2010 Nisan Anneleri

mothercaredakini bende duymuştum haftasonu bakacağım bende.bir saat mi oyalanıyor?allah bereket versin canım dah ne olsun.

mothercaredakini bende duymuştum haftasonu bakacağım bende.bir saat mi oyalanıyor?allah bereket versin canım dah ne olsun.

valla bencede yeterli,ama bir saatde insan hangi işini yapacağını sasırıyo...
biizmki illa yanında biri olsun istıyo,buda benim iş yapmama engel tabiki...
zaten yaz ayı girdiğinden beri evde değilim,daha doğrusu ben kuzeye doğum yaptığım gunden beri hiö doğru duzgun evde durmadım ki,oğlum oyuncaklarına falan pek alışamadı...
biz hala göçebe hayatı yasıyoruz...

:))))

bi de oyun halısı şart mı ya? dah doğrusu ngerekli mi?

aslinda sart degil ama cok hayrini gorursun ama bence zamani geliyor degil geciyor cunku artik o halida duracagini da sanmiyorum donup yuvarlaniyor 2-3 ay daha zapteder bizimkini oyle gorunuyor hihoyyyt
tam anlamıyla gerkli değil ama ben oyalanması için istiyorum bir artık dönüyor.en azından koltukta yatırmaktansa yerde durur.

oyun halisi sadece biz is yapalim diye degil bebeklerin zihinsel gelisimi icinde olumlu bence oyuncaklara bakiyor dokunuyor gozuyle takip ediyor ben her zaman oyuncaklarin yerlerini yada oyuncaklarin kendisini degistiriyorum sasiriyor saftirik:ecrin_bebek:
ya artik bende istiyorum gecen gun sofradayiz bizim goca bebisi almis gelmis sofraya oturtmus kucaginada yavrum yemeklere melul malul bakiyor dedim artik bizde yavas yavas karpuz kavun suyuna bari gecsekmi aboooooo adam kafayi yedi yavrum korkma baban burda yedirmem sana anan ne yapti ne etti aksama bana anlat emi diyor sanki zehir verecez catlak ya kaydirigubbakcemile

bizim kiz uyaniyr atiyorum halinin icine saftirik oynuyor kendi kendine 1 saat1 saatsonra mizirdaniyor alip uyutuyorum yeniden hayata bak ya kebaaaappppalkisalkisalkislaelaelaelaelae

tuğbacım, hayriyecim geçmiş olsun dileklerinz için çok teşekkür ederim.
omzum daha iyi düne göre çok şükür.ama nezle devam ediyor.sinüzitim tavan yapmış durumda.alnım,başım,göz çukurlarım
zonk zonk atıyor.buna da şükür .

nolduuuuuuuuuu yaz gunu sana gecmis olsuna.s.

bu arada sana zahmet funda bana su profiliniz altinda bebegim 3 ay 3 haftalik filan yazan seyi yapmayida ogret sana zahmet:)))

canım cok gecmiş olsun bende aynı senin anlattığın gibiyim,ama benim boynumda zaten sorun vardı ve kuzeyi kucağımda tasımaktan berbat oldu,boynumda disk kayması var dahada buyuduğü vakit ne yaparım nası alıırım oğlumu kucağıma bilmiyorum....
ve bugun asırı derecede nezle olduk kuzeyede gecti hem hapşırıyo hemde öksürüyo,ıhlamur falan verdim ama...
sinezütü hiç sorma...ahhh ahhhh

canım lilypie adlı siteye gir orda zaten seni yönlendircek site....
hazırladığın cetveli kullanıcı paneline gel ve yapıştır.....

nolduuuuuuuuuu yaz gunu sana gecmis olsuna.s.

ben de anlamadım be filizcim ya.hepsi üstüste geldi.
önce gözümde arpacık çıktı.sonra omzum tutuldu.arkasından bi nezle .kronik sinüzitim de yanında tatlı niyetine.)

özgecim geçmiş olsun sana da canım ya.
disk kaymasının tedavisi yok mu?yani kilo aldıkça zor olur haliyle.
kuzişime de geçmiş olsun.yavrularımız için iyi olmak zorundayız ama ne kadar dikkat etsekte hastalık mereti yakalıyo illaki.

bu arada sana zahmet funda bana su profiliniz altinda bebegim 3 ay 3 haftalik filan yazan seyi yapmayida ogret sana zahmet:)))

özgenin dediği gibi o siteye gir.baby and kids birthday.sonra 1 year old .....istediğin şekli seçip hep next deyip en sondada linki alıp profilinde alttaki çizelge kızmına yapıştırıyorsun.

iyi akşamlar kızlar
bugün misafirim vardı 7 gibi gittiler çok şükür oğlumda huysuzluk yapmadı hatta kalabalıkta bir mutlu oldu anlatamam arkadaşlar nazarımız değecek diyip durdular bol bol da okudular . bebek var diye hiçbiryere gitmiyordum artık bahane istemiyoruz ne uslu bir bebeğin var dedilerde bide bana sorsalar :)
onun dışında çok şükür iyiyiz bacak ağrımda geçti
ama en önemli problemi yazmayı unuttum oğlum emmiyor kızlarya memeyi görünce çığlık çığlığa sağıp veriyorum bende ama bu durum çok canımı sıkıyor o emmedikçe de sütüm azalıyor

ooo fadime ve yurdagulde burdaymis kizlar kusura bakmayin bebek kici yikiyorum musait degilim donerim 10 dk kadar opuldunuz:):):))))

bu bebekler zıçınca anneleri ne kadan çok mutlu oluyor.benimki bi kaç gün zıçmadı kafayı yedim sürekli gözüm oğlanın totosundakaydirigubbakcemile3
yarın ordudayz kızlar haftaya da yaşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaaaaasıııııııınnnnnnnnnn samsuna gitcez tabi bi aksilkik olmazsa eğer.ohhhhhhh yaaaaaaaaaa kurtulcam şu memleketten 2 günlüğüne..........bi yandan da şimdiden düşünüyorum otobüste klima çarpar mı diye.sonuçta ben bizim baş taraftakini kapatcam ama yinede baya soğuk oluyo zaten üşütmeye çok meyilli bi oğlum var biraz rüzgarda başlıyo öksürmeye.
ben yattım kızlar filizcm sana iyi geceler bi tek sen online görünüyosun

slm arkadaşlar emzirme sorunundan bahsedilmiş benim kızımda emmeye başlar başlamaz kendini geriye doğru atıyordu aç olduğunu bildiğimden emmeme sorununu anlayabilmek için türlü çareler denedim bir amuda kalkarak emzirmediğim kaldı son yöntemde başarılı olamasaydım sanırım onu da deneyecektim geleyim konuya kızım bir süre bu şekilde davranınca bende tenimin sıcaklığından dolayı istemiyor olabileceğini düşünüp koluma bir kırlent koydum öyle denedi cokur cokur emdi maşallah şu an o şekilde yapınca yine aynı taktiği uyguluyorum tavsiye ederim
hepimize bol sütlü, kakalı ve gazsız günlerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…