merhabalar kızlar nasılsınız bakalım:)
size bişiy diyim mi ne zaman kaan la ilgili bir sıkıntım olsa patlama noktasında buraya yazsam oğlum ertesi gün düzeliyor. okuyan bayanlar cevap yazmasanız bile içinizden bir MAŞALLAH deyin lütfen:) oğlum dün geceden beri emmeye başladı tekrar her verdiğimde değilsede göğüste hazırdaki sütü alacak kadar emiyor artık çok şükür.
ben nazara inanmazdım (işin doğrusu bir çok şeye inanmam) hala da çok inanmıyom ama çok da korkuyom artık oğluşum sayesinde. mesela bir akraba var ne zaman bize gelse oğlum huysuzlaşıyorkaydirigubbakcemile. ya benim gibi o da sevemedi kadını ya da nazarı değiyor:))))))
herneyse dedim ya sayenizde imana gelecem napıyosunuz bir ağızdan dua mı ediyosunuz bilmiyom ama size yazınca sorun çözülüyokaydirigubbakcemile3 belkide moral verdiğiniz için işler ben sakinleşince yoluna giriyodurkaydirigubbakcemile3 sebep ne olursa olsun sizleri bütün nisan annelerini çooook seviyorumopuyorumnanaktan
ah canımmm istanbula 1 adım uzaktayım keşke arabam olsa atardım kaanı arabaya hooop yanınıza gelirdim:1hug:
saol bitanem benim de tam teersi oldu arayı uzatınca doktor tavsiyesiyle hepten unuttu galiba memeyi. çok şükür ufak ufak emiyo şimdi
valla ben vermek istemiyom zaten kusuyo oğlum sıvı düzeyini yükseltmek istemiyom midesinde. doktora sordum ihtiyacı yok ama verdiğinizde kana kana içiyosa biraz verebilirsiniz dedi. ama benim kaynana başımın etini yiyo susamıştır mama veriyoz su verelimm diye ne zaman ona bırakıp bir yere gitsem fırsatdan istifade ya su veriyo ya nane limonkötükedihüso neymiş mide bulantısı geçermiş. ulan benim çocuğum mide bulantısından değil reflüden kusuyo. reflüde mide bulanmazü, yanar!! ve limon mideyi yakar!! nerden mi biiyom bende de var da ordannaniknanik
aaaa şekerim sen konyalımısın neresindesin konyanın ben de konyalı sayılırım konyada büyüdüm. ailem hala orada kırkımız çıkınca bizde gittik konyaya. aynen dediğin gibi yol boyu melek gibi uyudu kuzumolumunekankayizsmile
canım benim oğluşum beni 1 aydır bariz bir şekilde tanıyo. 2-3 haftadır da başkalarını yabancılıyo. eşim işten geç geliyo tam da uyku mızmızlığına denk geliyo bırak beni istemeyi eşimi görünce ağlıyo oğlum. ve eşim çooookk üzülüyo nasıl çözcem bilmem:gitme: ama ne yalan söyliyeyim kaan yabancılardayken beni istiyo ya beni her gördüğünde takip ediyo gözlerinin içi gülüyo ya değilz 3 aylık gaza br ömre bedel:)
ayrıca ben diyorum ki: EVLAT SEVGİSİ YÜCE DİYOLAR PEHH!! ASIL YÜCE OLAN BU KÜÇÜCÜK YAVRUCAKLARIN BİZE OLAN ANNE SEVGİSİ, BİZE BAKIŞI.. ASIL BÜYÜK OLAN BU...
bin kere maşallah canım kızına nihayet nisan bebişlerinde bu ay güzel kilo alan bebişlerimiz olduzemuszemus
canım hoşgeldin güle güle büyüt bebeğiniopuyorumnanaktan sütünün yetmediğini düşünüyosan hiç vakit kaybetme 1 hafta arayla tarttır bebeğini. bizim sütümüz azaldı oğlum aç kalmış resmen 1 hafta hala vicdanım sızlıyor doktor mamaya başlattı.mafoldumben eğer kilo alımı iyiyse de takma kafana olan sütün çekilmesin
kızlar mamayla ilgili bir sorum var. diyelim ki mamayı hazırladınız ama hemen veremiyosunuz. bebek uyudu, daha acıkmamış, kapı çaldı:) falan filan. hazırlanmış mamayı ne kadar bekletebiliriz?
10 dakika, 20 dakika, yarım saat? mamaların paketinde bununla ilgili bir şey yazmıyorda. kalanı tekrar yedirmeyin diyor ama bunun sınırı nedir süre bakımından?
döktüğüm boşa giden mama miktarı biraz fazlada:))))
merhabalar 19 nisanda normal doğum yaptım.. başta sütüm çok iyiydi ama 1 ay sonunda göğüste çok yumuşama ve süt azalması oldu.. önceden bebeğim tek göğsümle doyarken şimdi 2 göğsümle anca doyuyor.. her şeyi yapıyorum yemekten kısmıyorum o yüzden doğum dan sonra 7 kilo aldım. çaylar , yeşillikler salatalar v.s. yok çoğalmıyor. aklım hep bebişimde oluyor acaba tam olarak doydumu, ne zaman açıkır , o zamana kadar süt birikirmi diye kafamda hep soru. her istediğinde emziriyorum artık meme uçlarım çok acımaya başladı çünkü bebeğim ağzına sürekli. rahat olmaya çalışıyorum bunları kendime sıkıntı stres yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor. kafayı yicem
teşekkur ederim canım nerde bizde gazsız gunler canım yafadimeciğim inan bu kadar güzel haber almamıştım bugün çok sevindim canım rabbim inşallah dahada güzel sonuçlear almanızı nasip eğlesin bende dualara çok inanırım canım ablan adına çok sevindim bu arada hayırlı yolculuklar güzel bir tatil geçir gazsız uykulu canım:))
hayriyeciğim iyi yapmışsın canım valla çalışıpta anne olmak inan ne kadar zordur tahmin edebiliyorum rabbim kolaylık versin ahhh annelerimiz ahh annelerimiz onlarda olmasa nice olurdu halimiz valla
bu arada kızlaer taşınıyoruz bugün eşim kiracımızla konuştu nakliyecimizide ayarlayacak en geç cumaya taşınırız artık hayırlısıyla
slm anisler nabersiniz
iyi geceler arkadaşlar.
umarım herkesler iyidir...
bende memleketimdeyi şuan abimlerdeyim bakalım haftasonu köye babamlara gidicez...
benim aynı tempoda tam gaz gidiyor , yok anam memleket havasıda çözemedi derdimizi...şaka bir yana ben hiç iyi değilim kızlar sanırım bunalmdayım buzamana kadar olan stres sıkıntı sinir patlaması yaşıyorum...
doğumdan buyana bebeğin surekli ağlaması doruklarda ğezen ğaz sorunu kaka sorunu huysuzluğu en son eklenen emmemek için uğraşması doldumya doldum cok doluyum bağıra bağıra ağlamak istiyorum burada bebeğe bakıyorlar ama bu beni sakinleştıremedı ağlaya başlasına dayanamaz oldum.en son bugn gaz yuzunden katran içirdik ya ilacın faydası falan olmuyor.napıcamı şaşırdım ben artık.ben bebeğimin geceler boyu gunlerce ne ağlamalarını çektim çıldırasıya sizler biliyorsunuz geceleri kaç kere acıle ğittitğimizi.hepsine dayandım ama şuan viyaklaması bile beni deli etmeye yetiyor dolmuşum iyice sanki almıyor artık acayip huysuz.ben bnaldım ya ben kabul etmelıyım artık benim bebegim böyle değişmiyor.böyle duşunduğum zumun bazen vicdan azabı cekıyorum hasta olan engeelli olen bebekler var senin kızının ağlamsı gzı huysuzlugu var Allah korosun bunlar olsun yeterki diyorum ama işte insanın dayanamadıgı kaldıramadığı zamanlar oluyor.
kızlar gunaydın
bayagı yogunum bı kaçgundur fazla gıremıyorum yarım kalan badanayı yapcam pazar tatıle gıtmeyı planlıyorum ama evın ısını bıtırmeden gıdemem
bakalım gun içinde gırebılcemmıby by
kızlar mamayla ilgili bir sorum var. diyelim ki mamayı hazırladınız ama hemen veremiyosunuz. bebek uyudu, daha acıkmamış, kapı çaldı:) falan filan. hazırlanmış mamayı ne kadar bekletebiliriz?
10 dakika, 20 dakika, yarım saat? mamaların paketinde bununla ilgili bir şey yazmıyorda. kalanı tekrar yedirmeyin diyor ama bunun sınırı nedir süre bakımından?
döktüğüm boşa giden mama miktarı biraz fazlada:))))
slm kızlar.....birazdan bebek görmeye gitcez,yeni doğdu bu sabah....offf nasıda mis kokuyordur..sanki ben unuttum kuzey hiç bebek olmamış gibi....zaman ne hızlı akıyor....benim oğluşum koca adam oldu yaw...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?