selam kızlar...
3.ay kontrolümüz vardı bugün.
7.600 gr olmuş defne.1.100 gr almış.geçen ay 1.700 almıştı.artık kilo alımları yavaşlar dedi.
boyu da 63,5 cm
baş çevresi 41,5 olmuş.
maşallah yavruma.
herkesler iyidir inşallah.
şimdi çoktan gelmişlerdir tabi.nasıl geçti?merhaba.. gelebildim.. biraz okumaya çalışayım. hiç tanımadığım insanlar birazdan tebriğe geliceklermiş bana.. offf
çok sevindim fadimecim.tanıyorlar artık bizleri.gözümün içine bakıp gülümsemesi herşeye değer...bu arada arkadaşlar süper bir şey oldu...dün yazmıştım buraya ama yayınlanmamış....kızım beni artık tanıyor iki üç gündür bana sürekli gülümsüyor...ama dünkü olan hepsinin üstünde birşeydi....babasının kucağından resmen benim kucağıma gelmek istedi gel kızım dedikçe bana doğru eğildi kollarını uzattı tam dört kere denedik aynı tepkileri verdi...ne tarafa gitsem gözü bende kalıyor...babasına denedik aynı olayı kaydirigubbakcemile3naptı dersiniz suratını geri çevirdi eşim depresyona girdi delikafadulden:roflol:çok güzel bir olaymış üç aylık gaz olayına bedelmiş.....
çok sağol hayriyecim. sadece anne sütü alıyor.ilk 1 ay gazdan emmek istemedği zaman 30 cc mama vermiştim.aman maşallah defneye canım yaa ktontoş prenses olmuş.anne sütümü alıyor bitek?? evt bu ay kilo alımı geriledi benim oğlumunda..normalmiş ben çok kafama takmıştım..ama defnenin azalma olmasına rağmen 1 ayda aldığı kilo süper maşallah 41 kere
bu arada arkadaşlar süper bir şey oldu...dün yazmıştım buraya ama yayınlanmamış....kızım beni artık tanıyor iki üç gündür bana sürekli gülümsüyor...ama dünkü olan hepsinin üstünde birşeydi....babasının kucağından resmen benim kucağıma gelmek istedi gel kızım dedikçe bana doğru eğildi kollarını uzattı tam dört kere denedik aynı tepkileri verdi...ne tarafa gitsem gözü bende kalıyor...babasına denedik aynı olayı kaydirigubbakcemile3naptı dersiniz suratını geri çevirdi eşim depresyona girdi delikafadulden:roflol:çok güzel bir olaymış üç aylık gaz olayına bedelmiş.....
selam arkadaşlar nasılsınız biz gece 1 gibi konyaya geldik emine eylül yolda buraya gelinceye kadar uslu durdu ve uyudu ama buraya geldiğindede gözlerini faltaşı gibi açtı sabaha kadar uyumadı bir daha....filizcim derin mavi nin nesi var geçmis olsun..yeşil kaka bildiğim kadarı ile üşütme ve gaz belirtisidir haberin olsun....kızım posta posta ediyor diye şikayet edip duruyordun sana şükret diyordum sanırım dün kakasını yapamamış......sibelcim..yurdagülcüm..fundacım....iyi yolculuklar dilekleriniz için teşekkürler geçmişi okuyamadım kusuruma bakmayın gözümden kaçan arkadaşlar varsa onlarada teşekkür ederim...meltemcim sanada teşekkür ederim sizlerin duaları sayesinde.....a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
bu arada arkadaşlar süper bir şey oldu...dün yazmıştım buraya ama yayınlanmamış....kızım beni artık tanıyor iki üç gündür bana sürekli gülümsüyor...ama dünkü olan hepsinin üstünde birşeydi....babasının kucağından resmen benim kucağıma gelmek istedi gel kızım dedikçe bana doğru eğildi kollarını uzattı tam dört kere denedik aynı tepkileri verdi...ne tarafa gitsem gözü bende kalıyor...babasına denedik aynı olayı kaydirigubbakcemile3naptı dersiniz suratını geri çevirdi eşim depresyona girdi delikafadulden:roflol:çok güzel bir olaymış üç aylık gaz olayına bedelmiş.....
selam kızlar...
7.600 gr olmuş defne.1.100 gr almış.geçen ay 1.700 almıştı.artık kilo alımları yavaşlar dedi.
boyu da 63,5 cm
baş çevresi 41,5 olmuş.
maşallah yavruma.
bizim ocanin hic biseye bozuldugu yok pehh tinnnn bozmam lazi onu :lepi:babalar çok komik desenizee. bizimkide bozuluyo Nisan beni görüp al beni diye ağlayınca. ama alışveriş merkezinde de babasının kucağından inmiyo orda seviniyo babamız. Nisan bugün anne der gibi ses çıkardı nasıl sevindim bayılıyodummmm anne dediği günü düşünemiyorummm kaydirigubbakcemile2
merhabalar 19 nisanda normal doğum yaptım.. başta sütüm çok iyiydi ama 1 ay sonunda göğüste çok yumuşama ve süt azalması oldu.. önceden bebeğim tek göğsümle doyarken şimdi 2 göğsümle anca doyuyor.. her şeyi yapıyorum yemekten kısmıyorum o yüzden doğum dan sonra 7 kilo aldım. çaylar , yeşillikler salatalar v.s. yok çoğalmıyor. aklım hep bebişimde oluyor acaba tam olarak doydumu, ne zaman açıkır , o zamana kadar süt birikirmi diye kafamda hep soru. her istediğinde emziriyorum artık meme uçlarım çok acımaya başladı çünkü bebeğim ağzına sürekli. rahat olmaya çalışıyorum bunları kendime sıkıntı stres yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor. kafayı yicem
off offffffffffffffffffffffffffffffffffff:)))))))))
karnımızdaykene ne rahatmışız valla.....
gece bir baslardık sohbete sabahla kadar.....
össsleeddimmm:))))))
keşke istanbulda olsannnnn
tugbacım uzuldum ya kaan pasa en kısa zamanda emmeye baslar ıns. bızım kız da bır hafta oleydı araları uzattım duzeldı
kızlar bebeklerinize su veriyormusunuz bide benim kızım 5 gündür kaka yapmıyor zeytinyağı içirdim heryerine sürdüm yağı bugün ama bu saate kadar hala tık yok başka ne yapabilirim sizce
aaaa şekerim sen konyalımısın neresindesin konyanın ben de konyalı sayılırım konyada büyüdüm. ailem hala orada kırkımız çıkınca bizde gittik konyaya. aynen dediğin gibi yol boyu melek gibi uyudu kuzumolumunekankayizsmileselam arkadaşlar nasılsınız biz gece 1 gibi konyaya geldik emine eylül yolda buraya gelinceye kadar uslu durdu ve uyudu ama buraya geldiğindede gözlerini faltaşı gibi açtı sabaha kadar uyumadı bir daha....filizcim derin mavi nin nesi var geçmis olsun..yeşil kaka bildiğim kadarı ile üşütme ve gaz belirtisidir haberin olsun....kızım posta posta ediyor diye şikayet edip duruyordun sana şükret diyordum sanırım dün kakasını yapamamış......sibelcim..yurdagülcüm..fundacım....iyi yolculuklar dilekleriniz için teşekkürler geçmişi okuyamadım kusuruma bakmayın gözümden kaçan arkadaşlar varsa onlarada teşekkür ederim...meltemcim sanada teşekkür ederim sizlerin duaları sayesinde.....a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
canım benim oğluşum beni 1 aydır bariz bir şekilde tanıyo. 2-3 haftadır da başkalarını yabancılıyo. eşim işten geç geliyo tam da uyku mızmızlığına denk geliyo bırak beni istemeyi eşimi görünce ağlıyo oğlum. ve eşim çooookk üzülüyo nasıl çözcem bilmem:gitme: ama ne yalan söyliyeyim kaan yabancılardayken beni istiyo ya beni her gördüğünde takip ediyo gözlerinin içi gülüyo ya değilz 3 aylık gaza br ömre bedel:)bu arada arkadaşlar süper bir şey oldu...dün yazmıştım buraya ama yayınlanmamış....kızım beni artık tanıyor iki üç gündür bana sürekli gülümsüyor...ama dünkü olan hepsinin üstünde birşeydi....babasının kucağından resmen benim kucağıma gelmek istedi gel kızım dedikçe bana doğru eğildi kollarını uzattı tam dört kere denedik aynı tepkileri verdi...ne tarafa gitsem gözü bende kalıyor...babasına denedik aynı olayı kaydirigubbakcemile3naptı dersiniz suratını geri çevirdi eşim depresyona girdi delikafadulden:roflol:çok güzel bir olaymış üç aylık gaz olayına bedelmiş.....
bin kere maşallah canım kızına nihayet nisan bebişlerinde bu ay güzel kilo alan bebişlerimiz olduzemuszemusselam kızlar...
boyu da 63,5 cm
baş çevresi 41,5 olmuş.
maşallah yavruma.
canım hoşgeldin güle güle büyüt bebeğiniopuyorumnanaktan sütünün yetmediğini düşünüyosan hiç vakit kaybetme 1 hafta arayla tarttır bebeğini. bizim sütümüz azaldı oğlum aç kalmış resmen 1 hafta hala vicdanım sızlıyor doktor mamaya başlattı.mafoldumben eğer kilo alımı iyiyse de takma kafana olan sütün çekilmesinmerhabalar 19 nisanda normal doğum yaptım.. başta sütüm çok iyiydi ama 1 ay sonunda göğüste çok yumuşama ve süt azalması oldu.. önceden bebeğim tek göğsümle doyarken şimdi 2 göğsümle anca doyuyor.. her şeyi yapıyorum yemekten kısmıyorum o yüzden doğum dan sonra 7 kilo aldım. çaylar , yeşillikler salatalar v.s. yok çoğalmıyor. aklım hep bebişimde oluyor acaba tam olarak doydumu, ne zaman açıkır , o zamana kadar süt birikirmi diye kafamda hep soru. her istediğinde emziriyorum artık meme uçlarım çok acımaya başladı çünkü bebeğim ağzına sürekli. rahat olmaya çalışıyorum bunları kendime sıkıntı stres yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor. kafayı yicem
canım maşallah yaa allah nazardan korusun ne güzel gelişmişsinizselam kızlar...
boyu da 63,5 cm
baş çevresi 41,5 olmuş.
maşallah yavruma.
canım bencede tarhanın söylediği gibi sık sık tarttır bebeğini şüpheleniyosan ancak öyle anlayabilirsin birde stresten uzak durmerhabalar 19 nisanda normal doğum yaptım.. başta sütüm çok iyiydi ama 1 ay sonunda göğüste çok yumuşama ve süt azalması oldu.. önceden bebeğim tek göğsümle doyarken şimdi 2 göğsümle anca doyuyor.. her şeyi yapıyorum yemekten kısmıyorum o yüzden doğum dan sonra 7 kilo aldım. çaylar , yeşillikler salatalar v.s. yok çoğalmıyor. aklım hep bebişimde oluyor acaba tam olarak doydumu, ne zaman açıkır , o zamana kadar süt birikirmi diye kafamda hep soru. her istediğinde emziriyorum artık meme uçlarım çok acımaya başladı çünkü bebeğim ağzına sürekli. rahat olmaya çalışıyorum bunları kendime sıkıntı stres yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor. kafayı yicem
merhabalar kızlar nasılsınız bakalım:)
size bişiy diyim mi ne zaman kaan la ilgili bir sıkıntım olsa patlama noktasında buraya yazsam oğlum ertesi gün düzeliyor. okuyan bayanlar cevap yazmasanız bile içinizden bir MAŞALLAH deyin lütfen:) oğlum dün geceden beri emmeye başladı tekrar her verdiğimde değilsede göğüste hazırdaki sütü alacak kadar emiyor artık çok şükür.
ben nazara inanmazdım (işin doğrusu bir çok şeye inanmam) hala da çok inanmıyom ama çok da korkuyom artık oğluşum sayesinde. mesela bir akraba var ne zaman bize gelse oğlum huysuzlaşıyorkaydirigubbakcemile. ya benim gibi o da sevemedi kadını ya da nazarı değiyor:))))))
herneyse dedim ya sayenizde imana gelecem napıyosunuz bir ağızdan dua mı ediyosunuz bilmiyom ama size yazınca sorun çözülüyokaydirigubbakcemile3 belkide moral verdiğiniz için işler ben sakinleşince yoluna giriyodurkaydirigubbakcemile3 sebep ne olursa olsun sizleri bütün nisan annelerini çooook seviyorumopuyorumnanaktan
tuğbacım kaan paşamızın emmeye başlamasına çok sevindim inşallah sütün daha çok olur ve kaanımız sadece anne sütüyle beslenmeye geri döner
1453sym bu nickin anlami nedir ki acaba ? istanbulun fetiylemi ilgili ? ay cok merak ettim
evet canım istanbulla ilgili çok seviyorum istanbulu ve fetheden padişahı ondan
ismim şeyma sym de okaydirigubbakcemile2
merhabalar 19 nisanda normal doğum yaptım.. başta sütüm çok iyiydi ama 1 ay sonunda göğüste çok yumuşama ve süt azalması oldu.. önceden bebeğim tek göğsümle doyarken şimdi 2 göğsümle anca doyuyor.. her şeyi yapıyorum yemekten kısmıyorum o yüzden doğum dan sonra 7 kilo aldım. çaylar , yeşillikler salatalar v.s. yok çoğalmıyor. aklım hep bebişimde oluyor acaba tam olarak doydumu, ne zaman açıkır , o zamana kadar süt birikirmi diye kafamda hep soru. her istediğinde emziriyorum artık meme uçlarım çok acımaya başladı çünkü bebeğim ağzına sürekli. rahat olmaya çalışıyorum bunları kendime sıkıntı stres yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor. kafayı yicem
Gezmeye gittik klimali magazalar bi sicak bi soguk ertesi gune mort olduk ama neyse simdi gecti kaka olayina gelince evet yapamamasi berbat bisey bizimki 14 saat yapamadi cildirdi 2 gun 3gun dusunemiyorum cocuk catlar heralde ama mecazi anlamda degil gercek anlamadakaydirigubbakcemile3
o ne lan bizimkinin kimseyi tanidigi yok herkese ayni isve cilve vay mavi seni vay kiz cabuk tani bakim sende beni kk ya rezil ettin laelaelaelaelae
hayallerimdeki olculer ama sanirim 3te 2 si bizimkisi 7600 hic sanmiyorumguclubacismile
masallah diyelim ozman degil mi ?
bizim ocanin hic biseye bozuldugu yok pehh tinnnn bozmam lazi onu :lepi:
Hepimizdeayni dert Hacer ama ben cisine bakiyorum valla gunde 5-6 cisli bz atiyorum en az oda dolu dolu kakasida iyi genel gorunumde bi sorun yok aglamiyorda ee diyorum demkki yetiyor ama o stres hic bitmiyor . cok SIK memede olunce gogus agrisi bende de oluyor isin garibi bi gogsu emerken digeride agriyor tek yumurta ikizleri gibi cok komikolumunekankayizsmile
bu arada coklu alinti yaptiiiiiiiiiiiiiiiiimmm uleyyyyyyyyyyynnn :hooray:
kızlar mamayla ilgili bir sorum var. diyelim ki mamayı hazırladınız ama hemen veremiyosunuz. bebek uyudu, daha acıkmamış, kapı çaldı:) falan filan. hazırlanmış mamayı ne kadar bekletebiliriz?
10 dakika, 20 dakika, yarım saat? mamaların paketinde bununla ilgili bir şey yazmıyorda. kalanı tekrar yedirmeyin diyor ama bunun sınırı nedir süre bakımından?
döktüğüm boşa giden mama miktarı biraz fazlada:))))
sağol canım.eninde sonunda göreceksiniz 7yi:)ne güzel canım ya ömre bedel gerçekten ama bizimki o kadar bariz bana gelmek istediğini belli etmiyo sadece karnı acıkınca onada mecbur zaten
bak şimdi sizin kocalar gibi bende bunalıma gireceğimmafoldumben
canım maşallah yaa allah nazardan korusun ne güzel gelişmişsiniz
ah bizde 7 yi görsek artık
canım bencede tarhanın söylediği gibi sık sık tarttır bebeğini şüpheleniyosan ancak öyle anlayabilirsin birde stresten uzak dur
ben vermeye başladım sabah akşam öğle olarak veriyorum... çok sıcak ve çok terliyoo mecburen verdim..Dr da başka ilde olsak alsa verme derdim ama antalyada nem oranı çok fazla o yüzden ver dedi...
Kaka problemi bizdede var...4veya 5 gün popoya masaj yapıyoruz birde kulak çöpünü zeytin yagına batırıp poponun kenar duvarlarına masaj yapıyoruz oda olmadı enjektörle 1-2ml zeytin yağı sıkıyorum ozaman hemen yapıyorum...
Eger bunlarda işe yaramazada gliserinli fitil vereceksin(yarın) bu kesin çözüm
gunaydın 8 den berı kızımla yatakta demlenıyoruz
verıyorum ankarada olmamıza ragmen verıyorum 3 4 kez 3 5 çay kasıgı
dun gezmelerdeydım geçmısı fılan okumadan dırek son sayfadan cvp yazıyorum belkı bı ara bakarım
herkeslere gunaydın bol gulucuklu mutlu bebeklerle gunu tamamlamanız dılegıyle
:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?