2010 Nisan Anneleri

filiz orda havalarda çok sıcak mı daha kuzeydeya amerika.ama tabi siz hangi eyalettesiniz?

filiz orda havalarda çok sıcak mı daha kuzeydeya amerika.ama tabi siz hangi eyalettesiniz?

yaniyorrr yaniyoooooooooooor dunden beri kavrulduk resmen kuresel isinma kuzey guney dinlemiyor demekkikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı ama tabi adanaya nazaran kutup bolgesi sayilir genelde yagmurlu ama bu yaz anormal sicaklar oldu 3-4 kez biride bugun klimaciyo aradim bu meret calismiyormu diye adam geldi havalandirma kirlenmis bide sagolsun vantrator getirdi simdi daha iyi akli olan disari cikmaz diyor esimde :)-tatlicadiarzu-

bu kiz dunden beri cok huysuz heralde sicaktan diyorum ... mizir mizir adam gibi aglasa icim yanmaz bir viyak sonra duruyor bi viyak daha bu ne yauuuu?

bu kiz dunden beri cok huysuz heralde sicaktan diyorum ... mizir mizir adam gibi aglasa icim yanmaz bir viyak sonra duruyor bi viyak daha bu ne yauuuu?
huuuuuuuu filizzz napıyorsun mavi ziçmış gözun aydın:) ya demedimmi şu bebeğin ziçmasına nazar etcen diye

iyi geceler diliyorum tüm annelere benım kızım nısan 22 de dogdu 3.300 kg sımdı 5.500

sızce ıyımı nasıl bıde bızde hıc ne gece ne de gunduz uyku yok dogdugundan berı gaz sancısıda yok ole bana bakıyo benımle konus dıyo resmen gulucuker sacıyo ama uyumuyo sızınkıler nasıl

heyoo fadime napisiinnn ???
napam bacım cırlak kızımla uğraşıyom burada çocok yetiştrme konusunda usta yengemle bizimkini adam etmeye çalışıyoruz gaz tam gaz devam edıyor. katran içiriyoruz 2 gundur elleri sarıp uyutmaya çalışıyoruz hep

oo fadimedensin :içelim: gece gubduz bebsii aglayan biri daha varmis fadime bakohaoldumsmile valla bizim kiz aksam 9 dedimi en gec uyuyor sabah 6 ya kadar gaz sancisida gecmisti sanirim son 2 gunde yeniden bi geldiler . genelde aglamaz uslu akillli kendi kendine takilyor .. kilosu bence super benim kizda ayni kiloda ve 8 nisan dogumlu yani nerden baksan 15 gun buyuk dogum kilosuda 3400..:CüvCüv:

aaaa elini neden sariyosun yaziktir ya birak elleri acikta kalsin... ayrica napcan sen yengeyi filan sen kendi dogrularina gore buyut bebisini bizim kaynana gittide ben kafama gore davranabiliyorum ne harika bir duyguymus bagimsizlik diyorum :teytey::hooray:

benım kız bıraz degısık nasıl desem 40ına kadar gunduzlerı uyudu gecelerı sabaha kadar ayaktaydı 40ındam sonra ne gece nede gunduz uyudu.oturma odamda besıgı var yatak odamda karyolası benım kızım besıgıne alıstı ve uykusu geldıgında devamlı sallarsam uyuyo yoksa uyumuyo bır elım besıkte devamı sallıyorum yoksa uyumuyo nasıl bıraktırıcam bılemıyorum

yom anam ben memnununm bu durumdan öyle hemen uyuyor valla hoşunada gitti bizimkinin uykusunu alınca birz daha keyifli oluyor canım sanırım birazda uykusunu alamadıgı için yapıyormş cazgırlığı buarada filiz la benimki huysuzluktan akşamları emmek istemiyor 5 saat bile emmeden duruyor nezaman ğoğsume alsam baıyor çığlığı.uyutarak uyku halındeyken emzirmeye çalışıyorum bugn 6dan 11 e kadar emmedi sendede oluyormu böle

bence her cocugun yapisi farkli ben alistirma diye biseye inanmiyorum oyle bisey varsada biseye alisan bebek diger seyede alisabilir ozaman yani sallanmaya alismissa sallanmamayada alisabilir degilmi? ama ben inanmiyorum biz kizimizi kucaklamak istiyoru mesela uykudan once cok sinirleniyor hele sallamaya kalksam ortaligi yikar bizde yatiriyoruz yataga bazen yanina uzaniyorum oyle uyuyor hic biseyede alistigi yok kafasina gore yani nerden eserse oyle . bizde o ne istiyosa ona gore davraniyoruz , sallanmak istoyosa sallayacaksin yapacak bisey yok:ecrin_bebek:naniknanik

olmazmi oluyor uykudan once ve kakasi varsa emmiyor yada ilk gelen tanzikli suti iciyor 2-3 dk okadar kafasini ceviriyor hep bi aliyor bi atiyor deli deli hareketler ama napim ki kendi bilir diyorum kafamçokkarıştısempatiksalakcinni

ben kacar uyku basti bebeyi uytam ilgileneyim azcik yaziktir

bunların aynısını bende yaşıyorum canım sar elleınnın ayağında sallayarak uyut yuzunede tulbent ört uyumadığından yapıyormuş tabı gaz olayı harıç .çok zor bizim bebeklerle uğraşmak ömurden ömur ğidıyor

bende senin gibi yatakta sallayarak uyutmaya çalıştım hep ve onda bile uyumuyordu uyusada 1 -2 saat kesık kesık oda huysuzlaştırıyodu uykusunu alamadığı için valla memelekete geldim yengem farkettı durumu ayakta sararak uyutmak daha kolaymıy uyanıncada aaa uyandı dıyede alma sakın al ayağına salla hemen dalıyor yıne uyumaya devam edincede uykusunu almış oluyor ve keyifli

ellerını sarınca daha da sınırlenıyo emzıge alıstıramadım bas parmagını alıyor agzına uyuyana kadar emıyo sonra durmadan sıcrayıp uyanıyo ama eger sallarsam uyanmadan uyuyo bılemıyorum ya kızım bı sekılde uykusunu alıyoda ben uykusuz kalıyorum.kızım uyusunda ben uykusuz kalmayada razıyım.napalım ıste bı sekılde buyucekler.

filizcm gerçekten çoksıcak burda da acayp bi nem var.

kızlar sütünü sağıp bırakan var mı?varsa bana nasıl sakladğınızı anlatabilirmisiniz?ben şu poşetlerden aldm.yalnız onların ağzı kesiliyo sonra neyle kapatıcam sonuçta hava almaması lazım.birde üzerine etiketle tarihni yazmk lazımmışki en fazla 6 ay kalabilirmş.ya şu ağzını neyle kapatsam acaba?

ben uyutamamışım bu zamana kadar onu anladım benımkı emzik emiyor kurtarıcı sen sar ellerını bence alışır canım zamanla

bizim oğlan bazen memede,bazen ayakta,bazen kucakta,bazende yanına yatarak uyuyo.
filizcm gerçktn mavi tek yanına yatınca veya beşğinde mi uyuyo.maşallah ona 41 kere......

yarın denım bakım ellerını sarmayı ama zannetmıyorum duracagını benım kız daldı azıcık bende kestırım bıraz uykusuzluktan bayılıcam hepınıze ıyı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…