2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar... herkese iyi günler.. iyi haftasonları...

amaan bursa ne sıcak... utkunun herbiyeri 2 günde isilik oldu yaa. yazlıktayken hiçbişeyi yoktu.. yavrum isilikli kollara sahip şu an...

gündüzleri hiiç durmuyoo.. en uzun uyuduğu süre 15 dk. hep kucakta hopla zıpla.. hele ki son günlerde sebebini bir türlü çözemediğim ağlama kizlerimiz oluyo ki sormayın gitsin.. millet gazdı eme sorunuydu aşarken bizim 4 ayı doldururken bu yırtınarak ağlamalarımız şaşırtıcı... neyse kocişe kahvaltı hazırlayıp uyandrayım inş. geçmişe bakıcam...

aykızlar amasradan gunaydın sızlere çokguzeldıkızımı2 kez denıze soktum önce agladısnr hoslandı
bıkınıde almıstım kızıma çokeglenıyorduk
hattabalık lokantasında balık yemege da et edılmıstır
ama esım tel ettı ee hırsız gırmıs laptopu çalmış
sankı kenı eıne gırer gıbı gırmıs sankı anahtar onda
yanıcanımız sıkıldı bıyerı karıstırmamaış

GÜnaydın kızlar

meltemcim geçmiş olsun canım aman mala gelsin gelen..sadakanız olsun tatlım yapacak bişi yok giden gitti.

merhaba kızlar
emme sorunumuz hala devam ediyor
bebeğimiz ben emzirme yastığı kullanıyordum zaten
meltemcim çok geçmiş olsun sizede
funda inşallah üşütmez göktuş canım hem ona hem sana çok iyi gelecektir
refiye benimde bursalı bir arkadaşım var bir kaç günlüğüne ona gitmiştikte cidden yanıyor onlarında mudurnu da yazlığı var yazın bursa da mümkün değil kalamazsın diyor

slm herkese slm umarım ıyısınızdır ark. Meltemcım gecmıs olsun
kotu bı dunden sonra bugun ıyıyım sukur ıdılcık uyurken gozunu cızdı butun gece acıldeydık sımdı kontrolden donuyoruz cok sukur gecmıs kalıcı bısey yok ama kızım cok agladı ya ıcım parcalandı gozu sapır sapır akıyodu kıpkırmızıydı ama sımdı bısey kalmadı sukur bu arada suan yoldayız ve babamız bızı tugba teyzemıze goturuyor kaanla ıdılı tanıstırcaz

ayy çok geçmiş olsun canımya kıyamam ben ona

kız yurdagül oyalanma evde hadi çıkın kaan sabırsızlıkla idili bekliyor:)

ohh ohh ne güzel
yaa tuğba bugün aklıma geldi de sen gebze de yurdagül izmitte bizde sakarya dayız ya ortak bi nokta belirlesekte buluşsaydık ne güzel olurdu yerimseniben

çok geçmiş olsun.allah beterinden saklasın.

özgecim fundacımm çok geçmiş olsun ...benimde misafirlerim vardı (yatılı) o yüzden giremedim ..

Meltemcim sanada geçmiş olsun cana gelceğine mala gelsin .
bu bebekler sıcakdan çıldırıyoo kızlar ben klimayı açmıyordum bebişi çarpar diye dün açtım.. okadar rahat ettiki dün paso uyudu kuzum birde bende emzirirken kolama kumaş koyuyorum yoksA sıcakdan emmiyoo..
hayriyecim bgun ablamlar geliyo istden ama fırsat buldugum anda alıp gönderecem sen bana özelime adresini atarsın
öpüyorum kızlar

ooo bir buluşma daha gercekleşiyor bugun demekki ne guzel....

bi istanbul annecikleri kaldı huuuu huuu hanımlar nerdesiniz...
tuğbacım merakla gunun ayrıntılarını ve resimleri bekliyorum

tubıım ve kaanla super bırgunun ardında merhaba en kısa zamanda face resımlerıde eklıycem

filizzz bu arada facede ki çıtır resmine bayıldım cok beyendim....
hiç doğum yapmış bi cocuk anası gibi değilsin heee :))))))))))))))

ya ozgecım ben daha yenı eve gırdım sımdıde ıdılı uyutmaya calısıyorum bu aksam gırebılırsem nete yuklerım suan cepten gırdıgım ıcın yukleyemıyorum

ozge bu arada bence en kısa zamanda ıstanbuldakıler olarak sızde bulusun super zaman gecıyor cok guzel oluyor valla eslerımızde tanıstı kaynastı kaanla ıdılı de kerttık her ne kadar kaptan kaan benım kızın cılvelerıne pas vermese de

ya ozgecım ben daha yenı eve gırdım sımdıde ıdılı uyutmaya calısıyorum bu aksam gırebılırsem nete yuklerım suan cepten gırdıgım ıcın yukleyemıyorum

yurdagulcum valla ne kaddan cok istediğimi bilen kişiler arasındasın sende...
bizde zeyneplerle görüşmüştük eşlerimizle cok keyifli anlar gecirmiştik...
eminimki öledir...
ohh b tanede besik kertiğimiz olmuş süper...
ozaman merakla bekliyorum idil uyuduğu vakit sende uyu tatlım valla bebecikler yoksa haşat edecek bizi artıkın yarın bakarım bende cunkü uyuycam bende hem azcıkın oğlumla ikimiz nezle olmuşuz ,basım berbat...
öpüyorum sizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…