2010 Nisan Anneleri

ii geceler. gene gezdik tozduk. oğluşumu uyuttum. kahvemi yaptım takılıyom sanal alemde. otribebeyi mutlaka alın. önümüz kış. tıkalı burun, kulak iltihabı zor günler bizi bekliyo. kulak iltihabı kulağa kaçan sıdan deil genizden geçen mikroptan olurmuş. o yüzden burunların temiz pak olması lazım. mama yemeyenlerin anaları belki sütünüz çoğaldı, doyuyordu yavrular. kilo alımları normalse zorlamayın. gözdeki çapak için benim dr. en kalsik yöntemi çayın demiyle silmemi tavsiye etti. işe de yaradı.

valla dayadım tatlı kaşığını 4-5 kere verdim dolu dolu banamısın demedi sen yazdıklarımı yaşadıklrımı hiç okumuyomusun benim kız hiç duruyo uyumadımı ne demek sussun yeter be
okuyorumda nasrettın hoca hesabı bana esekten dusenı getırın demış ya ben dıger bebelerımdede bılmıyorum uykusuzluk huzursuzkuk nedır masallah
ama görumcemın kızıda aynı sadece bagırıyor kucakta susuyor 1 mayıs dogumlu oda
yasamayanbılmıyor bacım 9 du aldım kızımıkoynuma uyumusuz 10 u geçıyodu herıf geldı yatır sunu besıne dedı yatıyo valla masallah benımde mıdem agrıdı üşüttüm heral kalktım süt içiyom öle yanı bıraz cazgır heral senınkı kızmı banamı çekmıs ne

oooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sen kocayı yolla gez valla ne ıyı

kızlar 10 gün içinde bende gıdıyom amasraya
atcam kızımla kendımı dalgalara
:Saruboceq:laelaelaelaelaeŞeniz

aynen canım gerçekten yaşamak gerekir kolik ağlayan bir bebekle uğraşmak çok .çok zormuş saçlarım lap lap dökülüyo valla cazgır cnım götürdüğümüz tüm doktorlar bunu söledi artı hemşireer buarada ben sana bişe soram canın çekmesin ben dondurma yityorumda kız bu gaz yaparmı sütlü tatlı ama nebileyim ya çok korkuyorum bu gazdan arık bıktım buarada bende bu akşam yakın arkadaşımın düğününe 1 saatliğine ugradım bebiş orada uyudu müzikle ama eve adım atarken bastı çığlığı 2 saate yakın uğraştım yeni uyutabildim ondada uyandı 2 dk tekrar kucakta uyutabildim malesef canım böleyiz işte

benim dr. annenin yediği hiçbirşey bebekte gaz yapmaz dedi. o yüzden ben ne bulsam yiyom. gaz sorunumuzda yok...

sagol yurdagul bihayet basardim cok matah biseymis gibi:) 30 saatir bakiyorum resimde buiyuk filan diyor onla da bi ara ugrascam garilar kulubunun yildizi olacaccaaammmmmmdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

dimi ama azcık bakalım yüzüne bir kenarda dursun :))))

zor ya hiç anlamam şu günahsız çocukların ağızlarından niye laf almaya çalışırlar Allaha havale et boşver

gelincik bence bebeğinin gelişimi normal panik yapma ilk 2 ay 1 er kilo normalmiş sonraki aylarda düşebilirmiş

zor ya hiç anlamam şu günahsız çocukların ağızlarından niye laf almaya çalışırlar Allaha havale et boşver

inşallah dilediğin tatili yaparsın

kusur olurmu cnm ne demek bend kızımdan fırsat buldukça aranıza gelmeye çalışıyorum ortam çok güzel paylaşımlar harika

anlamadımki neden oluyor akşam üstüne doğru başlıyor ağlamalar umarım biran önce geçer

filizcim bende tam bilmiyorum tarifini onun bir ayarı var sanırım bulgur ve suyun inşallah aramızda hamarat arkadaşlar cevap yazarlar :))))))))

dimi ama azcık bakalım yüzüne bir kenarda dursun :))))
bak bak snra pısman olmazsın
gelincik bence bebeğinin gelişimi normal panik yapma ilk 2 ay 1 er kilo normalmiş sonraki aylarda düşebilirmiş
yok yok sen bosuna ugrasma o kafasına takacak bısey bulmadan durmaz tak akadasım ak kafana nolcak bakalım hele sen kılosunu yaz bakalım
9 çok değilmi ya bir günde yanlış yazmadın dimi

bazen bennuda öyle yapıyo bazen 2 kare yapıyo

fılızcım mutlaka bırılerı kısır tarıfı verır yemek bölümüne baksana kkklava:cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…