2010 Nisan Anneleri

slm kızlar nasıl özledim sizi bilgisayarım bozulmuştu yeni geldi garantiden allahtan geldide artık burdayım....kızımda çok ii çok şükür alışmaya çalışıyoruz hala birbirimize... herkes dertli benim gibi kayınvalide kayınpeder allahım hepsini ii etsin ne diyim.. benim kayınvalidem doğumdan sonra bi hafta kaldı yanımda kalmasa daha iiydiya neyse bi hafta oturdu kalkmadı yerinden allahtan annemler yemek falan getirdi kardeşim arada gelip evi temizledi yoksa onun hiç bişey yapacağı yok.. sabahları ben temizledim evi dikişlerimi tuta tuta bu kız sezeryan oldu ağrısı vardır bile demedi sonrada bırakıp gitti... ama lafa gelince çocuğu niye kucağa almıyon doğru dürüst niye ağlamıyo sen yanlızmı bırakıp dışarı çıkıyon sanki sırtıma bağlayıp çıkacam... evde yanlız olunca malum alışıyo zamanla... çok şükür çok ağlayan gaz sorunu olan bir bebek değil kızım güler yüzlü kalkar kalkmaz agulayıp uyandırıyor bizi sesli ortamda uyuyor rahatça bilmiyorum sizinkilerde varmı sorunlar çok takip edemedim ama çok korkuyordum çıt sesinde uyanacak kucaktan inmeyecek pişik olacak sürekli ağlayacak bi bebek olmasından.. şükür olmadı hiçbiri.. hele pişik.... bi komşumuz banyo suyuna tuz at pişmez demişti attım gerçektendende pişmedi hiç... iki büyük kaza atlattık birinde babası üstüne oturdu d,ğerindede koltuktan düştü allahım korudu çok şükürde bişey olmadı... ayyy ne güzelmiş buraya yazabilmek çok özlemişim yaa

babasi uzerine mi oturdu kafamçokkarıştı

bizde de ayni fadime sadece aksamlari ve gece adam akilli emiyor sabah yine ustumuz basimiz sut oldu agzina aliyor iki cekiyor kafasini ceviriyor sutler oldugu gibi suratina sempatiksalakcinni sut olmasa derimki cocuk araniyor sut yok sinirleniyor bu hareketler nedir anlamadim. sancisi kakasi arken uykusu varken sorun cikariyor ama zorla emdiriyorum sonra pes edip birakiyorum diyrm acsa emer demekki degil cok kafaya takmiyorum yani :ecrin_bebek: bide bizimki hic emmiyor degil bazen hic emmedigide oluyor ama once bi yokluyor sut varmi diye ilk gelen sutu iciyor sonra kendini hic yormuyor birakiyor umrunda degil. aman anpim ya aac olsa emer diyip geciyorm geceleri bi kac kez bizde de 4-5 saati buldugu oldu ayrica ben aksam 9 dan sonra sabaha kadar hata sabh ta hep tek meme veriyorum sabahtan aksamada isterse 10 memen olsun sut azadigi icin yetistiremiyorum . ama dedigim gibi son donemde emme sorunu oldugundan sut sorunuda yok domus tasiyor kizin umrunda degil jalenin dedigi dogru snairim bu aylar artik kati gida sinyalleri mi veriyorlar acababilmiyorumkismile

babasi uzerine mi oturdu kafamçokkarıştı

evet canım arkasına bırakmışım değdiği ile fırladığı bir oldu tabi kaç haftadır atamadık üstümüzden şoku çok şükür bişey olmadı..bizdede var aynı sorun ya zorla sokuyorum ağzına memeyi bazen senin gibi bırakıyorum aç olsa emer diyorum ama yok bi bakıyorum elini kemiriyo napcam şaşırdım

slm kızlar umarım herkes ıyıdır
zeynepcım yenı evınız hayırlı olsun tatlım gule gule huzurla oturun problem olmus sanırım kayınvalıdenle aman salla gıtsın cnm sanırım olede yapıyorsun onemlı olan sızın hzurunuz

jalecım gecmıs olsun cnm ahmet yusuf ısılıklerı gecer ıns en kısa zamanda cnm ben oksıtın kullanmıstım hemen gecmıstı sende dene ıstersen cnm bu krem balıkyaglı felaket kokuyor ama pısık ısılık kalmıyor cok cabuk gecıyor

fundacım cnm bende 3. Kez regl oldum ılk ıkısı normaldı ama bu sefer sular seller gıbı felaket ne yatak kaldı ne koltuk her taraf battı valla ama normaldır herhalde onca zaman olmadık

fadımecım emme sorunu 3. Ay dolunca bende yasadım resmen memeyle savasıyodu ıdıl ama atlattık sabır cnm hep 3. Ayda bırakmaya meyıllı oldugu ıcın yapar demıslerdı ama bu arada benım bıkac gundur sutum cok azaldı ya sanırım doymuyor kızım ne yapıcam bılmıyorum yaa

buketasude hosgeldın kızın huzurlu bı bebekmıs maaş. Ona

Son düzenleme:
normaldır bende aksam 9 gıbı yatırıyorrum 5 6 ssatı buluyor tekrar uyanıp emmesı

çok geçmıs olsun

elını tokkende kemırır merak etmekaydirigubbakcemile2

jalecim bende de lisedeyken çok çıkardı.en son da üniversitede çıkmıştı.umarım hortlamaz yine...

fadimecim benim kızda arada yapıyor ama kakası olunca yapıyor genelde.

hoşgeldin aramıza...maşallah bebeğine...

yurdagülcüm seninki daha beter olmuş be ya.bugün azaldı gibi sanki...

normaldır bende aksam 9 gıbı yatırıyorrum 5 6 ssatı buluyor tekrar uyanıp emmesı

çok geçmıs olsun

canım 7 den 12 ye kadar derken gündüz zamanıydı gündüz vakti okadar süre emmmesi normalmi normal değil sanırım bıraksam oda beni bırakcak zorla emziriyorum

yurdagülcüğüm canım çok saol güzel dileklerin için sorma canım yaaa rabbime havale ettim ben onları bişey demiyorum artık özledim canım seni sohbet etmeyi inşallah karşılaşırız onlineken falan giresun işiniz ne oldu canım muhakkak gelmeye çalışın bekliyorum canımcım

slm kızlar umarım herkes ıyıdır
buketasude hosgeldın kızın huzurlu bı bebekmıs maaş. Ona
saol canım benim allah razı olsun
bilmiyorum canım valla sinir oluyorum elini kemirdikçe
çok sıcaaakkkk...
ne güzel ya burası hala çok soğuk

zeynep slm nasılsın girdinmi sende kpssye buyıl gizemimiz nasıl yeni eve taşınmışsın galiba hayırlı olsun

buketciğim canım çok çok geçmiş olsun canım rabbim korusun meleklerimizi canım kayınvalidelerin hepsini rafa kaldırcan kullanma süreleri dolunca arıza çıkarıyolar valla gerçi bu sefer görümcemin dolduruşuna geldi dünde yine utanmadan yemek getirmiş bana hiç birine ellemedim bile hoşgeldinde demedim öyle oturdu gizoşu sevdi gitti

buketciğim girmedim ben ama bin pişman oldum memurluk çok kolaymış canım valla kızımı bırakıp cesaret edemedim ve hiçmi iç çalışmamıştım canım senin nasıl geçti canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…