bıttımı devam edecekmı[/COLOR]
yok yok bız kımseyle evde görüsmüyoruz sadece netten konusuruz evde kırlenmıyo çayda bıtmıyo deseydın ya
arkadasım senı merak edıyordum uzun suredır gırmıyordun gırmıycem dedıydınya ondanmı yoksa deme öle seyler üzülürüz valla
surdan bı kahve molasıda bızde vereydın sıncandayım
oooooooooooooooooooooooooooooooo kızlar hurafemı ıstıyonuz bende kamyonla bı ınanırımkı
lohusalarkarsılasmaz görümcem dogurdu görüsmedık
bebegı ayak altı öpülmez geç yürür hala öpmedım yürüyünce öpcem
ensesi öpülmez aksı olur
vs vs
afferın masallah annesı onun adına tesekkur edıyom sana bebekler arabada uyurlar zaten
amababasıda lazım keske onuda korusaydın neyse bıdaya artık
mantıklı ol belkı bıtaneda ha bebek lazım olur ozaman babaya ihtıyacın var
esım 4 30 da gıdıyor ben genelde gırerım böle burdan gunaydın 05 47 saat su an
kızlar gunaydın kandılımız burnumuzdan geldı
evelsı gun ark aramıstım gel oturalım dıye görümcemde dun aleynayı sıkıstırmıs ben yokken melekle meltem ne konustular dıye oda bulbul gıbı sakımıs
bennu mızırdanıyo gelıyom bırazdan
neyse ben gıdınce aleynaya sakın kızma babasınada dövdürme ben sıkıstırdım söyledı dedı bende ne olursa olsun söylememen gerekırdı dedıkçe bızım hanım haladan yüz bulup sıstı tabıkı esım evdeydı gelınce aynen söyledım böyle yapmıs kızın dıye oda kızdı nıye yaptın dıye aksam 8 gıbı melek geldı dırek esıme senın karınla kızın böyle yapmıs tabı ben olayı önce anlattıgım ıçın babası aleynaya bı vurdu burnundan kan geldı
halbukı b en ona aylardır orada ne oluyosa anlatıyo anlatma halanın evındekı olay benı ılgılendırmez derım laf tasıma dedım hatta dun görumcemın kızınıda annesıne söyledım evınızde olanı bıze anlatıyo dıye ben onun gıbı yapmadım kapıya geldım dınledım kımseye söylemıycem demıs masallah duymayan kalmadı
yanı böyle güzel geçen günün ardından mavolduk
bu sefer esım basladı bıktım senden defol gıt senın yuzunden çocugumu dövdum
benmı sıkıstırdım benmı ögretıyorum aylardır demıyomuyum oranın lafını getırme dıye dedım
açtım agzımı yumdum gözumu
tık dıyemedı
zor ya hiç anlamam şu günahsız çocukların ağızlarından niye laf almaya çalışırlar Allaha havale et boşver
slm kızlar cok işim var hala ,daha ev toparlanmadı...
bi göz atayım dedim...
annem kuzeyi sallarken....
meltemcim canım allah sana kolaylık versin ne diyim işin öle zorki...
b arada tatil işi az da olsa konuşulur oldu bakalım kısmetse bebişimizle ilk tatilimizi ayın 18. de yapıcaz
çok teşekkür ederim yurdagülcüm Allah razı olsun.rabbim dualarımızı kabul etder inş.
mehtapcım çok sağol canım Allh razı olsun Rabbim hepimizin dualrını kabul etmiştir inş.
refişcim çok sağol Allah razı olsun canım
amin canım inş biranönce iyileşmesini istiyoruz bunun içinde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz gülsemincim.
Çok sağol arkadaşım amin.inş.
amin canım inş.çok sağol jalecim Allah razı olsun yasinler için.
çok sağol fundacım allah razı olsun canım senden de eşinden de.
rehncım çok sağol canım olsun bugünde okuyabilmende güzel ya benim ablamda hipofiz adenomu var sanırım canım rahatsızlık aynı büyüme hormuyla aakalı .ya ablam iki kere hacettepede ameliyet oldu eylül ayındada ege üniverstesinde ışın tedavisi gördü ama henüz olumlu anlamda neticesini alamadık(
oyy oyy kıyamam ipeğide koyarım hemen içine :) ben seni çok fazla görmedim forumda gçnlede bir kere görmüştüm canımya sen benim kusuruma bakma.
Allah razı olsun hayrüyecim çok sağol.canım
canım bence kiloları artık pek fazla takmamalıyız çünkü büyüdükçe alım yavaşlıyor farketmiyormusnuz bir ço k bebeişin kkilo alımında bir yavaşlama var önemli olan ek gıdaya kadar götürebilelim hepsi bu.sağlıklı olsunlarda valla
herkese merhabalar.
sağol canım.
ayyyyy hemen büyüyecekler ya.... şimdi çok tatlılar:)
binbir çeşit ve br o kadar da garip insanlar var işte.boşver canım ya sinirlenmeye değmaz.
kolay gelsin o zaman rayhancım.
fadimecim geçmişi okuyamamıştım dün.ablan için geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.bilseydim ben de okurdum yain.ama ablan için dua edicem.
emine eylül de inşallah en kısa zamnda düzelir canım.
bizim gaz azaldı bayağı ama üşütünce artıyo ondan olmasın sakın.
inşallah özgecim.bizde düşünüyoruz çok bunaldım ben de.alanya ya gideceğiz bakalım gidebilirsek.
benim kızım da sanki bu ay az alacakmış gibi gelşyo.haftaya kontrol var ama zaten gittikçe azalacak kilo alımşları.
endişnme bence .
filiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz.
benim kız seninkini geçti valla.
dün 9 kere dolu dolu kaka yaptı:)))
ya normalmidir ya.
doktora gidince sorucam.
bak bak snra pısman olmazsındimi ama azcık bakalım yüzüne bir kenarda dursun :))))
yok yok sen bosuna ugrasma o kafasına takacak bısey bulmadan durmaz tak akadasım ak kafana nolcak bakalım hele sen kılosunu yaz bakalımgelincik bence bebeğinin gelişimi normal panik yapma ilk 2 ay 1 er kilo normalmiş sonraki aylarda düşebilirmiş
9 çok değilmi ya bir günde yanlış yazmadın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?