günaydın sibelcim.ya aslında pek iyi geçmedi.defne uyumadı hiç orda ya.ben de çok yoruldum.halbuki tek yaptığım defneye bakmaktı.ama uyumayınca çok yoruldum.günaydın arkadaşlar
günaydın fundacım...nasıl geçti geziniz?benim fıstıgımda yeni uyudu ..Defnecik nasıl keyfi yerindedir inşallah
günaydın hayriyecim.poyraz nasıl?günaydınlarrrrrrrrrrr
slm kizlar türkiye fethiye rebin beach hoteldeyim cok mutluyum efecim havuz kenarinda uyuyor...vatanim bambaska...havasi suyu...
kızlar göz kapağımda arpacık çıktı yaaaa......
birde tekrar regl oldum ama öle böle değil.bugün 4.günü ve çeşme gibi akıyor.şimdiye kadar 3 paket gece pedi bitirdim.
bu kadar çok gelmesi normal midir acaba?
birde tekrar regl oldum ama öle böle değil.bugün 4.günü ve çeşme gibi akıyor.şimdiye kadar 3 paket gece pedi bitirdim.
slm kizlar türkiye fethiye rebin beach hoteldeyim cok mutluyum efecim havuz kenarinda uyuyor...vatanim bambaska...havasi suyu...
hehehe küçücük çocuğun bilmişliği de zor çekilir:))))onları bana aleyna söylüyo benım yerımde olsan napacan 12 yasındakı çocuk bebek büyütmeyı ögretıyo bana ya sabır senle bana
bende gamsız oldugumu sanırdım abım anju olcak üzüntümden süt fılankalmadı
sutlu buskuvı verdım seftalı puresı yapıyorum bıde hero baby den kavonaz maması gelmıstı 4 aydan sonra yazıyodu onu yedırdım 3 gundur bole hemsıreye sordum buskuvı ögun olmazmıs kavonoz mamasına erkenmıs napcaksam su abımın işi bı hallolsaydı
zeynoydu galıba yenı eve tasınan arkadasım evınde gule gule otur insallah
hayatının yarısını öz ailenle yaşayıp damdan düşer gibi kaynanayla anne kız olmak mümkün değil, e yabancı gibi de olmaz o yüzden gelin kaynana ilişkisi zordur. biz gençler yeri geliyo kendi öz annemize tahammül edemiyoz. nasihat değil özgürlük istiyoruz..kaynanadan muzdarip bir ben degilim desene bende esime olan askimdan ayni ev olayini kabul etmistim ama bizim durumumuz biraz frakliydi benim kaynana 55 yasinda levis kot giyer lancom kremlerine ayda 500 milyon oder saclar sari sosyete yani :0 yasli olsa daha iyi cekilir bu manyak hic cekilmiyor surekli sidik yarisinda bana bi etegini verdi bi gun ( cok zman once ) uzerime olmadi kis kisguluyor ayy ben senden zayifim bak olmadi benim etek sana zayifsin eyvallahta kusura bakama 10 cm de kisasin be gulum bi zahmet diyesim geldi yer elmasina ama iste denmiyor :):) amerikaya geldik huzurumuzu burda da bozdu kalkti gelldo kavaga cikarip gitti simdi doner donmez ilk is eve cikuyoruz esimde zaten soz verdi bana 1 ay sure verdim ona 1 ay icinde yeni evde olmazsak sorun cikar dedim tamam dedi bakalim neler olacak 6ay sonra simdide kara kara dusunuyorum cocugu elinden nasil kurtaracagiz diye ablamla annemde diyor biz bakariz diye kadin kimselere vermez gostermez baya olayli gunler beni bekliyor yani arkadaslar yalniz degilsiniz kaynanadan herkes muzdarip iyi gelin yokmus iyi kaynana yokmus gercekten dogamiza aytkiri anlasamayiz biz :):)
aman aman en iyisi sizinkisi valla özlemek lazım zatensüper kaynana ha:)))))bayanssulusmile
bi benim problemim yok herhalde.çok şükürrrrrr... ama işte uzak olunca ii oluyor. gerçi çok uzak sayılmayız ama 15 günde bir görüşüyoruz arasıra telefon yeter..onlar yazlıkta. herhafta gelin diyorlar ama uzatıyoruz biz. gerçi allah var yukarıda suyumu bile elime getirir, adayla ilgili herşeyide sorar. çok şükür çok şükür:))
hoşgeldiniz efendimmm maşallah efe beyeeeslm kizlar türkiye fethiye rebin beach hoteldeyim cok mutluyum efecim havuz kenarinda uyuyor...vatanim bambaska...havasi suyu...
canım benim de ilk regl im çok kanamalı olmuştu. normaldir heralde devam etseydi doktora gidecektim ama 5-6 günde kesildi. hatta son 1 yılın acısını çıkarıyor vücudum galiba diyordumkaydirigubbakcemile3kızlar göz kapağımda arpacık çıktı yaaaa......
canım öyle böyle değil düşünsene yatak odamdaki dolabımın yerine bile burnunu sokmak istedi uyuz etti beni resmen görümcemle bir oldular beni eşime geçtiler şimde ilk defa etkilenip 1 gün boyunca konuşmadık bana onlar yüzünden bağırdı beni dinlemeden çok üzüldüm ilk kez eşim beni dinlemden bana bağırdı sırf onların telefonda ağladığını duymuş çok beterler çok ama görüşmeyeceğim yeni evimin blkonu tam onlara karşı yatıyorum hamağa kızımıda kucağıma alıyorum çatlasınlar valla umrumdada değiller eşimde anladı ve bana gitme diyor konuşuncacanım hayırdır neye burnunu sokuyolar yine..senin işin başından aşkın zaten küçücük bebeğin var eğer karışacaklarsa sana yardım etsinler,köstek olmasınlar yaaa.bencede görüşme senin hayatına gölge düşüren kim olursa olsun uzaklaş onlardan.aman kendi mutluluğun daha önemli umursama kafana da takma.bak sütün etkilenio.yeni evinde bak keyfine kocan ve kızınla..
saol tuğbişim güzel dileklerin için canım benim rabbim sanada kolaylık versin canım yaa ne kada iyi olsada insan bazen yanlız kalmak istiyo kafasını dinlemek istiyo valla sana klocamn bir maşallah diyorum asla ama asla kayınvlidemle oturamazdım belki kendini beğenmiş olmasa mütavazi bir insan olsa tamam anlaşırım ama hayatta en geçinmediğim insan tipi bilmişlik taslayıp hep benim dediğim olsun diyen insanlardır odda kayınvalidem çıktıcanım öncelikle yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun.tatlım gizoşun mama yememesini kafana takma çünkü kilo alımı iyi demiştin demekki sütün yetiyor çocuğa yoksa havadan alacak değil ya kiloları maşallah gizoşa da sana da. en iyisini yapmışsın uzaklaşarak kimsenin hayatımıza burnunu sokmaya hakkı yok dediğin gibi seni üzmelerine izin verme gizoşun rızkı kesilmesin
ben kayınvalidemle aynı evdeyim kaçacak uzaklaşacak görüşmeyecek durumum yok sütüm azaldı, sütüm azalınca kaan emmeyi reddetmeye başladı. neler çekiyorum 3 haftadır bu yüzden aklınca iyi niyetli kadın ama beni çook bunaltıyor senin görüşmeme şannsın var bunu kullanman en doğrusu
kk nın gazabına uğrayıp geçmişi okuyamadım.19 sayfa birikmişti
ama hepsi yok oldu.inşallah herkes ve bebişleri iyidir.
kızım yerini ayıyormuş resmen.ceyhan da uyku uyumadı hiç.
ama bugün maşallah iyi uyudu.yatağını arayacak demek ki.
zeynepcim yeni eviniz hayırlı olsun,güle güle oturun.canını sıkmaya değmeyecek insanlar için heba etme kendini.
eşinde destekliyorsa seni boşver konuşma da görüşme de.hakediyor demekki kayınvaliden.sütün yetiyıor canım senin.yeten sütünü can sıkarak azaltma.gizoşu öp benim için.
kaynanadan muzdarip bir ben degilim desene bende esime olan askimdan ayni ev olayini kabul etmistim ama bizim durumumuz biraz frakliydi benim kaynana 55 yasinda levis kot giyer lancom kremlerine ayda 500 milyon oder saclar sari sosyete yani :0 yasli olsa daha iyi cekilir bu manyak hic cekilmiyor surekli sidik yarisinda bana bi etegini verdi bi gun ( cok zman once ) uzerime olmadi kis kisguluyor ayy ben senden zayifim bak olmadi benim etek sana zayifsin eyvallahta kusura bakama 10 cm de kisasin be gulum bi zahmet diyesim geldi yer elmasina ama iste denmiyor :):) amerikaya geldik huzurumuzu burda da bozdu kalkti gelldo kavaga cikarip gitti simdi doner donmez ilk is eve cikuyoruz esimde zaten soz verdi bana 1 ay sure verdim ona 1 ay icinde yeni evde olmazsak sorun cikar dedim tamam dedi bakalim neler olacak 6ay sonra simdide kara kara dusunuyorum cocugu elinden nasil kurtaracagiz diye ablamla annemde diyor biz bakariz diye kadin kimselere vermez gostermez baya olayli gunler beni bekliyor yani arkadaslar yalniz degilsiniz kaynanadan herkes muzdarip iyi gelin yokmus iyi kaynana yokmus gercekten dogamiza aytkiri anlasamayiz biz :):)
canım arpacacık çıktı gözünde desene zengin olcan buaralrda öle derler kaydirigubbakcemile3 ne güzel regl oldun ben hala olmadım ödüm patlıo valla.bi olsam belki karnımdaki şişlikde inecek.senin fazla olman normalde benim hala olmamam normalmi acaba?
hehehe küçücük çocuğun bilmişliği de zor çekilir:))))
hemşire haklı bence napcamı varmı 1 numara biberon maması vercen doymadığı öğünlerde. bisküviyle kavonaz mamalarıyla olcak iş değil bence de. şöyle düşün benim oğlum bazen beni emiyor üstüne 150 ml de biberon maması yiyorolumunekankayizsmile
hayatının yarısını öz ailenle yaşayıp damdan düşer gibi kaynanayla anne kız olmak mümkün değil, e yabancı gibi de olmaz o yüzden gelin kaynana ilişkisi zordur. biz gençler yeri geliyo kendi öz annemize tahammül edemiyoz. nasihat değil özgürlük istiyoruz..
valla geçici olsun aynı evde olmanız bencede en azından eninde sonunda evime çıkacam dersin.
aman aman en iyisi sizinkisi valla özlemek lazım zaten
hoşgeldiniz efendimmm maşallah efe beyeee
ayrıca fethiyede otele herkes cennet der şekerim gel birde nemli berbat gebzeye cennet de senkaydirigubbakcemile3
canım benim de ilk regl im çok kanamalı olmuştu. normaldir heralde devam etseydi doktora gidecektim ama 5-6 günde kesildi. hatta son 1 yılın acısını çıkarıyor vücudum galiba diyordumkaydirigubbakcemile3
canım öyle böyle değil düşünsene yatak odamdaki dolabımın yerine bile burnunu sokmak istedi uyuz etti beni resmen görümcemle bir oldular beni eşime geçtiler şimde ilk defa etkilenip 1 gün boyunca konuşmadık bana onlar yüzünden bağırdı beni dinlemeden çok üzüldüm ilk kez eşim beni dinlemden bana bağırdı sırf onların telefonda ağladığını duymuş çok beterler çok ama görüşmeyeceğim yeni evimin blkonu tam onlara karşı yatıyorum hamağa kızımıda kucağıma alıyorum çatlasınlar valla umrumdada değiller eşimde anladı ve bana gitme diyor konuşunca
saol tuğbişim güzel dileklerin için canım benim rabbim sanada kolaylık versin canım yaa ne kada iyi olsada insan bazen yanlız kalmak istiyo kafasını dinlemek istiyo valla sana klocamn bir maşallah diyorum asla ama asla kayınvlidemle oturamazdım belki kendini beğenmiş olmasa mütavazi bir insan olsa tamam anlaşırım ama hayatta en geçinmediğim insan tipi bilmişlik taslayıp hep benim dediğim olsun diyen insanlardır odda kayınvalidem çıktıklava:
saol bitanesi inan çok üzüldüm eşimle 1 gün konuşmamamız beni yanlış anlatmaları beni çok üzdü ne kızımla doğru düzgün ilgilenebildim ne kendimle şükürler olsun şu an iyiyiz eşim beni anlayıp dinleyince anladı yine hatanın kimde olduğunua.s
tipik kayınvalide tipi ayyy birde zayıfım demezmi işte benimkinin sosyetik versiyonu filizcimsalla valal oğulları bizimlye çıldırsınlarkaydirigubbakcemile2
geçmişolsun fundacığım zengin mi olacan ne valla hayriyeninde dediği gibi canım geçen ay bende aynı senin gibi çok yoğun oldum bitanem içerdeki pis kan akıyo sanırım
ah canımyaaa aynı annem:)kızlar kayınvalide demişken yine krizlerdeyim çıldırcam:
ben ne zaman bir iş için kaanı kaynanama bırakıp çıksam istemediğimi bildiği halde döndüğümde çocuğa su, nane-limon vermiş oluyor. çoraplarını çıkarıyor neymiş hava alacakmış. istemiyorum biliyor her fırsatta yapıyor. en son bu sabah iş için evden çıkmam gerekti giderken dedim: ANNE SU VE NANE-LİMON VERME! yok ben hiçbişey vermiyomki dedi. e anne daha dün verdin benim arkamdan dedim. bozuldu bundan sonra hiçbişey vermicem diye tavır yaptı.
neyse az öncede olanı anlatayım çıldırdım yine: benim çocuk emmiyor bende gün içinde defalarca emzirmeyi deniyom. kucağımdayken çocuk demez mi: ANNEN BİRAZ DİNLENSİN DE SANA MEME VERSİN. ters ters baktım ne yapayım ne yapayım? dedim. açık açık kızınca alınıyo, imayla bakışlarla anlamıyo güldü yaaaaaaa o bakışlarıma.
ulan ben çocuğumu ne zaman emzireceğimi de mi sana soracam. şimdi desem işime çok karışıyosun bırakta ne zaman emzircem, ne kadar mama vercem, ne zaman yıkıcam, ne zaman altını değiştircem ben karar vereyim: e ben iyiliği için belki emer diye söyledim dicek ağlıcak huyunu biliyom.
ama bu kadar da olmazki bütün gün hadi annesi şunu yapcak, hadi annesi bunu yapcak, çıldırcam artık ben şimdi ne yapayım a kızlar bir akıl verinkaydirigubbakcemile3
canımcım ben uzun süreli tutmuyorum doktor oda sıcaklığında 6 saat buzdolabında 24 saat demiştifilizcm gerçekten çoksıcak burda da acayp bi nem var.
kızlar sütünü sağıp bırakan var mı?varsa bana nasıl sakladğınızı anlatabilirmisiniz?ben şu poşetlerden aldm.yalnız onların ağzı kesiliyo sonra neyle kapatıcam sonuçta hava almaması lazım.birde üzerine etiketle tarihni yazmk lazımmışki en fazla 6 ay kalabilirmş.ya şu ağzını neyle kapatsam acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?