2010 Nisan Anneleri

mrb.kızlar coooookkk ozledım sızlerı.bılg.ekranı bozuldu yere dusurmustum gıremedım ne zamandır.eşımden iş yerındekını getırmesını ıstedım catladımmm cunku..umarım butun kuzular ıyıdır...Zeynebım yenı eve tasındınmı bılmıyorum ama tasındıysan hayırlı olsun.hepınızı opuyorum..

özlemciğim canım ne güzel karşılaşmamız taşındık canım şükürler olsun bebkle çok zor oldu canım ama şükürler olsun yerleştik sayılır sadece perdelerimi bekliyoruz sipariş verdik yarrın öbür gün onlar gelip takılcak o kadar canım ama kayınvalidemle görümcem hemen huzurumu bozdular ama neyseki kendileri geldi ayaklarıyla tekrar beni çok üzdüler canım sen nasılsın erinçciğim nasıl canım

az önce gizoşa kvun suyu verdim onada bayıldı ayy çok zevkliymiş ek gıda olayı az 5. ayımız dolsun vereceğim ne bulursam ben artık

slm umarım herkes ıyıdır
zeynepcım valla gıresuna gelmeyı cok ıstıyorum ama sanırım esım ıs degıstırcek onu beklıyorum duruma gore ama buyuk ıhtımal bayram sonrasına kalcak cunku ordakılerım fındık telası baslıycak bıtsın ole gelırım hemde ıdıl bıraz daha buyumus olur hemde maddı sıkıntıları bıraz asmıs oluruz ıns.

ohhh gızos kavununda tadı bakmıs bende artık ekgıda zamanı gelsın dıye ıple cekıyorum sanırım ıdılde doymuyor sutum baya azaldı

tugbacım onlıne degılsın saırım ama haftasonu bı aksılık cıkmazsa gebzede olucam pazar gunu dugun var ama ben cumartesıden gelmeyı planlıyorum bı terslık olmazsa ve artık herkescıkler gorusmus bızde gorussek dıyorum ıdılle kaanıda tanıstırırız bızde resımlerımızı boy boy koyarız :-D

yurdagülcüğüm canımcım en iyisini yaparsın bizdede var fındık telaşası sorma bizimkilerin kayınvalidemlerin o kadar çok varki bahçeleri gerçi ben uğramam ama eşim mecbur annesine yardım etmek zorunda kalıyo bende 10 günlüğüne köyde kalmak zorunda kalıyorum eşim bensiz yapamıyo çünkü nasıl geçerse o 10 gün artık bakacağız ağustosta birde ramazana denk geliyo bayramdan sonra en güzeli canım beklerim muhakkak fundada gelir üçü bir arada oluruz artık:))

canım ben hem mama hem meme devam ettiğim için tattırıyorum birde kimle konuşsam ek gıda olayını 5ten sonra başla diyor çünkü daha sonra çok zorlanıyomuş bebkler istemeyebilirmiş eee her gün biraz daha akılları eriyo şu ana kadar şeftalikavun karpuz denedim sadece şeftaliyi istemedi

ayy ne guzel olur zeynepcım yaaa gelır gelmez arıycam zaten sızı gızemı op kokla benım yerıme
Bu arada evı tasıdın yerlestırdın ne guzel darısı basıma gersı ben daha nısana kadar bu evdeyım mayısa kadar sure vermıstı yenı evsaıbı hem ıdılde bıraz buyur dıye son ana kadar beklıycem bıde esımın ıs degısıklıgıde gerceklesır duzene oturtur ısını gucunu dıye ama ınakı benı sımdıde tasınma stresı sardı bıde tasıncamı bıldıgım ıcın ıcımden temızlık yapmak ıs yapmakta gelmıyır hıcc elım kolum kalkmıyor ıyıce pasaklı oldum valla yakında camlardan dısarı gorunmıycek buzlu cam oldular

ayyy canımmmmmm gel kızzz çok sevinirim amanin heyecanlandım valla canımcım ben seni evimde ağırlamak isterim senin içinde mahsuru yoksa tabiii. yalnız ben hamarat hatun diilim ne kadar pasaklı olduğumu kimseye söyleme tamammıkaydirigubbakcemile3
ama dışarda görüşmek istersen de bana uyar. kız bu sıcakta kuzucukları dışarda boğmayalım gel sen eve rahat rahat oturalımolumunekankayizsmiledüğün nerde sen gebzenin neresine geleceksin detaylarını konuşuruz yarın araşalım yurdagülcüm.
amanin idil bebeği görcem yaşasın.:teytey:
çekilin yoldan kocaeli buluşması varrrrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ay o kadar heyecanlandımki online mışsın yurdagül görmedim msn açsana canımkaydirigubbakcemile2

iyi geceler arkadaişlar canım sıkkın kızım emmek istemiyor nerdeyse 10 gündür böyleyiz zorla veriyorum uyrken ancak alıyor oda 5 dk napıcağımı şaşırdım ben anlamıyorum bütün dertler sanki bana sıraya girmiş gibi gazı bitmeden bu başladı ama en kötüsü bu heralde emmeyi reddetmesi 10 gün öncesine kadar nasılda nasılda emerdi yavrum ayrıca sıkıldımya etrafımdaki insanların beni pimpirikli ilan etmelerinden bebeğime düşkün olamamın onun için endişelenmemin adı pimpiriklimi olmaktır soruyorum ya napıyım pimpirikli olmayayımda 3 aydır gazdan kıvranıyoruz kimi zaman süt yetmedi gaz bitmeden yavrum emmek istemz oldu afalladıum kaldım iyice.bebeiğimi emmeye nasıl ikna edicem bilmiyorum çok üzülüyorum beni emsin istiyorum eskisi gibi birçok şeyi aştığımız gibi bu problemi aşmak istiyorum ama nasıl nasıl nasıl.... en üzeni buymuş...

bizde de ayni fadime ama gunduzleri gece farkine varmiyor saftirik meme de uyuyakaliyor sonuna kadar hallediyor tek meme veriyorum hattta geceleri ama gunduz ayni sorun bende de var zirt birt memede cocuk emmedigi icin bide elektrikli pompayla dene yani biberonla bi denesenekafamçokkarıştı ama oda sacma oldu demi ozaman memeyi hepten birkir bilmiyorumkismile artik napcaz zorla verecegiz baska care yok bide memede agliyor savasiyor sanki sut yokmus giibi hareketler halbuki sut var ben goruyorum fiskiriyor suratina hic umrunda degil laelaelaelaelae

Ideal kaynana nasil olmali tarifi veriyorum arkadaslar :):):))))

1) birinci kural ki en onemlisi UZAKta olmali ayri ev demiyorum ayri sehirler mumkunse ayri ulkeler deniz asiri:):):)))) ( ayri sehir yeter)
2) mutlaka bir kocasi olmali
3) mutlaka esinizden baskada cocuklari ve hatta sizin cocugunuzdan baskada torunlari olmali
4) ev hanimi olmamali kendine ait bir emeklilik geliri olmali ki size veya bi baskasina maddi acidan bagimli kalmamali
5) evde kayinpederin sozu gecmeli ailede hakimiyet kurmus bir kaynana bu ozelligini her kosulda surdurmek isteyecektir

nacizane tecrubelerimden yola cikarak en temel 5 ideal kaynana ozelligi yazdim varsa fikri olan arttirmak isteyen beklerim:)))

( yazdikta noldu o da ayri)

günaydıııınnn kızlarr.. uzun bi aradan sonra burdayım... ama birkaç günlüğüne :))

yazlıktayız bilindiği üzere.. bu süre içinde bir iki kez geldik bursaya ama 1 gece kalıp döndüğümüzden yazmaya vaktim olmadı.. dün de bilecik'e kardeşimin yanına gittik.. 3 hafta orda şöförlük eğitimi görcekler.. ve inş. ordan hayırlı bi yere dağıtım olucak.. aslında 7 ağustosta yani 15 gün sonra o izne gelicek ama daha fazla dayanamadık.. annem,babam,kociş, ben ve tabiki eda&utku da var.. düştük yollara.. dün öğlen 12 de geldi yanımıza askeriyenin bahçesine tabiki ama olsun onu her koşulda görmek muhteşemdi.. saat 17:15 e kadar beraberdik.. bol bol sarıldım kokladım.. konuştuk.. ayy bu arada halaa parfüm kokuyo. bi,de eğitim ağır diyo orda... demekki insanın içnden gelcek.. zor şartlarda da olsa bakımlı olunabiliyomuş...

neyse c.tesi-pazar amcamın oğlunun sünneti var... orda olucaz.. pazartesi yada salı yine yazlığa geçeriz diye düşünüyorum.... ama o zamana kadar evdeki işlerimden fırsat buldukça uğramaya çalışırım... çok özledim hepinizi.. ama evde de yıkanıcak çamaşırlar var.. ütülenicekler varr.. ev süpürüp silinicek.. bide bugün bankaya fln da gitmem lazım.. ve bursa çok sıcakkk.... evin içinde 10 derece farkediyo yaa... napalım ramazana kadar yazlıkta kalıcaz bizde...

herkesi öpüyorum... iyi günler...

oyy kızlarr geçmişe bakayım dedim ama 50 sayfa fln var.... kusuruma bakmaz kimse zaten :) bakamıycam.. inşallah herkes iyidir...

hasta olan bebiş ve anne varsa geçmiş olsun diyorum...
annelere bol süt, bebelere düzenli uyku,emme,sakinlik ve bol agu bugulu günler diliyorum...

bu arada geçmişte gördüm.. fulyan dı sanırım.... bizde 4 numara primaya geçtik.. 3 numaradan da var daha 10-15 tane amadeneme amaçlı aldık bi paket.. bu daha iyi 3numaraya göre ama birazcık büyük gibi bu da... diğeri de küçük gibiydi 3,5 olmadığına göre :))) evdeki 3 ler bitince 4 numaraya devam... göbüşümüz bacaklarımız sıkışıyo 3 numarada artık.. maşallah paşama diyim.. ama bayaaca bu numarada devam ederiz yani.. altta kalan payı doldurana kadar :)))

eda hanımda 1 aydan sonra evimizde.. dün gece uyuyamadı :) yazlıkta serinde uyumaya alıştı haspam... :) pazardan annemlerle kaçar o yine duramaz :))

şimdiii ev işlerine dönme zamanı... :) bankaya da gidicemm.. fatura da ödiceemm.. amann off sabahlar olmasın :)))

ee canım orası antalya üstelik migros diosun hemde 5m lisinden nornaldir bulman.sen bi faydasını gördünmü canım

olur o da olur:) ama nerde buldun marketlerdemi satılıyo hiç görmedim??

normal gıda marketlerinde içecek reyonlarında var canım.

ben o dediginiz seyi aradim burda var biseyler ama uzerinde emziren kadinlar icin demiyor yani vitamin gibi bisey kilo aldirir mi dedim hepsi aldirir doping sonucta dedi canim kalsin ozaman dedim kilolarim bana yertiyor dogal yollarla kendim stlenirim:dance:

evet canım kilo aldıryo ama tok karnına içersen eğer.aç karnına içersen tam tersine tok tutup iştahı kesiyor.

buarada feriyecim hoşgeldin canım.serin serin tatilin keyfini sürün bizim yerimizde

tünadın... oğluşum uyurken bakayım dedim. emme sorunu yaşayanlar var galiba. sakın pes etmeyin, bu aylarda oluyormuş. biraz direnirseniz tekrar eski mutlu günlere döneceksiniz bence. benim oğlanda ii çok şükür. sütüm var, oğlan emiyooo. keyfi sağlığı yerinde. daha ne isteyeyim Allah'tan, belamı mı?

uzunca b aradan sonra herkese merhabalar nasılsızın umarım iyisinizdir bebişlerinde keyfi yerinde dir inşllah
malum üzere tatildeydim çook ii geldi bebekle de tatil güzel oluyormuş zavallım mest olmuş üç gündür kesintisiz yatıyor 15 gün sürdü tatilimiz ankaradan başladık bolu düzce istanbul yalova bursa çanakale izmir uşak konya ve sonunda adana ama otobüsle çekilmezdi kendi arabamızla çıkmıştık ama çok ii geldi artık herşeyden bunalmıştım açıldım biraz hem akrabaları ziyaret hemde memleketin güzel yerleini dolaştık neyse herşey yolunda çok şükür bebeğimi hasta edecem diye korkuyordum ama neyseki çok şükür olmadı
geçmişi okuyamıyorum kusura bakmasın artık kimse daha ev işi var temizlik falan zaten tatil bi yana geldikten sonra evi temizlemek bir yana
neyse herkese hayırlı günler olsun

meraba hacerciğim hoşgeldin canım ohh sefan olsun canım valla ben hiç göze alamıyorum şu tatil işini valla ne yalan söyleyeyim karşımız deniz evimizden bir karayolu geçiyo aradan oraya bile gitmeye tedirgin oluyorum ağlar susmaz falan diye neyseki atlatmışınız canım sorunsuz ve huzurlu olarak ne güzel

yurdagülüm bekliyorum sabırsızlıkla canım geleceğiniz günü canım bende öyleydim taşıncam diye son zamnlarda evi salmıştım baya olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…