2010 Nisan Anneleri

gunaydın kızlar....
ben ne kaddan gezenti bir hatun oldum...
valla evde durduğum yok...çocuğun üstüne giycek temiz kıyafeti,kocanın temiz ütülü gömleği kalmamış...
:))))))))))
buzdolabında sebzeler çürümek üzere ,pişirmediğim için....
adam her akşam hazır bişiler yemekten sıkıldı...daaaa ben bi evde kalabilsem....
amannn boşvereyim yaptıklarıma saysın....
bide kuziş bu akşam uyumadı saat başı uyandı of başım çok ağrıyo....

günaydın kızlarr herkeze ii haftasonları diliorum.dün akşam bizim evlilik yıldönümümüzdü.kociş bana süpriz hazırlamış harika da bi yüzük almış.moralim yerine geldi valla.sağolsun canım kocam benim çok güzel bi akşam yaşadık bilmiyorumkismile yarın için de plan yaptık önce köye çıkacaz kahvaltıya bahçeye sonrada görümcem çocukları kayınvalidem ve biz denize gidecez görümcemin deniz kıyısında ahşap evleri var.inşallah oğlum uyur rahat orda.ayy bunaldım valla bi denize gideyim dedim..inşallah poyraz bana günü zehir etmez

gunaydınlarrrrrrrrrrrr
nıce yıllara sen ne aldın kocaya
oglusunun kılosunu yzsana bana

otri bebeyi bizde alcaz ama burnunda bişey gözükmüyo içerdekilerimi temizliyo o? hem burnu tıkalı.nasıl kullanıyorsunuz?
evet içindekiler temizliyo.görünürde bişe de yoktu ama bayağı çıktı.albence.rahat rahat nefes alsın yavrucaklarımız.

yurdagülcüm çok geömiş olsun .inş. önemli bişe değildir .
idilin neyi var.tuhaftı derken?

amaaann kimse bana kisir tarifi vermemis herkes kacmis
canım adana usulü vereyim.kişi başı 1 çaybardağı köftelik bulgur koyuyorsun.ben suyunu göz kararıa ayarlıyorum.sıcak su ile ıslat bulguru.şişmesini bekle.şiştikten sonra biber salçası ine doğranmış limon dilimleriyle yoğur.sonra limon dilimlerini çıkar.maydonoz,nane,domates salatalık,kıvırcık ince i,nce doğra.bulgurun üstüne dök.sonracıma bol zeytinyağı,nar ekşisi,karabiber,kimyon ,sumak ekle karıştır.mmmmmmmm canım çekti ya.fiyet olsunnnnnnnnn

9 çok değilmi ya bir günde yanlış yazmadın dimi
9 canım ama bidaha o kadr yapmadı.

aman ne yemeği yapcan boşver.keyfine bak sen kuzeyle.

hayriyecim inşallah güzel bir gün geçirirsiniz.tadını çıkarırsın güzel güzel.deniz havası iyi gelecektir poyraza bence.

merhaba kızlarrr
dün nete girdim mi girmedim mi hatırlamıyorum :)
akşama kadar oğlumla uğraştık akşamda arkadaşlarla yemeğe çıktık ilk önce acaba huzursuzluk eder mi bebeğim dedim ama çok şükür sıkıntı çıkarmadı
bide gece çok terlemişti kızlaryaa kıyafetlerini sanki suya batırıp çıkarmışsın gibiydi . bugünde bir yapmıştı altına resmen boynuna kadar çıkmıştı banyosunu yaptırdım ama sanki keyifsiz gibi inşallah hasta olmaz yine yavrum öğleden sonra düğüne gidecektik ama vazgeçtim ne olur ne olmaz diye
yarında sapancaya gideceğiz kahvaltıya sonrasında da bi aksilik olmazsa istanbula annemlere
bir hafta kalırız heralde şimdiden rahatladım :)
sizler nasılsınız keyifler yerindedir inşallahh
geçmişe bakayım bi

valla bende anlamadım canımya dönem dönem acısı biraz azalıyor sonra yine başlıyor bu iki gündür felaket yine bi yandan kanıyorda önümüzdeki hafta cildiye ye gideceğim inşallah bende kurtulurum bu dertten
her ne kadar mart ortasında doğsada bebeğim nisan bebişi sayılır canımya dimi:)

canım benimyaa tam sopalık kadınmış Allah sabır vermiş sana da

canımcım takma kafana diyeceğim ama olmayacak bende senin gibi pimpirikliyimdir
ama bu aylarda normal diye biliyorum

canımyaa rabbim yardımcınız olsun bende düşünüyorum sünnet işini
merhaba herkese... kızlar agular geçti.. çığlıklar ve bağırmalar başladı..:)) kendi sesini dinleyip bide ona cevap veriyor...
offff çabuk büyüyorlar yaaa...
maşallah ada ya
canımyaa kıyamam sana inşallah geçmiştir ağrın
dun geceden beri bebegimin gozu capaklaniyo.ne yapmaliyim ve neden olabilir bilgisi olan var mi acaba
canım iltihaplanmış olabilir kaynatılmış su ve pamukla silebilirsin
bakayım canım
geçmiş olsun yurdagülcüm
sefanız olsun canım
aman gez canımya tadını çıkar yazın

nice yıllara canım inşallah güzel bi haftasonu geçirirsiniz

slm herkese..
bende yeni geldim buraya..
benimde oğlum var 09,04 doğumlu tosuncuk oldu buda:)
herkesin bebeğini Allah bağışlasın

Son düzenleme:
ya kızlar kuzey'in ağzı çok akıyor...
önlük falan hak getire....hele önlük yoksa varya badisi sırılsıklam oluyor....
vee kendi elini artık emmekten vazgecti resmen parmaklarını ısırıyooo..........
baktım damakları diş etleri beyazımsı olmuş ayy bu cocuk diş çıkarıyo olmasın ya............
benmi abartıyourm:)))))))

slm herkese..
merhaba canım hoşgeldin
maşallah bebişine

yusuf unda salyası akıyor ama öyle çok değil tatlım
kimbilir çıkarıyordur belki:)

slm herkese..
hos geldın aramıza benım kız 8 nısan dogumlu Şenizlülülülülülühihoyyyt

salyası bady ıslatırsa bronsıt olur dıkkat et .benım oglum 3 aylıktan basladı salya akıtmaya 8 aylık çıktı dişi
bende dıslık verıyom çıgırak verıyom o elını

Son düzenleme:
canım sen yazmışsın bn çıkmışım.
meraba canımcım.

jalecim havalar sıcak ya belki ondan durgundur.inşallah hasta olmaz.annenlere gitme ikinize de iyi gelecektir eminim.

slm herkese..
hoşgeldin canım.maşallah oğluna.

özge diş yerleri belli oluodur belki.ben 4 aylık çıkarmışım.
belki kuzeyde öbür aya çıkarır.
bizimde tükürüklerimiz akıyor ama kuzey gibi çok değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…