ayyy canımmmmmm gel kızzz çok sevinirim amanin heyecanlandım valla canımcım ben seni evimde ağırlamak isterim senin içinde mahsuru yoksa tabiii. yalnız ben hamarat hatun diilim ne kadar pasaklı olduğumu kimseye söyleme tamammıkaydirigubbakcemile3ohhh gızos kavununda tadı bakmıs bende artık ekgıda zamanı gelsın dıye ıple cekıyorum sanırım ıdılde doymuyor sutum baya azaldı
tugbacım onlıne degılsın saırım ama haftasonu bı aksılık cıkmazsa gebzede olucam pazar gunu dugun var ama ben cumartesıden gelmeyı planlıyorum bı terslık olmazsa ve artık herkescıkler gorusmus bızde gorussek dıyorum ıdılle kaanıda tanıstırırız bızde resımlerımızı boy boy koyarız :-D
iyi geceler arkadaişlar canım sıkkın kızım emmek istemiyor nerdeyse 10 gündür böyleyiz zorla veriyorum uyrken ancak alıyor oda 5 dk napıcağımı şaşırdım ben anlamıyorum bütün dertler sanki bana sıraya girmiş gibi gazı bitmeden bu başladı ama en kötüsü bu heralde emmeyi reddetmesi 10 gün öncesine kadar nasılda nasılda emerdi yavrum ayrıca sıkıldımya etrafımdaki insanların beni pimpirikli ilan etmelerinden bebeğime düşkün olamamın onun için endişelenmemin adı pimpiriklimi olmaktır soruyorum ya napıyım pimpirikli olmayayımda 3 aydır gazdan kıvranıyoruz kimi zaman süt yetmedi gaz bitmeden yavrum emmek istemz oldu afalladıum kaldım iyice.bebeiğimi emmeye nasıl ikna edicem bilmiyorum çok üzülüyorum beni emsin istiyorum eskisi gibi birçok şeyi aştığımız gibi bu problemi aşmak istiyorum ama nasıl nasıl nasıl.... en üzeni buymuş...
kızlar merhaba...özge dönmüş tatilden ohh
zeynepçim yeni evinde güle güle otur...
HAyriyecim ben vitamaltı istemediğin kadar buluyorum Antalya 5Mmigrosdaki eczanede her gittiğimde 10 tane alıyorum sütümün az oldugunu hissttiğim zamanlarda içiyorum
olur o da olur:) ama nerde buldun marketlerdemi satılıyo hiç görmedim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?