2010 Nisan Anneleri

KIZLAR...
4 -5 günlüğüne ceyhana gidiyoruz.
hepinizi özleyeceğim.
öpüyorum yanaktan...

iyi tatiller fundacım.bende de misafir vardı 2 gündr oh rahatladm yaw.anam çock sesi beni deli ediyor.halı koltuk silmekten illallah geldi.ay bide annelerrrrrr ayyyyyyyyyyy.inşallah ben öyle olmam yaaaaa.çikolota sosları halılarn üzerine geliyo silmiyolar offffffffffff.kilolarıda veremeyince öylede çok terliyorumki.nem aldı başını gitti buralarda.sıcak çok sıcak...........
bizde inşallah kaçıcaz bi yerlere

artıkın kimsecikler gelmiyo buraya ya.dünden beri 1 sayfa dolmuş.dün koccaman bi msj yazmıştım o da görünmüyor

6 Ağustos 2010 hamile kaldım. 1. ayın sonunda bir kanama, bir kanama. Allahım bebişim düştü düşecek. Sürekli Rabbime dua ettim. Şükürler olsun doktorumun da çabalarıyla 22 Nisanda oğluşumu sağlıcakla kucağıma aldım. Bazen düşünüyorum da bu kadar içten istemeseydim, bu kadar gönülden dua etmeseydim kavuşabilirmiydim bebişime:Saruboceq:

sene 2006 birden bir agri saplandi karnima ama nasil bir agri sanki bicaklar saplaniyor dayanilmaz boyle iki buklum olmusum dogrulamiyorum biraz idare edeyim dedim baktim olmuyor ablami aradim arabayla geldi beni alamaya sertacta var yanida numune acile gidiyoruz boyle kirmizi isik filan dinlemeden apandistim patladi saniyoruz neyse acile geldik ben sedyeyle apartopar doktor bakti ve ne dedi biliyormusun gaz sancisi apandistle en SIK karistirlan agridir cok insan gelir boyle senin gibi, utandim ne gazi ya dedim apandistimmi patliyor noluyor.. adam bi ilac verdi hareket ettir bacaklarini aksama gecer dedi . dusunebiliyomusunki o gaz sancisi koskoca bir insani acillik etti, minicik yavrular neler cekiyor ben de bazen sinirleniyorum ozman kendime diyorum ki filiz sen ona kiziyosun ama o ne aci cekiyor su anda . oyuzden fadimecim aslinda sende haklisin sabir tasi bazen catliyor ama sonra hep bunlar tatli birer ani olarak kalaack diyeceksinki kizim sen bana neler ettin :0 birlikte gulup sakalasacaksiniz sen hep bu gunleri ona anlatacaksin . gelip gececek :sm_cool:

bence biraz kendine zaman ayir hazir bakanda varken cik dolas eski arkadaslarin yokmu ara gez biraz alisveris yap bak o imkanlari olmayanlar var burda benim 1 saat icin bile olsa birakacagim kimse yok. bereket cocukyaramaz degil yoksa ben hepten tirlatmistim. uyksu geldimi kucaga al hele bir deliriyor enteresan bi bebe. illaki yataga koyacaksin kendi kendine tavana baka baka uyuyor cok garip ama gercekbilmiyorumkismile

bende imana geldim senin gbi. hic biseye inanamazdim ama simdi diyorum insan bir seyi gercekten yurekten isterse oluyor... gule gule buyut oglunu ...

slm fılızcım ıdıl daha ıyı ıshal olmustu cok keyıfsızdı o oyle olunca ben daha beterdım ne zormus ya o hastayken bende hasta gıbıydım ama sımdı ıdıl ıyı anası daha ıyı bol bol cırlıyoz konusuyoz cıglıklar atıyoruz bu ayda 800 gr almıs boyuda 15 gunde 3 santım uzamıs valla anası pıgme ama kızı dalyan gıbı olcak galıba :) mavıcık nasıl sen nasılsın

klima icin gelmislerdi ciktim mecburen ..meshur soru orda ssat kac ? saat 2 bucuk oglen.. bizim kizinda keyfi yok sicaklardan bide gazi var gaz bitti dedik geri hortladi ya kakaedemiyor en son dun ogleden sonra yapti yani neredeyse 24 saat olacak buyuk bir patlama bekliyorumgrizu patlamasi :)

ya acaba uykuya mı kactın dıye sordum bısım kızda dunden bugun oglene kadar 1 kere kaka yapmıstı bugun patlama oldu anakucagına kadar her tarafımız b.k oldu ama rahatladı ya su bıkac gun yapamayanlara allah kolaylık versın bızım kız gunde 6-7 defa yaptıgı oluyo bu kadar kakaya ıyı kılo alıyor valla

aaaa gelmısssln fılız

bu arada biz en son 16 haziranda gittik kontrole ozaman 5 kg di boyuda 57 cm ydi bizim kontrller artik 2 aya bir yani bu ay as gecti. markete goturup tartiya koyacagim meraktan catlamak uzereyim . amazondan dijital bebek tartisi sipari ettik ama danditi geri yolladik . simdi nasil tarticam bilmiyorum beklicez artik 1 ay daha bu araada hoppala alacagiz belki bu ay belki onumuzdeki ay bakalim sizde varmi hopala plani heralde ilk ben alacagim.. cok merakediyorum ziplayacakmi diye banyoda kuvette kuduruyor ayaklarini ittire ittire su icinde kaliyoruz sanki hoppalada ziplar gibi geliyor bana ne diyosun bilmiyorumkismile

offf herkes bıyerlere gıdıyom sıcak bunaltıcı bende gıtmek ıstıyorum ama cocukla nasıl olur bılmıyorum ben komsuya gıderken bıle kırk kez dusunuyorum bu arada 3 aydır sıkıntı yaptıgım sac boyama ısınıde zor bela dun atlattım nıhayet boyattım kaslarım orman olmustu onlarıda hallettırdım rahatladım valla ya elım yuzum duzeldı zaten sıskoyum barı yuzum gozum acılsın kı aynaya bakabılıyım off bu kılolar nasıl gıdecek

su verın su gbisi varmı herseyın yeri...ayrı ben hep verdim
arkadaşım ın bebegi benım oglumdan 3 ay sonra dogdu tam yaz bebegıydii
su vermedi için bagırsaklarında problem yaşadı
doktorlar süt emen bebege su vermeyın diyorlar ama bazı doktorlarda sen susuz yaşa madem diyor

ben hep verdım hemde cok sık sık verdım

allahim sana sukurler olsun ziiiictiiiiiiiiiiiii:) ulen Derin Mavi ne hallere dusurdun bizi be yavrum yagmur duasi gibi bok duasina cikardin 18 saat sonra yeniden, sevincten aglayabilirim :) 3-4 gun yapmayanlara Allah kolaylik versin bizimki 3-4 gun yapmasa catlar herahal ama dedigim gibi mecazi anlamda degil gercek anlamada acatlar :):) daha hic 24saat olmadi gunde 2 ye dusurdu ondan cocuk komalarda :)

merhaba arkadaşlar............
herkesler nasıl?derinle dil batırmışlar ortalığı.onlar kaka yapınca hatta üslerini başlarını batırınca insan ne kadar mutlu oluyor.ne tuhaf ya

valla kızlar doğum öykümü yazdım bi kağıda eşim kaççççççç haftadr buraya yazacak ama nerdeeeeeee.bizim herif akşam oldumu oğlan uyudumu o da uyuyor.çok uykucular yaaa.geçen gece oturalm balkond biraz dedimde adamla vakit geçrdm bana diyoki dün akşamda işinde yok yatsana bende eşimle biraz vakit geçireym muhabbet edeym diye peşinden ayrılmıyorum.dedim benimde muhabbete ihtiyacm var.en sonunda anladı kocam beni aştım wallakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…