merhaba arkadaşlar herkese hayırlıs cumalarrr
Hayriyecim sen bak bulamassan ben burdan alır gönderirim sana
olsun hayriyeciğim ya inşallah bu günlerde geçecek ben inanıyorum bol sütlü günlerin geri gelecek
sibelcim hoşgeldin tatlım.o dediğiniz şeyin tam adı neydi yaw?
oğluşumun ilk yoğurdu çok guzel olmuş...
Ev halkıda cok beyendi uyansın kuzucuk bugunde yoğurt eklenecek damak tadına..
Bu arada oğluma hediye olarak katı meyve sıkacağı geldi merakla denemeyi bekliyorum:))))))))))))
herkese tünaydınnnnnnnnnnnn.herkesler iyidr umarm.hayırlı cumalar...........bol sütlü günler,sessiz bebekler diliyorum arkadaşlar..........
bende kafayı yiyeceğim ama hep aynı çevrede kalmaktan ya.güya 2 günlüğüne bi yerlere kaçacaktk samsuna falan.olmadı.otelde de kalamam pis olur falan.........eşim dünürün eşine diyecek gidelm 1 günlüğüne falan diye.yalnız o kadar uyuşuk bi eşim var ki yaklaşık 3 gündür bi telefon açamadı.yarın bende ablama gideceğim eşim yaylaya gidecek sonra akşam gelecek yanımıza.......
YA BENDE ÇOK İSTİYORUM TATİLE GİTMEYİ 2-3GÜNLÜĞÜNE BİLE OLSA.HAva değişimine hepimizin ihtiyacı var.a
canım nasılsın çağan nasıl kilo alımı falan?kpss nasıl geçti ben giremedm daha doğrusu yetişemedmherkese tünaydınnnnnnnnnnnn.herkesler iyidr umarm.hayırlı cumalar...........bol sütlü günler,sessiz bebekler diliyorum arkadaşlar..........
bende kafayı yiyeceğim ama hep aynı çevrede kalmaktan ya.güya 2 günlüğüne bi yerlere kaçacaktk samsuna falan.olmadı.otelde de kalamam pis olur falan.........eşim dünürün eşine diyecek gidelm 1 günlüğüne falan diye.yalnız o kadar uyuşuk bi eşim var ki yaklaşık 3 gündür bi telefon açamadı.yarın bende ablama gideceğim eşim yaylaya gidecek sonra akşam gelecek yanımıza.......
YA BENDE ÇOK İSTİYORUM TATİLE GİTMEYİ 2-3GÜNLÜĞÜNE BİLE OLSA.HAva değişimine hepimizin ihtiyacı var.a
maşallah size afiyet olsun oğluna.canım sen mi başladın yoksa dr mu önerdi merak ettim.
saol canım...
ben başladım ewt kimse önermedi doktorda dahil...
ben kendimce mantıklı olanı yapma çabasındayım...
memede veriyorum ama ek gıdayada başladım.....
ben inanmıyourm memeyi bırakacağına...
canım nasılsın çağan nasıl kilo alımı falan?kpss nasıl geçti ben giremedm daha doğrusu yetişemedm
iyiyim canım.çağan egemde iyi maşaalah toparladı artık paşam.miniminnacık bir oğlum vardı.2260 doğdu ertesi gün2100dü.çok zordu bakımı valla.ama rabbime şükür topladı.sadece anne sütü alıyor.kpss ço rahat geçti.hiçbirşey çalışmamıştım.sözleşmeli çalışıyorum ben .yanlışlıkla kadro falan olur diye girdim:)sırnaşık şey
kızlar bbişine oyun halısı alan var mı ben almak istiyorumda.kullanan var mı?
oğluşumun ilk yoğurdu çok guzel olmuş...
ev halkıda cok beyendi uyansın kuzucuk bugunde yoğurt eklenecek damak tadına..
bu arada oğluma hediye olarak katı meyve sıkacağı geldi merakla denemeyi bekliyorum:))))))))))))
yaaa ben yoğurt mayalamyı falan bilmem ki. oyun halısı bende almak istiyorum tiny love diye bi marka var onu tavsiye ettiler. ama o kadar para vermeye değer mi?
canım bende almak ıstıyorum artık zamanı geldı arastıramadım daha ama fısher prıcenkiler guzel gıbı
afıyet olsun paşamıza özgecım. pekı yogurdun mayasını nerden edındın.eczanelerdede satılan bı maya varmıs ama sen cevrendenmı edındın
kızlar bbişine oyun halısı alan var mı ben almak istiyorumda.kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?