2010 Nisan Anneleri

hosbulduk guzelım sorma bızım oglandan fırsat bulamıyorumkı gelıyorum okuyorum yazmaya fırsat bırakmıyor. cevabın ıcın cok tesekkurler canım...fazla yapınca neden böle oluyo dıye kafama takılıyo yapmadıgında neden acaba dıyorum demekkı normalmıs.kilo alımı azaldı.gecen aylarda daha guzeldı.buay cok az almıs doktor normal dedı ama dıger aylarla karsılastırınca üzüldüm tabı.mamaya baslasakmı acaba sütüm yetmıyor bazen sanırım

yurdagülcüm sende hoşgeldin canım
hemen not aldım dediğin kremi bi deneyelim

[

mercımek corbasından bahsetmıssınız kızlar canım cektı hemen yapayım hem yararıda varmıs süt için bazen tek süt olsunda gaz maz napalım dıyorum memede süt olmamasından ıyıdır dıyorum ben

slm kızlar nasılsınız hepinize yazıcam ama bir vakit bulabilsem tubacı emmesi için uğraşmaya devam et pes etme nette araştırdım uğrasanların çogu başarılı olmuş nerdeyse onda biri buıraktı diyor ben devam etvcem elimden geldiği kadar uykuda ver

kızlar
kusura bakmayın giremiyorum yayladaydım bugün indim misafirim gelcek kim tahmin edin mehtap bana geliyo eymenle neyse gitmem lazım öpüyorummmmmmmm

merhaba herkese.bende nisan 2010 annesiyim.bi oğlum var.hem emiyo hem mama veriyorum.çünkü sütüm yetersiz ne kadar beslenmeme dikkat etsemde.bi arkadaşım ek gıdalara başlamış bile ufak ufak.yoğurt meyvee suyu falan.aranızda da veren varmı?daha erken değilmi?bi fikir verin kararsız kaldıım..

buketçiğim meraba.bebişin nasıl?kars nasıl?

ben kars
te 1,5 sene çalışmıştım.
canım yaaa zeynebim ii şükür biraz sancısı var işte kaka yapamadı geçer inşallah karsta bildiğin gibi hala çok soğuk kış geliyoprum diyo valla sen başgediklerde çalışmıştın demi
selam kızlar kpss konuşulmuş.kapağını bile açmamıştım kitabın ama girdim sınava.sözleşmeliyim ben.
ayyyy ben sözleşmeli olsam sınavın kıyısından geçmem valla rahatına bak
buket çim seni gördükçe aklıma kars taki amcamın kızı geliyor onunda oğlu oldu benim bebeğimle 9 gün var arasında . bi resmini görebildim o kadar
ayyy canım benim bak arık bende varım gel buraya bizi ziyarete
bencede yaa süt yapsındaa diyorum gaz halledilir

fundacım sen nasılsın canım
bende aslen ardahanlıyım ama bir kere gittim sadece

merhaba canım hoşgeldin
iyiyim jalecim.ardhana gezmeyi çok istedim ama kısmet olmadı.

iyiyim çok şükür.inatla devam et kazanan sen olacaksın inşallah.

kızlar
kusura bakmayın giremiyorum yayladaydım bugün indim misafirim gelcek kim tahmin edin mehtap bana geliyo eymenle neyse gitmem lazım öpüyorummmmmmmm
çooooooooook selam söle mehtaba.eymeni de öp bizim için.

hem başgedikte hem de oray yakın bir köyde çalışmıştım.

kızlar hala emzirme atleti kullanıyorum ben.pratik oluyor ama göğüsler sarkacak diye
de korkuyorum yaaaaa.bir de çooook büyükler .püffffff.sütten kesilince küçülürler di mi ya?onada 2 sene var .yani inşallah sütümüz olur da emziririz.
diğer telli sütyenlerle de rahat emziremiyorum.
siz ne yapıyorsunuz bacılar?

öperim canım.....selamını da iletirimolumunekankayizsmile

valla benimkiler çoşmuş durumda zaten büyüktü iice büyüdü işin kötüsü dışarı çıkmadığım sürece sütyende takamıyorummm ohaoldumsmileohaoldumsmile

yaa kızlar bişeysorcam çekiniyorum ama soracak başka kimsede yok :kedi:
nasıl korunuyorsunuz eşim korunuyo ama ben çok tedirginim

canım valla şaka gibi demek çocuk doktoru yok karsta:) benim oğlumda ilk günler mamayı reddetti. birde memeyi bırakmasın diye kaşıkla vermeye çalıştım tam bir savaş yaşadık. en sonunda biberon verdim yoksa aç kalacaktı çocuk. dediklerini de yemeye çalışıyorum. hatta süt artırıcı çaylar da içiyorum ama kaan emmediği sürece ne yapsam nafile. sağmayla nereye kadar devam eder sütüm bilmiyorum.
aslında aşırı kusuyorsa kızın herhangi bir çocuk doktoruna telefonla bile danışabilirsin sonuçta normal aptamilden tek farkı daha yoğun olması. birde büyük kutusu olmadığı için pahallıya geliyo:) bizimki hafta da 2 kutu yiyor valla maşallah

canımm çok geçmiş olsun.
kaynananda maşallah ne moral vermiş. erkek de olsa kız da olsa yenidoğan bebek üşür saçmalamış valla.
mercimek çorbasına gelince kaan sadece beni emerken gaz yapar diye bir çok besinden uzak duruyordum ama şimdi aldığı azıcık anne sütünden gaz olmaz. olsa da anne sütü alsın da varsın biraz daha gaz sancımız olsun. ben o gazlı meme ucu yaralı günlerimi mumla arıyorum. zaten çok gazlı benim oğlum ama çok şükür artık kendi debelenip çıkarıyor

canım hepimizin bebeklerinin kilo alımı yavaşladı normalmiş. doktorun da normal demiş zeten. mesela bizim 1 hafta arayla tartıldı doktor kilo almamış dedi mamaya başlattı merak etme . yetmediğini düşünüyosan tarttır canım.

canım ya teşekkürler ben de onu merak ediyodum hatta mart annelerine sormayı düşündüm böyle tekrar emmeye başlayan varmı diye. ama gerçekten çok yıpratıcı bir süreç umarım tekrar normal emmeye başlar kuzucuklar:)

hoşgeldin bebeğini sağlıkla büyüt:)
valla tercih meselesi ek gıda. benim oğlum emmek istemiyor zaten bu aralar o yüzden yeni lezzetlerle kafasını karıştırmak istemiyom. en azından tamamen memeyi bırakana, ya da normal emmeye başlayana kadar..

kızlar ek gıda dönemi yaklaşıyor hatta bazılarınızda başladı bile. mama sandalyesi aldınız mı? nerde nasıl besliyosunuz sıpacıkları.
mama sandalyesi almayı düşünüyorum siz hangi markayı aldınız ya da almayı düşünüyosunuz?

yaa kızlar bişeysorcam çekiniyorum ama soracak başka kimsede yok :kedi:
nasıl korunuyorsunuz eşim korunuyo ama ben çok tedirginim

benim de eşim korunuyor.ama ben de spiral taktırmayı düşünüyorum.
daha önce de söylemiştim kondom kullanmak maskeyle çiçek koklamaya benziyor:)kaydirigubbakcemile3

şimdilik bizde de eşim korunuyo ama gelecek ay regl olunca spiral taktırmak istiyorum.

canım valla normal mamaya bi bakayım almazsa bi doktora danışıp yoğun olandan alırım olmazsa... ya spiral olayı bana biraz olumsuz geliyo kayarsa hamilelik riski var ve o durumdada bebeğin düşme riski yüzde 80lerde bi arkadaşımın 5.5 aylıkken düştü spiralle kaldığı için hem bazı bünyelerde kabul etmiyo hele benim iltihabım varki kesin sorun çıkarır ne bileyim of ne zor işler bunlar ama sen çok ii bi doktora danış taktırırkende mikrop kapmamaya çalış olurmu.. mama sandalyesine gelince bende almak istiyorum ama tam oturmayı başaramıyo çocuklar daha hatta oturma pozisyonunda olunca bile kızıyo bizimkiler belini ağrıtırsın falan diye bi oturmaya başlasın sonra alırım heralde

tuğbacım ben kesin alacağım ama daha arştırmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…