- 30 Ocak 2009
- 1.221
- 574
- 323
- 41
benim de eşim korunuyor.ama ben de spiral taktırmayı düşünüyorum.
daha önce de söylemiştim kondom kullanmak maskeyle çiçek koklamaya benziyor:)kaydirigubbakcemile3
canım benim anneminde vücudunda yüksek oranda iltihap var ama yıllarca kullandı spiral çok tavsiye ediyor bana da niyetlendim bakalım yoksa bir kaza kurşunu olursa çok fena:)canım valla normal mamaya bi bakayım almazsa bi doktora danışıp yoğun olandan alırım olmazsa... ya spiral olayı bana biraz olumsuz geliyo kayarsa hamilelik riski var ve o durumdada bebeğin düşme riski yüzde 80lerde bi arkadaşımın 5.5 aylıkken düştü spiralle kaldığı için hem bazı bünyelerde kabul etmiyo hele benim iltihabım varki kesin sorun çıkarır ne bileyim of ne zor işler bunlar ama sen çok ii bi doktora danış taktırırkende mikrop kapmamaya çalış olurmu.. mama sandalyesine gelince bende almak istiyorum ama tam oturmayı başaramıyo çocuklar daha hatta oturma pozisyonunda olunca bile kızıyo bizimkiler belini ağrıtırsın falan diye bi oturmaya başlasın sonra alırım heralde
ben biraz internette baktım ama yakından da bakmam lazım.tuğbacım ben kesin alacağım ama daha arştırmadım.
hayriyecim nerden buldun malt içeceği bzim eczacı depoda yok dedi. bende denemek isityorum.herkeze slm bugün ara ara girip okudum msjları ama bitürlü yazmaya fırsat bulamadım.maşalah herkez ii emme problemleri dışında bi sorun yok..bende hala günde 4-5 kez sağıp içiriorum oğluma.ilaçlık çıkıo artık ama pes etmiom bi çay kasığı çıksada vercem oğluma napim.hala emzirme çayı ve rezene içiorum bol su içiorum ama gelişen bişe yok.bu akşam maya ve malt içeceği deneyecem.bakalım gelişmeleri yazarım eğer bi değişiklik olursa
mama sandalyesi büyük rahatlık kesin almayı düşünüorum fakat oturmaya tam başlasın istiorum korkuyorum beli ağırır filan die bide tam kahvaltı çorba filan başlasak mama sandalyesi daha çok işime yarayacak.marka ve model henüz araştırmadım
korunma yöntemine gelince önce eşim korunuyodu güvenemedim ve prezervatif kullanmaya başladık ne olursa olsun ilaçla spiralle uğraşamam dedim ee sanada güenmiom mecbur takacan die ısrar ettim sempatiksalakcinni
ek gıda konusuna gelince ben artık bieşler vermeye başladım poyraza.mesela bi hafta havuç suyu içio bi hafta elma bi hafta seftali ama ml olarak az tabi.tattırım amaçlı.4.ayına girince doktorumuzla birlikte sebze püreleri meyve suyu ve yoğurta başlayacam sanırım .eğer bitek anne sütü vermiş olsaydım asla başlamazdım ek gıdaya ama mecbur.
ayy bunu duyduğuma çok sevindim oturtabilirim artık kızımı bakmaya başlayayım bari mama sandalyesi... bende çok korkuyorum bi kaza olacak diye tamam ikinciyi düşünüyorum ama iki sene bekleyelim demi yani bi kaza olursa naparım bilmiyorumkismilehayriyecimcanım benim anneminde vücudunda yüksek oranda iltihap var ama yıllarca kullandı spiral çok tavsiye ediyor bana da niyetlendim bakalım yoksa bir kaza kurşunu olursa çok fena:)
yalnız bizim bebişler oturabilir destekli olarak geçenlerde bir programda dinledim dğum sırasındaki basınca dayanan bebek oturmanın basıncından etkilenmez diyordu. birde çoğu mama sandalyesinin koltuğu arkaya yatıyor araştırdığım kadarıyla. oto koltuklarına oturan bebekler onlara da rahatlıkla oturabilir. valla ben oğlumu kucağımda oturtuyorum. gerçi kendisi hoşlanmıyor o şekilde o yüzden kısa sürüyor:)
ben biraz internette baktım ama yakından da bakmam lazım.
hayriyecim nerden buldun malt içeceği bzim eczacı depoda yok dedi. bende denemek isityorum.
ya bizim çocukların mama sandalyesinden değil de yatmaktan beli ağrıyacak asıl:) yukardada dediğim gibi mama sandalyelerinin çoğunda arkaya yatma var canım
canım benim anneminde vücudunda yüksek oranda iltihap var ama yıllarca kullandı spiral çok tavsiye ediyor bana da niyetlendim bakalım yoksa bir kaza kurşunu olursa çok fena:)
yalnız bizim bebişler oturabilir destekli olarak geçenlerde bir programda dinledim dğum sırasındaki basınca dayanan bebek oturmanın basıncından etkilenmez diyordu. birde çoğu mama sandalyesinin koltuğu arkaya yatıyor araştırdığım kadarıyla. oto koltuklarına oturan bebekler onlara da rahatlıkla oturabilir. valla ben oğlumu kucağımda oturtuyorum. gerçi kendisi hoşlanmıyor o şekilde o yüzden kısa sürüyor:)
ben biraz internette baktım ama yakından da bakmam lazım.
hayriyecim nerden buldun malt içeceği bzim eczacı depoda yok dedi. bende denemek isityorum.
ya bizim çocukların mama sandalyesinden değil de yatmaktan beli ağrıyacak asıl:) yukardada dediğim gibi mama sandalyelerinin çoğunda arkaya yatma var canım
olur o da olur:) ama nerde buldun marketlerdemi satılıyo hiç görmedim??canım vitamaltı hiçbiyerde bende bulamadım genel olarak bi sıkıntı varmış türkiyede.bende onun yerine içeriği aynı olan ülkerin maltasını aldım onu deneycem canım hem meyvelisi var hemde şişesi 1,50 tl.nette de baktım onuda kullananlar var vitamalt yerine bi deneyecem bakalım ne olcak sanada yazarım.yada sende dene canım..
ben geldim kızlar... kuzişi baktırcak birini bulim geliyom:))
tatlım ben hepsiburadaya baktım. kraftın idol modeli fena değil sitesinden özelliklerine de baktım. chiccolar çok pahalı ama çok güzeller. bende hep ordan alıyom hatta inanmazsın dün mama ve bez sipariş verdim. bıktım market market dolaşmaktan. gebze küçük yer aradığımı bulamıyom.slm kızlar misafirim vardı şimdi gittiler gizoş uyurken bir bakayım dedim :))
tuğbacığım canım biz daha almadık canım mama sandelyesini ama hepsiburqada comda varmı oradan alırız sanırım bizim daimi alışveriş yerimiz orası:))bizde 1 haftadır gizoşa karpuz ve şeftali tattırdık şeftalide biraz ağzını ekşitti ama karpuza bayılıyo resmen versem yiyecek pozisyonda yani:))dilini uzatıyo tekrar ver diye:))yalanıyo canım ben daha cam rende almadım alınca 5. ayında artık vereceğim hatta çorba falanda yapacağım ben biraz abartıyorum ama alsın valla ne varsa sebze onla başlayacağım ne yapim mama yemesinden iyidir doktorda öyle dedi bir şeyin doğalı varsa dedi ondan tattır demişti yatarkende mamasını yer aralardada beni emer olur biter ahh ne çok isterdim bebişimi 2 sene emzirmek ama ne bilim bir yılı tamamlayalımda 2. sene şöyle dursun olduğu sürece emecek artık
oooo tatil güzeli döndünüzmü anlat bakalım nasıl geçti tatil fotolara bakılırsa güzelmiş ama senin yüzün biraz asık resimlerde:1hug:ben geldim kızlar... kuzişi baktırcak birini bulim geliyom:))
off bu gebzede malt içecek bulamıyom en son gidip bira içecem o olacak:)))))))) ama çocuk alkollü sütü içince ona ne olur bilemem artık:roflol:
kızlar merhaba...özge dönmüş tatilden ohh
zeynepçim yeni evinde güle güle otur...
HAyriyecim ben vitamaltı istemediğin kadar buluyorum Antalya 5Mmigrosdaki eczanede her gittiğimde 10 tane alıyorum sütümün az oldugunu hissttiğim zamanlarda içiyorum
gebzeden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkızlar merhaba...özge dönmüş tatilden ohh
zeynepçim yeni evinde güle güle otur...
HAyriyecim ben vitamaltı istemediğin kadar buluyorum Antalya 5Mmigrosdaki eczanede her gittiğimde 10 tane alıyorum sütümün az oldugunu hissttiğim zamanlarda içiyorum
kızzz öyle deme aklımı çelmee zaten süt olsun kaan emsin diye kafayı yedim artık olmadık şeyler deniyomdelikafaduldencanım hiçbişeycik olmaz biraz kaan kafayı bulur o kadar benim bir arkadaşım hem bira içerdi bir elinde diğer göğsündede bebğüini emzirirdi bende kızardım oda küçükken alışsın sofra kuracağım ben derdi :içelim:
merhaba herkese.bende nisan 2010 annesiyim.bi oğlum var.hem emiyo hem mama veriyorum.çünkü sütüm yetersiz ne kadar beslenmeme dikkat etsemde.bi arkadaşım ek gıdalara başlamış bile ufak ufak.yoğurt meyvee suyu falan.aranızda da veren varmı?daha erken değilmi?bi fikir verin kararsız kaldıım..
valla benimkiler çoşmuş durumda zaten büyüktü iice büyüdü işin kötüsü dışarı çıkmadığım sürece sütyende takamıyorummm ohaoldumsmileohaoldumsmile
yaa kızlar bişeysorcam çekiniyorum ama soracak başka kimsede yok :kedi:
nasıl korunuyorsunuz eşim korunuyo ama ben çok tedirginim
benim de eşim korunuyor.ama ben de spiral taktırmayı düşünüyorum.
daha önce de söylemiştim kondom kullanmak maskeyle çiçek koklamaya benziyor:)kaydirigubbakcemile3
canım vitamaltı
hiçbiyerde bende bulamadım genel olarak bi sıkıntı varmış türkiyede.bende onun yerine içeriği aynı olan ülkerin maltasını aldım onu deneycem canım hem meyvelisi var hemde şişesi 1,50 tl.nette de baktım onuda kullananlar var vitamalt yerine bi deneyecem bakalım ne olcak sanada yazarım.yada sende dene canım..
off bu gebzede malt içecek bulamıyom en son gidip bira içecem o olacak:)))))))) ama çocuk alkollü sütü içince ona ne olur bilemem artık:roflol:
kızlar kuziş hava değişiminden dolayı aşırı huysuz ne yapcam bilşmyrm...
zorla fırsat buldum yazıyorum..
bebekle t.atil vallla cok zor...ben zorlandım acıkcası en zoru arabada uyumak isteyip uyumaması....sıcaktan bunaldı...uykusuu sastı yatağını aradı...sesten rahatsız oldu sinekler rahat bırakmadı ben evde bebek baktım pinekledim sıkıldım...biizmki denizde cok ağladı suyu sevmedi....
bölee uzar gider liste...
ana sacları dökülüyo kuzeyin bu arada tepesi kel kaldı...
ek gıdaya gectik cok memnunuz bayılarak yıyo...
bezde 4 noya gectik..
tek memeyi emiyo doğmuyo kuzey bugun bi formül düşüncem bakalım....
aklıma gelenleri yazıyorum kızlar şimdilik ....
gecmişede bakamadım....inşlh cuma burdayım bol bol konuşuruk:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?