gunaydiiin.. Mavis napsin fosur fosur yatiyor memeyi bile agzina zorla soktuk bayginlik geciriyor kaydirigubbakcemile3 . kaka yapsin yesin uyusun hayat bak ya pesinde bizde banyosunu yaptir uzerni degisti karnini doyur altini temizle hizmetcisi oh ne ala:ecrin_bebek:
sen ne alemdesin tatil iyi gelmezmi ya tatil adi bile yeter .. bizde bu yil tik yok tatil umutlari seneye kaldi yine ohaoldumsmile
vallam olabilir ne düşünsem yazcak olsam sen öneden yazıyosun var bunda bişey :)sabah uyaniyorum yoga meditasyon yapiyorum beynimle ucup sakaryaya gidiyorum senin fikirlerini calip hemen uyguluyorum ehheeeeeedelikafadulden:roflol:
yok daha gitmedik canım nasipse eşim bu akşam işten çıkınca yola çıkıcaz 6-7 gibi gece 12 de inş konyada oluruz eşim de bendtık bebekten dolayı çok yorulduk psikolojimiz bozulma derecsine geldi her akşama ağlamaya devam ettiği için. inş.memleket havası kızıma sonrası bana yarar belki oralar serin huyu düzelir içimde biraz öyle bir his var inş doğru çıkarFadime konyadamisinnnn ??
arkadaşlar bu özelliklerin içine sürekli ağlama vede huysuzluk ekleyin bakalım napardınız ben kızımla konuşabilmek için onun en anlarda sabahın köründe karaıkta konuşmaya kameraya çekmeye çalışıyorum ancak ozaman biraz sevbiliyoruz hanımı birde 9 gibiYurdagul valla bazen aynisi Mavide de oluyor gulmuyor oyle bos bos melul melul bakiyor hep keyifsiz huzursuz cok uzuluyorum ozamanlar bazende hersey guluyor guzel emiyor uyuyor . esimle dikkatimizi cekti havanin asiri sicak oldugu gunlerde mutsuz ve huzursuz oluyor melteminde dedigi gibi havalar asiri sicaksa simdi orda ondan olabilir bence . biz bile ne hale geliyoruz bayigin baygin takatimiz kalmiyor bebeler daha gucsuz ondandir bence diyoruummm
evet bize şimdi çok komik geliyor yaşayıp geçirdikya birde bu duyguları burada paylaşamadık keşke daha önceden üye olsaymışız dimi ben sala gibi başka bi süteye üyeydim hiç ilgi alaka yoktu yokmuşum gibiydim burayı kendim tesadüfen buldum .ya sorma bende bi goz attim ozgenin tursu bidonuna saldirmasi var nazli bi arkadasina Adanin kalp atisini dinlemek icin misafirlige gitmis filan Refiye desen mevlut filan okutuyor hamileligi icin harbi cok bombaymis ya hihoyyyt
bendede acayip var hele dün saçım dökülmeye yorulmadı ben toplamaya yoruldum hesabıydı.Bu arada hanimlar benim acayipp sacim dokuluyor deli olucam hamileyken tek tel sacim yere dusmedi sidmdi kafam yolunacak niye boyle oldu ya pofff pof poff ...
kız benimki şu son haftadır acayip dökülüyor ve son zamanlarda bebişim beni gördüğü zaman gülmeye başladı sanırım beni tanımaya başladı anneyi tanıdıkça dökülüyorsa valla doğru bak ya canım sen aktar değilmisin bende bunu soracaktım ne kullanabiliriz bakım için saçlarımıza ben bir ara lacinia kullandım çok faydsını görmüştüm ama çok pahalıya kküçücük şey 60 dı taa ozamangunaydın kızlar nabersiniz....
ayy bugunden geldim anneme,bukadar annemde kalacağımı bilseydim hiç evlenmezdim yada kocamı iç guvey alırdım:)))))))))))))
guzel bir haftaonunun ardından uykusuz gecen bir gece....ya demekki uyku düzenleri saştığı zaman bebişler çıldırıyo...
bizimki temiz hava aldı erken uyuttum ama gece 2 de bir uyandı bir daha uyumadı bölük pörçük....
dememkki 12.den önce uyutmuycam ben bu kuzey paşayı....
şimdide buyuk babanesi ile bir oyunlar oynuyo anlatamam,oyuncak köpeği ile konuşuyo agular yapıyo
filizcim o sac dökülmesi bendede var.hemde deli gibi ben boyadan yandı falan diye düşünürken bakım yaptığım halde gene dökülüyo...yakında kel kalcam sanırım ....
hahhhahah birde sana bir hurafe söliyim bana kaynanam tarafından yapılan yorum şu:
- eee bebek annesini tanıyınca kadının sacı dökülürmüş....
kuzey beni baya bir tanımaya basladı sanırım,huyumu suyunu anlayıncaya kadar kel bir anaya sahip olacak öleyse....
amaaann kimse bana kisir tarifi vermemis herkes kacmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?