ayy çok geçmiş olsun canımya kıyamam ben onaslm herkese slm umarım ıyısınızdır ark. Meltemcım gecmıs olsun
kotu bı dunden sonra bugun ıyıyım sukur ıdılcık uyurken gozunu cızdı butun gece acıldeydık sımdı kontrolden donuyoruz cok sukur gecmıs kalıcı bısey yok ama kızım cok agladı ya ıcım parcalandı gozu sapır sapır akıyodu kıpkırmızıydı ama sımdı bısey kalmadı sukur bu arada suan yoldayız ve babamız bızı tugba teyzemıze goturuyor kaanla ıdılı tanıstırcaz
kız yurdagül oyalanma evde hadi çıkın kaan sabırsızlıkla idili bekliyor:)
slm herkese slm umarım ıyısınızdır ark. Meltemcım gecmıs olsun
kotu bı dunden sonra bugun ıyıyım sukur ıdılcık uyurken gozunu cızdı butun gece acıldeydık sımdı kontrolden donuyoruz cok sukur gecmıs kalıcı bısey yok ama kızım cok agladı ya ıcım parcalandı gozu sapır sapır akıyodu kıpkırmızıydı ama sımdı bısey kalmadı sukur bu arada suan yoldayız ve babamız bızı tugba teyzemıze goturuyor kaanla ıdılı tanıstırcaz
kız yurdagül oyalanma evde hadi çıkın kaan sabırsızlıkla idili bekliyor:)
ya ozgecım ben daha yenı eve gırdım sımdıde ıdılı uyutmaya calısıyorum bu aksam gırebılırsem nete yuklerım suan cepten gırdıgım ıcın yukleyemıyorum
ozge bu arada bence en kısa zamanda ıstanbuldakıler olarak sızde bulusun super zaman gecıyor cok guzel oluyor valla eslerımızde tanıstı kaynastı kaanla ıdılı de kerttıkher ne kadar kaptan kaan benım kızın cılvelerıne pas vermese de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?