2010 Nisan Anneleri

evet fılızcım bu cınsıyet donemını oku baya zevklıydı kız mı erkekmı cevreden gelen yorumlar drdan cvp cıkmaması ooooo daha neler var neler

bayılıyorlar sıcaktan ses çıkaracak hallerımı kalıyo
bende olmaz ama bazılarının sıcaktan iştahları kapanıyormus ya buyuklerın
iştahı varda bebeklerın yokmu onunda sıcaktan canı ıstemıyodura.s.

nette okudum bu haberi.kuzucukları bol bol öpelim arkadaşlar.

Enfeksiyona karşı anne öpücüğü
Yeni Zelandalı bilim adamları, ilk kez yapılan bir çalışmayla yeni doğan bebeğin, annesinin öpücüğü sayesinde korunduğunu belirledi. Araştırmada bebeklerin, annelerinin ağzından çıkan K12 isimli iyi bakteriyi alıp boğaz ağrısına ve kulak enfeksiyonuna karşı dirençli hale geldikleri tespit edildi.

New Zealand Herald gazetesinde yayınlanan ve Otago Üniversitesi'nce yapılan çalışmada, araştırmacılar yeni doğan bebeklerin annelerinin ağzından geçen faydalı bakteri sayesinde boğaz ağrısı ile kulak enfeksiyonuna karşı korunduğunu tespit ettiler.

Daha önce böyle bir araştırma yapılmadığını belirten araştırmacılar, çalışmaya katılan kadınların doğal lastreptococcus salivarius K12 isimli bakteriyi taşıyanları belirlemek için testten geçtiklerini ifade ettiler.

Bakterinin vücutta kalıp kalmadığını öğrenmek için annelerinden bakteriyi alan bebeklerin önce her hafta, daha sonra ise 6 haftada bir kontrol edileceğini belirten araştırmacılar, bebek büyüdükçe takip edilemeyeceğini, ancak bu çalışmanın gelecek araştırmaların temeli olabileceğini açıkladılar.

kız filiz dün topiği açmadan önce benimde aklımdan geçen buydu bu sabah hatta ilk numaralara baktım nasıl gidebilirim geriye diye sen benden önce bakmışın biz senle niye aynı duyguları hissediyoruz ya içimden geçeni sanki hp hissediyosun sen ha

ayrıca herkese günaydın arkadaşlar kk dün bakımda olduğundan kapalı olunca kimseciklergirememiş girememişiz ehhh hadi açılısı ben yapayım vatana millete hayırı olsun bakımlanmış kk topiğimizkaydirigubbakcemile3

filiz bak bende refişin oğlan olduğunu öğrenince hemen gelin bulma çabasına girişştiği sayfayı buldum

gamyoncuiremsu:enbuyukkk:
saftırık mavıye saftırık dıyon ya 3 aysa resım eklemeyı anca örendın

aserme topıgınede gır tavsıye ederım bende yokum olsaydık ne guzel olurdu

evet ya ben kizimdan daha safmiyim ne bana mi cekti yoksa :)guclubacismile

gamyoncuiremsu:enbuyukkk:
saftırık mavıye saftırık dıyon ya 3 aysa resım eklemeyı anca örendın

aserme topıgınede gır tavsıye ederım bende yokum olsaydık ne guzel olurdu

evet fılızcım bu cınsıyet donemını oku baya zevklıydı kız mı erkekmı cevreden gelen yorumlar drdan cvp cıkmaması ooooo daha neler var neler

ay o donemde keske bende olsaydim en bomba ben olurdum heralde 10. haftada idrardan yapilan bir test almistik intelegeder diye bisey turkiyede yasakmis gumrukten gecmesi bile yasak cin hindistan turkiye gibi ulkelerde satisi yasak sebebide ne biliyormusunuz 16. hafatan once cinsiyeti ogreniyosunya erkek olmadigini ogrenen denyolar bebeklerini aldiriyormus kurtajda yasal sinir sanirim 16, hafta ee cinsiyette bundan once ogrenilemedigi icin kurtaj olayi olmuyor ama iste bu testte ogrenip kurtaja kosan varmis ne cehalet ne vicdansizlik . erkek demisti gerci o salak test bize ama :) 35 dolarda para bayilmistim salak gibi e be yavrum sabretsene 1 ay daha hatta bizim doktor bize 12. haftada kiza benziyor demsiti :)kafamçokkarıştı aboo amma uzatmisim :)

sabah uyaniyorum yoga meditasyon yapiyorum beynimle ucup sakaryaya gidiyorum senin fikirlerini calip hemen uyguluyorum ehheeeeeedelikafadulden:roflol:

Yurdagul valla bazen aynisi Mavide de oluyor gulmuyor oyle bos bos melul melul bakiyor hep keyifsiz huzursuz cok uzuluyorum ozamanlar bazende hersey guluyor guzel emiyor uyuyor . esimle dikkatimizi cekti havanin asiri sicak oldugu gunlerde mutsuz ve huzursuz oluyor melteminde dedigi gibi havalar asiri sicaksa simdi orda ondan olabilir bence . biz bile ne hale geliyoruz bayigin baygin takatimiz kalmiyor bebeler daha gucsuz ondandir bence diyoruummm

filiz bak bende refişin oğlan olduğunu öğrenince hemen gelin bulma çabasına girişştiği sayfayı buldum

ya sorma bende bi goz attim ozgenin tursu bidonuna saldirmasi var nazli bi arkadasina Adanin kalp atisini dinlemek icin misafirlige gitmis filan Refiye desen mevlut filan okutuyor hamileligi icin harbi cok bombaymis ya hihoyyyt

cok sukur bunuda 48 saat sonra kapisss zeka testi yaptiracagim kizim babasina benzesin bana benzemesin :) delikafaduldenkafamçokkarıştı

Arkadaşlar herkese günaydınnnn

güzel bi hafta olur inşallah

biz dün gece memleketten döndük çok güzeldi kızımda hiç uyumadıgı kadar uyudu anneannede..
bizimkiler sevmek için kaldırdılar:))) eee Antalyadan sonra Isparta cennet gibi geldi serin serin ter olayı olmadan...saat 5den beri Elifimle agulaşıyos şimdi uyudu bende okadar halsizimki çoook sıcakkkk bütün enerjimi alıyo bu havalaar benim..

Sizler neler yaptınız nerdeyse 40 sayfa birikmiş oyüzden geçmişi okumam çok zor inşallah kötü bişey yoktur bebekler ve annecikler iyi dir

filizcim merhaba nasılsın ?Maviş bebek nasıl?

gunaydiiin.. Mavis napsin fosur fosur yatiyor memeyi bile agzina zorla soktuk bayginlik geciriyor kaydirigubbakcemile3 . kaka yapsin yesin uyusun hayat bak ya pesinde bizde banyosunu yaptir uzerni degisti karnini doyur altini temizle hizmetcisi oh ne ala:ecrin_bebek:

sen ne alemdesin tatil iyi gelmezmi ya tatil adi bile yeter .. bizde bu yil tik yok tatil umutlari seneye kaldi yine ohaoldumsmile

Bu arada hanimlar benim acayipp sacim dokuluyor deli olucam hamileyken tek tel sacim yere dusmedi sidmdi kafam yolunacak niye boyle oldu ya pofff pof poff ...

gunaydın kızlar nabersiniz....
ayy bugunden geldim anneme,bukadar annemde kalacağımı bilseydim hiç evlenmezdim yada kocamı iç guvey alırdım:)))))))))))))
guzel bir haftaonunun ardından uykusuz gecen bir gece....ya demekki uyku düzenleri saştığı zaman bebişler çıldırıyo...
bizimki temiz hava aldı erken uyuttum ama gece 2 de bir uyandı bir daha uyumadı bölük pörçük....
dememkki 12.den önce uyutmuycam ben bu kuzey paşayı....
şimdide buyuk babanesi ile bir oyunlar oynuyo anlatamam,oyuncak köpeği ile konuşuyo agular yapıyo

filizcim o sac dökülmesi bendede var.hemde deli gibi ben boyadan yandı falan diye düşünürken bakım yaptığım halde gene dökülüyo...yakında kel kalcam sanırım ....
hahhhahah birde sana bir hurafe söliyim bana kaynanam tarafından yapılan yorum şu:
- eee bebek annesini tanıyınca kadının sacı dökülürmüş....
kuzey beni baya bir tanımaya basladı sanırım,huyumu suyunu anlayıncaya kadar kel bir anaya sahip olacak öleyse....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…