2010 Nisan Anneleri

merhaba arkadaşlar herkese hayırlıs cumalarrr

Hayriyecim sen bak bulamassan ben burdan alır gönderirim sana

olsun hayriyeciğim ya inşallah bu günlerde geçecek ben inanıyorum bol sütlü günlerin geri gelecek
sibelcim hoşgeldin tatlım.o dediğiniz şeyin tam adı neydi yaw?

merhaba arkadaşlar herkese hayırlıs cumalarrr

Hayriyecim sen bak bulamassan ben burdan alır gönderirim sana

sağol canım rizede bakmadığım yer yok bulamadım ..sağol canım benim yüzümden zahmete girme şimdi

olsun hayriyeciğim ya inşallah bu günlerde geçecek ben inanıyorum bol sütlü günlerin geri gelecek
sibelcim hoşgeldin tatlım.o dediğiniz şeyin tam adı neydi yaw?

inşallah canım ama benim hiç ümidim yok

maşallah size afiyet olsun oğluna.canım sen mi başladın yoksa dr mu önerdi merak ettim.

maşallah size afiyet olsun oğluna.canım sen mi başladın yoksa dr mu önerdi merak ettim.

saol canım...
ben başladım ewt kimse önermedi doktorda dahil...
ben kendimce mantıklı olanı yapma çabasındayım...
memede veriyorum ama ek gıdayada başladım.....
ben inanmıyourm memeyi bırakacağına...

bence bir bebek için en doğru kararı annesi bilir sen öyle düşünüşsün yarasın paşaya.

afıyet olsun paşamıza özgecım. pekı yogurdun mayasını nerden edındın.eczanelerdede satılan bı maya varmıs ama sen cevrendenmı edındın

yaaa ben yoğurt mayalamyı falan bilmem ki. oyun halısı bende almak istiyorum tiny love diye bi marka var onu tavsiye ettiler. ama o kadar para vermeye değer mi?

tam anlamıyla gerkli değil ama ben oyalanması için istiyorum bir artık dönüyor.en azından koltukta yatırmaktansa yerde durur.

afıyet olsun paşamıza özgecım. pekı yogurdun mayasını nerden edındın.eczanelerdede satılan bı maya varmıs ama sen cevrendenmı edındın

yooo normal yoğurt ile mayaldım bizim evde tüketdiğimiz...
ama yarın keçi sütü ile yapıcam birde mayalamak için sütaşın baby yoğurtları varmış ondan alıcam bakalım öle daha farklımı olacak....

kızlar bbişine oyun halısı alan var mı ben almak istiyorumda.kullanan var mı?

bizim oyun halımız artık oyun halısımı cadırmı deniyo bilmiyorum:))halası almış mothercareden cok cici bişi....içinde öten yumuşak seyler var elini ayaklarını vurdukça farklı sesler cıkıyo dikkatini çekiyo,oyuncaklar sarkıyo dokunmaya calışıyo,yüz üstü yatırdığım zaman aynası var halının bir köşesinde kendine bakıyo falan,ama en fazla bir saat oyalanıyo sonra sıkılıyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…