2010 Nisan Anneleri

filiz bizimkide aynı anlattığın konıumda....kustu ve yesil kaka yaptı ve bugun cok huysuz kucaktan inmiyo,karnı ağrıyoı gibi....bizde dun dışarı çıktık böle oldu şimdi mememde uyyo....yatağa koyamıyorum ağlıyo.....rezene falan yaptım gecmedi....bence karnı acv olsa ağlar emmek isterdi huysuzsa emzir yoksa uyusun

simdi o alintiyi okudum evet emzirmeye ara vermemek lazim azim ve sabirla devam.. bu kakadaki siyah partikul olayini ben hatirliyorumbirisi daha yasamisti ama kimdi cikaramadim gelincik93 rumuzlu kisiydi sanirim. kusma olayina gelince bizim kizin oyle adetleri yoktu sanirim bi saorunu var bide kesik sut icin iyi diyor buyuklerimiz lakin tip nediyor bilmiyormbilmiyorumkismile

ya sorma ozge ne zaman gezmeye kalkissak mutlaka acisi cikiyor aksamina veya ertesi gune ne yani evdemi oturcaz hep allahallah ya alissin canim biiraz ben cok sverim gezmeyi bilmiyorumkismilehic eve girmem valla ,napalim yani bilemedim simdi

filizcim kesik süt olunca sütün yarıyor derler.bazen oluor ya bu çok fazla kusmalar.ama insan yine endişeleniyor işte.

tuğbacımkaan paşa neden üzüyor böle anneyi...ahh kıyamam sana ya kimbilir ne haldesin,yazdıkların belli,anneyiz ve her aksi durumu kafaya takıyoruz...aman emsinlerde ne koşulda emerlerse emsinler...
canım sütünde var maşlh nazar değmesin...
inşlh gecici bir dönemdir düzelir...yoksa ac kalacak mama ya gecmesin ya sütün varken....

ya sorma ozge ne zaman gezmeye kalkissak mutlaka acisi cikiyor aksamina veya ertesi gune ne yani evdemi oturcaz hep allahallah ya alissin canim biiraz ben cok sverim gezmeyi bilmiyorumkismilehic eve girmem valla ,napalim yani bilemedim simdi

bende bayılırım gezmeye daha önce böle bir sorun olmamıştı ama dun bzide sokakta terledik ve kilmalı bir ortama girdik ve babası yuzunden ben oğlumu istediğim gibi giydiermiyorum,mesela kilmalı yer değilmi ince çıtçıtlı badi ile durulurmu tabiki hayır ama giydirmedi sıcakmış pişik olmuş falan filan....
kaynanamın lafı yuzunden ...neymiş efendim '' kızı kora ,erkeği kara bağlamak gerekmiş''
erkek çocuğu sıcağı sevmezmiş....
üff ya....
onun yuzunden ve kocam yuzunden erkeğim şimdi karın ağrısı çekiyo....

bide şu var emdikten sonra kesik süt seklinde kusması demek,bebeğine sütünün yaradığı ve midesine fazla geleni çıkardığımış.....

erkegi kizi olurmu canim 3 aylik bebenin valla ben klimaya girdimmi aninda ceketi giydiriyorum kapsonlu hemde (kafa kapis ya) sokaga gunese cikincada cikariyorum hemen biz bile terli terli klimaya girsek hasta oluruz bide bu kucucuk bebek olurmu hic oyle sey. ortamin isisina gore kiyafetini degistireceksin hemen demi ama.

kesik sute benim anamda iyi dedi bende sevindim insallah buyuklerimiz dogru diyodur:hulya:

canım yaa üzüldüm inan yaşadıklarına inşallah kısa zmanda düzelir aynı problemi bene yaşıorum kimi zaman ama benim sürekli yanında olamamamdan çalıştığımdan kaynaklanıor.her dakka memeyi tıkardım ağzına şimdi yanında yokum biberonla beslenio öğlen eve gittiğimde meme verdiğime huy yapıo istemio poyrazda.peki canım sağdığın sütü içiyormu? olmadı sağıp verirsin tubacım napalım yeterki anne sütü alsınlar bebeişler.

canım ya inşallah geçicidir memeye alınca nasıl çıldırıyo istemiyo bi görsen.
o yazıyı okudum da benm de doktorum aynen öyle demişti emzirme aralarını uzat midesi rahatlasın seninde göğüslerin dolsun falan
bu arada kusmanız kesilmiş maşallah darısı başımıza:)

ya canım ne bileyim her yeni problem eskisini aratıyor. şimdi diyorum süt olsun emsinde göğüslerim yara olsun, gaz olsun yeterki emsin...
mamaya çoktan geçtik göğüsteki sütü de emsin fazlasında gözüm yok artık kızkaydirigubbakcemile3

canım yaa poyraz sana tavır yapıyo demek bu çocuklar bizi çıldırtacak birgün:)
sağdığım sütü içiyo biberonla cokur cokur içiyo kaşıkla aynı mamadaki gibi savaşıyoz. mamayı da kaşıkla zorla az yiyo, biberonla götürüyo biberona alışıyo diye bıraktık bakalım ne olcak sonumuz.
sağıyorum ama sağmayla süt devamlılığını nereye kadar sağlarım bilmiyom eninde sonunda emmesi lazım yoksa azalıp kesilecek tamamenmafoldumben

merhaba.. gelebildim.. biraz okumaya çalışayım. hiç tanımadığım insanlar birazdan tebriğe geliceklermiş bana.. offf

yavrum yaaa sıcaktan bayıldı gene. açamıyo gözünü. uyuyooo. akşam olsada parka bahçeye çıksak...

merhaba.. gelebildim.. biraz okumaya çalışayım. hiç tanımadığım insanlar birazdan tebriğe geliceklermiş bana.. offf
amaninnnn en sinir olduğum misafir tipi:))) kolay gelsin cicimkaydirigubbakcemile3
yavrum yaaa sıcaktan bayıldı gene. açamıyo gözünü. uyuyooo. akşam olsada parka bahçeye çıksak...
daha ne istiyon kız bırak uyusun işte bizimki de sıcaktan deliriyo uyutana kadar kan ter içinde kalıyoz ikimizdekaydirigubbakcemile3

oooo nazlı hayırdır hiç tanınmayan misafir hayra alamet değil....
bak ada'yla ilgisi yok değil mi???:)))))))))))))))))
kolay gelsin şaka bi yana....ben zaten yapı gereği soğuk birisiyimdir hele de yabancı misafir hiç haz etmem ...çok gergin sohbetsiz bir ortam olur sıkılırım....
sana çokkkkk kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…