kk nın gazabına uğrayıp geçmişi okuyamadım.19 sayfa birikmişti
ama hepsi yok oldu.inşallah herkes ve bebişleri iyidir.
kızım yerini ayıyormuş resmen.ceyhan da uyku uyumadı hiç.
ama bugün maşallah iyi uyudu.yatağını arayacak demek ki.
zeynepcim yeni eviniz hayırlı olsun,güle güle oturun.canını sıkmaya değmeyecek insanlar için heba etme kendini.
eşinde destekliyorsa seni boşver konuşma da görüşme de.hakediyor demekki kayınvaliden.sütün yetiyıor canım senin.yeten sütünü can sıkarak azaltma.gizoşu öp benim için.
elbet çıkacakkaydirigubbakcemile3 bu arada geçmiş yok olmuş ben sana eşin ne iş yapıyo sorması ayıp diye sormuştum ama. sanırım sorması gerçekten ayıpmış ki KK silmiş benim o mesajı da diğer mesajlarla birliktekaydirigubbakcemile3itiyooo itiyooo çıkmıyooo. çok mutsuz çoookkkk....
çok haklısın hayriyecim kötü niyet konusunda da şüpheliyim daha kırkım çıkmadığında kızkardeşimle annesi diye bizden çok seviyo diye birşey yok gibi saçma sapan bir tartışmaya girmişti. annesiyim diye ondan daha çok endişe etceğim anlamına gelmezmiş! sanki kendileri anne olmadı direk kaynana-nine olarak doğdular.tubacım aynı evde yaşamak böle bişey işte.çıldıracan ters bakışlar atacan yeri gelecek laf dinleyecen,yeri gelecek hıncını kocandan alacan falan filan ama yinede hiçbişey değişmeyecek olan senin sinirlerine,sütüne olacak..evet belki kötü niyet yok karşı tarafta ama anlayış da yok.evlatlarımızı bizim kadar kim düşünebilir.onlarda elbette torunlarını sevdikleri için ve kendilerine göre tecrübeli oldukları için işlerimize karışıolar.ama çoğu zaman sınırları zorluyolar evet..sen duymamazlıktan gel yine tatlım.şartları ve kayınvalideni değiştiremeyeceğine göre buna mecbursun malesef.duyma görme istediğin zaman yedir içir oğlunu istediğin zaman yıka.hayat senin oğlun senin..
yerim ben o fıstığı büyümüş adam olmuşda yerini yadırgamış cimcimekaydirigubbakcemile3
elbet çıkacakkaydirigubbakcemile3 bu arada geçmiş yok olmuş ben sana eşin ne iş yapıyo sorması ayıp diye sormuştum ama. sanırım sorması gerçekten ayıpmış ki KK silmiş benim o mesajı da diğer mesajlarla birliktekaydirigubbakcemile3
QUOTE]
bankacı hayatım...
ah canımm keşke anlasa. kadın bizde annemizden öğrendik onları dinledik sen hiç büyük dinlemiyosun dicek. bir de ben iyilik için yapmıştım diye ağlamaya başlıyacak yine. 63 yaşında resmen yaşlılık belirtileri var. resmen çocuklaşma evresine girdi. birde biraz sorun olsa hemen bunalıma girip ben gidicem ayaklarına yatıyo. eşim de çok üzülüyo.tuğbacım kayınvalidene annelik kozunu kullanacaksın başka yolu yok.benim de kayınvalidem bazen şöle yap böle yap diyor ama yine bildiğimi yapıyorum.
kalbini kırmadan eskiden öylemiş şimdi böle deyip geçiştiriyorum.ama aynı evde yaşamak farklıdır tabi.
onunda anne olduğunu,empati kurmasını istesen.senin de çocuğunu yetiştirirken her işine karışsalardı hoşuna gidermiydi gibi olaya farklı açıdan bakmasını sağlasan.
belki anlayacaktır seni.
anammmm bankalarda öyle transferler oluyomuydu yanlış meslek seçmişim desenizekaydirigubbakcemile3[/QUOTE]bankacı hayatım...
valla bana aldığımın 3 katı maaş verceklerde bende duracam zaman para devri ayıp etmiş bence de. e tabi yeni iş yerinde falaka varsa o zaman haklı eşinkaydirigubbakcemile3oluyo da bana ne fayda. adam nuh diyo peygamber demiyoo. reddettim ne olmuş diyoo ya pişkin pişkin.
canım eşimle evlenmeyi düşündüğümüz zamanlarda ilk duyduğumda 2 kadın bir evde olmaz dedim. ama eşim tek çocuk babası vefat etmişti. annemin kimsesi yok ben onu bırakamam dedi. ayrılma noktasına geliyoduk. sonra düşündüm benim annem yapayalnız kalsa ben onu yanıma almazmıyım eşim haklı. birde şartlar farklıydı kendi evi duracaktı ara sıra orada kalacaktı. sonra şartlar değişti bir salaklık daha yaptım evlenince para biriktirmek için onun evine taşınmayı kabul ettim. eşim işsiz kaldı durumumuz bozuldu derken bir de baktım taşınırken kadın kendi evini bıraktı hep beraber taşındık. ben böyle hatalar yapmazdım ama hep eşime olan aşkımdan nutkum tutuldu galibakaydirigubbakcemile3tubacım baştan kabul etmeyecektin tatlım sen akıllı kadınsın nasıl kabul ettin böyle bişeyi.ben mesela kaynanamı çoks eviorum çok kafa dengidir üstelik kayınpederimde yok eşimle evlendiğimizde kayınvalidem yapayalnız kaldı.eşim filan teklif etmedi gerçi ama ben baştan söyledim böçyle bi teklif getirmemesi gerektiğini.çünkü aynı evde olmuyo,saygı sevgi bitiyo gördüğüm türlü örnekler vardı.böyle daha ii uzaktan uzağa.misafir gibi gelsin gitsin ama aynı evde yaşayamam..
haa buarada tubacım çalışmayı düşünüomusun sen?
ah canımm keşke anlasa. kadın bizde annemizden öğrendik onları dinledik sen hiç büyük dinlemiyosun dicek. bir de ben iyilik için yapmıştım diye ağlamaya başlıyacak yine. 63 yaşında resmen yaşlılık belirtileri var. resmen çocuklaşma evresine girdi. birde biraz sorun olsa hemen bunalıma girip ben gidicem ayaklarına yatıyo. eşim de çok üzülüyo.
ben senin dediklerini yapsam eminim tuğbayı rahatsız ediyomuşum ben gidicem diye eşime ağlıyacak. eşimde çok üzülecek. gideceği de yok kadının aslında. asıl ben bir gün kalkıp gidicem görcek gününü...
asıl etkili olacak olan onun gibi ağlayıp zırlayıp senin dediklerini o şekilde söylemem lazım ama o da benim içimden gelmiyoakannehir
canım evet iş gelirse şanslıyım ama gelmezse fena olcak:) saol bitanem inşallah hepimiz bebeklerimizle gönlüümüzce ilgilenecek fırsatları yakalarız.tubacım haklısın canım aşk insana ne yaptırmıo ki kaydirigubbakcemile3 aman sen yeterki kocanla mutlu ol gerisini duymayıver görmeyiver nolcek..iş konusunda da mesleğin egreği şanlsın.işi evine taşıyabiliıosun.benim öle bi şansım yoktu.mesleğim evde yapılacak tarzda değil.hayalin süper inşallah kısa zmanda dilediğin gibi bi hayata kavuşursun canım..
gamsızlık insanın içinde olacak ki yapacak be canım. aslında ben rahat br insandım ama sözkonusu oğlum olunca herşeyi kafama takıyorum. iyi dileklerin için saol canım. insafa gelmek değilde azıcık kafasının çalışması lazım çünkü o aklınca bana büyük iyilik yapıyo. hakkını yiyemem bebeğe bakarken çok yardımcı oluyor yükümü hafifletiyor. yemek ev işi çocuk hep yardımcı ama işte işi abartıp benimle bir tutuyor kendini. sanki kaanın annesi kendisiymiş gibi davranıyor dayanamıyorum.canım ya o zman tek yapman sabretmek galiba.gamsız olmak.ama işte insan takıyor kafasına.
imrenirim gamsız vurdumduymaz insanlara.inşllah insfa gelir de nefes aldırır biraz sana.
onları bana aleyna söylüyo benım yerımde olsan napacan 12 yasındakı çocuk bebek büyütmeyı ögretıyo bana ya sabır senle banakızlar kayınvalide demişken yine krizlerdeyim çıldırcam:
ben ne zaman bir iş için kaanı kaynanama bırakıp çıksam istemediğimi bildiği halde döndüğümde çocuğa su, nane-limon vermiş oluyor. çoraplarını çıkarıyor neymiş hava alacakmış. istemiyorum biliyor her fırsatta yapıyor. en son bu sabah iş için evden çıkmam gerekti giderken dedim: ANNE SU VE NANE-LİMON VERME! yok ben hiçbişey vermiyomki dedi. e anne daha dün verdin benim arkamdan dedim. bozuldu bundan sonra hiçbişey vermicem diye tavır yaptı.
fıstıgım kızma ya kadına bısey olmaz nane lımondan ılk aylarda kustugunda bende verdım hatta annem lımonu bol koyduruyodu ama kaynana yapınca batar haklısın ama bosver kırma kalbını bak sende oglan buyutuyon benım gelınlerde benı döver heral kaynanamı dövdumya neyse ben yaptım sen yapma etme bulma dunyasıneyse az öncede olanı anlatayım çıldırdım yine: benim çocuk emmiyor bende gün içinde defalarca emzirmeyi deniyom. kucağımdayken çocuk demez mi: ANNEN BİRAZ DİNLENSİN DE SANA MEME VERSİN. ters ters baktım ne yapayım ne yapayım? dedim. açık açık kızınca alınıyo, imayla bakışlarla anlamıyo güldü yaaaaaaa o bakışlarıma.
ulan ben çocuğumu ne zaman emzireceğimi de mi sana soracam. şimdi desem işime çok karışıyosun bırakta ne zaman emzircem, ne kadar mama vercem, ne zaman yıkıcam, ne zaman altını değiştircem ben karar vereyim: e ben iyiliği için belki emer diye söyledim dicek ağlıcak huyunu biliyom.
yorgunsun ya dınlende emzır demıs uzatmaama bu kadar da olmazki bütün gün hadi annesi şunu yapcak, hadi annesi bunu yapcak, çıldırcam artık ben şimdi ne yapayım a kızlar bir akıl verinkaydirigubbakcemile3
canım ya o zman tek yapman sabretmek galiba.gamsız olmak.ama işte insan takıyor kafasına.
imrenirim gamsız vurdumduymaz insanlara.inşllah insfa gelir de nefes aldırır biraz sana.
kaynanadan muzdarip bir ben degilim desene bende esime olan askimdan ayni ev olayini kabul etmistim ama bizim durumumuz biraz frakliydi benim kaynana 55 yasinda levis kot giyer lancom kremlerine ayda 500 milyon oder saclar sari sosyete yani :0 yasli olsa daha iyi cekilir bu manyak hic cekilmiyor surekli sidik yarisinda bana bi etegini verdi bi gun ( cok zman once ) uzerime olmadi kis kisguluyor ayy ben senden zayifim bak olmadi benim etek sana zayifsin eyvallahta kusura bakama 10 cm de kisasin be gulum bi zahmet diyesim geldi yer elmasina ama iste denmiyor :):) amerikaya geldik huzurumuzu burda da bozdu kalkti gelldo kavaga cikarip gitti simdi doner donmez ilk is eve cikuyoruz esimde zaten soz verdi bana 1 ay sure verdim ona 1 ay icinde yeni evde olmazsak sorun cikar dedim tamam dedi bakalim neler olacak 6ay sonra simdide kara kara dusunuyorum cocugu elinden nasil kurtaracagiz diye ablamla annemde diyor biz bakariz diye kadin kimselere vermez gostermez baya olayli gunler beni bekliyor yani arkadaslar yalniz degilsiniz kaynanadan herkes muzdarip iyi gelin yokmus iyi kaynana yokmus gercekten dogamiza aytkiri anlasamayiz biz :):)
süper kaynana ha:)))))bayanssulusmile
bi benim problemim yok herhalde.çok şükürrrrrr... ama işte uzak olunca ii oluyor. gerçi çok uzak sayılmayız ama 15 günde bir görüşüyoruz arasıra telefon yeter..onlar yazlıkta. herhafta gelin diyorlar ama uzatıyoruz biz. gerçi allah var yukarıda suyumu bile elime getirir, adayla ilgili herşeyide sorar. çok şükür çok şükür:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?