tuğbacım bazen bebeklerde geçiçi süreyle emmede isteksizlik olabiliyomuş.kitapta okumuştum.inşallah kaan doya doya emmeye başlar.
sütün de var bence .çünkü sağdığın süt 120 ise onu 150 kabul edeceksin.çünkü makine bebekler kadar iyi çekemiyor.
filizcim yeşil kakayı üşütünce yapar diye bir kanı var.ama ne derece doğru bilemem.canım kakasındaki siyah şeyler hakkında bişe diyemeyeceğim bilgim yok çünkü.
bence emzir.bi alıntı yayınlamıştım önceki sayfalarda.ne kadar emzirirsen o kadr süt oluyor.toksa zaten almaz memeyi.
ooooooo benim kıızm sular seller gibi kusardı ama bayadır olmuyor.
filiz bizimkide aynı anlattığın konıumda....kustu ve yesil kaka yaptı ve bugun cok huysuz kucaktan inmiyo,karnı ağrıyoı gibi....bizde dun dışarı çıktık böle oldu şimdi mememde uyyo....yatağa koyamıyorum ağlıyo.....rezene falan yaptım gecmedi....bence karnı acv olsa ağlar emmek isterdi huysuzsa emzir yoksa uyusun
filizcim kesik süt olunca sütün yarıyor derler.bazen oluor ya bu çok fazla kusmalar.ama insan yine endişeleniyor işte.
ya sorma ozge ne zaman gezmeye kalkissak mutlaka acisi cikiyor aksamina veya ertesi gune ne yani evdemi oturcaz hep allahallah ya alissin canim biiraz ben cok sverim gezmeyi bilmiyorumkismilehic eve girmem valla ,napalim yani bilemedim simdi
bende bayılırım gezmeye daha önce böle bir sorun olmamıştı ama dun bzide sokakta terledik ve kilmalı bir ortama girdik ve babası yuzunden ben oğlumu istediğim gibi giydiermiyorum,mesela kilmalı yer değilmi ince çıtçıtlı badi ile durulurmu tabiki hayır ama giydirmedi sıcakmış pişik olmuş falan filan....
kaynanamın lafı yuzunden ...neymiş efendim '' kızı kora ,erkeği kara bağlamak gerekmiş''
erkek çocuğu sıcağı sevmezmiş....
üff ya....
onun yuzunden ve kocam yuzunden erkeğim şimdi karın ağrısı çekiyo....
bide şu var emdikten sonra kesik süt seklinde kusması demek,bebeğine sütünün yaradığı ve midesine fazla geleni çıkardığımış.....
merhabalar kızlar nasılsınız:)
özgecim hiç söylenme yatarak emiyoor diye ben bu aralar emsinde isterse amuda kalkayıp öyle emsin modundayım emmiyor çünkü kaan.
nedenini bilmiyorum her yolu deniyorum ama emmiyor bırakacak diye aklım çıkıyor.
süt olsun diye yediğim içtiğim şeylerin haddi hesabı yok.
dün bir sağdım göğsümü 120 ml çıktı süt. bir kaç saat sonra da 70 ml. bende yokda ondan emmiyor diyordum. sıpa emmiyor işte.
pamukçuktandır diye karbonatlı suyla ağzını siliyorum, biberondandır diye biberonu kestim kaşıkla savaş halinde mama ve süt veriyorum, emziktendir diye emziği vermemeye çalışıyom ama ne mümkün yırtıyo kendini,parfümü beğenmedi diye parfümü bıraktım. falan filan...
meemeyi ağzına dayayınca basıyo çığlığı offffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffff. sabrımın sonuna gelmek üzereyim en son emmezsen emme dicem bırakacam bu işi sabırrrrrrrrrrrr.
canım ya inşallah geçicidir memeye alınca nasıl çıldırıyo istemiyo bi görsen.tuğbacım bazen bebeklerde geçiçi süreyle emmede isteksizlik olabiliyomuş.kitapta okumuştum.inşallah kaan doya doya emmeye başlar.
sütün de var bence .çünkü sağdığın süt 120 ise onu 150 kabul edeceksin.çünkü makine bebekler kadar iyi çekemiyor.
filizcim yeşil kakayı üşütünce yapar diye bir kanı var.ama ne derece doğru bilemem.canım kakasındaki siyah şeyler hakkında bişe diyemeyeceğim bilgim yok çünkü.
bence emzir.bi alıntı yayınlamıştım önceki sayfalarda.ne kadar emzirirsen o kadr süt oluyor.toksa zaten almaz memeyi.
ooooooo benim kıızm sular seller gibi kusardı ama bayadır olmuyor.
tuğbacımkaan paşa neden üzüyor böle anneyi...ahh kıyamam sana ya kimbilir ne haldesin,yazdıkların belli,anneyiz ve her aksi durumu kafaya takıyoruz...aman emsinlerde ne koşulda emerlerse emsinler...
canım sütünde var maşlh nazar değmesin...
inşlh gecici bir dönemdir düzelir...yoksa ac kalacak mama ya gecmesin ya sütün varken....
canım yaa poyraz sana tavır yapıyo demek bu çocuklar bizi çıldırtacak birgün:)canım yaa üzüldüm inan yaşadıklarına inşallah kısa zmanda düzelir aynı problemi bene yaşıorum kimi zaman ama benim sürekli yanında olamamamdan çalıştığımdan kaynaklanıor.her dakka memeyi tıkardım ağzına şimdi yanında yokum biberonla beslenio öğlen eve gittiğimde meme verdiğime huy yapıo istemio poyrazda.peki canım sağdığın sütü içiyormu? olmadı sağıp verirsin tubacım napalım yeterki anne sütü alsınlar bebeişler.
merhaba.. gelebildim.. biraz okumaya çalışayım. hiç tanımadığım insanlar birazdan tebriğe geliceklermiş bana.. offf
amaninnnn en sinir olduğum misafir tipi:))) kolay gelsin cicimkaydirigubbakcemile3merhaba.. gelebildim.. biraz okumaya çalışayım. hiç tanımadığım insanlar birazdan tebriğe geliceklermiş bana.. offf
daha ne istiyon kız bırak uyusun işte bizimki de sıcaktan deliriyo uyutana kadar kan ter içinde kalıyoz ikimizdekaydirigubbakcemile3yavrum yaaa sıcaktan bayıldı gene. açamıyo gözünü. uyuyooo. akşam olsada parka bahçeye çıksak...
ahhhhhhhhhhhhhhhh özge ahhhhhhhhhhh bende:))))) napsak randevulaşsak diyom ama ya kaan ya kuzey kesin engel olurtuğbaaaaaaaaaaaaa msn sohbetlerimizi çok özledim biliyonmu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?