2010 Nisan Anneleri

slm kızlar bugün trabzona gezmeye gittik ayyy ne zormuş valla ben şimdi hiç göze alamıyorum her gittiğimiz yerde emzirme odası aradım yemk yediğimiz yerden tutunda alışveriş merkezinde çok yoruldum ve gizoş eve gelincede çok mızmızlaştı ağladı durdu sürekli şimdi yeni uyudu az sonra uyanır sanırım ağlama uykusu çünkü off ne zormuş bebişlerle yolculk etmek arabada uyumuştu ama ne zamnki gezeceğiz hep kucak istedi bizde arabasında çantaları gezdirdik gizoşu kucağımızda birde arabanın ne camını açabiliyosun ne bişey hasta olur diye off birdaha çok zor göze alamıyorum halbuki arabada çok rahattı son eve yaklaşırken mızmızlandı ama gezerken burnuımuzdan geldi çok zormuş bende istanbul olayını rafa kaldırdım eşime dedim asla gitmem dedim bu kadar saat yolu dedim 2 buçuk saatlik yolda böyle perişan olduysam istanbulu düşünemiyorum bile

ahh işte bi kaç zmandır anlatmaya çalıştığım ada. yırtınarak ağlıyor evet. hepte akşam saatleri başlıyor artık o saatte evde durmuyorum ki alışkanlık olmasın ağlaması. çıkıyoruz sokağa ağlamak yok..

çok geçmiş olsun...
süper bi buluşma fotoları görelim...

iyi gecelrer arkadaşlar bizde yeni evimize geldik yarım saat oluyor dayanamayıp pc ye sarıldım ne var ne yok bakayım diye.memlekette kalmak güzeldi emme sorunumuzda olmasydı çok güzel gececekti ha buarada tabiki ilk zamnalrdaki gaz krizlerimizde olmasaydı...
biz hala 10 güne yakın olan emme savaşımız devam ediyor inşallah gececek diyorum ve pes etmiyorum ısarral deniyorum bütün yolları arkadaşlar buarada jalecim snin minikte emmiyomuş yatarak emzürmeyi dene canım daha olmlu cevap veriyolar yurdagülde o şekilde çözmüş sanırım sıcaklar bird e 3-4 aylık bebeklerin bu dönemde yaptığı genel birşeymiş .sen sanırım mamada veriyosun mamadan bence kısmaya çalışki memeye yönelsin canım ben ne mama ne biberaon vermiyorum emzik veriyordum artık onuda kısıtlamaya başladım başka çare yok emicek inşallah biz direnirsek başarırız

zeynocum ben artık heryerde emzirme odası aramaktan öle yoruldum ki ,valla artık takmıyorum bile,örtüyorum üstüme çapraz bi sekilde bi örtü hersey tamam....
hem ortamdan kopmuyorum,hem kuzey paşanın gönlü oluyo...
valla ne arıycam artık hiççç işim olmaz....
hamileyken değil dışarda emzirmek kimsenin yanında yapamam diyordum şimdi memeler fora dolaşıyorum vallla,kadınların olduğu toplulukta hiçte baska odaya geceyim demiyorum....
sen 2,5 saat diyrdun ben 8 saatlik yola gittim ve çocuğu hasta ettim,kendimde hasta oldum geldim bebekli hatunların gezmek neyine

filizzz bu arada facede ki çıtır resmine bayıldım cok beyendim....
hiç doğum yapmış bi cocuk anası gibi değilsin heee :))))))))))))))

canim o resim gecen yildan kalma simdi citirliktan eser yok avrat oldum sempatiksalakcinni

ya sorma zeynep birak tatili gezmeyi surda bi alisveris merkezine markete gidiyoruz eve geldikmi tir gecmis gibi oluyor uzerimizdenmafoldumben

ben hep yatarak emziriyorum gece haric tabi cok daha kolay hem bende yorulmuyorum diger turlu belim cok agriyor :lepi: ben sana demsitim daha once denedin demek nasil ise yariyor ama degil mi:lepi:

simde bizde attil konusunu konusyoruz esimle ne aptalisiz gecen yil gezmemisiz diyoruz gecen yil new yorka gittik simdiki aklim olsa floridaya miamiye giderdim simdi baktik fiyatlar cazip ama cocukla nasil olur bilmiyorum ucakla 2 saat ..sibel candan neyim eksik kiz miamiye bende giderim ehheheelülülülülülü g.. yeisn sibel can cokacimcoook

ooo hoşgeldiniz fadimecim...
aman her yer guzel de anacım çocukla olmuyo işte...
bak ben gezcem diye tutdurdum bebeğimi hasta edip geri geldim,mikrop kapmış yuksek ihtimal sudan dedi doktor...
emme savası bendede basladı ama havanın sıcaklığına...
birde benim artık tek göğsümü emiyor ya,anlamsız bir sekilde ,dun doktorun yanında emzirmeye calıştım kadın şoke oldu,gercekten bizimki benle savasıyo bana kafa falan atıyo,mızırdanıyor,ama bu memeyi bırakacak anlamına gelmiyormuş,dediğin gibi döenmsel bişi,bunuda 4 . ayında atlatacakmış....
aynı gaz sorunu gibi...
heheh mesela ne sevindirici benim aldığım sab damlalar elimde patladı...

kuzey uyumuyo annem sallıyo bende yarım acılan bir gözle uyku ve uyanıklık arasında gidip geliyom:))))))
git kız sibel candan daha guzelsin bi eksiğin yok valla...

Sibel Can dan 2 cocuk arti 15 kilo eksigim var canim ehehehehehihoyyytkaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

gunaydın herkese guzel bır pazar gecırmenız dılegıyle
fılızcım sanada ne desem bılemedımkı ıyı gecelermı gecen gunde yazmıssın ben cıkmısımderın mavı nasıl

iyi pazarlar kızlar.

yuppi annemler geldi.fazla giremem.herkesi v bebişleri öpüyorum.

hayırlı pazarlar kızlar
bebeklerınız nasılbızımkızdenızebayılıyodenızden snr da 2 ssaaat bayılıyo
bugun denıze gıtmıycem çok kalabalık yarın kandıl salı gıtcem gaur hırsız moralımı bozdu canım sıkkın kızımburda ısılık oldu bızım y den öncekı harf çalısmıyor ,
yanı bura sıcak kızım bayılıyo sıcaktan bolbolsu erıyom
hayrıyecım sagolasın kızlar by by

slm kızlar ben geldim demek emme savaşı herkesde var oh diyeyim derin derin
bende savaşarak emziriyorum zaten çokda olmayan bir sütüm var biz ek gıdalara erken başladık
doktorumuz öle uygun gördü oğlum çok memnun meyveler çok cezbediyor helede karpuz:)
sizler neler yapıyorsunuz bebeklerineze çok merak ediyorum ama evde net yok giremiyorum

fişzcim hakılısn ama ben önce denemiştim yatarak emzirmeyi çok zorlandım halada öyle zorlanıyorum anam benim öyle büyük gögüslerim falan yokki rahatca emzireyim yatark resmen çocuğun üzerine kapak oluyorum yavrucak korkuyor üzerinde kocaman devanası gibi bişey:))
sorma son aldığım sab damlada bende kaldı ama ben çözümü damladan bulmadım canım zeytinyağı ve çörekotu yağından buldum diyebilirim....
emme sorunu ilk önceleri ok canımı sıktı üzüldüm ama şimdi şimdi alışmaya başladım uğraşıyorum benimki hiç emmek istemiyordu kız 7 saat aç kaldı benimki valla genede savaşarak aldı memeyi sabah görseydim güleyimmi üzüleyimmi yartak ald memeyi 2 dk sonra bıraktı öbür tarafa baktı tekrar aldı tekrar bıraktı yavrum renkli duvar ve benim gögsm araında şıkışıp kaldı bir tercih yapmalıydı ve duvarı seçti:)bidaha tutramadım sıpaya en sonunda arabada emdi artık.
arkadaşım canını sıka sıcaklardan ve bebişlerin bu ayki özelliklerinden kaynaklanıyor çevreye ilgi arttığı için artık bizimle pek ilgilenmiyorlar.

ohh ohh ne güzel tatlım
ama şunu hatırlatmam gerek hani sen idili yusuf a verecektin

ayy canımyaa cidden çok zor bebekle bir yere gitmek bide benimki emerken yırtınıyor resmen hoş ona da emme denirse
ama siz istanbula gelene kadar daha da büyüyecek gizoş lütfennn rafa falan kaldırma
eşime bile söyledim zeynepler gelecek buluşacağız diye

hoşgeldin tatlım çok sevindim döndüğüne eee ne zaman buluşuyoruz ve nerde bana her yer uyar hatta arayı açmayalım bu hafta içi buluşalım ne dersin? perşembe hariç ama
yatarak emzirmeyide denedim ama olmadı canımyaa hatta son çare slikon başlığa geri de döndüm ama onuda kabul etmedi mamayı da artık eskisi gibi hazırlamıyorum en fazla 90 cc
bakalım biraz daha direneceğim zaten biliyorsun baştan beri emme sorunumuz var bizim
iyi pazarlar kızlar.

yuppi annemler geldi.fazla giremem.herkesi v bebişleri öpüyorum.
hadi gözünaydın canım keşke benimkilerde gelseler
bizde ek gıdalara geçtik sayılır canım bir kaç gündür şeftali veriyordum dün küçük bi tane yedi bugünde elma verdim ama beğenmedi pek akşama doğru hero baby karışık meyveliden vermeyi düşünüyorum

bu arada slm bile vermeden direk alıntı yapmışım
hepinize hayırlı pazarlar arkadaşlar eşim dün akşam arkadaşlarıyla cebeci ye denize gitti bugünde yok gece oğlumla birlikte uyuduk uyandık sabahta 12 ye kadar keyif yaptık
kızlarya doyamıyorum ben öpmeye koklamaya öyle büyük bir sevgi ki hele yüzündeki gülümsemeyi kahkahalarını duyunca daha bir mest oluyorum :asigim:

iyi bak perşembe banada uymuyordu misafir gelcek eşimin kuzeni.salı uyar bana eşim çalışmaz ozaman getirir götürür diğer günlerde ben evimde müsait olurum ya ada çokk sıcak yanıyor valla dışarda buluşmak hem kendimizi hem bebişleri yakmak mı olur bilmem.gerçi çark mesire falan serindir akşamüstü perşmebe hariç hafta içi ben evimde de dışarıdada sanada müsaitim geyveyede gelebilirim eşim arabayla geitirir sen gelebilirsen bizede evime gelebilirisn misafirim olursun bizdede buluşabilriz yada dışarıda da canım sna nasıl uygun?

canımcım bence de hiç dışarlarda buluşmayalım zaten adayı da pek bilmiyorum bebeklerle de zor olur o zaman salı günü bekliyorum seni özelden tlf larımız alalım ayrıntıları konuşuruz zaten evimde çok bilinen bir yerde geyve m.y. okulunu biliyorsundur hemen yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…