filiz orda havalarda çok sıcak mı daha kuzeydeya amerika.ama tabi siz hangi eyalettesiniz?
sene 2006 birden bir agri saplandi karnima ama nasil bir agri sanki bicaklar saplaniyor dayanilmaz boyle iki buklum olmusum dogrulamiyorum biraz idare edeyim dedim baktim olmuyor ablami aradim arabayla geldi beni alamaya sertacta var yanida numune acile gidiyoruz boyle kirmizi isik filan dinlemeden apandistim patladi saniyoruz neyse acile geldik ben sedyeyle apartopar doktor bakti ve ne dedi biliyormusun gaz sancisi apandistle en SIK karistirlan agridir cok insan gelir boyle senin gibi, utandim ne gazi ya dedim apandistimmi patliyor noluyor.. adam bi ilac verdi hareket ettir bacaklarini aksama gecer dedi . dusunebiliyomusunki o gaz sancisi koskoca bir insani acillik etti, minicik yavrular neler cekiyor ben de bazen sinirleniyorum ozman kendime diyorum ki filiz sen ona kiziyosun ama o ne aci cekiyor su anda . oyuzden fadimecim aslinda sende haklisin sabir tasi bazen catliyor ama sonra hep bunlar tatli birer ani olarak kalaack diyeceksinki kizim sen bana neler ettin :0 birlikte gulup sakalasacaksiniz sen hep bu gunleri ona anlatacaksin . gelip gececek :sm_cool:
bence biraz kendine zaman ayir hazir bakanda varken cik dolas eski arkadaslarin yokmu ara gez biraz alisveris yap bak o imkanlari olmayanlar var burda benim 1 saat icin bile olsa birakacagim kimse yok. bereket cocukyaramaz degil yoksa ben hepten tirlatmistim. uyksu geldimi kucaga al hele bir deliriyor enteresan bi bebe. illaki yataga koyacaksin kendi kendine tavana baka baka uyuyor cok garip ama gercekbilmiyorumkismile
allahim sana sukurler olsun ziiiictiiiiiiiiiiiii:) ulen Derin Mavi ne hallere dusurdun bizi be yavrum yagmur duasi gibi bok duasina cikardin 18 saat sonra yeniden, sevincten aglayabilirim :) 3-4 gun yapmayanlara Allah kolaylik versin bizimki 3-4 gun yapmasa catlar herahal ama dedigim gibi mecazi anlamda degil gercek anlamada acatlar :):) daha hic 24saat olmadi gunde 2 ye dusurdu ondan cocuk komalarda :)
huuuuuuuu filizzz napıyorsun mavi ziçmış gözun aydın:) ya demedimmi şu bebeğin ziçmasına nazar etcen diyebu kiz dunden beri cok huysuz heralde sicaktan diyorum ... mizir mizir adam gibi aglasa icim yanmaz bir viyak sonra duruyor bi viyak daha bu ne yauuuu?
napam bacım cırlak kızımla uğraşıyom burada çocok yetiştrme konusunda usta yengemle bizimkini adam etmeye çalışıyoruz gaz tam gaz devam edıyor. katran içiriyoruz 2 gundur elleri sarıp uyutmaya çalışıyoruz hepheyoo fadime napisiinnn ???
iyi geceler diliyorum tüm annelere benım kızım nısan 22 de dogdu 3.300 kg sımdı 5.500
sızce ıyımı nasıl bıde bızde hıc ne gece ne de gunduz uyku yok dogdugundan berı gaz sancısıda yok ole bana bakıyo benımle konus dıyo resmen gulucuker sacıyo ama uyumuyo sızınkıler nasıl
napam bacım cırlak kızımla uğraşıyom burada çocok yetiştrme konusunda usta yengemle bizimkini adam etmeye çalışıyoruz gaz tam gaz devam edıyor. katran içiriyoruz 2 gundur elleri sarıp uyutmaya çalışıyoruz hep
yom anam ben memnununm bu durumdan öyle hemen uyuyor valla hoşunada gitti bizimkinin uykusunu alınca birz daha keyifli oluyor canım sanırım birazda uykusunu alamadıgı için yapıyormş cazgırlığı buarada filiz la benimki huysuzluktan akşamları emmek istemiyor 5 saat bile emmeden duruyor nezaman ğoğsume alsam baıyor çığlığı.uyutarak uyku halındeyken emzirmeye çalışıyorum bugn 6dan 11 e kadar emmedi sendede oluyormu böleaaaa elini neden sariyosun yaziktir ya birak elleri acikta kalsin... ayrica napcan sen yengeyi filan sen kendi dogrularina gore buyut bebisini bizim kaynana gittide ben kafama gore davranabiliyorum ne harika bir duyguymus bagimsizlik diyorum :teytey::hooray:
benım kız bıraz degısık nasıl desem 40ına kadar gunduzlerı uyudu gecelerı sabaha kadar ayaktaydı 40ındam sonra ne gece nede gunduz uyudu.oturma odamda besıgı var yatak odamda karyolası benım kızım besıgıne alıstı ve uykusu geldıgında devamlı sallarsam uyuyo yoksa uyumuyo bır elım besıkte devamı sallıyorum yoksa uyumuyo nasıl bıraktırıcam bılemıyorum
yom anam ben memnununm bu durumdan öyle hemen uyuyor valla hoşunada gitti bizimkinin uykusunu alınca birz daha keyifli oluyor canım sanırım birazda uykusunu alamadıgı için yapıyormş cazgırlığı buarada filiz la benimki huysuzluktan akşamları emmek istemiyor 5 saat bile emmeden duruyor nezaman ğoğsume alsam baıyor çığlığı.uyutarak uyku halındeyken emzirmeye çalışıyorum bugn 6dan 11 e kadar emmedi sendede oluyormu böle
bunların aynısını bende yaşıyorum canım sar elleınnın ayağında sallayarak uyut yuzunede tulbent ört uyumadığından yapıyormuş tabı gaz olayı harıç .çok zor bizim bebeklerle uğraşmak ömurden ömur ğidıyorbenım kız bıraz degısık nasıl desem 40ına kadar gunduzlerı uyudu gecelerı sabaha kadar ayaktaydı 40ındam sonra ne gece nede gunduz uyudu.oturma odamda besıgı var yatak odamda karyolası benım kızım besıgıne alıstı ve uykusu geldıgında devamlı sallarsam uyuyo yoksa uyumuyo bır elım besıkte devamı sallıyorum yoksa uyumuyo nasıl bıraktırıcam bılemıyorum
bende senin gibi yatakta sallayarak uyutmaya çalıştım hep ve onda bile uyumuyordu uyusada 1 -2 saat kesık kesık oda huysuzlaştırıyodu uykusunu alamadığı için valla memelekete geldim yengem farkettı durumu ayakta sararak uyutmak daha kolaymıy uyanıncada aaa uyandı dıyede alma sakın al ayağına salla hemen dalıyor yıne uyumaya devam edincede uykusunu almış oluyor ve keyiflibenım kız bıraz degısık nasıl desem 40ına kadar gunduzlerı uyudu gecelerı sabaha kadar ayaktaydı 40ındam sonra ne gece nede gunduz uyudu.oturma odamda besıgı var yatak odamda karyolası benım kızım besıgıne alıstı ve uykusu geldıgında devamlı sallarsam uyuyo yoksa uyumuyo bır elım besıkte devamı sallıyorum yoksa uyumuyo nasıl bıraktırıcam bılemıyorum
benım kız bıraz degısık nasıl desem 40ına kadar gunduzlerı uyudu gecelerı sabaha kadar ayaktaydı 40ındam sonra ne gece nede gunduz uyudu.oturma odamda besıgı var yatak odamda karyolası benım kızım besıgıne alıstı ve uykusu geldıgında devamlı sallarsam uyuyo yoksa uyumuyo bır elım besıkte devamı sallıyorum yoksa uyumuyo nasıl bıraktırıcam bılemıyorum
ben uyutamamışım bu zamana kadar onu anladım benımkı emzik emiyor kurtarıcı sen sar ellerını bence alışır canım zamanlaellerını sarınca daha da sınırlenıyo emzıge alıstıramadım bas parmagını alıyor agzına uyuyana kadar emıyo sonra durmadan sıcrayıp uyanıyo ama eger sallarsam uyanmadan uyuyo bılemıyorum ya kızım bı sekılde uykusunu alıyoda ben uykusuz kalıyorum.kızım uyusunda ben uykusuz kalmayada razıyım.napalım ıste bı sekılde buyucekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?