llahı fılız yaaa delısın sen
fundacım ter olayı bızdede ınaılmaz fazla bızımkıde sadece atletıyle duruyor ne olcak bole bılmem bıde benım kız bu ara yanı uc dort gundur tuhaf ya ses cıkarmıyor konusmuyor gulucukler sacmıyor atesı falan yok ama emmıyor da delırıcem yaaa
kız filiz dün topiği açmadan önce benimde aklımdan geçen buydu bu sabah hatta ilk numaralara baktım nasıl gidebilirim geriye diye sen benden önce bakmışın biz senle niye aynı duyguları hissediyoruz ya içimden geçeni sanki hp hissediyosun sen haYurdagulcugum bizim topikde cooook geriye bir gideyim dedim herhangi bir sayfaya bastim ve bak ne buldum burda :lepi: seni:teytey: sonra bidaha bastim orda da refiyenin bir yazisi vardi doktora gitmis doktor erkege benziyor filan demis ayyy ben yokkken neler olmus neler poff kacirdim ben onca vakit napiyodum ki avep SIKINTIDAN da patliyordum bari myhabbet ederdik demi :):içelim:
gamyoncuiremsu:enbuyukkk:
saftırık mavıye saftırık dıyon ya 3 aysa resım eklemeyı anca örendın
aserme topıgınede gır tavsıye ederım bende yokum olsaydık ne guzel olurdu
gamyoncuiremsu:enbuyukkk:
saftırık mavıye saftırık dıyon ya 3 aysa resım eklemeyı anca örendın
aserme topıgınede gır tavsıye ederım bende yokum olsaydık ne guzel olurdu
evet fılızcım bu cınsıyet donemını oku baya zevklıydı kız mı erkekmı cevreden gelen yorumlar drdan cvp cıkmaması ooooo daha neler var neler
kız filiz dün topiği açmadan önce benimde aklımdan geçen buydu bu sabah hatta ilk numaralara baktım nasıl gidebilirim geriye diye sen benden önce bakmışın biz senle niye aynı duyguları hissediyoruz ya içimden geçeni sanki hp hissediyosun sen ha
llahı fılız yaaa delısın sen
fundacım ter olayı bızdede ınaılmaz fazla bızımkıde sadece atletıyle duruyor ne olcak bole bılmem bıde benım kız bu ara yanı uc dort gundur tuhaf ya ses cıkarmıyor konusmuyor gulucukler sacmıyor atesı falan yok ama emmıyor da delırıcem yaaa
filiz bak bende refişin oğlan olduğunu öğrenince hemen gelin bulma çabasına girişştiği sayfayı buldum
filizcim fadime anlatmış zaten.kullanıcı panelinden yapıyorsun.daha önce toplu alıntıyı da sormuştun de mi?
onuda mesajların altında MO yazan yer var.alıntı yapacağın mesajda tıkla .en son cevaplayacağın mesajda da alıntı yap de.sonra tek tek altına yazarsın cevapları ok?kapişşşşşşşşşşş
filizcim merhaba nasılsın ?Maviş bebek nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?