2010 Nisan Anneleri

bizim oğlan bazen memede,bazen ayakta,bazen kucakta,bazende yanına yatarak uyuyo.
filizcm gerçktn mavi tek yanına yatınca veya beşğinde mi uyuyo.maşallah ona 41 kere......

evet ya oyle uyuyor bizde sastik kaldik esniyor huysuzlaniyor oyun parkinda alayimda iki kucagimda sallayayim diyorum anaaaamm cildiriyor cocuk attiriyor kendini boyle kucaktan atlayacak yere zaptedemiyirum yataga birakiyorum aninda susuyor ellerine bakiyor tavana bakiyor pencereden disari bakiyor bende basinda bekliyodum ilk zamanlar baktim ben varken bana bakiyor dedim bari kapidan gizlice bakayim bi surede kapidan baktim yada arka tarafa saklandim yere comeldim filan sonra dedim salakmiyim ne demeye burda zaman geciriyorum simdi yatiriyorum gidip isime gucume bakiyorum 5-6 dk bir kapidan bakiyorum gozler yavasca kapaniyor sonra uyuyor bi sure sonrada meme dusuyor agzindan bazen kafainin altina geliyor gidip onu alip ustunu ortuyorum okadar saka gibi degil mi

bende vermeye başlıcam sanırım

maşallah mavi ye 41 kere nazar değmesin hep hayalimdeki uyuma şeklidir inşallah bizimilerde böyle uyumaya başlar

maşallah ya ne güzel arada benimkide öyle uyuyor meme istemediği zamanlar.oyun parkına yatırıp müziğini açıyorum odadan çıkıyorum bakıyorum sonra uyumuş.ben bunu bilerk değil biraz oyun parkında oyalansın diye yapmştm ama bi baktım ki bizim oğlan uyuyo arada yapıyorum iyide oluyoolumunekankayizsmile

alsanaalsanasmile
ben hiç sağıp bırakmadım ama aramızda yapanlar vardır

günaydın meltemcim.biz de giremiyoduk zaten bikaçgündür.
site bakımdaydı.
kolay gelsinnnnn.
arada bende bakıyodum ama rengı mavı fılandı dedım bıda gırmeycem degısırse rengı neyse degısmedı
slm kızlar.....birazdan bebek görmeye gitcez,yeni doğdu bu sabah....offf nasıda mis kokuyordur..sanki ben unuttum kuzey hiç bebek olmamış gibi....zaman ne hızlı akıyor....benim oğluşum koca adam oldu yaw...
unuttunmu zırıl zırıl napcam ben bu bebekle dedıgın gunlerı

aramıza hosgeldın duayla hersey olur ınanç meselesı ınanarak yaparsan olur

yalnız kalınca yazabıldıgını yaz sonra edıtle devam et

8nısan3200 sımdı 7 buçuk kılo oldu

yarın denım bakım ellerını sarmayı ama zannetmıyorum duracagını benım kız daldı azıcık bende kestırım bıraz uykusuzluktan bayılıcam hepınıze ıyı geceler

dene bakalım ben kıyamıyorum ellerını sarmaya

kızlar herkeslere gunaydın
pazar tatıle gıtcektım abım dun aradı anju olcakmıs ankaraya gelıyo pazartesı beraber dönerız dedı insallah bakalım sonucu nolacak

Neoldu kızlar ya kk ya 2 gündür girmiyorum sayfalar geriye gitmiş msjlarn bazıları görünmüyo........

fundacım merhaba nasılsın görüşemedik yine. mesajlar sillinmiş canım yaaa nasıl olduysa:)

slm kızlar uzun zamandır giremiyordum ev taşıdık sonunda şükürler olsun bitti sayılır ufak tefek eksiklerim var hala yapılacak gizoştan fırsat buldukca yapmaya çalışıyorum şu anda eşim arkadaşından kablosuz bağlantı şifresini aldı öyle giriyorum bizim net henüz bağlanmadı kızlar inanın yeni evimin tadını çıkaramadan kayınvalidem herşeye burnunu sokmaya başladı yine ve şu anda görüşmüyorum görüşmeyide düşünmüyorum beni çok üzdüler kızım mam zarten doğru düzgün yemiyo benimde sütüm azalırsa aç kalıcak çocuğum rabbim hesabını sorsun inşallah onlardan valla

canım hayırdır neye burnunu sokuyolar yine..senin işin başından aşkın zaten küçücük bebeğin var eğer karışacaklarsa sana yardım etsinler,köstek olmasınlar yaaa.bencede görüşme senin hayatına gölge düşüren kim olursa olsun uzaklaş onlardan.aman kendi mutluluğun daha önemli umursama kafana da takma.bak sütün etkilenio.yeni evinde bak keyfine kocan ve kızınla..

canım öncelikle yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun.tatlım gizoşun mama yememesini kafana takma çünkü kilo alımı iyi demiştin demekki sütün yetiyor çocuğa yoksa havadan alacak değil ya kiloları maşallah gizoşa da sana da. en iyisini yapmışsın uzaklaşarak kimsenin hayatımıza burnunu sokmaya hakkı yok dediğin gibi seni üzmelerine izin verme gizoşun rızkı kesilmesin
ben kayınvalidemle aynı evdeyim kaçacak uzaklaşacak görüşmeyecek durumum yok sütüm azaldı, sütüm azalınca kaan emmeyi reddetmeye başladı. neler çekiyorum 3 haftadır bu yüzden aklınca iyi niyetli kadın ama beni çook bunaltıyor senin görüşmeme şannsın var bunu kullanman en doğrusu

kızlar kayınvalide demişken yine krizlerdeyim çıldırcam:
ben ne zaman bir iş için kaanı kaynanama bırakıp çıksam istemediğimi bildiği halde döndüğümde çocuğa su, nane-limon vermiş oluyor. çoraplarını çıkarıyor neymiş hava alacakmış. istemiyorum biliyor her fırsatta yapıyor. en son bu sabah iş için evden çıkmam gerekti giderken dedim: ANNE SU VE NANE-LİMON VERME! yok ben hiçbişey vermiyomki dedi. e anne daha dün verdin benim arkamdan dedim. bozuldu bundan sonra hiçbişey vermicem diye tavır yaptı.

neyse az öncede olanı anlatayım çıldırdım yine: benim çocuk emmiyor bende gün içinde defalarca emzirmeyi deniyom. kucağımdayken çocuk demez mi: ANNEN BİRAZ DİNLENSİN DE SANA MEME VERSİN. ters ters baktım ne yapayım ne yapayım? dedim. açık açık kızınca alınıyo, imayla bakışlarla anlamıyo güldü yaaaaaaa o bakışlarıma.

ulan ben çocuğumu ne zaman emzireceğimi de mi sana soracam. şimdi desem işime çok karışıyosun bırakta ne zaman emzircem, ne kadar mama vercem, ne zaman yıkıcam, ne zaman altını değiştircem ben karar vereyim: e ben iyiliği için belki emer diye söyledim dicek ağlıcak huyunu biliyom.

ama bu kadar da olmazki bütün gün hadi annesi şunu yapcak, hadi annesi bunu yapcak, çıldırcam artık ben şimdi ne yapayım a kızlar bir akıl verinkaydirigubbakcemile3

kk nın gazabına uğrayıp geçmişi okuyamadım.19 sayfa birikmişti
ama hepsi yok oldu.inşallah herkes ve bebişleri iyidir.
kızım yerini ayıyormuş resmen.ceyhan da uyku uyumadı hiç.
ama bugün maşallah iyi uyudu.yatağını arayacak demek ki.

zeynepcim yeni eviniz hayırlı olsun,güle güle oturun.canını sıkmaya değmeyecek insanlar için heba etme kendini.
eşinde destekliyorsa seni boşver konuşma da görüşme de.hakediyor demekki kayınvaliden.sütün yetiyıor canım senin.yeten sütünü can sıkarak azaltma.gizoşu öp benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…