2010 Nisan Anneleri

filiz kısıra soğan koymayı unuttum tariftekaydirigubbakcemile3

sanırım meydan bi tek sana kLcK.BENıM KI9Z DURMUYO YAAA
Bı SOHBET ETTıRMıYOR BANA YAAAA.

alem bizim bu kızlar ya....
defne de yapıyoooo.sırtına kadr çıkyooooo.

bazi bebekler 3 gun 5 gun yapmiyomus bizimkinin inanki hic bir farki yok cocuk gunde 5 yapiyor ama ne fayda yapiyor ohhh cok mutlu 15dakika sadece sonra yeniden debeleniyo sonraki icin . okadar zamanda yeniden uretiyor bagirsaklarda yani butun gun hep debelenme bi SIKINTI yapmaya calisma yapamama kipkirmizi olma ee ne anladim ben simdi gunde 5 kakadansempatiksalakcinni

filizcim kaçtım ben.kociş de yok evde.hanfendinin keyfini yapalım.
bu rada afiyet olsun demeyi unuttum.

b.. patlamasi :) grizu patlamasi gibi biseydelikafadulden:teytey:

kaydirigubbakcemile3
ya hiç sormac çıkarırken kıpkırmızı oluyor ya.içim gşgiyor..kucağımda şuan deli gşbi ıomzumu yalıyu

baksana adanaya gelince görüşelim.

bende kacmak zorunda kaldim oyun parkida bi yere kadar ama degil mi ? uykusu geldi uyttum geri geldim uyuttum dediysem yatagina koydum uyudu saftirik ya benim kiz kucaktan haberi yok daha kaydirigubbakcemile3

ocakta adanadayim gider gitmez ev di arabydi esyaydi full doluyum ama insallah 15 tatilden sonra seni yeni evimde agirlayabilirim :içelim:

hepinize ii akşamlar kızlar.....ben bu hafta artık evdeyim annemde olmuycam oyuzden görüşemiycez...hepinizi meleklerinizi öpüyorum...
fadimecim seninle konuştuğumuz konuyu kardeşime söledim o iletecek sana ben bugun yapamadım hiç dışarı çıkamadım çünkü okadar işim vardı ki anlatamam,acayip yorgunum kuzeyle bile doğru duzgun ilgilenemedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…