2010 Nisan Anneleri

herkeze slm bugün ara ara girip okudum msjları ama bitürlü yazmaya fırsat bulamadım.maşalah herkez ii emme problemleri dışında bi sorun yok..bende hala günde 4-5 kez sağıp içiriorum oğluma.ilaçlık çıkıo artık ama pes etmiom bi çay kasığı çıksada vercem oğluma napim.hala emzirme çayı ve rezene içiorum bol su içiorum ama gelişen bişe yok.bu akşam maya ve malt içeceği deneyecem.bakalım gelişmeleri yazarım eğer bi değişiklik olursa

mama sandalyesi büyük rahatlık kesin almayı düşünüorum fakat oturmaya tam başlasın istiorum korkuyorum beli ağırır filan die bide tam kahvaltı çorba filan başlasak mama sandalyesi daha çok işime yarayacak.marka ve model henüz araştırmadım

korunma yöntemine gelince önce eşim korunuyodu güvenemedim ve prezervatif kullanmaya başladık ne olursa olsun ilaçla spiralle uğraşamam dedim ee sanada güenmiom mecbur takacan die ısrar ettim sempatiksalakcinni

ek gıda konusuna gelince ben artık bieşler vermeye başladım poyraza.mesela bi hafta havuç suyu içio bi hafta elma bi hafta seftali ama ml olarak az tabi.tattırım amaçlı.4.ayına girince doktorumuzla birlikte sebze püreleri meyve suyu ve yoğurta başlayacam sanırım .eğer bitek anne sütü vermiş olsaydım asla başlamazdım ek gıdaya ama mecbur.

canım benim anneminde vücudunda yüksek oranda iltihap var ama yıllarca kullandı spiral çok tavsiye ediyor bana da niyetlendim bakalım yoksa bir kaza kurşunu olursa çok fena:)

yalnız bizim bebişler oturabilir destekli olarak geçenlerde bir programda dinledim dğum sırasındaki basınca dayanan bebek oturmanın basıncından etkilenmez diyordu. birde çoğu mama sandalyesinin koltuğu arkaya yatıyor araştırdığım kadarıyla. oto koltuklarına oturan bebekler onlara da rahatlıkla oturabilir. valla ben oğlumu kucağımda oturtuyorum. gerçi kendisi hoşlanmıyor o şekilde o yüzden kısa sürüyor:)

tuğbacım ben kesin alacağım ama daha arştırmadım.
ben biraz internette baktım ama yakından da bakmam lazım.
hayriyecim nerden buldun malt içeceği bzim eczacı depoda yok dedi. bende denemek isityorum.
ya bizim çocukların mama sandalyesinden değil de yatmaktan beli ağrıyacak asıl:) yukardada dediğim gibi mama sandalyelerinin çoğunda arkaya yatma var canım

ayy bunu duyduğuma çok sevindim oturtabilirim artık kızımı bakmaya başlayayım bari mama sandalyesi... bende çok korkuyorum bi kaza olacak diye tamam ikinciyi düşünüyorum ama iki sene bekleyelim demi yani bi kaza olursa naparım bilmiyorumkismilehayriyecim
sen yine vermeye çalış yaa ilaç niyetine anne sütü nekadar alsa okadar ii

canım vitamaltı hiçbiyerde bende bulamadım genel olarak bi sıkıntı varmış türkiyede.bende onun yerine içeriği aynı olan ülkerin maltasını aldım onu deneycem canım hem meyvelisi var hemde şişesi 1,50 tl.nette de baktım onuda kullananlar var vitamalt yerine bi deneyecem bakalım ne olcak sanada yazarım.yada sende dene canım..

olur o da olur:) ama nerde buldun marketlerdemi satılıyo hiç görmedim??

slm kızlar misafirim vardı şimdi gittiler gizoş uyurken bir bakayım dedim :))

tuğbacığım canım biz daha almadık canım mama sandelyesini ama hepsiburqada comda varmı oradan alırız sanırım bizim daimi alışveriş yerimiz orası:))bizde 1 haftadır gizoşa karpuz ve şeftali tattırdık şeftalide biraz ağzını ekşitti ama karpuza bayılıyo resmen versem yiyecek pozisyonda yani:))dilini uzatıyo tekrar ver diye:))yalanıyo canım ben daha cam rende almadım alınca 5. ayında artık vereceğim hatta çorba falanda yapacağım ben biraz abartıyorum ama alsın valla ne varsa sebze onla başlayacağım ne yapim mama yemesinden iyidir doktorda öyle dedi bir şeyin doğalı varsa dedi ondan tattır demişti yatarkende mamasını yer aralardada beni emer olur biter ahh ne çok isterdim bebişimi 2 sene emzirmek ama ne bilim bir yılı tamamlayalımda 2. sene şöyle dursun olduğu sürece emecek artık

kızlar gizoş 2 günde bir yapıyo kakasını yaa belli olmuyo bazende hergün 1 kere yapıyo acaba bir sorunmu var mama yediği içinmi anlamadım ben birde 2 gündür bizim kız kafasını kollarını kaldırarak kalkıyo resmen maşallah uçak kalkışı yapıyo park beşiğinide alta indirdik mecbur 7kgdan sonrta alta alın diyordu bizde aldık

tatlım ben hepsiburadaya baktım. kraftın idol modeli fena değil sitesinden özelliklerine de baktım. chiccolar çok pahalı ama çok güzeller. bende hep ordan alıyom hatta inanmazsın dün mama ve bez sipariş verdim. bıktım market market dolaşmaktan. gebze küçük yer aradığımı bulamıyom.
ama böyle büyük alışverişte mutlaka gidip mağazasında gözümle görmem lazım ondan sonra fiyatı daha uygunsa hepsiburadadan alıyomzemuszemus
canım bende cam rende almadım daha karpuzu yalattım beğenmedi. kiraz suyu akıttım ağzına beğenmedi. kaan paşa bana ek gıdalarda da çektircek sanırımkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

ben geldim kızlar... kuzişi baktırcak birini bulim geliyom:))
oooo tatil güzeli döndünüzmü anlat bakalım nasıl geçti tatil fotolara bakılırsa güzelmiş ama senin yüzün biraz asık resimlerde:1hug:

off bu gebzede malt içecek bulamıyom en son gidip bira içecem o olacak:)))))))) ama çocuk alkollü sütü içince ona ne olur bilemem artık:roflol:

kızlar merhaba...özge dönmüş tatilden ohh
zeynepçim yeni evinde güle güle otur...
HAyriyecim ben vitamaltı istemediğin kadar buluyorum Antalya 5Mmigrosdaki eczanede her gittiğimde 10 tane alıyorum sütümün az oldugunu hissttiğim zamanlarda içiyorum

off bu gebzede malt içecek bulamıyom en son gidip bira içecem o olacak:)))))))) ama çocuk alkollü sütü içince ona ne olur bilemem artık:roflol:

canım hiçbişeycik olmaz biraz kaan kafayı bulur o kadar benim bir arkadaşım hem bira içerdi bir elinde diğer göğsündede bebğüini emzirirdi bende kızardım oda küçükken alışsın sofra kuracağım ben derdi :içelim:

çok saol canımcım inşallah canım içime çok sinerek taşındım zaten canımcım:1hug:

gizoş uyandı teyzoşlar ben kaöçar görüşürüz hepinizi kocaman öptük kızımla

gebzeden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızzz öyle deme aklımı çelmee zaten süt olsun kaan emsin diye kafayı yedim artık olmadık şeyler deniyomdelikafadulden

kızlar kuziş hava değişiminden dolayı aşırı huysuz ne yapcam bilşmyrm...
zorla fırsat buldum yazıyorum..
bebekle t.atil vallla cok zor...ben zorlandım acıkcası en zoru arabada uyumak isteyip uyumaması....sıcaktan bunaldı...uykusuu sastı yatağını aradı...sesten rahatsız oldu sinekler rahat bırakmadı ben evde bebek baktım pinekledim sıkıldım...biizmki denizde cok ağladı suyu sevmedi....
bölee uzar gider liste...
ana sacları dökülüyo kuzeyin bu arada tepesi kel kaldı...
ek gıdaya gectik cok memnunuz bayılarak yıyo...
bezde 4 noya gectik..
tek memeyi emiyo doğmuyo kuzey bugun bi formül düşüncem bakalım....
aklıma gelenleri yazıyorum kızlar şimdilik ....
gecmişede bakamadım....inşlh cuma burdayım bol bol konuşuruk:)))

özgecim saç dökülmesini iyi hatırlattın kaanında o rapunzel saçları tutam tutam dökülüyo internette baktım normalmiş galiba ama umarım öyledir.
kaanın saçlarını gören kendi saçımı diyordu, ben de yok peruk diyordum nazar ettiler kuzuma:))))))))))

ohoooo millet yumurta muz karpuza gecti bile bi senle ben kalmisiz kardes:) valla burdaki pek cok kisi karpuz suyu kavun seftali veriyor yavastan ama ben su bile vermedim su ana kadar bilmeme artik iyimi ettik kotumu 5. aydan sonra baslayacagiz biz bi terslik olmasaa piric muhallebisi ve yogurtla

valla benimkiler çoşmuş durumda zaten büyüktü iice büyüdü işin kötüsü dışarı çıkmadığım sürece sütyende takamıyorummm ohaoldumsmileohaoldumsmile

ben bu durumdan cok memnunum memeler biseyebenzedi kucuktu eskiden :) bu arada sutyensiz nasil dolasiyosun sutler daglara taslara akar be yavrum :)

yaa kızlar bişeysorcam çekiniyorum ama soracak başka kimsede yok :kedi:
nasıl korunuyorsunuz eşim korunuyo ama ben çok tedirginim

biz korunmuyoruz :) ask hayatina ara verdik bomba gibi donmeyi dusunuyoruz ama daha zaman var hala ayri takiliyoruz biz esimin isleri cok yogun bu ara ee bende saldim cayira mevlam kayira durumundayim yani ortada korunacak bi durum bile yok cok aci kafamçokkarıştı

benim de eşim korunuyor.ama ben de spiral taktırmayı düşünüyorum.
daha önce de söylemiştim kondom kullanmak maskeyle çiçek koklamaya benziyor:)kaydirigubbakcemile3

spiral zimbirtisi neyse dr bana takmadi ikinciyi hemen yap senin zaten kistlerin var arkasini bos birakma dedi sanki kendi bakicak oh ne ala-tatlicadiarzu-

ben o dediginiz seyi aradim burda var biseyler ama uzerinde emziren kadinlar icin demiyor yani vitamin gibi bisey kilo aldirir mi dedim hepsi aldirir doping sonucta dedi canim kalsin ozaman dedim kilolarim bana yertiyor dogal yollarla kendim stlenirim:dance:

ic ya nolcak ana ogul kafa olursunuz ehehee:içelim:

bebeyle tatil zor ozge iyi idare etmissin ... bu arada benimde sacim yolunuyor heryerden sac cikiyor bide uzun olunca offf.. gecen gun Mavinin altini degistiriyorum cocugun kicindan bile sacim cikti dusun artiksempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…