bende kacmak zorunda kaldim oyun parkida bi yere kadar ama degil mi ? uykusu geldi uyttum geri geldim uyuttum dediysem yatagina koydum uyudu saftirik ya benim kiz kucaktan haberi yok daha kaydirigubbakcemile3
ocakta adanadayim gider gitmez ev di arabydi esyaydi full doluyum ama insallah 15 tatilden sonra seni yeni evimde agirlayabilirim :içelim:
tuğbaaa.. ama bende yazdım sana( ühhüüü.. benden neden alıntı yapmadın ((( alınıyorum bak ama (( :))) yüzsüzlüğümle
tekrarlıyorum. :))) maşallah kaana.. aradaki açığı çok güzel kapatmış...
ehehehhehe sabırsız refişin hazin sonu şekerim seni atlarmıyım mümkün mü hiç tekrar teşekkür ederiz teyzesi:))) sen alıntılarına cvp verirken yazmışım tabi ben ondan görmemişin.. pardooon :))) öptüm seni tubişim... iyi uykular sana..
kooş yat hemen uzun uykuyu kaçırmaa.. bende kaççam şimdi...
serapçım.. sende saol tatlım.. ne demek... buraya ne için girip yazıyoruz... sadece mutlu sağlıklı anlarımızı paylaşsak bunun adı paylaşım olurmu.. peki dostluk
asla... ayrıca o senin güzelliğin senin pamukluğum tatlım :)
canım ya çok üzüldüm ne büyük azaptır ben de biliyorum. kaç kere ağlaya ağlaya emzirdim eşime dedim bir kerecik mama verelim de şu göğüs uçlarım dinlensin diye. şimdiyse yine öyle yara olsun da yeter ki sütüm olsuun diyorumcildiyeye gitmeni tavsiye ederim canım hatta o dediğim kremi sorarsan kullan derse bana çok iyi gelmişti. bende 3 tüp krem bitirmiştim hatta dalga geçiyodum kaan ek gıdaya başladı lansinoh yiyor paso diyene güzel canımyaa benim hala yara ve felaket durumda akşam emzirirken yine kanadı
genel cerrahiye gitmiştim ama cildiye ye de gideyim bari kullanmadığım krem kalmadı ama geçmedi malesef rahatlatsın diye lansinoh sürüyorum 2. tüp bitti
canımmm çok teşekkürlerrarkadasinin basi sagolsun canim kaan pasayada masallah
valla canım 1 hafta önce hiç kilo almamıştı sütüm azaldı bizde dayadık mamayı aç karnımız doysun diye çok şükür toparladık:)tuğba 1 haftada 550 gr. helal olsun valla. Maaşallah.... biz bayağı iiyiz. iyice alıştık birbirimize. gaz olayımız yok denecek kadar
az. hatta ööle ki yemekten sonra kendi geğiriyor oğlum yormuyo anasını. Zaten içerdeyken 3 ay anlatmıştım ona çıkınca anayı üzme, yorm, akıllı uslu ol diye.
oldu valla. ilim insanları doğru söölüyomuş bu bebeler anne karnında da duyabiliyomuş demek:)
çok teşekkür ederiz hayriyecim aslında bizim oğlanda zor dayanıyo 3 saat sonra problem başlıyo ama doktor reflümüz ve gazımız yüzünden arayı ne kadar uzun tutarsak o kadar iyi olacağını söylüyor mide boşalsın üst üste binmesin öğünler diyor ama asıl meme vermemek zor oluyo. mamadan önce ver aralarda verme diyor geceleri ben de emziriyom aynen dediğin gibi ne çıkarsa bahtına süt bitince zaten basıyo çığlığı beni yatağa koy diye:)günaydın arkadaşlar herkeze hayırlı cumalar..
tuğbacım maşallah kaana kilo alımına çok sevindim.iiki mamalar var yoksa napardık canım yaa değilmi.benimde doktorumuza sormak istediklerimi sormuşsun
çok faydası oldu canım sağol..benim oğlum hayatta 3,5 saat durmaz sen 150 verion diye durabilio demekki.ben en fazla 120 verdiğim için 2,5 saate bir
veriorum.geceleri de uyanıdğında emziriyom ne kadar geliosa bilmiom artık.ama emerken uyuyo bende dokunmuom daha...
canım poyraza maşallah bu ay bütün bebişlerde gerileme var sanırım normalmiş ama üzülme canım artık azalacak kilo alımları yeter ki aç kalmasınlar gelişimleri iyi olsun:)merhaba canım..
kızlar sağlık ocağına götürdüm oğlumu.yarında doktora götürecem çünkü kafama takılan şeler var.oğlum tam 6 kilo olmuş boyu 59 cm baş çevresi 41 cm çok
şükür normal ama benim kafama takılan şey benim oğlum ayda 1 er kilo alırken neden bu ay sadece 500 gr aldı kızlar yaa sizce neden gerçi şuanki kilosu
ayına göre ii ben memnunum ..ama kilo alım dengesi neden geriledi onu anlamıorum.ebe hemşire sıcaklardan,huysuzluğundan,uyumamasından,sen çalıştığın
için seni özlediğinden bile olabilir dedi.aslında dengelemiş kilosunu dedi ama yinede kafama taktım..
ehehehhe şekerim 2 gün sonra cevaplayabildim yazını sen düşün naber olduğumu:)))oooo tuğbacım ve mehtapcım gelmiş nabersiniz kızlar...
bizde agulaşıyoruz oğlumla.....sizin beyler nasıllar
canım çok geçmiş olsun ben cevap yazana kadar geçmiştir umarım migrenin:) bence senin sütün artmış gizoş doyduğu için mama istemiyor madem kilo alımı iyi inşallah öyledir tatlım:)kızlar acayip bir şekilde migrenim başladı yine mahvoldum ben(
nazlıcığım aynı anlattığın şey bizdede var kuzucuğum hep beni emmek istiyo artık mama yemek istemiyo ve inan artık 50cc ancak yiyo yemiyo devamlı
emziriyorum aç kalmasın diye amamyı ancak gece kalktığında gözleri kaplı yiyo mamayı verdiğimde basıyo çığlığı canım acaba neden yaa sağlık ocağında kilo
alışı normal anlamadım ben şimdi yaa
kızlar oğluşum acayip bir hırsla elini emiyo.karnının aç olmadığına eminim.bazen emerken bile göğsümü itip elini yumruk yapıp cokur cokur sesler çıkarıyo.sanki dişi çıkacak bebekler gibi.biliyorum çok erken ama.emziğide aynı şekilde bir fırlatıyo ağzından yatay atış süper:)komedi halimiz.bazen emme sesini abartıyo.kendi sesinden korkuyo.sizlerde de böle bi durum oldumu.birde kafası çok terliyo yavrumun yaaa
sorma tatlımyaa ben mamada veriyorum biliyorsun ama istediği kadar dinlensin hiç farketmiyor benimki kremlerin isimlerinide aldım önümüzdeki hafta muhakkak gideceğim cildiyeyekızlar 2 gündür bu cevapları yazaya çalışıyo ama hep bir şey çıkıyor. o birşey de genellikle kaan oluyor:) rötarlı cevaplar için özür dilerim:)
ehehehhehe sabırsız refişin hazin sonu şekerim seni atlarmıyım mümkün mü hiç tekrar teşekkür ederiz teyzesi
canım ya çok üzüldüm ne büyük azaptır ben de biliyorum. kaç kere ağlaya ağlaya emzirdim eşime dedim bir kerecik mama verelim de şu göğüs uçlarım dinlensin diye. şimdiyse yine öyle yara olsun da yeter ki sütüm olsuun diyorumcildiyeye gitmeni tavsiye ederim canım hatta o dediğim kremi sorarsan kullan derse bana çok iyi gelmişti. bende 3 tüp krem bitirmiştim hatta dalga geçiyodum kaan ek gıdaya başladı lansinoh yiyor paso diye
[
[/B][/COLOR]
aynen canım anlattıklarının hepsi bizde varkızlar oğluşum acayip bir hırsla elini emiyo.karnının aç olmadığına eminim.bazen emerken bile göğsümü itip elini yumruk yapıp cokur cokur sesler çıkarıyo.sanki dişi çıkacak bebekler gibi.biliyorum çok erken ama.emziğide aynı şekilde bir fırlatıyo ağzından yatay atış süper:)komedi halimiz.bazen emme sesini abartıyo.kendi sesinden korkuyo.sizlerde de böle bi durum oldumu.birde kafası çok terliyo yavrumun yaaa
funda cım inşallah tatlım bugün pek terledi bile dikkat ettim ama olmaz inşallahcanım sen yazmışsın bn çıkmışım.
meraba canımcım.
jalecim havalar sıcak ya belki ondan durgundur.inşallah hasta olmaz.annenlere gitme ikinize de iyi gelecektir eminim.
hoşgeldin canım.maşallah oğluna.
özge diş yerleri belli oluodur belki.ben 4 aylık çıkarmışım.
belki kuzeyde öbür aya çıkarır.
bizimde tükürüklerimiz akıyor ama kuzey gibi çok değil.
canımya net açıktı bütün gün ama ben pc başında değildim görmedim o yüzden msj ınıfundacım,jalecim nasılsınız?
jalecim annenlere gitmene çok sevindim canım ya moral depola orda.boğazın kokusunu benim içinde içine çek
merhaba ben yeni katılıyorum aranıza bende 2010 nisan annesi olacağım hayırlısıyla ...
Bana da erkek diyorlar.Kayınlarım hele erkek değilse doğurma soyumuzun devam etmesi lazım falan diyorlar.Sinirim bozuluyor.Üzülüyorum.Kız daha az diyorlar bana kız gibi geliyor.Bazen erkek gibi psikolojimi bozdular o yüzden hemen öğrenmek istiyorum
saftırık mavıye saftırık dıyon ya 3 aysa resım eklemeyı anca örendınheyuuu Yurdagull bak yaptimm :):)
aa bakin col eskilerden kimi buldumkaydirigubbakcemile3 erkek deniz erkek hahahaha:ecrin_bebek:
ayy cok zevkliymis gecmisi incelemek. ama ben yokum hic :bbo:bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?