bizim oğlan bazen memede,bazen ayakta,bazen kucakta,bazende yanına yatarak uyuyo.
filizcm gerçktn mavi tek yanına yatınca veya beşğinde mi uyuyo.maşallah ona 41 kere......
su verın su gbisi varmı herseyın yeri...ayrı ben hep verdim
arkadaşım ın bebegi benım oglumdan 3 ay sonra dogdu tam yaz bebegıydii
su vermedi için bagırsaklarında problem yaşadı
doktorlar süt emen bebege su vermeyın diyorlar ama bazı doktorlarda sen susuz yaşa madem diyor
ben hep verdım hemde cok sık sık verdım
evet ya oyle uyuyor bizde sastik kaldik esniyor huysuzlaniyor oyun parkinda alayimda iki kucagimda sallayayim diyorum anaaaamm cildiriyor cocuk attiriyor kendini boyle kucaktan atlayacak yere zaptedemiyirum yataga birakiyorum aninda susuyor ellerine bakiyor tavana bakiyor pencereden disari bakiyor bende basinda bekliyodum ilk zamanlar baktim ben varken bana bakiyor dedim bari kapidan gizlice bakayim bi surede kapidan baktim yada arka tarafa saklandim yere comeldim filan sonra dedim salakmiyim ne demeye burda zaman geciriyorum simdi yatiriyorum gidip isime gucume bakiyorum 5-6 dk bir kapidan bakiyorum gozler yavasca kapaniyor sonra uyuyor bi sure sonrada meme dusuyor agzindan bazen kafainin altina geliyor gidip onu alip ustunu ortuyorum okadar saka gibi degil mi
evet ya oyle uyuyor bizde sastik kaldik esniyor huysuzlaniyor oyun parkinda alayimda iki kucagimda sallayayim diyorum anaaaamm cildiriyor cocuk attiriyor kendini boyle kucaktan atlayacak yere zaptedemiyirum yataga birakiyorum aninda susuyor ellerine bakiyor tavana bakiyor pencereden disari bakiyor bende basinda bekliyodum ilk zamanlar baktim ben varken bana bakiyor dedim bari kapidan gizlice bakayim bi surede kapidan baktim yada arka tarafa saklandim yere comeldim filan sonra dedim salakmiyim ne demeye burda zaman geciriyorum simdi yatiriyorum gidip isime gucume bakiyorum 5-6 dk bir kapidan bakiyorum gozler yavasca kapaniyor sonra uyuyor bi sure sonrada meme dusuyor agzindan bazen kafainin altina geliyor gidip onu alip ustunu ortuyorum okadar saka gibi degil mi
filizcm gerçekten çoksıcak burda da acayp bi nem var.
kızlar sütünü sağıp bırakan var mı?varsa bana nasıl sakladğınızı anlatabilirmisiniz?ben şu poşetlerden aldm.yalnız onların ağzı kesiliyo sonra neyle kapatıcam sonuçta hava almaması lazım.birde üzerine etiketle tarihni yazmk lazımmışki en fazla 6 ay kalabilirmş.ya şu ağzını neyle kapatsam acaba?
arada bende bakıyodum ama rengı mavı fılandı dedım bıda gırmeycem degısırse rengı neyse degısmedıgünaydın meltemcim.biz de giremiyoduk zaten bikaçgündür.
site bakımdaydı.
kolay gelsinnnnn.
unuttunmu zırıl zırıl napcam ben bu bebekle dedıgın gunlerıslm kızlar.....birazdan bebek görmeye gitcez,yeni doğdu bu sabah....offf nasıda mis kokuyordur..sanki ben unuttum kuzey hiç bebek olmamış gibi....zaman ne hızlı akıyor....benim oğluşum koca adam oldu yaw...
aramıza hosgeldın duayla hersey olur ınanç meselesı ınanarak yaparsan olur6 Ağustos 2010 hamile kaldım. 1. ayın sonunda bir kanama, bir kanama. Allahım bebişim düştü düşecek. Sürekli Rabbime dua ettim. Şükürler olsun doktorumun da çabalarıyla 22 Nisanda oğluşumu sağlıcakla kucağıma aldım. Bazen düşünüyorum da bu kadar içten istemeseydim, bu kadar gönülden dua etmeseydim kavuşabilirmiydim bebişime:Saruboceq:
yalnız kalınca yazabıldıgını yaz sonra edıtle devam etvalla kızlar doğum öykümü yazdım bi kağıda eşim kaççççççç haftadr buraya yazacak ama nerdeeeeeee.bizim herif akşam oldumu oğlan uyudumu o da uyuyor.çok uykucular yaaa.geçen gece oturalm balkond biraz dedimde adamla vakit geçrdm bana diyoki dün akşamda işinde yok yatsana bende eşimle biraz vakit geçireym muhabbet edeym diye peşinden ayrılmıyorum.dedim benimde muhabbete ihtiyacm var.en sonunda anladı kocam beni aştım wallakaydirigubbakcemile3
8nısan3200 sımdı 7 buçuk kılo olduiyi geceler diliyorum tüm annelere benım kızım nısan 22 de dogdu 3.300 kg sımdı 5.500
sızce ıyımı nasıl bıde bızde hıc ne gece ne de gunduz uyku yok dogdugundan berı gaz sancısıda yok ole bana bakıyo benımle konus dıyo resmen gulucuker sacıyo ama uyumuyo sızınkıler nasıl
yarın denım bakım ellerını sarmayı ama zannetmıyorum duracagını benım kız daldı azıcık bende kestırım bıraz uykusuzluktan bayılıcam hepınıze ıyı geceler
slm kızlar uzun zamandır giremiyordum ev taşıdık sonunda şükürler olsun bitti sayılır ufak tefek eksiklerim var hala yapılacak gizoştan fırsat buldukca yapmaya çalışıyorum şu anda eşim arkadaşından kablosuz bağlantı şifresini aldı öyle giriyorum bizim net henüz bağlanmadı kızlar inanın yeni evimin tadını çıkaramadan kayınvalidem herşeye burnunu sokmaya başladı yine ve şu anda görüşmüyorum görüşmeyide düşünmüyorum beni çok üzdüler kızım mam zarten doğru düzgün yemiyo benimde sütüm azalırsa aç kalıcak çocuğum rabbim hesabını sorsun inşallah onlardan valla
canım öncelikle yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun.tatlım gizoşun mama yememesini kafana takma çünkü kilo alımı iyi demiştin demekki sütün yetiyor çocuğa yoksa havadan alacak değil ya kiloları maşallah gizoşa da sana da. en iyisini yapmışsın uzaklaşarak kimsenin hayatımıza burnunu sokmaya hakkı yok dediğin gibi seni üzmelerine izin verme gizoşun rızkı kesilmesinslm kızlar uzun zamandır giremiyordum ev taşıdık sonunda şükürler olsun bitti sayılır ufak tefek eksiklerim var hala yapılacak gizoştan fırsat buldukca yapmaya çalışıyorum şu anda eşim arkadaşından kablosuz bağlantı şifresini aldı öyle giriyorum bizim net henüz bağlanmadı kızlar inanın yeni evimin tadını çıkaramadan kayınvalidem herşeye burnunu sokmaya başladı yine ve şu anda görüşmüyorum görüşmeyide düşünmüyorum beni çok üzdüler kızım mam zarten doğru düzgün yemiyo benimde sütüm azalırsa aç kalıcak çocuğum rabbim hesabını sorsun inşallah onlardan valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?