2010 Nisan Anneleri

ohh ne güzel onlar ağlamasın yeterki yesin uyusun...gönüllü hizmetçileriz biz:)
benim çok dökülmüyo sanırım hala Elevit kullandığımdan bu ayın 27 de bıkacağız bebiş 3 aylık oluncaya kadar içmemi sölemişti dr um...

bizde anneannemize gittik Elifimle ne çabuk geeçti günler anlamadım.Dünde babamız geldi aldı tekrar evimize geri döndük...Biz tatil yörresinde yaşadıgımız için deniz kum çok ilgimizi çekmiyoo böle dağlar bayırlar yeşillikler olsun :))) istiyoruzzz....
İnsanoğlu hep olmayanı istiyor işte......
Canım benim sağlık olsunda seneye olsun hem ozamana Mavişde büyümüş olur..Ben korkumdan halen denize sokamadım bişey olur diye...

herkeze günaydın ii haftalar..dün için yaptığım tüm planlar suya düştü arkadaşlar.sabah kahvaltısı için kayınvalidemin köyüne gittik bahcede kahvaltı hazırlamıştı bize öle güzel esiodu ki görümcem poyrazla ilgilenirken ben aheste aheste kahvaltımı yaptım..ama tabi poyraz bey gidene kdar arabada kıyameti kopardı 3 kere durduk dışarı çıkardık yolda.ben anladım artık oğlum arabayı sevmiyor.dönüş için de deniz planlarımız vardı sölemiştim..oğlumu denize sokcaktım.ama dönerken de kıyamet kopardığı için soluğu yine ananemizde aldık.annem sağolsun sen git denizin keyfini çıkar ben bakarım dedi.bizde akşam 8,30 a kadar yüzdük durduk plajda çok keyifliydi.keşke oğlumda yanımda olsaydı ama kendi kudurdu napim kaydirigubbakcemile3 ama öle yorulmuştum ki eve gelip türlü iş yaptım poyrazı uyuttum kendim yattım ki uyuyamadım sıcaktan sabahı zor ettim.şimdi hem uykusuz ve her zzamanki gibi yorgun görev başındayım :ecrin_bebek:

günaydın arkadaşlar.herkes için güzel bi hafta diliyorum
oğlumun altını alcm kahvaltı yapıcağım şimdi........
bende tatile gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmmm

günaydın arkadaşlar herkese...
bizde dün hiç giremedik sabah dışarda kahvaltı yaptık akşam yemğinide dışarda yedik ohhh mis gibi:) aşamada misafirliğe gittik tabi ben,m cazgır kızım orada acılı bir konser verdi herkesin kucağından geçti en son amcanın kucakta sakinleşti gene battaniyede falan sallmalar ama tek olcağıma yada eşimle çekeceğimize misafirlik daha iyi orada bir sürü kişi alıyor bana kalmıyorsositosositokaydirigubbakcemile3zemuszemusnapıyım bu hallere geldim artık.bakam 7 gün sonra 3 ay doluyor kerametini görcemmi bakalım
sabah uyaniyorum yoga meditasyon yapiyorum beynimle ucup sakaryaya gidiyorum senin fikirlerini calip hemen uyguluyorum ehheeeeeedelikafadulden:roflol:
vallam olabilir ne düşünsem yazcak olsam sen öneden yazıyosun var bunda bişey :)

Fadime konyadamisinnnn ??
yok daha gitmedik canım nasipse eşim bu akşam işten çıkınca yola çıkıcaz 6-7 gibi gece 12 de inş konyada oluruz eşim de bendtık bebekten dolayı çok yorulduk psikolojimiz bozulma derecsine geldi her akşama ağlamaya devam ettiği için. inş.memleket havası kızıma sonrası bana yarar belki oralar serin huyu düzelir içimde biraz öyle bir his var inş doğru çıkar

arkadaşlar bu özelliklerin içine sürekli ağlama vede huysuzluk ekleyin bakalım napardınız ben kızımla konuşabilmek için onun en anlarda sabahın köründe karaıkta konuşmaya kameraya çekmeye çalışıyorum ancak ozaman biraz sevbiliyoruz hanımı birde 9 gibi

ya sorma bende bi goz attim ozgenin tursu bidonuna saldirmasi var nazli bi arkadasina Adanin kalp atisini dinlemek icin misafirlige gitmis filan Refiye desen mevlut filan okutuyor hamileligi icin harbi cok bombaymis ya hihoyyyt
evet bize şimdi çok komik geliyor yaşayıp geçirdikya birde bu duyguları burada paylaşamadık keşke daha önceden üye olsaymışız dimi ben sala gibi başka bi süteye üyeydim hiç ilgi alaka yoktu yokmuşum gibiydim burayı kendim tesadüfen buldum .

Bu arada hanimlar benim acayipp sacim dokuluyor deli olucam hamileyken tek tel sacim yere dusmedi sidmdi kafam yolunacak niye boyle oldu ya pofff pof poff ...
bendede acayip var hele dün saçım dökülmeye yorulmadı ben toplamaya yoruldum hesabıydı.
kız benimki şu son haftadır acayip dökülüyor ve son zamanlarda bebişim beni gördüğü zaman gülmeye başladı sanırım beni tanımaya başladı anneyi tanıdıkça dökülüyorsa valla doğru bak ya canım sen aktar değilmisin bende bunu soracaktım ne kullanabiliriz bakım için saçlarımıza ben bir ara lacinia kullandım çok faydsını görmüştüm ama çok pahalıya kküçücük şey 60 dı taa ozaman

buarada kızlar çok mutluyun.
inanılmıycak birşey oldu ablamın aylardır 1 yıldır düşmeyen 800 lerde değerleri bu ay 225 düşmüş yani olması gereken degerlere inmiş .
Allaha şükür önce rabbimin iniyle sonra tedavisinin ve sonrada
hepimizin sizlerin dualarıyla olduğuna inanıyorum hepinize çok teşkküür ederim
hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar. alam geçen ay bitkisel olarak başka bir tedaviye başlamıştı bunun için ıspartaya gitmiştik ve inandık ablam kendinde değişiklikler farketmişti ama bukadar olacağı aklıma gelmezdi çok mutlu oldum ve sizlerin kandilde yapmış olduğunuz dualar başka hiçbirşey değil ya.4 yıldır tıbbi tedavi görüyor ama böyle sonuç alamamıştık.

kimsecikler yok yav bende şuan kızımı emziriyor biryandanda yazıyorun bugün uslu dursada şu valizi biran önce hazırlasam

fadimeciğim inan bu kadar güzel haber almamıştım bugün çok sevindim canım rabbim inşallah dahada güzel sonuçlear almanızı nasip eğlesin bende dualara çok inanırım canım ablan adına çok sevindim bu arada hayırlı yolculuklar güzel bir tatil geçir gazsız uykulu canım:))

hayriyeciğim iyi yapmışsın canım valla çalışıpta anne olmak inan ne kadar zordur tahmin edebiliyorum rabbim kolaylık versin ahhh annelerimiz ahh annelerimiz onlarda olmasa nice olurdu halimiz valla

bu arada kızlaer taşınıyoruz bugün eşim kiracımızla konuştu nakliyecimizide ayarlayacak en geç cumaya taşınırız artık hayırlısıyla

fadimecim çok sevindim inan ki,ablan daha da iyi olacak inşlh allahın izni ile...
tatile gidiyormuşun hayırlı yolculukların olsun...azcık uzaklaşmak ii gelecek sanada bebişede...

hayriyecim senin oğlan arabayı sevmiyor demekki,bizimkide aksine bayılıyor,aman aman maşlh diyim yoksa ne yapardım...azcık sende kafa dağıtmışın ne ii gelmiştir eminim

zeynocum canım tasınmanıza çok sevindim,darısı basıma diyeyim....

selaaammm. dün herifimi benim oğlan artık geceleri 5 saat uyuyor ne güzel dedim... veeeeee oğlum dün gece saat başı uyandı. aptal gibiyim şimdi. beyzade de içerde uyuyooo. garibim sıcaktan çok rahatsız oluyooo. cam açık, üstte bi bodyle yatıyoz ama genede olmuyooo. bugün sabahta hero babay aradı numune gönderceklermiş. milupada 5. aydan itibaren yollayacaz dedi. denetelim bakalım hangisini beğencek paşam?

fadimecim ablanın iyileşmesine çok sevindim.Allah ın izniyle daha da iyi olcaktır inşallh.Rabbim herkesin dualarını kabul etsin.kolay gelsin canım hazırlığın içinde.inşllah çok güzel bir tatil olur.

zeynepcim yeni eviniz hayırlı olsun.güle güle oturursunuz inşallah.

özgecim,filizcim benim de saçlarım çok dökülüyor.progesteron hormonundan dolyı dökülürmüş.hamileyken bu hormon çok yüksek seviyelere çıkarmış.saçlar güçlenirmiş hamileyken.doğumdan sonra da azaldığı için dökülürmüş.doktorum programında öğrenmiştim.

ayşegülcüm uykularını çok etkiliyor scaklar ya.defne de uyuyoy ama az az .sıcaktan tam dalamıyor derin uykuya.
ya bende üye olmuştum milupaya bebelaca hamileyken ama beni ne aradılar ne de numune gönderdiler.

slm fundacım nasılsın bebiş nasıl bebişen fırsat bulup hazırlanmaya çalışıyorum şuan emişiyıoruz :) eşim 6da gelir 3 saatim var en fazla kahvaltı bile yapamadım aceleden ne çok çıktı valize koncak bebeğin benim önceden bölemiydi korduk kendi eşyalarımızı şimdi bebiş öncelikte man onunki unutulmasın kalmasın derdindeyiz

amaaann kimse bana kisir tarifi vermemis herkes kacmis

cnm köftelik bulguru derin bi kaba koyuyosun üzerine örtecek kadar kaynar su ekleyip kabın üzerini örtüp 5-10 dakika bekletiyosun.sonra yağ ve salça ekleyip karıştırıyorsun.başka bir kapta ince kıyılmış kıvırcık yeşil soğan maydanoz salatalık domates doğruyorsun.bunlara başka malzemelerde ekleyebilirsin.en sonunda bunlarıda diğer kaba ekleyip limon sıkıp karıştırıyorum.ben böyle yapıyorum ve çokta sewiyrm

bebiş uyuyor şuan ama heran uyanabilir:)ben de iyim çok şükür.sen nasılsın?
ya biz de ceyhana giderken kendimize 1 poşet ama hanıma 1 valiz hazırlıyoruz ya.aman şu lazım olur bu lazım olur birsürü oluyo ya.şimdiden böle büyüyünce nolcak bilmem.
ne kadar kalacaksın konyada canım?

vayyyyyyyyyyyyyyyy.9 kişi online....herkese hoşgeldin diyorummmm.

sibel elifi denize ne zaman girdirmeyi düşünüyosun?ya bu hafta denize gideceğiz hala kararsızım ben ya.

defne nin teni çok açık.koruyucu sürmeme rağman yanar diye korkuyorum.bir de tabi mikrop kapmasından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…