2010 Nisan Anneleri

günaydın arkadaşlar
günaydın fundacım...nasıl geçti geziniz?benim fıstıgımda yeni uyudu ..Defnecik nasıl keyfi yerindedir inşallah

günaydın arkadaşlar
günaydın fundacım...nasıl geçti geziniz?benim fıstıgımda yeni uyudu ..Defnecik nasıl keyfi yerindedir inşallah
günaydın sibelcim.ya aslında pek iyi geçmedi.defne uyumadı hiç orda ya.ben de çok yoruldum.halbuki tek yaptığım defneye bakmaktı.ama uyumayınca çok yoruldum.
ohh maşallah elif hanım uyusun mışıl mışıl...

günaydınlarrrrrrrrrrr
günaydın hayriyecim.poyraz nasıl?

slm kizlar türkiye fethiye rebin beach hoteldeyim cok mutluyum efecim havuz kenarinda uyuyor...vatanim bambaska...havasi suyu...

hoşgeldin diyelim o zman.nerde yaşıyorsun ?

kızlar göz kapağımda arpacık çıktı yaaaa......

birde tekrar regl oldum ama öle böle değil.bugün 4.günü ve çeşme gibi akıyor.şimdiye kadar 3 paket gece pedi bitirdim.
bu kadar çok gelmesi normal midir acaba?

valla benimde sağ göz kapağımda çıktı arpacık... nazara bı geldik yav?

canım arpacacık çıktı gözünde desene zengin olcan buaralrda öle derler kaydirigubbakcemile3 ne güzel regl oldun ben hala olmadım ödüm patlıo valla.bi olsam belki karnımdaki şişlikde inecek.senin fazla olman normalde benim hala olmamam normalmi acaba?

hehehe küçücük çocuğun bilmişliği de zor çekilir:))))
hemşire haklı bence napcamı varmı 1 numara biberon maması vercen doymadığı öğünlerde. bisküviyle kavonaz mamalarıyla olcak iş değil bence de. şöyle düşün benim oğlum bazen beni emiyor üstüne 150 ml de biberon maması yiyorolumunekankayizsmile

hayatının yarısını öz ailenle yaşayıp damdan düşer gibi kaynanayla anne kız olmak mümkün değil, e yabancı gibi de olmaz o yüzden gelin kaynana ilişkisi zordur. biz gençler yeri geliyo kendi öz annemize tahammül edemiyoz. nasihat değil özgürlük istiyoruz..

valla geçici olsun aynı evde olmanız bencede en azından eninde sonunda evime çıkacam dersin.

aman aman en iyisi sizinkisi valla özlemek lazım zaten

slm kizlar türkiye fethiye rebin beach hoteldeyim cok mutluyum efecim havuz kenarinda uyuyor...vatanim bambaska...havasi suyu...
hoşgeldiniz efendimmm maşallah efe beyeee
ayrıca fethiyede otele herkes cennet der şekerim gel birde nemli berbat gebzeye cennet de senkaydirigubbakcemile3
canım benim de ilk regl im çok kanamalı olmuştu. normaldir heralde devam etseydi doktora gidecektim ama 5-6 günde kesildi. hatta son 1 yılın acısını çıkarıyor vücudum galiba diyordumkaydirigubbakcemile3

canım öyle böyle değil düşünsene yatak odamdaki dolabımın yerine bile burnunu sokmak istedi uyuz etti beni resmen görümcemle bir oldular beni eşime geçtiler şimde ilk defa etkilenip 1 gün boyunca konuşmadık bana onlar yüzünden bağırdı beni dinlemeden çok üzüldüm ilk kez eşim beni dinlemden bana bağırdı sırf onların telefonda ağladığını duymuş çok beterler çok ama görüşmeyeceğim yeni evimin blkonu tam onlara karşı yatıyorum hamağa kızımıda kucağıma alıyorum çatlasınlar valla umrumdada değiller eşimde anladı ve bana gitme diyor konuşunca

saol tuğbişim güzel dileklerin için canım benim rabbim sanada kolaylık versin canım yaa ne kada iyi olsada insan bazen yanlız kalmak istiyo kafasını dinlemek istiyo valla sana klocamn bir maşallah diyorum asla ama asla kayınvlidemle oturamazdım belki kendini beğenmiş olmasa mütavazi bir insan olsa tamam anlaşırım ama hayatta en geçinmediğim insan tipi bilmişlik taslayıp hep benim dediğim olsun diyen insanlardır odda kayınvalidem çıktıklava:

saol bitanesi inan çok üzüldüm eşimle 1 gün konuşmamamız beni yanlış anlatmaları beni çok üzdü ne kızımla doğru düzgün ilgilenebildim ne kendimle şükürler olsun şu an iyiyiz eşim beni anlayıp dinleyince anladı yine hatanın kimde olduğunua.s

tipik kayınvalide tipi ayyy birde zayıfım demezmi işte benimkinin sosyetik versiyonu filizcimsalla valal oğulları bizimlye çıldırsınlarkaydirigubbakcemile2

geçmişolsun fundacığım zengin mi olacan ne valla hayriyeninde dediği gibi canım geçen ay bende aynı senin gibi çok yoğun oldum bitanem içerdeki pis kan akıyo sanırım

bu arada nazlıcığım çok çok geçmiş olsun alıntılarda gördüm rabbim korusun adamızı canım büyük geçmişler olsun canım

anammmm.ne güzel olur be ya.zengin olacaksam çıksın arpacık o zaman:)
ikimizinki de normal galiba.benim arkadaşım 8 ay sonra olmuştu .

iyi o zaman ya.demekki temizleniyor içim.

herkeste hemen hemen aynı oluyor o zman.
tuğbanın dediği gibi 1 yılın acısı çıkıyor:)

nazlıcığım noldu ya ada ya?
geçmiş olsun geçmişi okuyamadım ben.inşallah iyileşmiştir canım ya.

ayşegülcüm nazara gelmiş olabliriz bu güzel bebişlerle...

birde kızlar benim acayip bir şekilde saçlarım dökülüyo anlatamam yakında kel kalacağım sanırım:)))

fundacığım sanırım adamız koltuktan düşmüş ama şükürler olsun bişeyciği yokmuş rabbim korumuş canım

merhaba kızlarrr
bu sabah döndük istanbuldan ama ilk defa bu sefer dönmek istedim o kadar sıcak ve bunaltıcıydı ki geceleri hele kabus gibiydi yavrumda çok rahatsız oldu sıcaklardan geceleri 2-3 defa üstünü değiştirdim kendimde cabası yüzü boynu kolları her yeri isilik oldu
sizler nasılsınız
daha yeni okudum nazlıcım çok geçmiş olsun ada ya
zeynep taşındınız mı canım hayırlı olsun evin ama sanırım kayınvaldenler sorun çıkarmış takma diyeceğim ama biliyorumki çok zor kendimden biliyorum rabbim merhamet ve akıl versin böylelerine
benimde kayınvalde ve görümcelerden sonra kayınpeder başladı Allaha havale ediyorum . kandilde eşim aramış geleceğim diye gelme demişler ve face de msj atmış kayınpederim eşim bekarken ona 2.000 lira vermiş onu ve evimize hediye getirdiği dvd player ı istiyor :) şaka gibiler
fundacım sana da geçmiş olsun canım bekarken çok çıkardı bende de
tuğbacım kaan emmiyor mu hala havalardan olabilir mi? yusuf ta annemlerdeyken bir hafta hiç emmedi resmen çığlık çığlığaydı bugünse çok şükür sorun çıkarmadı evimiz daha serin oraya göre
filizcim sana da Allah sabır versin çok zor böyleleriyle uğraşmak benim kayınvaldem de her fırsatta ben 5 çocuk doğurdum hala 60 kiloyum der hatta bir keresinde abartmıştı yeni evliydik çat kapı geldiler masadayız eşimle ona da tabak koydum eşime pilav koyuyorum bana sen zaten kilo aldın yeme fırat yesin demişti:)
hayriyecim poyrazda sende iyisinizdir inşallah

bu sayfada gördüklerime yorum yapabildim sadece kızlar geçmişe bakabilir miyim bilmiyorum

ah canımyaaa aynı annem:)
Allahtan kayınvaldemle görüşmüyorum yoksa hem annem hem o yanmıştım
annem bebek doğdu doğalı sürekli emzirme mi istiyor tabiki bende istiyorum ama bizim veled pek inat anneanneside daha inat ben bütün gün ya bebeği emzireceğim yada göğsümü sağacağım bebek her ağladığında başımda hadi emzir diye ben bir yere çıktığımda mama verilecek diyelim en fazla 90 yapıyor yoksa emmez diye :)
birde bu sıcaklarda bile çocuğun tek bady ile durmasına izin vermiyor o giydiriyor ben çıkarıyorum yavrum isilik oldu hep
ama şuda var annem olduğu için yeri geliyor kızıyorum yeri geliyor karışma diyorum ne o alınıyor nede ben suçluluk duyuyorum
senin işin çok daha zor

canımcım ben uzun süreli tutmuyorum doktor oda sıcaklığında 6 saat buzdolabında 24 saat demişti

merhaba arkadaişşlar uzun zamnadır giremiyorum malum memleketimdeyim köye gitmiştik köydede net imkanıım olmadı şimdi ablşamlarda ilçedeyim.kızlar benim kız köydede durmadı ya anam bütün mahalle bizi dinlemiş günlerdir.dün biara 10 dk lığına sokağa çıkabildim beni her gören geçecek kızım gececek sesini duyuyoruz neden ağlıyor , beni,imkide böyledi amannnn üfff bisürü şey.aha 3 ay oldu dün inş.rabbimin izniyle düzelir kızım çok dua ediyorum ben gazı falan falan geçtim artık daha da büyük bir problememiz var kzım bir 4-5 gündür beni emmek istemiyorya çıldırıcam şükür Rabbime sütümde var kucagıma alır almaz basıyor çığlığı mememi ağzına almak istemiyor zorla uykudan uyandığında ya sersemlemişken ya uykulu o şekilde vermeye çalışıyoprum gece önceden 3 saatte bir emerdi şimdi 5-6 saati buluyor ya sizler ken fazla kaç saati buluyor emzirme aranız?bugün 7 den 12.30 akadar emmedi yani bu nrolmalmı sizce napuıcağımı şaşırdım valla çok korkuyorum bırakacak emmeyi diye 12.30 dada zorla verdim memeyi ağzına sonra pışpışlayarak emzirdim.bu sorunu yaşayan varmı içinizde arkadaşlar

fadimecim yusuf ta aynı emine eylül gibi . b bebekler 3-4 aylıkken memeyi bırakmaya meyilli olurlarmış ama sabretmek gerekiyormuş bide 6. ayda yaparlarmış çevremdeki herkes öyle söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…