gunaydınlarrrrrrrrrrrrgünaydın kızlarr herkeze ii haftasonları diliorum.dün akşam bizim evlilik yıldönümümüzdü.kociş bana süpriz hazırlamış harika da bi yüzük almış.moralim yerine geldi valla.sağolsun canım kocam benim çok güzel bi akşam yaşadık bilmiyorumkismile yarın için de plan yaptık önce köye çıkacaz kahvaltıya bahçeye sonrada görümcem çocukları kayınvalidem ve biz denize gidecez görümcemin deniz kıyısında ahşap evleri var.inşallah oğlum uyur rahat orda.ayy bunaldım valla bi denize gideyim dedim..inşallah poyraz bana günü zehir etmez
gunaydınlarrrrrrrrrrrr
nıce yıllara sen ne aldın kocaya
oglusunun kılosunu yzsana bana
evet içindekiler temizliyo.görünürde bişe de yoktu ama bayağı çıktı.albence.rahat rahat nefes alsın yavrucaklarımız.otri bebeyi bizde alcaz ama burnunda bişey gözükmüyo içerdekilerimi temizliyo o? hem burnu tıkalı.nasıl kullanıyorsunuz?
yurdagülcüm çok geömiş olsun .inş. önemli bişe değildir .slm slm off ya cok kotuyum sezaeyen dıkıslerım felaket agrıyor agır falanda kaldırmadım dılımde koca bır yara var ve boynum tutuldu hepso ust uste geldı kızımda bugun bır tuhaftı ya yarın hem onu hemde kendım ıcın dra gıdıcez bakalım bu arada su resım olayını bakıp hemen anlatıcam fılızcım
canım adana usulü vereyim.kişi başı 1 çaybardağı köftelik bulgur koyuyorsun.ben suyunu göz kararıa ayarlıyorum.sıcak su ile ıslat bulguru.şişmesini bekle.şiştikten sonra biber salçası ine doğranmış limon dilimleriyle yoğur.sonra limon dilimlerini çıkar.maydonoz,nane,domates salatalık,kıvırcık ince i,nce doğra.bulgurun üstüne dök.sonracıma bol zeytinyağı,nar ekşisi,karabiber,kimyon ,sumak ekle karıştır.mmmmmmmm canım çekti ya.fiyet olsunnnnnnnnnamaaann kimse bana kisir tarifi vermemis herkes kacmis
9 canım ama bidaha o kadr yapmadı.9 çok değilmi ya bir günde yanlış yazmadın dimi
aman ne yemeği yapcan boşver.keyfine bak sen kuzeyle.gunaydın kızlar....
ben ne kaddan gezenti bir hatun oldum...
valla evde durduğum yok...çocuğun üstüne giycek temiz kıyafeti,kocanın temiz ütülü gömleği kalmamış...
:))))))))))
buzdolabında sebzeler çürümek üzere ,pişirmediğim için....
adam her akşam hazır bişiler yemekten sıkıldı...daaaa ben bi evde kalabilsem....
amannn boşvereyim yaptıklarıma saysın....
bide kuziş bu akşam uyumadı saat başı uyandı of başım çok ağrıyo....
hayriyecim inşallah güzel bir gün geçirirsiniz.tadını çıkarırsın güzel güzel.deniz havası iyi gelecektir poyraza bence.günaydın kızlarr herkeze ii haftasonları diliorum.dün akşam bizim evlilik yıldönümümüzdü.kociş bana süpriz hazırlamış harika da bi yüzük almış.moralim yerine geldi valla.sağolsun canım kocam benim çok güzel bi akşam yaşadık bilmiyorumkismile yarın için de plan yaptık önce köye çıkacaz kahvaltıya bahçeye sonrada görümcem çocukları kayınvalidem ve biz denize gidecez görümcemin deniz kıyısında ahşap evleri var.inşallah oğlum uyur rahat orda.ayy bunaldım valla bi denize gideyim dedim..inşallah poyraz bana günü zehir etmez
valla bende anlamadım canımya dönem dönem acısı biraz azalıyor sonra yine başlıyor bu iki gündür felaket yine bi yandan kanıyorda önümüzdeki hafta cildiye ye gideceğim inşallah bende kurtulurum bu derttenjalecim.. neden hala geçmedi ki acın acaba yaa.. uçları da var diyosun.. benim hiç yoktu ondan acı çok oldu uçlanana kadar ama şu an iyiyiz çok şükür... inşallah seninde geçer bi an önce.. bak tuğba cildiyeden memnun kalmışş sende bi git istersen tatlım... geçmiş olsun çook... iyi gecerl ayrıca.. hadi yatalım da dinlenelim... oğlanlar uyanınca canımıza okuyolar nasılsa :) fırsat bu fırsat.. zaman değerli valla :))) bu arada bu nisan bebişleri aynı ayda doğduğu gibi (sizde nisan bebişisiniz bizim kalbimizde :)) özellikleri de aynı valla yaa. çoğu şeyleri benzer.. uyanma saatleri bile :))
canım benimyaa tam sopalık kadınmış Allah sabır vermiş sana daiyi geceler kızlar sinirden valla çıldırmak üzereyim bu mübarek gecede kızmak istemiyorum ama kızmamak elde değil anam bu milletin malı ne kadar kıymetli yaa harbi fundanın bir lafı varya kötü komşu ev sahibi yapar insanı derlerya ondn işte şimdi olay şu biz nerdeyse 2 aydan bu yana ev arıyoruz kafamıza göre bulamadık bir türlü ilk sıfır ev olsun dedik yok onun karısı gelecekmniş istanbuldan bizi görecekmiş neyse bikaç tane var içi yapılaak falan bugün kayınvalidem dedi bir ev var gidelim bakarız neyse biz saat 10 buçuk gibi gittik kadın bize ne koşullar koyuyo yok içki olayı varmı içermisiniz diyo eşime yaa yok bu binaya giren çıkanlar belli yok boyası iyi yok bir odasında bazamız var kalsın kullanın deli oldum çıldırdım yemein ediyorum kızlar sinir harbi yaşadım asla dedim kayınvalideme asla taşınmam ben oraya dedim yaa kadın nerdeyse bize gelecek kişilerin listesini isteyecek çok sinir oldum rabbim bildiği gibi yapsın bu gibi uyuz insanları katiyen olmaz dedim eşimede oda zaten kıl olmuş ama çaktırmamış bana diyoki sn nasıl durdun o koşulları sayarken diyo bende beynimde çoktan bitirmiştim o ev olayınıda o yüzden kadın boşuuna konuşuyo dedim kayınvalidem olmasa harbi ben onu güzel benzetirdim ama çok sinirliyim yaa ben o kadınla nasıl muhatap etti kayınvalidem şaşırıyorum ayrıyetten ona ne yaaa benim misafirlerimden gelenimden gidenimden yaa ne cins adamlar var yaa
canımcım takma kafana diyeceğim ama olmayacak bende senin gibi pimpirikliyimdirmerhaba canım..
kızlar sağlık ocağına götürdüm oğlumu.yarında doktora götürecem çünkü kafama takılan şeler var.oğlum tam 6 kilo olmuş boyu 59 cm baş çevresi 41 cm çok şükür normal ama benim kafama takılan şey benim oğlum ayda 1 er kilo alırken neden bu ay sadece 500 gr aldı kızlar yaa mafoldumben sizce neden gerçi şuanki kilosu ayına göre ii ben memnunum ..ama kilo alım dengesi neden geriledi onu anlamıorum.ebe hemşire sıcaklardan,huysuzluğundan,uyumamasından,sen çalıştığın için seni özlediğinden bile olabilir dedi.aslında dengelemiş kilosunu dedi ama yinede kafama taktım..
canımyaa rabbim yardımcınız olsun bende düşünüyorum sünnet işiniAmin canım hepimizden.İnşallah tedavisi güzel sonuçlanır ablanın.
Merhaba canım sen nasılsın?Benim oğlum herşeyden habersiz garibim babayla ağulaşıyor.Yarın sünnet ettireceğiz kısmet olursa içim gidiyor.:gitme:
maşallah ada yamerhaba herkese... kızlar agular geçti.. çığlıklar ve bağırmalar başladı..:)) kendi sesini dinleyip bide ona cevap veriyor...
offff çabuk büyüyorlar yaaa...
canımyaa kıyamam sana inşallah geçmiştir ağrınkızlar acayip bir şekilde migrenim başladı yine mahvoldum ben(
nazlıcığım aynı anlattığın şey bizdede var kuzucuğum hep beni emmek istiyo artık mama yemek istemiyo ve inan artık 50cc ancak yiyo yemiyo devamlı emziriyorum aç kalmasın diye amamyı ancak gece kalktığında gözleri kaplı yiyo mamayı verdiğimde basıyo çığlığı canım acaba neden yaa sağlık ocağında kilo alışı normal anlamadım ben şimdi yaa
canım iltihaplanmış olabilir kaynatılmış su ve pamukla silebilirsindun geceden beri bebegimin gozu capaklaniyo.ne yapmaliyim ve neden olabilir bilgisi olan var mi acaba
bakayım canımkızlar bebek sağlığı ve hastalıklarına bir konu açtım. Bir bakarmısınız, öyle yine kafam karışıkki. Bana yardım edin. vaktim olsa tekrar yazacağım sorunu mu? Bebişim aç mıkonunun adı.
geçmiş olsun yurdagülcümslm slm off ya cok kotuyum sezaeyen dıkıslerım felaket agrıyor agır falanda kaldırmadım dılımde koca bır yara var ve boynum tutuldu hepso ust uste geldı kızımda bugun bır tuhaftı ya yarın hem onu hemde kendım ıcın dra gıdıcez bakalım bu arada su resım olayını bakıp hemen anlatıcam fılızcım
sefanız olsun canımii geceler. gene gezdik tozduk. oğluşumu uyuttum. kahvemi yaptım takılıyom sanal alemde. otribebeyi mutlaka alın. önümüz kış. tıkalı burun, kulak iltihabı zor günler bizi bekliyo. kulak iltihabı kulağa kaçan sıdan deil genizden geçen mikroptan olurmuş. o yüzden burunların temiz pak olması lazım. mama yemeyenlerin anaları belki sütünüz çoğaldı, doyuyordu yavrular. kilo alımları normalse zorlamayın. gözdeki çapak için benim dr. en kalsik yöntemi çayın demiyle silmemi tavsiye etti. işe de yaradı.
aman gez canımya tadını çıkar yazıngunaydın kızlar....
ben ne kaddan gezenti bir hatun oldum...
valla evde durduğum yok...çocuğun üstüne giycek temiz kıyafeti,kocanın temiz ütülü gömleği kalmamış...
:))))))))))
buzdolabında sebzeler çürümek üzere ,pişirmediğim için....
adam her akşam hazır bişiler yemekten sıkıldı...daaaa ben bi evde kalabilsem....
amannn boşvereyim yaptıklarıma saysın....
bide kuziş bu akşam uyumadı saat başı uyandı of başım çok ağrıyo....
nice yıllara canım inşallah güzel bi haftasonu geçirirsinizgünaydın kızlarr herkeze ii haftasonları diliorum.dün akşam bizim evlilik yıldönümümüzdü.kociş bana süpriz hazırlamış harika da bi yüzük almış.moralim yerine geldi valla.sağolsun canım kocam benim çok güzel bi akşam yaşadık bilmiyorumkismile yarın için de plan yaptık önce köye çıkacaz kahvaltıya bahçeye sonrada görümcem çocukları kayınvalidem ve biz denize gidecez görümcemin deniz kıyısında ahşap evleri var.inşallah oğlum uyur rahat orda.ayy bunaldım valla bi denize gideyim dedim..inşallah poyraz bana günü zehir etmez
merhaba canım hoşgeldinslm herkese..
bende yeni geldim buraya..
benimde oğlum var 09,04 doğumlu tosuncuk oldu buda:)
herkesin bebeğini Allah bağışlasın
ya kızlar kuzey'in ağzı çok akıyor...
önlük falan hak getire....hele önlük yoksa varya badisi sırılsıklam oluyor....
vee kendi elini artık emmekten vazgecti resmen parmaklarını ısırıyooo..........
baktım damakları diş etleri beyazımsı olmuş ayy bu cocuk diş çıkarıyo olmasın ya............
benmi abartıyourm:)))))))
hos geldın aramıza benım kız 8 nısan dogumlu Şenizlülülülülülühihoyyytslm herkese..
baktım damakları diş etleri beyazımsı olmuş ayy bu cocuk diş çıkarıyo olmasın ya............
canım sen yazmışsın bn çıkmışım.funda merhaba
jalecim havalar sıcak ya belki ondan durgundur.inşallah hasta olmaz.annenlere gitme ikinize de iyi gelecektir eminim.merhaba kızlarrr
dün nete girdim mi girmedim mi hatırlamıyorum :)
akşama kadar oğlumla uğraştık akşamda arkadaşlarla yemeğe çıktık ilk önce acaba huzursuzluk eder mi bebeğim dedim ama çok şükür sıkıntı çıkarmadı
bide gece çok terlemişti kızlaryaa kıyafetlerini sanki suya batırıp çıkarmışsın gibiydi . bugünde bir yapmıştı altına resmen boynuna kadar çıkmıştı banyosunu yaptırdım ama sanki keyifsiz gibi inşallah hasta olmaz yine yavrum öğleden sonra düğüne gidecektik ama vazgeçtim ne olur ne olmaz diye
yarında sapancaya gideceğiz kahvaltıya sonrasında da bi aksilik olmazsa istanbula annemlere
bir hafta kalırız heralde şimdiden rahatladım :)
sizler nasılsınız keyifler yerindedir inşallahh
geçmişe bakayım bi
hoşgeldin canım.maşallah oğluna.slm herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?