2010 Nisan Anneleri

nazar etcen bebeye sensın saftırık
bızımkı sokagı bıke bılıyo
ve kucagımda zooooooooooooooooooooooooorrrrtttttttttttt
byby

kızlar 2 gündür bu cevapları yazaya çalışıyo ama hep bir şey çıkıyor. o birşey de genellikle kaan oluyor:) rötarlı cevaplar için özür dilerim:)

ehehehhehe sabırsız refişin hazin sonu şekerim seni atlarmıyım mümkün mü hiç tekrar teşekkür ederiz teyzesi
canım ya çok üzüldüm ne büyük azaptır ben de biliyorum. kaç kere ağlaya ağlaya emzirdim eşime dedim bir kerecik mama verelim de şu göğüs uçlarım dinlensin diye. şimdiyse yine öyle yara olsun da yeter ki sütüm olsuun diyorumcildiyeye gitmeni tavsiye ederim canım hatta o dediğim kremi sorarsan kullan derse bana çok iyi gelmişti. bende 3 tüp krem bitirmiştim hatta dalga geçiyodum kaan ek gıdaya başladı lansinoh yiyor paso diye
arkadasinin basi sagolsun canim kaan pasayada masallah
canımmm çok teşekkürlerr

valla canım 1 hafta önce hiç kilo almamıştı sütüm azaldı bizde dayadık mamayı aç karnımız doysun diye çok şükür toparladık:)
senin uslu oğluna da maşallah:)

çok teşekkür ederiz hayriyecim aslında bizim oğlanda zor dayanıyo 3 saat sonra problem başlıyo ama doktor reflümüz ve gazımız yüzünden arayı ne kadar uzun tutarsak o kadar iyi olacağını söylüyor mide boşalsın üst üste binmesin öğünler diyor ama asıl meme vermemek zor oluyo. mamadan önce ver aralarda verme diyor geceleri ben de emziriyom aynen dediğin gibi ne çıkarsa bahtına süt bitince zaten basıyo çığlığı beni yatağa koy diye:)
canım poyraza maşallah bu ay bütün bebişlerde gerileme var sanırım normalmiş ama üzülme canım artık azalacak kilo alımları yeter ki aç kalmasınlar gelişimleri iyi olsun:)
oooo tuğbacım ve mehtapcım gelmiş nabersiniz kızlar...
bizde agulaşıyoruz oğlumla.....sizin beyler nasıllar
ehehehhe şekerim 2 gün sonra cevaplayabildim yazını sen düşün naber olduğumu:)))

canım çok geçmiş olsun ben cevap yazana kadar geçmiştir umarım migrenin:) bence senin sütün artmış gizoş doyduğu için mama istemiyor madem kilo alımı iyi inşallah öyledir tatlım:)

kızlar oğluşum acayip bir hırsla elini emiyo.karnının aç olmadığına eminim.bazen emerken bile göğsümü itip elini yumruk yapıp cokur cokur sesler çıkarıyo.sanki dişi çıkacak bebekler gibi.biliyorum çok erken ama.emziğide aynı şekilde bir fırlatıyo ağzından yatay atış süper:)komedi halimiz.bazen emme sesini abartıyo.kendi sesinden korkuyo.sizlerde de böle bi durum oldumu.birde kafası çok terliyo yavrumun yaaa

anlattiklarinin tipkisi oluyor tirsma normal yani :) bu evre oral donem yani emme donemi el emme de normalmis bende ilk once zorla emzigi vermeye calisiyodum elini emmesin diye ama emzigi atip eline devam ediyor engel olmadim sonra duydum ki normlamis. terleme olayina gelince emerken ozellikle kafasinin arkasi su gibi oluyor ceryanda birakmazssak heralde sorun olmaz diye dusunuyorum

sorma tatlımyaa ben mamada veriyorum biliyorsun ama istediği kadar dinlensin hiç farketmiyor benimki kremlerin isimlerinide aldım önümüzdeki hafta muhakkak gideceğim cildiyeye
lansinoh emzirirken silme derdi olmadığı için rahat canım ama keşke biraz da işe yarasa

aynen canım anlattıklarının hepsi bizde var

funda cım inşallah tatlım bugün pek terledi bile dikkat ettim ama olmaz inşallah
fundacım,jalecim nasılsınız?
canımya net açıktı bütün gün ama ben pc başında değildim görmedim o yüzden msj ını

tebrık edıyorum fılızcım azcık kıvrak zeka azcık yurdagul tamamdır
terleme meselesıne gelınce benım hatunda resmen sakır sakır ter bosaltıyor kulagından dalıyor ya el emme ısı de aynen devam
bu arada yenı gelen arkadaslara hosgeldınız dıyorumm

iyi geceler kızlar
umarım herkes iyidir.2 gündür giremiyordum bölük pörçük okudum.genelde herkes iyi sanırım dünürümün migreni tutmuş geçmiş olsun.ayy bide kısır konuşulmuş bende istiyorum yawwwwwwww
iyi geceler herkese biraz da face bakıp yatayım

yurdagülcüm benim oğlanın saçı,sırtı acayip terliyor.kolları bacakları soğuk oluyor terden napcam bilemedm.evde sadece alttan çıtçıtlı ve şortla gezdiriyordum artık sadece alttan çıtçıtlısını kullanıyorum onunla bile çok terliyor.elimde bi bez sırtına koyuyorum,saçını kuruluyorum

jalecim annenlere gitmene çok sevindim canım ya moral depola orda.boğazın kokusunu benim içinde içine çek

jalecim annenlere gitmene çok sevindim canım ya moral depola orda.boğazın kokusunu benim içinde içine çek

canım benimya bende çok mutluyum açıkçası bir nevi kaçış oluyor benim için ama geri döneceğimi bilmekte kötü. bol bol çekerim tatlım eğer havalarda müsaade ederse evde durmayı düşünmüyorum oğluma tanıtmak gerekir güzel şehrimi:)
bide canım Ahmet Yusuf ta aynı göktuğ gibi çok terliyor bi bakıyorum bacakları kolları buz kesmiş soğuk soğuk terliyor

merhaba ben yeni katılıyorum aranıza bende 2010 nisan annesi olacağım hayırlısıyla ...

Yurdagulcugum bizim topikde cooook geriye bir gideyim dedim herhangi bir sayfaya bastim ve bak ne buldum burda :lepi: seni:teytey: sonra bidaha bastim orda da refiyenin bir yazisi vardi doktora gitmis doktor erkege benziyor filan demis ayyy ben yokkken neler olmus neler poff kacirdim ben onca vakit napiyodum ki avep SIKINTIDAN da patliyordum bari myhabbet ederdik demi :):içelim:

aa bakin col eskilerden kimi buldumkaydirigubbakcemile3 erkek deniz erkek hahahaha:ecrin_bebek:
ayy cok zevkliymis gecmisi incelemek. ama ben yokum hic :bbo:bilmiyorumkismile

gamyoncuiremsu:enbuyukkk:
heyuuu Yurdagull bak yaptimm :):)
saftırık mavıye saftırık dıyon ya 3 aysa resım eklemeyı anca örendın
aa bakin col eskilerden kimi buldumkaydirigubbakcemile3 erkek deniz erkek hahahaha:ecrin_bebek:
ayy cok zevkliymis gecmisi incelemek. ama ben yokum hic :bbo:bilmiyorumkismile

aserme topıgınede gır tavsıye ederım bende yokum olsaydık ne guzel olurdu

llahı fılız yaaa delısın sen
fundacım ter olayı bızdede ınaılmaz fazla bızımkıde sadece atletıyle duruyor ne olcak bole bılmem bıde benım kız bu ara yanı uc dort gundur tuhaf ya ses cıkarmıyor konusmuyor gulucukler sacmıyor atesı falan yok ama emmıyor da delırıcem yaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…