iyi geceler arkadaşlar.
umarım herkesler iyidir...
bende memleketimdeyi şuan abimlerdeyim bakalım haftasonu köye babamlara gidicez...
benim aynı tempoda tam gaz gidiyor , yok anam memleket havasıda çözemedi derdimizi...şaka bir yana ben hiç iyi değilim kızlar sanırım bunalmdayım buzamana kadar olan stres sıkıntı sinir patlaması yaşıyorum...
doğumdan buyana bebeğin surekli ağlaması doruklarda ğezen ğaz sorunu kaka sorunu huysuzluğu en son eklenen emmemek için uğraşması doldumya doldum cok doluyum bağıra bağıra ağlamak istiyorum burada bebeğe bakıyorlar ama bu beni sakinleştıremedı ağlaya başlasına dayanamaz oldum.en son bugn gaz yuzunden katran içirdik ya ilacın faydası falan olmuyor.napıcamı şaşırdım ben artık.ben bebeğimin geceler boyu gunlerce ne ağlamalarını çektim çıldırasıya sizler biliyorsunuz geceleri kaç kere acıle ğittitğimizi.hepsine dayandım ama şuan viyaklaması bile beni deli etmeye yetiyor dolmuşum iyice sanki almıyor artık acayip huysuz.ben bnaldım ya ben kabul etmelıyım artık benim bebegim böyle değişmiyor.böyle duşunduğum zumun bazen vicdan azabı cekıyorum hasta olan engeelli olen bebekler var senin kızının ağlamsı gzı huysuzlugu var Allah korosun bunlar olsun yeterki diyorum ama işte insanın dayanamadıgı kaldıramadığı zamanlar oluyor.
6 Ağustos 2010 hamile kaldım. 1. ayın sonunda bir kanama, bir kanama. Allahım bebişim düştü düşecek. Sürekli Rabbime dua ettim. Şükürler olsun doktorumun da çabalarıyla 22 Nisanda oğluşumu sağlıcakla kucağıma aldım. Bazen düşünüyorum da bu kadar içten istemeseydim, bu kadar gönülden dua etmeseydim kavuşabilirmiydim bebişime:Saruboceq:
aaaa gelmısssln fılız
su verın su gbisi varmı herseyın yeri...ayrı ben hep verdimben henüz su vermiyorum ama kendimi suçlu hissediyorum havalar çok sıcak çünkü biz bile susuz duramıyoruz
kızıma 2 gün 1 çay kaşığına yakın zeytinyağı içirdim ayrıca dün kulak çubuğuyla biraz oynadım bu sabah baktım yaptı çok şükür bide akşama doğru az da olsa yine yaptı sormayın babasıyla havalara uçtuk maşallah kızıma
umarım kimse kaka sorunu yaşamaz yada çabuk atlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?