2010 Nisan Anneleri

öncelikle MAŞALLAHHHH kaanıma
bende bir kez su vermeye çalışım ama içmemişti daha sonra kayınvalidem ıhlamur verdi içti :) mama alan çocuklara su verilmesi gerektiğini biliyorum ben

bende ilk doğduğu zamanlarda kullanmıştım sütüm gelmediği için soğuduktan sonra ısıtıp vermiyordum sonra mamanın tarihi geçti attım çöpe gitti dünya kadarda para vermiştik

hacercim hayılı uğurlu olsun bebeğin güle güle büyüt bol bol su iç derim başka bişey demem tabi tatlı gıdalarda arttırıyor sütü ama şekerleri oramıza buramıza yapışıyor sonra kiloyu vermek zor oluyor

iyi geceler arkadaşlar.
umarım herkesler iyidir...
bende memleketimdeyi şuan abimlerdeyim bakalım haftasonu köye babamlara gidicez...
benim aynı tempoda tam gaz gidiyor , yok anam memleket havasıda çözemedi derdimizi...şaka bir yana ben hiç iyi değilim kızlar sanırım bunalmdayım buzamana kadar olan stres sıkıntı sinir patlaması yaşıyorum...
doğumdan buyana bebeğin surekli ağlaması doruklarda ğezen ğaz sorunu kaka sorunu huysuzluğu en son eklenen emmemek için uğraşması doldumya doldum cok doluyum bağıra bağıra ağlamak istiyorum burada bebeğe bakıyorlar ama bu beni sakinleştıremedı ağlaya başlasına dayanamaz oldum.en son bugn gaz yuzunden katran içirdik ya ilacın faydası falan olmuyor.napıcamı şaşırdım ben artık.ben bebeğimin geceler boyu gunlerce ne ağlamalarını çektim çıldırasıya sizler biliyorsunuz geceleri kaç kere acıle ğittitğimizi.hepsine dayandım ama şuan viyaklaması bile beni deli etmeye yetiyor dolmuşum iyice sanki almıyor artık acayip huysuz.ben bnaldım ya ben kabul etmelıyım artık benim bebegim böyle değişmiyor.böyle duşunduğum zumun bazen vicdan azabı cekıyorum hasta olan engeelli olen bebekler var senin kızının ağlamsı gzı huysuzlugu var Allah korosun bunlar olsun yeterki diyorum ama işte insanın dayanamadıgı kaldıramadığı zamanlar oluyor.

teşekkur ederim canım nerde bizde gazsız gunler canım ya

slm anisler nabersiniz

fadimecim ya.ya ne söylenirki bilmiyorum ki.
iyi düşünmeye çalış.çok zor, anlıyorum.sürekli ağlayan bir bebek,ve o bebek senin yavrun, canın ciğerin.bak ne güzel ailenin yanındasın .sana destek de oluyorlardır.eylülü bırak bzraz onlara.çık gez dolaş.kafanı dağıt.ne bilim alışveriş yap.bebeğinin hiç ağlamayacağı zamanlarının geleceğini düşün.ya biz ne söylesek de tabi işin içindesin ,sen yaşıyorsun.ama kendini yıpratma canım ya.

kızlar gunaydın
bayagı yogunum bı kaçgundur fazla gıremıyorum yarım kalan badanayı yapcam pazar tatıle gıtmeyı planlıyorum ama evın ısını bıtırmeden gıdemem
bakalım gun içinde gırebılcemmıby by

günaydın meltemcim.biz de giremiyoduk zaten bikaçgündür.
site bakımdaydı.
kolay gelsinnnnn.

slm kızlar.....birazdan bebek görmeye gitcez,yeni doğdu bu sabah....offf nasıda mis kokuyordur..sanki ben unuttum kuzey hiç bebek olmamış gibi....zaman ne hızlı akıyor....benim oğluşum koca adam oldu yaw...

cnm mamayı en fazla 1 saat içinde tüketmek lazım.zaten fazla beklediği zaman çok kötü kokuyor

slm kızlar.....birazdan bebek görmeye gitcez,yeni doğdu bu sabah....offf nasıda mis kokuyordur..sanki ben unuttum kuzey hiç bebek olmamış gibi....zaman ne hızlı akıyor....benim oğluşum koca adam oldu yaw...

bizim yerimize de kokla özge.çok çabuk büyüdüler maşallah.
dün hastane çıkışına falan baktım.üzerine koyunca ne kadr büyüdükler daha da belli oluyo ya.

kızlar inanamadım kuzeyin bukadar buyuduğüne....aman yarabbim dedim sana hamdolsun zaman hızla geciyormuş gerçekten...
bebek çok tatlı misler gibi kokuyo...
kuzişde bebeği ellemek istiyo görseniz agular yapıyo....
babası bebeği kucağına alınca nasıl tepki verdi,kollarını actı al beni baba der gibi...
valla saka maka buyudu bebişlerimiz....

bu arada kızlar nazlı ve sinem buluşmuş çokda guzel olmuş...
demekki insan istediği vakit zaman ve mekan önemli olmuyormuş,yeterli olan istemekmiş....
nolurrrrrr yaaaaa yokmu istanbuldan buluşmaya gönüllü olan....
bahcelievler-beylikduzu-bakırköy-avcılar-küçükçekmece civarııı olan kızlar....
bitek esra vardı beylikduzunde sanırım oda sıcak baktı buluşma olayına....
yokmu arttıran....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…