ahhhhhhhhhhhhhhhh özge ahhhhhhhhhhh bende:))))) napsak randevulaşsak diyom ama ya kaan ya kuzey kesin engel olur
öpüyorum kızlar sizleri ve bebişleri...kendinizeçok ii bakın....
ii akşamlar...görüşmek üzre
kızlar bebeklerinize su veriyormusunuz bide benim kızım 5 gündür kaka yapmıyor zeytinyağı içirdim heryerine sürdüm yağı bugün ama bu saate kadar hala tık yok başka ne yapabilirim sizce
gunaydın 8 den berı kızımla yatakta demlenıyoruzGÜnaydın ....
bugun açılışı yapmak bana düşmüş bu saat olmuş hala kimse gelmemiş
huhu nerelerdesinizzzzzzz
kızlar bebeklerinize su veriyormusunuz bide benim kızım 5 gündür kaka yapmıyor zeytinyağı içirdim heryerine sürdüm yağı bugün ama bu saate kadar hala tık yok başka ne yapabilirim sizce
benımde kaslarım dökuluyo dr kan fılan aldı aleynanın patates tavasını yaktıgı gün neyse normal çıktı dr 1 yasına kadar beklıyoruz saç ve kas dökulmesını dedı yanı bebek anneyı tanıyor dıye üstü kapalı söledıBu arada hanimlar benim acayipp sacim dokuluyor deli olucam hamileyken tek tel sacim yere dusmedi sidmdi kafam yolunacak niye boyle oldu ya pofff pof poff ...
yok canım gercek payı var dr söledıne göre benım kaşlar baya gıttıgunaydın kızlar nabersiniz....
ayy bugunden geldim anneme,bukadar annemde kalacağımı bilseydim hiç evlenmezdim yada kocamı iç guvey alırdım:)))))))))))))
guzel bir haftaonunun ardından uykusuz gecen bir gece....ya demekki uyku düzenleri saştığı zaman bebişler çıldırıyo...
bizimki temiz hava aldı erken uyuttum ama gece 2 de bir uyandı bir daha uyumadı bölük pörçük....
dememkki 12.den önce uyutmuycam ben bu kuzey paşayı....
şimdide buyuk babanesi ile bir oyunlar oynuyo anlatamam,oyuncak köpeği ile konuşuyo agular yapıyo
masallah kuzeye bızımıde aynı ne bulsa çene yapıyo
filizcim o sac dökülmesi bendede var.hemde deli gibi ben boyadan yandı falan diye düşünürken bakım yaptığım halde gene dökülüyo...yakında kel kalcam sanırım ....
hahhhahah birde sana bir hurafe söliyim bana kaynanam tarafından yapılan yorum şu:
- eee bebek annesini tanıyınca kadının sacı dökülürmüş....
kuzey beni baya bir tanımaya basladı sanırım,huyumu suyunu anlayıncaya kadar kel bir anaya sahip olacak öleyse....
tabı yorgun olunca süt olurmu olmazherkeze günaydın ii haftalar..dün için yaptığım tüm planlar suya düştü arkadaşlar.sabah kahvaltısı için kayınvalidemin köyüne gittik bahcede kahvaltı hazırlamıştı bize öle güzel esiodu ki görümcem poyrazla ilgilenirken ben aheste aheste kahvaltımı yaptım..ama tabi poyraz bey gidene kdar arabada kıyameti kopardı 3 kere durduk dışarı çıkardık yolda.ben anladım artık oğlum arabayı sevmiyor.dönüş için de deniz planlarımız vardı sölemiştim..oğlumu denize sokcaktım.ama dönerken de kıyamet kopardığı için soluğu yine ananemizde aldık.annem sağolsun sen git denizin keyfini çıkar ben bakarım dedi.bizde akşam 8,30 a kadar yüzdük durduk plajda çok keyifliydi.keşke oğlumda yanımda olsaydı ama kendi kudurdu napim kaydirigubbakcemile3 ama öle yorulmuştum ki eve gelip türlü iş yaptım poyrazı uyuttum kendim yattım ki uyuyamadım sıcaktan sabahı zor ettim.şimdi hem uykusuz ve her zzamanki gibi yorgun görev başındayım :ecrin_bebek:
gel benle haftaya yada dıger haftaya gıtcem amasrayagünaydın arkadaşlar.herkes için güzel bi hafta diliyorum
oğlumun altını alcm kahvaltı yapıcağım şimdi........
bende tatile gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmmm
dualarımız kabul olmus gözlerımız aydınbuarada kızlar çok mutluyun.
inanılmıycak birşey oldu ablamın aylardır 1 yıldır düşmeyen 800 lerde değerleri bu ay 225 düşmüş yani olması gereken degerlere inmiş .
Allaha şükür önce rabbimin iniyle sonra tedavisinin ve sonrada
hepimizin sizlerin dualarıyla olduğuna inanıyorum hepinize çok teşkküür ederim
hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar. alam geçen ay bitkisel olarak başka bir tedaviye başlamıştı bunun için ıspartaya gitmiştik ve inandık ablam kendinde değişiklikler farketmişti ama bukadar olacağı aklıma gelmezdi çok mutlu oldum ve sizlerin kandilde yapmış olduğunuz dualar başka hiçbirşey değil ya.4 yıldır tıbbi tedavi görüyor ama böyle sonuç alamamıştık.
ben doguma gıttıgım gun bı steker gönderdıler buzdılabına adılıyo sımdı çöpte heralmilupanın kuralı buymuş. 4. aydan sonra yollamaya başlıyoruz dediler. hamileyken üye olmuştum hiçbişey gelmemişti arayıp sorunca bööle açıklama yaptılar. hero baby yede yeni üye oldum. hemen aradılar. huggiies, prima hiç bi şey göndermedi mesela. başkaları aldıklarını söölüyor.
ya ben bebişim tv izlemesin diyodum ama, çizgi film kanallarında sessiz oturup izliyo. npasam ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?